Τα 16 τατουάζ του Janko Tipsarevic και τα νοήματά τους

Janko Tipsarević είναι ένας διάσημος τενίστας της εποχής του. Είναι ένας Σέρβος συνταξιούχος τενίστας που έχει κερδίσει 4 τίτλους ATP World Tour, έναν τίτλο διπλού ATP, τρεις Futures και 15 τίτλους Challenger. Ο Janko έχει κάνει μερικά ενδιαφέροντα τατουάζ σώματος χωρίς να ξεχνά τα γραπτά στα χέρια του. Ας εξερευνήσουμε τα πολλαπλά τατουάζ του σώματος και τις κρυφές έννοιές τους.

Γιάνκο Τιψάρεβιτς

1. Γράφοντας στο αριστερό μπράτσο

Τατουάζ Janko στο χέρι Τατουάζ: Στο αριστερό του χέρι μπορούμε να δούμε μερικά ιαπωνικά γράμματα μελανωμένα. Εννοια: Η γραφή είναι στην πραγματικότητα μια παράθεση στα ιαπωνικά εμπνευσμένη από τον Ντοστογιέφσκι, «Ο ηλίθιος». Το τατουάζ σημαίνει «Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο«Όταν μεταφράζεται στα αγγλικά. «Είναι πολύ ισχυροί στοχαστές και πιστεύω ότι αυτό που έχουν να πουν αξίζει να το βλέπουμε (με μελάνι) όλη την ώρα», είπε με χαμόγελο..

2. Back Tattoo

Τατουάζ πλάτης Janko

Τατουάζ: Στην πλάτη του, υπάρχει ένα άλλο τατουάζ γραφής μελάνι στα ιαπωνικά. Η ιαπωνική γραφή αντιπροσωπεύει εδώ ένα απόσπασμα από Άρθουρ Σοπενχάουερ, διάσημος Γερμανός φιλόσοφος.

3. Τατουάζ δικέφαλου

Τατουάζ Janko bicep Τατουάζ: Στον αριστερό εσωτερικό δικέφαλο μυ, ο Janko έχει τατουάζ τα ονόματα γύρω από τη δέσμη των λουλουδιών ως, “Biljana ’και‘ Emili‘. Εννοια: Τα ονόματα είναι της γυναίκας και της κόρης του. Η Μπιλιάνα είναι το όνομα της συζύγου του Τζάνκο, όπως μελάνι στην κορυφή ακολουθούμενο από το όνομα της κόρης του, «Emili» τατουάζ στο κάτω μέρος των λουλουδιών. Επίσης, τα τατουάζ λουλουδιών θεωρούνται το σύμβολο της αγάπης, των νέων αρχών και της ελπίδας.

4. Flower Tattoo 

Τατουάζ Janko λουλούδια και φλόγες Τατουάζ: Ένα άλλο μεγάλο λουλούδι είναι τατουάζ στον αριστερό δικέφαλο μυ της Τζάνκο.

5. Flowers Tattoo

Janko λουλούδια στο χέρι τατουάζ Τατουάζ: Υπάρχει μια άλλη δέσμη λουλουδιών μελανωμένη στο εσωτερικό αντιβράχιο του Janko. Σημασία: Λουλούδια συμβολίζει την ομορφιά και τον φεμινισμό.

6. Τατουάζ ‘Dagger’

Ο Janko έβαλε τατουάζ στον πήχη Τατουάζ: Στο αριστερό του αντιβράχιο υπάρχει ένα τατουάζ με ένα στιλέτο μελανωμένο. Στο στιλέτο, υπάρχει ένα πανό τυλιγμένο στην κορυφή με μερικούς ρωμαϊκούς αριθμούς μελωμένους στο εσωτερικό του. που έχει μερικούς ρωμαϊκούς αριθμούς μελάνι στο επάνω μέρος και «BC» μελάνι στην κορυφή του. Εννοια: Το στιλέτο είναι το σύμβολο της απώλειας, της προδοσίας και του κινδύνου. Ωστόσο, συνήθως συμβολίζει τη γενναιότητα, το θάρρος, την εμπιστοσύνη και ένα δείγμα προστασίας.

7. Leg Tattoo

Τατουάζ Janko πόδι

8. Τατουάζ αριστερού ποδιού

Τατουάζ Janko πόδι

Γράψιμο πόδι Janko

9. Τατουάζ ‘Persistence’

Τατουάζ Janko Persistene Τατουάζ: «Επιμονή» μελανωμένη στην εσωτερική πλευρά του αριστερού αντιβραχίου του.

10. Τατουάζ δεξιού βραχίονα

Τατουάζ Janko στο δεξί χέρι Τατουάζ: Υπάρχει ένα άλλο Ιαπωνικό τατουάζ γραφής στο δεξί του χέρι. Εννοια: Η γραφή εικάζεται ότι είναι ο συλλογικός συμβολισμός των ΠΡΩΤΩΝ ΔΥΟ αρχικών των ονομάτων των μελών της οικογένειάς του. Τα ονόματα του πατέρα του, της μητέρας του, του ίδιου και του αδελφού του, στην Κατάκανα (Μια γνωστή ιαπωνική φόρμα γραφής).

11. Back Tattoo

Τατουάζ Janko στους ώμους

12. Γραφή στο αριστερό χέρι

Γιάνκο Τιψάρεβιτς Τατουάζ: Στην εσωτερική πλευρά του αριστερού αντιβραχίου του, ο Janko έχει το περίφημο απόσπασμα μελανωμένο. Λέει, η σιωπή είναι χρυσή, η συζήτηση είναι φθηνή. Εννοια: Είναι γνωστό γεγονός ότι ό, τι λέει το άτομο είναι φθηνό και δεν έχει καμία αξία αν δεν εκτιμά τα λόγια του, ωστόσο, η σιωπή είναι ο καλύτερος δολοφόνος και θεωρείται χρυσός.

12. «Σφαίρα με φτερά αγγέλου και πυξίδα» Τατουάζ

Janko angel φτερά και χάρτης τατουάζ Τατουάζ: Στον αριστερό ώμο του Janko υπάρχει μια τεράστια υδρόγειος σφαίρα με τατουάζ αγγέλου και μια πυξίδα. Επίσης, υπάρχει ένα σημάδι και για τις τέσσερις κατευθύνσεις, δηλαδή «N, S, E, W». Εννοια: Η σφαίρα είναι το σύμβολο της περιπέτειας και η πυξίδα από την άλλη θεωρείται η γοητεία της καλής τύχης. Χρησιμοποιείται ως σύμβολο καθοδήγησης ενός ατόμου στη σωστή κατεύθυνση και διαδρομή. σας εμποδίζει να χάσετε το δρόμο σας και να οδηγήσετε τη ζωή σας στο σωστό δρόμο. Τα φτερά αντιπροσωπεύουν την ελευθερία και την ελευθερία. Τα φτερά των αγγέλων θεωρούνται επίσης οι «φύλακες άγγελοι».

13. Τατουάζ ‘KEEP DIGGING’

Η Janko συνεχίζει να σκάβει τατουάζ Τατουάζ: Το «KEEP DIGGING» είναι τατουάζ στη γωνία του αριστερού χεριού του Janko.

14. Τατουάζ ‘Angel wings’

Τατουάζ Janko angel wings τατουάζ

Τατουάζ: Το Angle wing είναι μελανωμένο στο αριστερό του pec. Εννοια: Τα φτερά αγγέλου σε αυτήν την εικόνα αντιπροσωπεύουν το ίδιο το τατουάζ της υδρόγειου. Είναι το μέρος του Globe με φτερά αγγέλου. Το τατουάζ καλύπτει τον αριστερό ώμο και την περιοχή του στήθους του.

15. Γραφή αριστερού ποδιού

Janko πόδι που γράφει τατουάζ

16. Τατουάζ δικέφαλου

Τατουάζ Janko bicep