16 τατουάζ της DC Young Fly και τα νοήματά τους

Ο Τζον Γουίτφιλντ, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα, ο DC Young Fly είναι Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και τηλεοπτική προσωπικότητα. Έλαβε τη φήμη μέσω των “Περίοδοι ψησίματος” στο Instagram και το Vine. Είναι επίσης καστ μέλος της κωμικής παράστασης, Wild ‘N Out.

Ο Young έχει πολλά ενδιαφέροντα τατουάζ στο σώμα του. Ας τα περάσουμε και να εξερευνήσουμε τις έννοιές τους.

1. Τατουάζ ‘DC’

Τατουάζ: Τα γράμματα, “DC” είναι τατουάζ ακριβώς στη μέση των φρυδιών του Young.

Εννοια: Το τατουάζ στο μέτωπό του αντιπροσωπεύει την αδελφότητα του, Da Crew. Όλοι από το πλήρωμα έχουν ένα τατουάζ που ταιριάζει στο σώμα τους σε διαφορετικά σημεία. Ο Γιάνγκ αποφάσισε να το πάρει στο πρόσωπό του, έτσι ώστε ο κόσμος να τον γνωρίσει και τι αντιπροσωπεύει. Το τατουάζ χρησιμεύει επίσης ως φόρος τιμής στον αδελφό του, Richie Whitfield που πέθανε το 2010. Εξήγησε πώς έκανε το τατουάζ προσώπου όταν τα τατουάζ προσώπου θεωρούνταν τρελά, αλλά τώρα είναι εντελώς διαφορετικό.

2. Τατουάζ ‘Cross’

Τατουάζ: Ο δεξιός άνω βραχίονας και ο ώμος του ηθοποιού έχουν ένα μεγάλο τατουάζ με σταυρό. Ο σταυρός έχει επίσης τατουάζ τη λέξη «SOLOMON» μέσα του. Ο σταυρός έχει επίσης ακτίνες φωτός που έρχονται από πίσω του και τρεις διασυνδεδεμένους δακτυλίους στο βάθος.

Εννοια: Το τατουάζ του σταυρού στο χέρι του αντιπροσωπεύει τις θρησκευτικές του απόψεις. Ο σταυρός είναι ένα δημοφιλές σχέδιο τατουάζ που αντιπροσωπεύει τη θυσία του Ιησού Χριστού για να σώσει την ανθρωπότητα. Το όνομα, «Σολομών» μέσα στο σταυρό, αναφέρεται στην ιστορία του Βασιλιά Σολομώντα που προσευχήθηκε στον Θεό για «διάκριση καρδιάς» και «διάκριση μεταξύ σωστού και λάθους». γι ‘αυτό ήταν ευλογημένος με σοφία, καλή υγεία και πλούτο. Το όνομα σημαίνει επίσης ειρήνη.

3. Τατουάζ ‘Music and Stars’

Τατουάζ: Ολόκληρο το δεξί μανίκι του κωμικού καλύπτεται από ένα περίπλοκο σχέδιο τατουάζ. Το σχέδιο τατουάζ έχει πολλές μουσικές νότες και αστέρια που συνδέονται με διαφορετικά σχήματα που καλύπτουν τον πήχη του.

Εννοια: Το τατουάζ των μουσικών νότες αντιπροσωπεύει την αγάπη του για τη μουσική και τη βιομηχανία.

4. Τατουάζ ‘Shark’

Τατουάζ: Το δεξί χέρι του ράπερ έχει ένα τατουάζ με ένα κεφάλι καρχαρία πάνω του.

5. Τατουάζ ‘Westside’

Τατουάζ: Η λέξη, “WESTSIDE” είναι τατουάζ στο πλάι του δεξιού αντιβραχίου του.

Εννοια: Το τατουάζ αντιπροσωπεύει το σπίτι του. Ο Γιάνγκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δυτική πλευρά της Ατλάντα, Τζόρτζια.

6. ‘Jesus’ Tattoo

Τατουάζ: Ο αριστερός ώμος του Young έχει ένα άλλο θρησκευτικό τατουάζ πάνω του. Ο αριστερός ώμος και ο άνω βραχίονας του καλύπτονται με τατουάζ στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Ο Ιησούς φαίνεται να κλαίει στο τατουάζ και υπάρχει ένα μοτίβο σύννεφων τατουάζ από κάτω του με τις λέξεις “ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ” τατουάζ στα σύννεφα.

Εννοια: Το τατουάζ του προσώπου του Ιησού μαζί με τις λέξεις αντιπροσωπεύει τις θρησκευτικές του απόψεις. Ο Χριστός είναι γνωστός ως «Υιός του Θεού» και είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή τατουάζ στη χριστιανική πίστη.

7. Τατουάζ δικέφαλου

Τατουάζ: Ο αριστερός δικέφαλος μυς του ράπερ έχει τατουάζ τη λέξη “RESOACH”. Τα γράμματα μπορεί να έχουν κρυφό νόημα ή μπορεί να είναι ανακατεμένη λέξη. Ο δεξιός δικέφαλος του έχει επίσης τατουάζ ένα σχέδιο που αποτελείται από φυσαλίδες. Το τατουάζ έχει επίσης μπλοκ τατουάζ στο παρασκήνιο του.

8. Design Tattoo

Τατουάζ: Το αριστερό αντιβράχιο του ηθοποιού έχει τατουάζ ένα ξύλινο κομμάτι. Το κομμάτι είναι επίσης τυλιγμένο σε ένα πανό με πολλές λέξεις γραμμένες πάνω του. Υπάρχει ένας πύραυλος που έχει τατουάζ στο πλάι του αριστερού αντιβραχίου του που πετάει προς τον καρπό του και έχει τατουάζ λέξεις πάνω του. Το υπόλοιπο μανίκι του είναι καλυμμένο με σχέδια μουσικών νότες, αστέρια και αριθμούς όπως το άλλο του αντιβράχιο.

9. Τατουάζ χεριών

Τατουάζ: Το αριστερό χέρι του Young έχει επίσης ένα σχέδιο τατουάζ που το καλύπτει μαζί με ένα όνομα τατουάζ κοντά στον αντίχειρά του.

10. Τατουάζ ‘Gutta’

Τατουάζ: Το μπροστινό μέρος του λαιμού του έχει τις λέξεις, “100% GUTTA“Τατουάζ σε αυτό.

11. Τατουάζ λαιμού

Τατουάζ: Η αριστερή πλευρά του λαιμού του έχει επίσης ένα σχέδιο τατουάζ σε αυτό μαζί με ένα όνομα.

12. Μάσκες Τατουάζ

Τατουάζ: Το δεξί πρόσωπο του ράπερ έχει τατουάζ ένα ζευγάρι μάσκες. Η μία μάσκα γελάει ενώ η άλλη κλαίει. Οι λέξεις, «Γέλα τώρα» και «Κλάψε αργότερα» είναι επίσης τατουάζ πάνω και κάτω από τις μάσκες.

Εννοια: Ο σχεδιασμός τατουάζ των μάσκων είναι ένα τατουάζ με κίνητρο που υπενθυμίζει σε αυτόν και στους θαυμαστές του να ζουν πάντα τη στιγμή και να είναι ευτυχισμένοι. Το πρωτότυπο σχέδιο μάσκας προέρχεται από το ελληνικό θέατρο και ονομάζεται οι μάσκες της κωμωδίας και της τραγωδίας.

13. Τατουάζ ‘Birds and Design’

Τατουάζ: Το αριστερό Pec του Young έχει ένα τατουάζ με ένα μικροσκοπικό πουλί που περιβάλλεται από μουσικές νότες. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο κυκλικό σχέδιο τατουάζ στην αριστερή πλευρά του στομάχου του.

Εννοια: Το τατουάζ του μικρού πουλι που τραγουδά αντιπροσωπεύει την αγάπη του για τη μουσική.

14. Παράθεση Τατουάζ

Τατουάζ: Η δεξιά πλευρά του σώματός του έχει το απόφθεγμα: «Έχω περισσότερους μισητούς παρά υποστηρικτές, αλλά αν μισείς, τότε υποστηρίζεις». τατουάζ σε αυτό.

Εννοια: Αυτό είναι ένα άλλο κίνητρο μήνυμα που χρησιμεύει επίσης ως μήνυμα προς όλους τους μισούντες του.

15. Τατουάζ ‘Nova’

Τατουάζ: Το όνομα, “NOVA” είναι τατουάζ στην αριστερή πλευρά του σώματος του Young.

Εννοια: Το όνομα αντιπροσωπεύει το όνομα της αγαπημένης του κόρης, Nova. Ο DC Young είναι σε σχέση με τον Jacky Oh που γέννησε τη Nova το 2016.

16. Τατουάζ ‘Quote and Portrait’

Τατουάζ: Το επάνω μέρος της πλάτης του ράπερ έχει ένα τατουάζ πάνω του που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο “R” που είναι καθρέφτες μεταξύ τους. Το απόσπασμα γράφει: “Μαζί Ζούμε, Μαζί Είμαστε Δυνατοί, Μαζί Πετάμε”. Υπάρχει επίσης ένα πορτρέτο του προσώπου ενός κοριτσιού που έχει τατουάζ στη δεξιά πλευρά της πλάτης του. Οι λέξεις, “Princess Erica” ​​είναι επίσης τατουάζ κάτω από το κορίτσι μαζί με ένα στέμμα.

Εννοια: Η πλάτη του Young έχει τατουάζ για τους αγαπημένους του. Το απόσπασμα στην πλάτη του που περικλείεται μεταξύ “Rs” είναι ένα τατουάζ φόρου τιμής για τον αδερφό του, Richie Whitfield που πέθανε το 2010. Το πορτρέτο στην πλάτη του είναι της ξαδέλφης του, Erica. Έκανε αυτό το τατουάζ ως φόρο τιμής σε αυτήν καθώς πέθανε σε τραγωδία πυροβολισμού στις 5 Ιουλίου 2020.