15 τατουάζ Juice Wrld και τα νοήματά τους

Τζάραντ Άντονι Χίγκινς επαγγελματικά γνωστό ως Juice Wrld, ήταν Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Ο Juice ήταν διάσημος για τα επιτυχημένα singles του “All Girls Are the Same” και “Lucid Dreams” και επίσης κατείχε εμπορεύματα γνωστά με το όνομα JUICE WRLD OFFICIAL MERCHANDISE STORE – 999 Club. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 8 Δεκεμβρίου 2019, αφού υπέστη κρίση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Midway του Σικάγου. Τα αίτια της κατάσχεσης είναι προς το παρόν άγνωστα. Εδώ είναι η λίστα και οι έννοιες των τατουάζ που είχε ο Juice WRLD στο σώμα του.

Juice WRLD

Ο Χυμός έκανε βαθύτατο αντίκτυπο στον κόσμο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα », ανέφερε η ετικέτα του καλλιτέχνη, Interscope Records. «Aταν μια ήπια ψυχή, η δημιουργικότητα της οποίας δεν είχε όρια, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ένας καλλιτέχνης που αγαπούσε και φρόντιζε τους θαυμαστές του πάνω από όλα τα άλλα.

ΧΕΡΙΑ ΤΑΤΟΥΤΑ

Juice WRLD HAND Τατουάζ

1. Τατουάζ ‘LIVE LIFE’

Περιεχόμενα (Κάντε κλικ για μετάβαση)

 • 1. Τατουάζ ‘LIVE LIFE’
 • 2. Τατουάζ ‘LOST SOUL’
 • 3. Τατουάζ ‘SELFLESS and a Cross’
 • 4. Τατουάζ ‘Burning Skull’
 • 5. Τατουάζ ‘ANTI’
 • 6. Τατουάζ ‘I SORRY’ Tattoo
 • 7. Τατουάζ ‘ABYSS’
 • 8. Τατουάζ ‘999’
 • 9. Τατουάζ ‘HELLPROOF’
 • 10. Τατουάζ Girlfriend’s Name
 • 11. Τατουάζ ‘Family’
 • 12. Τατουάζ ‘NO VANITY’
 • 13. Τατουάζ ‘VLONE’
 • 14. Τατουάζ ‘I LOVE ALL’ Tattoo
 • 15. Τατουάζ ‘Chained Heart’

Juice WRLD LIVE LIFE Tattoo

Τατουάζ: Ακριβώς κάτω από τις αρθρώσεις και των δύο χεριών, ο Juice είχε τις λέξεις «ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ’, μελάνι στο δεξί και το αριστερό του χέρι, αντίστοιχα.

2. Τατουάζ ‘LOST SOUL’

Juice WRLD LOST SOUL Tattoo

Τατουάζ: Τα δάχτυλα του Juice ήταν επίσης μελανωμένα με τα ελαφρώς σκιασμένα γράμματα. Το τατουάζ είπε: «ΧΑΜΕΝΗ ΨΥΧΗ«, Ωστόσο, η λέξη ήταν μελανωμένη με τη χρήση γραμμάτων και εικονιδίων διαφορετικού σχήματος. Εμφανίζοντας έτσι το «LOST» και το «SOUL» μελάνι στο δεξί και αριστερό χέρι του, αντίστοιχα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ Τατουάζ

3. Τατουάζ ‘SELFLESS and a Cross’

Juice WRLD SELFLESS Tattoo

Τατουάζ: Στην κάτω πλευρά του αντίχειρα του δεξιού χεριού του Τζάραντ βρισκόταν ένα άλλο μικροσκοπικό μελάνι που έγραφε τη λέξη «ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ»Μελάνι. Ακριβώς κάτω από τη λέξη ήταν ένας σταυρός με τατουάζ.

Στη συνέντευξη είπε,

«Έχω ΑΥΤΟΣ και εδώ είναι ένας σταυρός από κάτω. Είναι του Αγίου Πέτρου. Πολλοί άνθρωποι μαντεύουν και πιστεύουν ότι είναι αντιχριστιανικό, αλλά σημαίνει πραγματικά Ανιδιοτελής και ο σταυρός σημαίνει να είσαι ταπεινός και πραγματικά ανιδιοτελής ».

4. Τατουάζ ‘Burning Skull’

Juice WRLD Burning Skull Tattoo

Τατουάζ: Η εξωτερική πλευρά του δεξιού του χεριού ήταν εντελώς μελανωμένη με ένα κρανίο με τη φωτιά να ανεβαίνει από την κορυφή του και μελανωμένο με κόκκινο χρώμα. Το κρανίο ήταν μελανωμένο με τον αριθμό “999” ακριβώς στο πάνω κέντρο του. Είχε πει κάποτε σε μια συνέντευξή του ότι ο 999 φαίνεται να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε δυσκολία είχε και τον βοήθησε να περάσει από όλα τα κακά.

«Όταν αναποδογυρίζεις το 666 παίρνεις 999, Το 666 σημαίνει το διάβολο και το κακό. Έτσι 999 αντιπροσωπεύει την ανατροπή κάθε κακής κατάστασης στη ζωή σας σε μια καλή κατάσταση και την υπέρβαση των εμποδίων σας ».

“Αυτό είναι το αγαπημένο μου κρανίο και εδώ στο κεφάλι του έχω επίσης 999 μελανωμένα.”

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ Τατουάζ

5. Τατουάζ ‘ANTI’

Juice WRLD ANTI Tattoo

Τατουάζ: Ο Χυμός είχε τη λέξη, «ΑΝΤΙ«Γραμμένο στο αριστερό του χέρι.

«Έχω το” ANTI “στο χέρι μου. Είναι αυτονόητο, απλώς αντισταθείτε στον εαυτό σας και χρησιμοποιώντας το δικό σας κεφάλι ».

6. Τατουάζ ‘I SORRY’ Tattoo

Juice WRLD I SORRY Tattoo

Τατουάζ: Στην κάτω πλευρά του αντίχειρα του αριστερού χεριού του, ο Juice έκανε το τατουάζ με κόκκινο μελάνι που έλεγε: «ΛΥΠΑΜΑΙ“. Η πρόταση φέρει επίσης δύο μικροσκοπικές καρδιές μελανωμένες και στις δύο άκρες του τατουάζ.

«Μου έκαναν τατουάζ I SORRY. Όταν κάνεις λάθη και ξέρεις ότι δεν μπορείς πραγματικά να διακρίνεις τι είναι σωστό και τι λάθος ».

ART TATTOOS

Αριστερά τατουάζ με μπράτσα

7. Τατουάζ ‘ABYSS’

Juice WORLD ABYSS Τατουάζ

Τατουάζ: Στην εσωτερική πλευρά του αριστερού αντιβραχίου του, ο Juice είχε τη λέξη, «ΑΒΥΣΣΟΣ»Μελάνι.

Εννοια: Το Abyss ήταν ένα από τα αγαπημένα τραγούδια στα οποία συμμετείχε ο Juice WRLD ως ράπερ.

8. Τατουάζ ‘999’

Juice WRLD 999 Tattoo

Τατουάζ: Στον καρπό του αριστερού χεριού, ο Juice είχε μελάνι τον αριθμό 999. Το 999 είναι το επίσημο κατάστημα Merchandise της Juice Wrld. Επιπλέον, είχε επίσης πει ότι το 999 είναι ο αριθμός της καλής τύχης και του φέρνει κουράγιο και ελπίδα να προωθήσει τον εαυτό του συνολικά δεινά.

Αυτός είπε,

«Όπως και στο τελευταίο βιβλίο της Βίβλου, λέει ότι η ημερομηνία 6-6-6 είναι το σημάδι του Τέρας, σωστά; Και αυτός είναι ο Σατανάς, αυτό το Belfoid, αυτό είναι η Κόλαση. Το 9-9-9 αντιπροσωπεύει την όποια κόλαση, την άσχημη κατάσταση ή τον αγώνα που περνάτε και μετατρέψτε το σε κάτι θετικό. Και πρέπει να σπρώξεις τον εαυτό σου μπροστά ».

9. Τατουάζ ‘HELLPROOF’

Juice WRLD HELLPROOF Tattoo

Τατουάζ: Η εξωτερική πλευρά του αριστερού αντιβραχίου του Juice ήταν μελανωμένη με το τατουάζ που περιλάμβανε τη λέξη «ΓΕΙΑ ΣΑΣ“. Το τατουάζ έγινε με πλάγια γραμματοσειρά και με κόκκινο μελάνι.

Τατουάζ ΣΩΣΤΗΣ ΑΡΜΟΥ

10. Τατουάζ Girlfriend’s Name

Juice WRLD Φίλη Όνομα Τατουάζ

Τατουάζ: Ο Juice πήρε το όνομα της φίλης του, γνωστής ως Alexia μελάνι στην εσωτερική πλευρά του δεξιού δικεφάλου. Και οι δύο ζούσαν μαζί στο Λος Άντζελες. Ο ράπερ ήταν πολύ εμμονικός με τη φίλη του, ώστε πήρε το μελάνι το ψευδώνυμό της, το οποίο μπορεί να διαβαστεί ως “ALLY’S WRLD“.

Σε μια συνέντευξη, είχε ισχυριστεί ότι έλαβε αυτό το τατουάζ για να δείξει την πίστη του στη φίλη του καθώς και για να δει ο κόσμος.

11. Τατουάζ ‘Family’

Juice WRLD Family Tattoo

Τατουάζ: Η επάνω πλευρά του δεξιού βραχίονα του Juice περιείχε ένα ξεθωριασμένο μελάνι, το οποίο ισχυρίστηκε ότι ήταν το οικογενειακό τατουάζ του.

«Είναι σαν την οικογένειά μου στο Σικάγο».

12. Τατουάζ ‘NO VANITY’

Juice WRLD NO VANITY Tattoo

Τατουάζ: Στην εσωτερική πλευρά του αριστερού αντιβραχίου του Juice υπήρχε ένα τατουάζ μελάνι, το οποίο έλεγε: «ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ“.

13. Τατουάζ ‘VLONE’

Juice WRLD VLONE Tattoo

Τατουάζ: Ο Juice WRLD είχε αποκαλύψει το τατουάζ του που βρισκόταν στον καρπό του δεξιού χεριού του σε μια τηλεοπτική συνέντευξη.

Εννοια: Η VLONE είναι η ετικέτα ρούχων streetwear που ιδρύθηκε το 2011 και το κατάστημα εμπορευμάτων Juice ασχολείται με ρούχα μάρκας VLONE ».

14. Τατουάζ ‘I LOVE ALL’ Tattoo

Τατουάζ: Στις 21 Δεκεμβρίου 2018, ο Juice αποκάλυψε το τατουάζ του μέσω του λογαριασμού του στο twitter. Το τατουάζ θα μπορούσε να διαβαστεί ως «ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ«Και έγινε δεκτός από αυτόν στην εσωτερική πλευρά του δεξιού του αντιβραχίου. Υπάρχουν μικροσκοπικές καρδιές μελωμένες γύρω από το «εγώ».

“Είναι ένα τατουάζ Lovy Dovy.”

15. Τατουάζ ‘Chained Heart’

Juice WRLD Chained Heart Tattoo

Τατουάζ: Στην αριστερή πλευρά του λαιμού του, ο Juice είχε ένα τατουάζ με μια αλυσοδεμένη καρδιά.