Inteligentni predvajalnik glasbe Cone natančno ve, kaj želite slišati

črni kromiran predvajalnik z eter-stožcem

Ste ljubitelj visokotehnoloških pripomočkov? Tukaj vam pokažemo odlično napravo, ki zmore neverjetne stvari! Smo vzbudili vaše zanimanje? Nato poglejte pametnega Predvajalnik glasbe “Stožec” vklopljen!

Predvajalnik glasbe Eether Cone s programsko opremo za samoučenje

Dizajnerski predvajalnik glasbe pozna vse glasbene preference Aether-Cone

Podjetje Aether s strojno in programsko opremo s sedežem v San Franciscu je pred kratkim predstavilo inovativen izdelek, ki natančno ve, kakšno glasbo želite slišati v danem trenutku! Pametnega Predvajalnik glasbe “Cone” se samostojno uči, kaj je uporabniku všeč, in predvaja svoje najljubše pesmi in melodije ter sčasoma postaja vse boljši! “Cone” zagotavlja vašo individualno glasbeno izkušnjo.

Predvajalnik glasbe – visokotehnološki dodatek

visokotehnološka programska oprema za samostojno učenje eether stožca

Da bi natančno vedeli, kdaj in kaj želite slišati, prefinjena naprava arhivira vse podatke, ki jih je zbrala za občutljivim gumbom za izbiro. Ker nam svet glasbe ponuja tako široko izbiro, mora pravi glasbeni navdušenec vedno slediti. Poleg programske opreme za samoučenje je Predvajalnik glasbe opremljen z internetnim radiom za posodobitev baze podatkov. Ta funkcija uporabniku pomaga najti novo glasbo, ki bi mu bila všeč. Zvočnik poganja Bluetooth in ga je mogoče brezžično namestiti kjer koli. “Stožec” je trenutno na voljo v črno-bakreni površini.

Naprava Hi-Tech pozna vaše glasbene preference

naprava ve, kaj želite slišati - predvajalnik glasbe Cone

Prefinjena estetika

predvajalnik glasbe-hi-tech naprava programska oprema-bluetooth spletni radio

Pametna dodatna oprema za ljubitelje glasbe

storž za samoučenje programska oprema predvajalnik glasbe visokotehnološka naprava