Udobne lesene obloge znotraj podjetja Bertram Architects

Čudovit pisateljski studio v Los Angelesu

Lookout-Residence-Bertram-Architects-am-hügel

Ta čudovit pisateljski studio, zgrajen pod bujno, poltropsko vegetacijo, se prilega v skalnato pobočje. To je idealno zatočišče za ustvarjalnost. Notranjost temelji na zelo udobnem in elegantnem Lesene obloge v notranjem oblikovanju. Skoraj samostanska v svoji preprostosti je hiša festival lesa znotraj in zunaj.

Prijetno leseno opaž v pisateljevem ateljeju

Pisatelj-Atelje-Bertram-Arhitekti

Za oblogo zunanjosti je bil izbran topel, žareč les. To pomaga združiti minimalistični slog s svojim naravnim okoljem. Čeprav je strogo linearna, se struktura ujema z okolico zahvaljujoč razporejenosti zgradb in teras. Okoliško listje delno omili geometrijo hiše.

Razgledna rezidenca z lesenimi opaži v shemi notranje opreme

Lookout Residence brez bazena

V notranjosti se je minimalistično oblikovanje nemoteno nadaljevalo po vsej hiši. Prevladujoč poudarek je na tem Lesene obloge V notranjosti. To omogoča zelo udobno in prijetno okolje za stanovalce hiše. Pohištvo postane podaljšek glavne strukture. Postelje, omare in delovni prostor so lepo oblikovane v leseni notranjosti. Z istim mehkim lesom kot tla dosežemo tanek učinek. Hiša je oaza miru in sprostitve, ki ima koristi od pomirjujočih lastnosti lesenih opažev pri oblikovanju.

topla barva lesa

toplo leseno pohištvo

Zaradi čudovito dvignjenega položaja hiše se skozi velike okenske odprtine prinaša spektakularen panoramski pogled. Te lahko uživate s pisateljeve mize, zato boste nedvomno spodbudili ustvarjalnost. Lesene obloge v notranjosti se širijo tudi na terasah. Ponujajo dodatne možnosti za sprostitev in razmislek od osamljene glavne lokacije. Sodobni materiali so bili uporabljeni kot kompliment za lesene obloge v načrtovalni shemi. Beton in kovina na zunanji strani nista okrašena. Vaše osnovne lastnosti uživate v njihovem osnovnem stanju. Notranjost hiše ponuja preprosto nevtralno barvno shemo kot ozadje za bogastvo lesa. Poudarjene barve se zmerno uvajajo v leseno notranjost, kot je živahna oranžna v kopalnici.

odprta kuhinja, povezana z dnevno sobo

odprta kuhinja, povezana z dnevno sobo

To udobno skrivališče ponuja popoln oddih za zaposlenega pisatelja, ki se želi izogniti težavam in prekinitvam vsakdanjega življenja.

avtor Jaz

Lesene obloge v kuhinji

kuhinja z leseno oblogo

nevtralna barvna shema v dnevni sobi

dnevna soba v nevtralnih barvah

lesene obloge-lesene plošče-police

Jedilnica s čudovitim razgledom

Lookout-Residence-jedilnica-čudovit razgled

Stekleno stopnišče Lookout Residence

lesena obloga spalnice

Lookout-Residence-leseno-pohištvo-kopalnica-oblikovanje

čarobna nočna razsvetljava

Lookout-Residence-Bertram-Architects-after-lighting

Lookout-Residence-panoramski pogled-Los-angeles