“Spalna škatla” je zelo inovativna oblika pohištva

Oblikoval Caspar Lohner iz Züricha

inovativno oblikovanje pohištva - spalna škatla - spredaj

Čas je za zadremanje! Kako pogosto želite zadremati? Zdaj je oblikovalec Casper Lohner našel super elegantno rešitev. Imamo stresno življenje, zato bi lahko “Spalna škatla” in bodi inovativno oblikovanje pohištva izhod za zaposlene popotnike, izčrpane pisarniške delavce, stresne študente in podobno, prostor za osvežitev in počitek. Posebej oblikovan za javnost, revolucionarno oblikovanje Iz “Spalna škatla” izgleda prijetno kiparsko. Gladka površina in tekoče oblike so podčrtane z belo barvo. Vsekakor je estetika le del tega oblikovanja organskega pohištva. Najpomembnejša naloga „Spalna škatla“ –s ponuja udoben in dostopen prostor za počitek in spanje.

Inovativno oblikovanje pohištva

inovativno oblikovanje pohištva - zanimiva postelja

Oblika kokona tega inovativni modeli pohištva izgleda vabljivo in votlo. V notranjosti udobna usnjena žimnica ponuja izhod iz stresnega vsakdana. Površina, izdelana iz materiala HI-MACS, je zelo trda, tudi če je nekdo v “Spalna škatla” počitek, dva druga se lahko usedeta na streho.

“spalna škatla”

sodobna postelja - zanimiva oblikovalska ideja

Nobenega dvoma ni, da je v našem urbanem okolju vse bolj gneča. To inovativno zasnovo pohištva je mogoče enostavno namestiti na letališča, supermarkete, pisarne itd. In zagotoviti pomembno storitev. Predstavljajte si, da stojite na letališču in ugotovite, da vaš let zamuja. Če imate dostop do “Spalna škatla” prihranite si lahko vse neprijetno čakanje.

Prednost tega blizu narave Modeli pohištva  da gre v kateri koli slog. Vijolične oblike so videti tako dobro v sodobnem hi-tech prostoru kot v tradicionalni ali celo zgodovinski stavbi. Zato naslednjič, ko greste ven in potrebujete prostor za druženje, poiščite okroglo strukturo. Mogoče je to storila kakšna napredna oseba ali organizacija inovativno oblikovanje pohištva, the “Spalna škatla” nameščen.

Z Jaza

inovativno oblikovanje pohištva - postelja in naslanjač

inovativno oblikovanje pohištva