Podstrešno stanovanje navdušuje s sodobno črno -belo notranjo opremo

podstrešno stanovanje dvonadstropne ideje za veliko dekoracijo kamina

Ta moderna Stanovanje v mansardi se nahaja v Göteborgu na Švedskem. Skupna bivalna površina se razteza na 635 kvadratnih metrih. Dvonadstropno stanovanje je trenutno naprodaj.

Podstrešno stanovanje na Švedskem ponuja udobje in razkošje

sodobno oblikovan črno -beli kontrast impresivnih preprog

Elegantna oblika vsake podrobnosti Stanovanje v mansardi je očitno. Sodobni kosi pohištva in elegantni dekorativni elementi dajejo ambientu veliko šarma in lepote. Dnevna soba je prostorna in okusno opremljena ter vabi k sprostitvi in ​​sprostitvi. Rahlo oblazinjen in mehak kavč zagotavlja udobje in dobro počutje. Preprosta oblika in subtilna dekoracija poudarjata estetsko karizmo. Kamin ustvarja toplo vzdušje, rastline pa dodajo svežo, zeleno noto. Kuhinja in jedilnica sta prav tako v prvem nadstropju. Odprti koncept izraža domače vzdušje. Ideje za opremljanje temeljijo na redu in čistoči. Popolna kombinacija med črno in belo je impresivna. Ta posebna igra z barvnimi toni postavlja fascinantne poudarke. Brezčasen trend, ki je zelo priljubljen. Preprost kontrast ima pomemben učinek in veliko prispeva k impresivni notranjosti stanovanja.

Prodamo moderno osupljivo podstrešno stanovanje

podstrešna dnevna soba prostorna bela kavč črna tla

Visok strop ustvarja občutek prostornosti. Strešna okna ta občutek še okrepijo. Prepuščajo naravno dnevno svetlobo in povezujejo notranjost in zunanjost. Prostor in svetloba zagotavljata neprimerljiv notranji mir. Te Stanovanje v mansardi novemu lastniku obljublja veliko prijetnih in mirnih trenutkov. Elegantno ukrivljene stopnice vodijo v drugo nadstropje, kjer je ogromna in udobna postelja. Zanimiva zasnova omogoča pogled v spodnje nadstropje in dnevno sobo. Meja med prostori se v veliki meri zamegljuje in daje stanovanju toliko lastnega šarma in značaja. Eleganco in slog čutimo povsod. Hkrati se tukaj počutite udobno in prijetno. Pravi dom!

stanovanje kuhinja jedilnica odprti koncept ideje sadilnika

bar črno -beli lak sadne rastline kuhališče

podstrešje stanovanje kuhinja gospodinjski aparati moderne ideje pohištva

podstrešne ideje vgradna strešna okna stopnice

moderne oblikovalske ideje, opremljajo elegantno belo opremo

spalnica velika postelja leseni material stekleni strop

vzglavnik cvetje vzorec les material vaze rastline

podstrešno steklo prozorno, edinstven koncept naravnost

moderne ploščice bele črne barvne palete oblikovalske ideje

zanimivo elegantno oblikovanje sten modri toni pohištvo

ideje za oblikovanje stanovanja skandinavski plašč ogledalo vhod

strešna okenska steklena okna, povezava znotraj zunaj