Oblikovanje stropa 1. del

Moderna-stropna-dekoracija-spalnica

Pred desetimi ali petnajstimi leti so stenske, talne in stenske plošče igrale pomembno vlogo pri oblikovanju pohištva Zasnova stropa in okras. Danes obstaja veliko možnosti za manipulacijo prostora nad glavo. Oglejmo si njeno funkcijo v vesolju.

Sodobna stropna zasnova

Sodobna stropna zasnova

Menijo, da so stene, tla in strop tri točke stebrov, na katerih počiva celotna notranjost. Prava izbira Zasnova stropa lahko čarobno spremeni hišo, stanovanje ali pisarno. Lahko vizualno razširi majhno sobo v prijetno veliko dvorano ali celo ustvari optično povečanje z nizke višine. the Zasnova stropa varno skriva inženiring in kabelsko navijanje, da zaščiti bivalni prostor, ne le pred kratkim stikom, ampak tudi pred poplavo. Sodobne materiale, različne barvne kombinacije in geometrijske oblike ni mogoče le pravilno načrtovati in okrasiti, da ustvarijo privlačen videz, ampak tudi ustvarijo prijetno vzdušje.

rumena dekoracija stropa v otroški sobi

rumena-stropna-dekoracija-v-otroški sobi

Če se želite pravilno odločiti, preden greste v trgovino s strojno opremo, morate imeti jasno predstavo o vrsti stropa, stroških materialov in času, ki bo potreben, da se pravljica uresniči.

privlačna oblika na stropu

privlačna odeja

Če smo Zasnova stropa če se želimo čim prej spremeniti z minimalnimi stroški, je čas, da se spomnimo izkušenj naših starih staršev. V času popolnega primanjkljaja jih je bilo enostavno obdelati z vodo, lepilom za mizarstvo in kredo – to je bila mešanica, ki je bila takrat za preprost strop.

Lesena stropna zasnova – naglas v beli sobi

leseno-stropno-oblikovanje-naglas-v-beli-sobi

Med prednostmi sodobnega strop poleg razkošnih okraskov vključujejo tudi poceni materiale, vendar so glavne pomanjkljivosti te metode prepustnost vlage, možnost razpok na površini, dolžina dela in potreba po pogosto ponavljajočih se postopkih za popolno Zasnova stropa.

elegantno oblikovanje stropa in cvetlične tapete

stilsko ozadje za oblikovanje stropa in cvetlično ozadje

rdeče pobarvan strop v sobi

rdeče pobarvana stropna soba

impresivna ideja-stropna zasnova