Grey Goose Bar – čarobno vzdušje in odlična notranjost

Siva gosja palica -novo-york-design-bela-modra

Grey Goose Bar vas pozdravlja. Sodobni nočni bari niso bari, ki jih poznamo iz preteklosti. Vabljiv Grey Goose Bar je tukaj v Bruslju, da vam dokaže to trditev. Če ste daleč od belgijskega mesta, ni nič narobe, če se virtualno sprehodite po njem in si ogledate nove trende notranje opreme v baru. Presenečeni boste.

Grey Goose Bar – posebna ideja za notranjo opremo

Siva gosja palica-indijska-posredna razsvetljava

Za idejo notranje opreme je v baru Grey Goose nekaj zelo posebnega. Belgijski bar je odličen oglas za priljubljeno vodko. Blagovna znamka je pravzaprav enaka imenu lokala. Oblikovalci v Puresang Design Studiu so po navdihu priljubljene blagovne znamke Vodka ustvarili Grey Goose Bar, rezultat pa je več kot neverjeten.

Grey Goose Bar – potopite se v temno modro barvo

Sivo steklo Goose Bar v pilotski kabini

Bar Grey Goose združuje modro globino, zlate iskre in bele nepravilne oblike v popolni mešanici, kar povzroči popolno vzdušje za nočni bar. Stene lokala so modre s trikotnimi zrcalnimi ploščicami, najpomembnejši dekor pa so steklenice vodke, razporejene kot v lekarni. Splošna razsvetljava v lokalu poudarja steklenice, naloga razsvetljave pa poudarja nepravilne kose pohištva, ki so namenjeni obiskovalcem.

Grey Goose Bar – posebni vtičniki za pijačo s srebrnimi gosi

Grey Goose Bar-srebrne vtične pijače

Če pogledamo pohištvo v baru Grey Goose, je poleg tega, da je čudno, nepravilno, izjemno visokotehnološko in minimalistično, popolnoma netipično za notranjo opremo bara. Ogromna konferenčna miza iz belega marmorja, majhna plastična jedilna miza in ekscentrični barski stolčki avantgardnih oblik prinašajo v ta nočni bar nenavadno izvirnost.

Ideja o notranjem oblikovanju v baru Grey Goose ustvarja iluzijo, da je kraj razdeljen na dve coni – eno belo in eno modro. Pravzaprav svetlobni sistem ustvarja to iluzijo, kot da je celoten prostor sestavljen iz več dveh salonov. Zgornja navita svetlobna instalacija simbolizira kaos, ki je poudarjen tudi z nenavadnim pohištvom.

Grey Goose Bar – oglaševalski studio, dom in skrivno mesto za afere

Siva gosja palica-zunanja-začasna-bela-modra

Vzdušja, ki nastane v baru Grey Goose, ni mogoče opisati z jasno definicijo. Bistvo je v tem, da oblikovalci tega javnega mesta zabave pridejo do drugačnih idej, tako da v okolje vnesejo popolnoma različne simbole in motive, pri čemer upoštevajo glavno idejo – promocijo vodke. Rezultat je nenavadno vzdušje, ki bi ga lahko šteli za pravo mojstrovino v svetu sodobnih idej za oblikovanje nočnih barov.

Bar z osupljivo notranjo opremo

notranjost bara v Bruslju

Grey Goose Bar je čarobno mesto s pomembno idejo, a tudi dom za stalnega obiskovalca. Enigmatična razsvetljava in nenavadni dekorji spominjajo na tipično mesto za skrivno afero iz starih filmov.

Čarobna razsvetljava z lučmi, povezanimi v geometrijsko strukturo

modro-globoko-zlato-iskra-svetilka

Posredna osvetlitev postavlja poudarke v središču pozornosti 

Notranjost sivih gosjih bar

Učinkovita sodobna notranjost v beli in modri barvi

amazing-night-bar-belgium

Siva gos – pijača, značilna za notranjost 

Sivo-gosja-bar-fascinantno-notranje oblikovanje

Zrcalne površine in kontrasti gradijo notranjost

Sivo-gosje-bar-čarobno vzdušje

Koncept sobe v skladu z blagovno znamko ‘Siva gos ‘

Puresang-designing-studio-vodka-oglaševanje

Predstavite izdelek s stilom in razredom ter ga postavite v središče pozornosti 

osvetlitev čarobne palice