Ekskluzivna sodobna rezidenca z umetniškim pridihom

avtor Fernanda Marques Arquitetos Associados

Malibu Residence je veliko dvonadstropno stanovanje v sončnem Malibuju v Kaliforniji. Ustvaril studio s sedežem v Sao Paolu Fernanda Marques Arquitetos Associados, impresivno sodobno bivališče pomeni slog in razkošje, ustvarjeno s sodobnimi funkcijami in okrepljeno z umetniškim pridihom. Njegova glavna ideja je pobegniti od običajnega in uvesti inovacije, ki s sodobno tehnologijo ustvarjajo drugačno okolje.

Sodobna rezidenca v Malibuju

moderno-stanovanje-malibu-notranjost

Dvonadstropna sodobno bivališče ponuja veliko bivalnega prostora za zadovoljitev vseh potreb prebivalcev. Pohištvo in umetniška dekoracija igrata posebno vlogo v sodobno oblikovani rezidenci. Vsak kos je edinstven in uravnotežen z velikostjo prostora in ostalimi elementi. V oblikovanju prevladuje italijansko pohištvo iz žameta, usnja, stekla in kovine. Dekoracija je pisana, sveža in napolni celoto z energijo in barvo.

Unikatna zbirka kitar – Malibu Residence

edinstvena-kitara-zbirka-malibu-rezidenca

Spodnje nadstropje sodobno bivališče je sestavljen iz odprtega prostora, ki vključuje vse funkcije bivalnega prostora. Z jedilnico je povezana gurmanska kuhinja, ki se nato odpira v dnevno sobo. Dnevna soba je povezana z medijsko sobo in velikim bazenom na drugem koncu stanovanja. Sobe so lahko dostopne po sodobnem steklenem stopnišču in dvigalu. Najpomembnejša točka je ustvariti en sam občutek prostora, ki teče zunaj skozi velika okna na vsaki strani.

Sodobna rezidenca – dekoracija sten v medijski sobi

moderna-rezidenca-malibu-stenska dekoracija

Zgornje nadstropje sodobno bivališče vključuje spalni prostor, domači kino in telovadnico. Glavni apartma in spalnica imata poseben pogled na bazen, ki se zdi najbolj impresiven del kul zasnove. Bazen ima steklene stene, ki od zunaj ponujajo osupljiv podvodni pogled. Razsvetljava je prav tako zelo učinkovita in poplavlja skozi tri velika okna, uokvirjena z bujnim zelenjem. To je majhen notranji raj sodobne rezidence.

Avtor: K. H. Christova

Edinstveno stekleno stopnišče v sodobni rezidenci Malibu

edinstvene steklene stopnice

minimalistično oblikovanje kuhinje v sodobnem stanovanju

minimalistično-kuhinjsko-oblikovanje-malibu-Residenz

Oranžni poudarki v dnevni sobi

oranžna dekoracija-dnevna soba

Ekskluzivno stanovanje z umetniškim pridihom

ekskluzivno stanovanje-umetniški pridih

Nenavaden lestenec v vijolični barvi

malibu-bivanje-lestenec-vijolična

Barvita dekoracija v dnevni sobi

pisana dekoracija-dnevna soba

Neverjeten notranji stekleni bazen

neverjetno-notranji-bazen-steklo-malibu-rezidenca

Sodobna betonska rezidenca v kolonialnem slogu združuje stare stenske ruševine