Hitre kostume za noč čarovnic naredite sami – nasveti in triki

Ko gre za izbiro kostumov za noč čarovnic, imate dve možnosti. Ali greš v trgovino in kupiš pravi kostum, ali pa ga enostavno narediš sam. Slednja možnost vam ne samo prihrani veliko denarja. Prejeli boste tudi kostum, ki ga nihče drug nima. Fancy Kostume za noč čarovnic naredite sami lahko tudi vi, če potrebujete idejo za zadnji trenutek. Ker v zadnjem trenutku ponavadi ni več velikih kostumov. In da bo to še posebej hitro, imamo za vas nekaj koristnih trikov, ki vam bodo pomagali ustvariti popoln kostum v zadnji minuti.

Naredite kostume za noč čarovnic sami – sivi lasje

halloween kostumi naredite sami sivi lasje otroški puder alternativni trik

Za mnoge kostume se sivi lasje zelo dobro podajo. Če lasulje v zadnjem trenutku ne najdete, uporabite preprost trik: otroški puder je odličen za dosego učinka sivih las in je vedno na voljo v lekarni. Če želite sami narediti preproste kostume za noč čarovnic, lahko na lasulji prihranite kot dodatek.

Za šaljive kostume za noč čarovnic si naredite štrleče pletenice

kostumi za noč čarovnic sami naredite štrlečo-las-žico-idejo-pipi

Verjetno že poznate ta trik za izdelavo kostumov za noč čarovnic, ker se večinoma uporablja za kostum Pippi Longstocking. Kljub temu vas želimo še enkrat spomniti, da lahko z pletenjem v žici naredite različne pletenice, ki štrlijo v katero koli smer. Idejo je mogoče uporabiti za vse druge kostume.

Izdelava kostuma iz aluminijaste folije – ideje in navodila za poceni kostume & dodatki

Izdelava kostuma iz smeti – ideje za nenavadne kostume DIY iz recikliranega materiala

Pričeske za noč čarovnic za ponovno oblikovanje – 20 oblikovalskih idej in nasvetov

Tinker krona

kostume za noč čarovnic naredite sami, krona-žica-žica-aluminijasta folija

Iz žice lahko izdelate tudi drugo dodatno opremo. Če letos kostume za noč čarovnic izdelujete sami in potrebujete krono, jo najprej oblikujte z žico. Potem lahko žico ovijete z aluminijasto folijo in jo oblikujete, kot želite. Ta ideja ne traja veliko časa in je še posebej poceni alternativa.

Več idej z aluminijasto folijo

sami naredite kostume za noč čarovnic grillz-zobe-okrasite-aluminijasto-folijo-nakit

Toda to ni vse, kar lahko oblikujete z aluminijasto folijo, ko sami izdelujete kostume za noč čarovnic. Kovinske zobe lahko izdelate tudi, če še vedno iščete zaključke svojega kostuma. Če želite to narediti, preprosto zavijte zob s folijo. Ideja je prav tako primerna za tako imenovani žar za zobe, ki je značilen za raperje.

Dodatek za Meduzo

sami naredite kostume za noč čarovnic medusa-idea-kača-trak

Bi radi sami naredili kul kostume za noč čarovnic in ste med drugim izbrali Meduzo? Poleg pravega ličila k popolnemu videzu prispevajo tudi dodatki za lase. Vzemi nekaj plastičnih kač. Zagotovo jih boste našli v trgovini z igračami. Nato prilepite kače na trak za glavo.

Tinker živalske noge

izdelajte kostume za noč čarovnic sami rokavice za kremplje živali

Puhasto živalsko stopalo lahko naredite s kosmato kopalniško preprogo. Živalske in poceni kostume za noč čarovnic lahko izdelate sami, tako da preprogo ovijete okoli čevljev. Tkanino prilepite ali pripnite. Preostanek tkanine lahko nato uporabite za ušesa ali rep. Rokavice lahko pritrdite tudi na preprogo za sprednje tace. Odrežite konice rokavic in jih zamenjajte s trikotniki, ki posnemajo kremplje.

Oblačila za noč čarovnic naredite sami – rezervoarji za želve

Kostumi za noč čarovnic sami naredijo cisterne pečenke-ninje-želve

Ninja želve so še posebej priljubljene pri otrocih. Najbolj zapleten del kostuma je tank, če pa želite takšne kostume za noč čarovnic narediti sami, lahko znova prihranite denar in čas. Samo kupite najcenejšo posodo, ki jo najdete. Primeren je tudi pekač za enkratno uporabo. To pobarvaj v zeleno. Na straneh boste dodali luknje, skozi katere boste previli vrvico, da boste lahko nadeli oklep.

Enostavna angelska krila za kostum

sami naredite kostume za noč čarovnic krilo-angel-papir-plošča-bele konice

Še lažje je narediti krila. Vzemite bele plošče iz papirja. Zdaj jih morate razrezati na velikost, če želite sami narediti krilate noše čarovnic. Najbolje je, da izberete obliko polmeseca ali obliko črke C. Končane oblike najprej razporedite, kot je prikazano, nato pa jih zlepite skupaj.

Krila netopirja

sami naredite kostume za noč čarovnic netopir-krilo-dežnik-črno

Še lažje si lahko sami naredite krila za kostum netopirja za noč čarovnic. Potrebujete star dežnik ali pa kupite poceni v črni barvi. Razrežite ga in ga bodisi zašite na rokave bodisi pritrdite krila na zapestja z zankami. Zdaj bo sledilo še več idej, s katerimi lahko sami izdelate ustvarjalne kostume za noč čarovnic.

Enostavne pustne kostume naredite sami hitro in brez veliko truda

Egipčanski kostum naredite sami – s temi idejami DIY lahko ustvarite popoln kostum Kleopatre!

Naredite kostume za noč čarovnic iz listov sami – ideje in nasveti

Prozoren dežnik

Kostumi za noč čarovnic postanejo prozorni-dežniki-beli

S prozornim dežnikom lahko ustvarite kostum, ki bo zagotovo pritegnil oči in bo ukradel predstavo. To je meduza. Na rob dežnika pritrdite bele trakove blaga ali trakove vreč za smeti. Če kostum za noč čarovnic izdelate sami, potrebujete le bela oblačila. Vabljeni tudi, da v notranjost meduz pritrdite niz lučk.

Sami naredite kostum za noč čarovnic

sami naredite kostume za noč čarovnic skelet-enostavno-naredi-naredi-srajco-črno-belo

Če želite sami narediti takšne kostume za noč čarovnic, potrebujete črno-belo srajco z dolgimi rokavi. Na črnem najprej narišite okostje, ki ga nato izrežete. Če ga potegnete čez belo srajco, je bele kosti enostavno videti. Sami lahko naredite obleke za noč čarovnic, kajne?

Oblecite se kot ropar 

Kostumi za noč čarovnic postanejo stečajna maska ​​za denar v črno -belih črtah

Na belo srajco lahko pobarvate tudi črne črte, da se preoblečete v bančnega roparja, ali pa takoj dobite črtasto srajco. Maska, podobna maski želve ninja, rokavice in klobuk, nato dopolnijo kostum. Ne pozabite pa tudi na denarnico. Torbica iz blaga, na katero narišete znak za dolar, je kot nalašč za to.

Pobarvajte sklepe lutk

Kostumi za noč čarovnic postanejo ustvarjalni-sklepi-lutka-grozljivi

Sklepe punčke lahko pobarvate s pomočjo eddinga na svetlih ženskih nogavicah. Hlačne nogavice lahko predhodno obarvate tudi v katero koli barvo. Če ste čarovnica, zelena dobro deluje. Zombi pa ima sivo kožo. Odtenki naredijo sklepe še bolj učinkovite.

Naj se noč čarovnic preobleče v gospodinjske predmete

sami naredite kostume za noč čarovnic, obleko za cigansko ruto

Veliko dodatkov, ki jih najdete v omari, lahko uporabite, če želite sami narediti hitre kostume za noč čarovnic. To prihrani tudi čas pri nakupu novih. Zato preden pobegnete naravnost v trgovino, poglejte v omaro, ali boste našli kaj primernega. Tukaj je nekaj idej:

Koristni nasveti

kostumi za noč čarovnic si naredite hipi-sončna očala-glava-nakit-rože

– cvetlični trak za glavo in okrogla sončna očala za kostume hipijev

– Naramnice za piflarja

– Oblecite se kot knjižničar z očali

– trener ali učitelj telesne vzgoje s piščalko

– kamera je primerna za turiste

– Oblikovanje grške boginje z belo rjuho in zlato barvo

– Cigani z rutami in veliko nakita

– obleko in sončna očala za agenta Cie

– Flanelska srajca, škornji in kavbojski klobuk za kavboja ali kavbojko

– gospodinja morilka s predpasnikom, oblivanim s krvjo (uporabite rdečo barvo ali kečap)

– Preobleka v samoroga s klobukom za zabavo in veliko bleščic

Naredite si svoj kostum iz kartona – ustvarjalne DIY ideje za karneval

Naredite si vesoljski kostum za pustovanje – ideje za ženske, moške in otroke

Naredite svoj kostum iz balonov – 13 DIY idej za atmosfersko preobleko za noč čarovnic ali karneval