Razkošen eko nakit Alberta Parade iz 18-karatnega zlata

brez umazano-zlate okoljsko ozaveščene kampanje-eko nakit-Alberto Parada

Ko slišite eko nakit, se najprej spomnite zapestnic iz preje ali različnih steklenih kroglic. Pri Eko nakit Alberta Parade ampak gre za zlato. Okolju prijazno ni nujno žrtvovanje lepote ali kakovosti. Parada upa, da bo s pomočjo okolju prijazne proizvodnje nakita spremenila svet in v tem času izgledala dobro.

Eko nakit Alberta Parade

uhani zlata akcija za okolju prijazno proizvodnjo nakita

Za oblikovalca Alberta Parada je nakit enako pomemben za okoljsko združljivost kot za naravne lepote. Navdih dobi po potovanjih med ZDA in starševskim domom v Južni Ameriki. Od Eko nakit Alberta Parade ponazarja kulturno dediščino v strukturi in arhitekturi. Združuje sodobno s tradicionalnim v posameznih umetniških delih. Močne barve in oblike v oblikah predstavljajo zgodovinsko idejo Južne Amerike.

Zlati prstan z zelenim kalcedonom

maximus zlati prstan-zeleni kalcedon eko-dragulji alberto-parada

Alberto Parada je vodilni proizvajalec eko nakita. Uporablja 18-karatno zlato, reciklirano iz ZDA, in je član akcije “No Dirty Gold”. Sestavlja ga skupina ljudi, ki se borijo proti pridobivanju zlata, ker onesnažuje okolje in krši človekove pravice tako domačinov kot rudarjev. Oblikovalec upa, da bo z dragimi kamni poštene trgovine in diamanti brez konfliktov spremenil svet luksuznega nakita. Za svoje dosežke je bil leta 2012 nominiran za zvezdnico ekološkega stila s strani Fashion Group International of Greater Washington D.C.

Akcija “Brez umazanega zlata”

eko nakit okolju prijazna proizvodnja alberto Parada-brez umazano-zlate akcije

Njegova zbirka se razlikuje od subtilnih in občutljivih do velikih prstanov, ki pritegnejo pozornost. Kvadrati v kombinaciji s kontrastnimi oblikami dajejo kosom nakita južnoameriški naglas in spominjajo na starinsko oblikovanje in umetnost. Vrtnico, rumeno in belo zlato (vseh 18 karatov) bodisi okrasijo z diamanti bodisi dobijo barvit dodatek z različnimi bleščečimi dragulji. Njegova zbirka je leta 2009 prejela nagrado Jeweler’s Choice Award za najboljše oblikovanje ogrlic in je bila finalistka nagrad Niche 2010 za svojo sodobno zbirko.

uhani oblikovanje srebrno modri topaz eko nakit alberto-Parada

Od Eko nakit iz Alberto Parada je na voljo pri vseh prodajalcih nakita v ZDA za 1.500 do 6.000 dolarjev.

Eko nakit brez umazane zlate akcije Alberto Parada-zlati uhani

uhani zeleni ahat-črni diamanti-parada kolekcija eko nakita

Ogrlica iz nakita zlato-beli dragi kamni topaz-diamante-alberto parada

prstan zlato-dragulj Topaz-moderna alberto parada

zlati prstan dragi kamen ekološki nakit sodoben

ogrlica srebrni topaz diamante nakit moderne ideje

uhani labradorit moderni dizajn kolekcija eko nakita parada