Nova luksuzna ura Ferrari iz Hublota v omejeni nakladi

Ura Ferrari iz črnega keramičnega usnja Hublot

Ferrari je oblikovanje in izdelavo svojih ur zaupal najrazličnejšim urarjem, vključno z Girard-Perregauxom in Paneraijem. Tokrat ima čast Hublot. Namesto da bi samo oblikoval en model, Hublot v sodelovanju s slavnim italijanskim proizvajalcem avtomobilov lansira več ur z omejeno serijo. Najnovejši razkošna ura Ferrari iz podjetja Hublot je Big Bang Ferrari Singapore Limited Edition in je sestavljen iz keramičnega ohišja z mnogimi rdečimi poudarki: rdeč vrh z rdečimi urnimi in minutnimi kazalci ter dve zamenljivi zapestnici, ena iz rdeče gume s črnimi elementi in ena iz črnega usnja z rdečimi šivi. Oba imata PVD zaponki iz titana. So delo Schedonija, ki je odgovoren za opremljanje prtljažnika Ferrari. Rdeča barva naravno simbolizira proizvajalca eksotičnih avtomobilov, pa tudi otoško državo v jugovzhodni Aziji, za katero je ura naprodaj.

Ura Ferrari iz Hublota – nepogrešljiv slog

hublot keramična rdeča črna ura ferrari

the razkošna ura Ferrari iz podjetja Hublot je sestavljen iz črnega keramičnega ohišja. V notranjosti je kronografski premik Unico 1241 Unico iz Hublota, ki ga lahko kadar koli ustavite s pritiskom na gumb. Samo gibanje je sestavljeno iz 330 delov, ima frekvenco 28.800 tresljajev na uro, rezervo moči 72 ur in okno za datum ter je vodoodporno do 100 metrov.

Ura Ferrari iz Hublota – proizvedena le v 50 kosih

Ferrarijeva ura iz luksuznega črnega zlata Hublot

Postalo je uradno razkošna ura Ferrari iz podjetja Hublot predstavljena na posebni razstavi med Veliko nagrado Singapurja septembra. Pri prodajalcu luksuznih ur The Hour Glass s sedežem v Singapurju je na voljo le 50 kosov.

ura ferrari hublot rdeča črna big bang

ferrari ura hublot rdeča karbonska rdeča črna

Ferrarijeva ura iz omejene serije Hublot nazaj

Ura Ferrari iz omejene serije Hublot s številčnico