Nova kolekcija Prada poudarja ženskost

Kolekcija krila ženski obrazi obleke nogavice

Miuccia Prada je simbol mode. Zato se pogosto pozablja, kako politično je bil vedno aktiven. To zanimanje, Pradin feminizem, je še posebej očitno v njeni umetnosti. S to tradicijo ustvarja skozi različne freske in Zbirka Prada Nadalje. “Ženske želim spodbuditi k boju,” pravi po dih jemajoči predstavi.

Izražena je nova zbirka Prada – feminizem

trendovske barve smaragdno zelena črna moderne obleke

Nazadnje je bil feminizem Pradas na ta način izražen v poznih devetdesetih letih. Muiccia je prevzela koncept riot grrrl. Njeni modeli so bili oblečeni in oblečeni kot tolpe. Ulični element je vseboval tudi element prehoda. Slike – ženske različice -, ki jim je predstava nasprotovala, so odražale politično ulično umetnost Los Angelesa, Mehike in Južne Amerike. Nekateri motivi na slikah so bili preneseni v oblačila in dodatke. Ko govorimo o dodatkih: torbice so do danes še vedno najbolj ženstvene v zgodovini Prade. Ločitev pove vse o tem, zakaj oblikovalec ne želi delati z namigi. Tudi v novem Zbirka Prada čuti se dih iz preteklosti.

Zbirka Prada – predstava s sartističnim vplivom

Prada nova kolekcija rumena obleka barvit plašč

Kakor koli že, predstava je imela močan, umetniški vpliv. Oblačila, ki so jih navdihnile slike, so izžarevale energijo. Kontrast junijske predstave Prada ni mogel biti izrazitejši. Miuccini moški so bili bolj pasivni udeleženci erotičnega sanjarjenja. To je bil še en izraz Pradinega feminizma. Tokrat so vodile njene žene.

Prada ženska moda za močne ženske

Nova kolekcija sodobnih elegantnih oblačil Prada

Moda, navdihnjena s slikami – zbirka Prada

Ženske nogavice Prada se soočajo s čudovito novo modo