Moderni nakit iz Madstona – Izvedite več o blagovni znamki

sodobna kolekcija nakita z verižicami hology

Edinstvene kolekcije Kerri Halpern so na trgu predstavljene z blagovno znamko “Madsone”. To visokokakovosten sodoben nakit prinaša veliko razreda in dostojanstva samo po sebi. Ko želite potegniti mejo med finoto in osebnostjo, je pogosto zelo težko. Redko se lahko pravilno odločite, kaj je modno in kaj najbolj ustreza vašemu slogu. Kerri Halpern ne bi bilo treba potegniti črte – ustvarila je svojo modno hišo. Madstone je ime podjetja, ki ga je oblikovalec ustanovil. Pooseblja ideje, ki jih ima o estetiki in osebnem slogu. Nosila je samo enobarvne črne ansamble in ustvarila vašo zbirko z zavedanjem, kaj je modno.

Sodobni nakit iz Madstona – zbirke

nakit madstone prstan zlati oranžni kamni

Ta visokokakovosten, sodoben nakit iz Halperna je zelo preprost in se kaže kot dih svežega zraka, seveda upošteva tisto, kar je trenutno tudi v trendu. Ni posebnih vzorcev in žigov, ampak preproste geometrijske oblike. Velike ali tanke ogrlice iz zlata so oblikovalčeve najljubše. Navdihnila jo je ljubezen do šampanjca in oblikovala dve zbirki. Oba sta si med seboj zelo različna, a po svojem sijaju zelo podobna. Kolekcijo “Bubble” sestavljajo prstani, zapestnice in uhani, “sivka” – iz zlata in celo diamantov. Zbirka “La Cage” prikazuje zlate črte, ki prečkajo sijoče kamne. Njeni modeli poosebljajo njen lasten slog, pa tudi vse, kar je bilo takrat v trendu.

madstone mehurčki zbirka nakita prstan vijolična

Oblikovalka prikazuje svojo nekoliko temnejšo plat z zbirko pajkov in netopirjev v zelo ženstvenih barvah in oblikah. Zelo rada ima črno barvo in se je celo odločila živeti na pokopališču (ja, prav ste prebrali!). Zbirka se imenuje “Mad Animals”. Svetle barve, kot so te rubini, modri topazi, ametist, citrin, granat in diamanti, naredijo zbirko tako lepo, ne da bi poudarili grotesko žuželke. Želeli boste, da bi takšna žuželka plazila po vaši roki.

visokokakovostni uhani iz kolekcije madstone zlato rumene barve

Vaša ljubezen do lepih stvari in sloga je utelešena v zlatu. Njen nakit je kvadraten in velik, a vseeno zelo damski. Torej, če se zabavate v noč ali samo obiščete prijatelja, ki živi nad pokopališčem, imate vse, kar potrebujete. Je osebna varianta klasike, koktajl prstan iz šampanjca pa bi lahko bil zelo zanimiva tema pogovora na večerji. “Madstone” je na voljo v izbranih trgovinah po vsej državi in ​​ga je mogoče naročiti prek spleta. Cene se gibljejo med 20.000 in 250 USD.

   visokokakovosten sodoben nakit madstone uhani zlato modri kamen visokokakovosten sodoben nakit madstone uhani zlato modri kamni

sodoben nakit madstone prstan bakrene barve

Kerri Halpern oblikovanje nakita nore živali pajek visokokakovosten sodobni nakit broš pajek iz bronasto palico