Umetne svilene trepalnice za čaroben videz

umetne trepalnice-Beyonce

Da bi dosegle privlačnejši in čarobnejši videz, se mnoge ženske zatečejo k umetnim trepalnicam. Pomanjkljivost je, da lahko poškodujejo prave trepalnice in povzročijo hitrejše izpadanje. Zdaj pa obstaja nova, neškodljiva varianta umetne Svilene trepalnice, ki jih kozmetičarke ponujajo. Torej, če želite imeti čudovito ukrivljene trepalnice takoj, ko vstanete in brez maskare, so te vrste umetnih trepalnic ravno pravšnje za vas. Ne samo, da podaljšajo vaše trepalnice, temveč jim tudi dajo več volumna.

Svilene trepalnice- te umetne trepalnice bodo poškodovale vaše?

modro ozadje-podaljševanje trepalnic

To so svilene trepalnice, ki ne ovirajo naravne rasti vaših trepalnic. Te so individualno zlepljene na lastne trepalnice s hipoalergenim lepilom, trajajo 30 do 90 dni in na noben način ne poškodujejo lastnih trepalnic. Prav tako ne vsebujejo nobenih drugih snovi, ki bi lahko poškodovale vaše trepalnice ali korenine las. Ker imajo prave trepalnice življenjsko dobo od 30 do 60 dni, je normalno, da občasno odpadejo. Padec umetnih trepalnic je torej odvisen od življenjske dobe vaših trepalnic.

Svilene trepalnice – katera starostna skupina jih najpogosteje uporablja?

ličila v zlati barvi s umetnimi trepalnicami

Vse več žensk je všeč ta vrsta trepalnic iz umetne svile. Najpogosteje so stranke v starosti od 20 do 35 let. Vedno pogostejši pa so tudi najstniki in ženske med 45. in 50. letom starosti. Razlog za to je, da je učinek takoj opazen. Poveča samozavest in vsaki stranki takoj nasmeje obraz.

Pritrditev svilenih trepalnic in ustrezna nega

Trepalnice iz svile z in brez

Da bi trepalnice iz umetne svile zdržale čim dlje, je pomembno, da so pravilno nanesene in da za njih ustrezno negujete. Običajno traja približno eno uro za pritrditev. Približno enkrat na mesec, torej vsake tri do pet tednov, morate obiskati kozmetičarko na pregled in podaljšanje. V idealnem primeru bi se to moralo zgoditi po 20 dneh. Na splošno je to odvisno od vsake osebe posebej, to je od življenjske dobe trepalnic, pa tudi od tega, v kolikšni meri je bila skrbljena. Ta obnova svilenih trepalnic ne traja tako dolgo. Tam ste običajno pripravljeni po 45 minutah. Razlog za pogoste povratne obiske kozmetičarke je, da naravna življenjska doba trepalnic ni dolga in temu primerno trepalnice iz umetne svile odpadejo skupaj s pravimi. Prav tako morate izbrati primerno dolžino, da ne bo opaznih vrzeli.

Za najboljši učinek se prvih 24 ur izogibajte stiku z vodo

umetne trepalnice iz palete iz svile

Kar zadeva nego trepalnic iz umetne svile, se morate prvih 24 ur izogibati stiku trepalnic z vodo. To je zato, da se lepilo dobro posuši. Čeprav ni rečeno, da bi trepalnice sicer lahko odpadle. Vendar je najbolje, da se držite tega nasveta. Po tem obdobju pa lahko naredite vse, kar bi naredili z lastnimi trepalnicami. Tako si lahko umivate obraz kot običajno in potapljanje ni problem.

Katere oblike obstajajo in katere so prednostne?

naravne trepalnice iz svile

Ker pogled tako rekoč zaprejo ravne trepalnice, so prednostne ukrivljene trepalnice iz svile, ki so izbrane tudi nekoliko dlje. Sicer pa obstaja več variant. Na voljo so različne dolžine in debelina posameznih las ali trepalnic iz svile. Da bo videz čim bolj naraven, je pomembno, da niso izbrani predolgo. Pri izbiri je treba upoštevati tudi dejavnike, kot je delovno mesto. Da bi bili na varnem, bi morala zato vsaka stranka predhodno prejeti dober nasvet kozmetičarke. Navsezadnje želite, da vam svilene trepalnice ustrezajo po obliki in dolžini.

Svilene trepalnice lahko kombinirate z ličili, kot so maskara, kohl in senčilo?

popolne svilene trepalnice-božični make-up

Ponavadi ni potrebno nanašati maskare, saj umetne svilene trepalnice zagotavljajo ta učinek. Če pa ga uporabljate, morate vedeti, kako ga na koncu pravilno odstranite. Kot običajno ne smete uporabljati bombažne blazinice. Namesto tega si umijte oči pod tekočo vodo, dokler ne odstranite maskare. Uporabite lahko tudi odstranjevalec ličil za oči v obliki čistilne pene. Če pa uporabljate drug izdelek, ne sme vsebovati alkohola ali biti masten.

Brez težav in kot običajno lahko kljub svilenim trepalnicam nanesete tudi kohl in senčilo. Pomembno pa je tudi odstranjevanje. Za to lahko uporabite vato, vendar z njo ne smete drgniti trepalnic. Očistite samo območje nad trepalnicami, to je pokrov. Razlog za to je, da se na trepalnicah večinoma zataknejo vlakna in ko jih poskušate odstraniti, jih lahko raztrgate ali obrnete.

Ali bi morali po določenem času med postopki narediti daljši odmor?

Lažne podaljške trepalnic

Odmora ni treba vzeti. Na koncu, kot sem rekel, te svilene trepalnice nikakor ne poškodujejo naravnih trepalnic in ne vodijo do izgube trepalnic. Nasprotno, po prvem nanosu morate vedno v rednih časovnih presledkih obiskati kozmetičarko.

Kaj storiti, če želite prekiniti postopek?

svetlo rjave oči-lažne trepalnice

Če ne želite več obnavljati svojih svilenih trepalnic, imate na izbiro dve možnosti. Uporabite lahko poseben izdelek za odstranjevanje in najbolje je, da obiščete kozmetičarko, ki vam je prvotno nanesla trepalnice. Svilene trepalnice pa lahko odstranite tudi sami doma. Vse kar morate storiti je, da uporabite mineralno vodo in vato, ki jo potopite v vodo. Uporabite ga za nežno drgnjenje trepalnic. To je najbolje narediti pred ogledalom. Če je bombažna blazinica izrabljena, vzemite novo in tako naprej.

Poudarite in poudarite oči in obrvi

modre oči-lažne trepalnice

Senčilo-barve-v-sivi-s-umetnimi trepalnicami

lažne ženske iz svile