Zasnova kuhinje v rjavi barvi za vsak slog

oblikovanje kuhinje rjava površina visoko sijajna tla bela

Kuhinja, ki vam jo želimo predstaviti v tem članku, je zelo izvirna in izredna. Če pogledam tole Zasnova kuhinje v rjavi barvi ko je zaprt, lahko mislite, da gre za kos pohištva, ki je sestavljen iz več omar. To je pravzaprav kuhinja. Ja, pravilno ste prebrali! Z enim samim pritiskom na gumb lahko odprete zložljiva vrata in kuhinja postane vidna. Če ga ne potrebujete več, ga lahko znova zaprete na enak način. To vam daje možnost, da hitro skrijete umivalnik, ko nimate časa za pomivanje posode.

Zasnova kuhinje v rjavi barvi spominja na omaro

oblikovanje kuhinje v rjavo kmečkem slogu sredozemskega pohištva

Zasnova kuhinje v rjavi barvi prihaja od nemškega proizvajalca Warendorf. Zunanja površina je ohranjena v elegantnem in toplem odtenku rjave barve z vzorcem, podobnim semišu. Ko je odprta, je vidnih več polic. Primerne so za shranjevanje jedi. Na voljo je tudi sodoben umivalnik in štedilnik.

Zasnova kuhinje v rjavi barvi z zložljivimi vrati

oblikovanje kuhinje v rjavih idejah zložljivih vrat odpiranje na gumb

Kljub sodobnemu dizajnu, kot vidite, je kuhinja čudovito primerna tudi za kmečko ali sredozemsko opremljanje, kar je verjetno posledica rjave površine. Če se torej ukvarjate s praktičnimi kosi pohištva in pohištvenimi sistemi, potem je ta kuhinja v rjavi barvi ravno prava za vas. Zavzame malo prostora in še vedno ponuja dovolj delovnega prostora za pripravo vaših najljubših jedi. Oglejte si še nekaj slik te edinstvene kuhinje in poglejte, kako se kuhinja odpira. Ali ni res impresivno??

Dolga delovna površina v kuhinji

kuechen design ideja o oblikovanju rjavega kamnitega zidu sodoben naglas

Učinkovita osvetlitev v kuhinji

kuechen design rjava praktična ideja pohištva warendorf

Originalna ideja oblikovanja iz Warendorfa

oblikovanje kuhinje v rjavi barvi odpira sodoben slog

Oblikoval avtor Warendorf.