Ozadje za kopalnico – 20 čudovitih modelov Wall & Decò

kopalniška ozadja črno -beli geometrijski mozaik videz križ

Če menite, da so tapete za kopalnico neprimerne zaradi visoke vlažnosti, se res ne motite. Danes pa vam ponujamo fantastične modele za Ozadje za kopalnico s katerim to ni več problem. Če torej namesto tradicionalnih ploščic raje poskusite nekaj novega, imate zdaj to možnost.

Ozadje za kopalnico “Mistične sanje”

ozadje kopalnica mistično sanjsko cvetje vzorec roza modro vijolično ombre

Ozadje za kopalnico Wet System by Wall&decò S.r.l. ima odlično dekorativno funkcijo, na poseben način poudari steno v vaši kopalnici in je hkrati odporna na vlago. Za ozadja je na voljo širok izbor modelov, ki jih lahko izberete glede na slog notranjosti in izbiro barve pohištva in okovja. Za vas smo sestavili različne modele kopalniških ozadij Wet System, tako da lahko takoj izberete pravo varianto.

Ozadje za kopalnico “Aloha”

kopalnica ozadje aloha model pisano cvetje črno beli človeški metulji

Ozadje za kopalnico Aloha ima privlačen cvetlični vzorec, zaradi katerega je vaša kopalnica videti eksotična in romantična hkrati. Pisani cvetlični motivi so na sivi podlagi in so še posebej učinkoviti. Kljub temu lahko cvetlični dizajn izberete tudi v črno -beli barvi, pri čemer le metulji predstavljajo barvni kontrast.

Barvna veriga

ozadje kopalnica eksotični pisani stenski listi motivi barvna veriga

Ta zasnova ozadja je prav tako barvita. Sestavljen je iz različnih motivov listov, od katerih so nekateri oblikovani v beli barvi, drugi pa v barvi. Ozadje je na voljo v sivi ali modri barvi. Iščete moderno in barvito kopalniško ozadje, potem je ta varianta vsekakor popolna.

Miami zima

ozadje kopalnica palme motiv dež miami design črna bela svetlo modra

To kopalniško ozadje izgleda prav tako eksotično. Njegova zasnova spominja na deževen dan sredi pokrajine s palmami. Motiv dlani lahko izberete v črno -beli barvi in ​​lahko celo okrasi vlažen prostor vaše kuhinje.

Meduze

ozadje kopalnica zlato srebro stenska dekoracija medusae kače cvetlične

Verjetno ni skrivnost, zakaj so kopalniške tapete dobile to ime. Prvotni motivi, ki se vijejo kot kača, močno spominjajo na Meduzo. Oblika je na voljo v različici toplih barv, pa tudi v sivi različici.

Ozadje za kopalnico – Escape

ozadje kopalnica tropska ptičja kletka pisano cvetje eksotičen pobeg

Ko pogledamo to kopalniško ozadje, pride na misel beseda “svoboda”. Pisane, eksotične ptice pobegnejo iz kletke in si okrasijo to osupljivo ozadje. Ptice so delno narejene iz cvetja in so zato videti še posebej romantično. Močne barve še posebej dobro izraža subtilno ozadje, ki je spet na voljo v toplem in hladnem odtenku.

Gospodična Marple

ozadje kopalniške rože roza zelene črte okrašen vintage miss marple

To kopalniško ozadje je še posebej cvetlično. Poleg številnih okraskov obstajajo tudi veliki cvetovi, ki so na voljo v roza in zeleni barvi. Turkizne črte tvorijo še en zanimiv naglas.

Oceanske kapljice

ozadje kopalnica akvarel pomorske ribe blobs turquoise blue ocean drops

Videz akvarela je zelo priljubljen za notranjost na mnogih področjih. Zakaj ne bi tudi za kopalnico? S to zasnovo se tukaj posnema ocean. In tudi majhne ribe plavajo po kopalniških tapetah in dodajo obliko. Za ta model izberite med modro in turkizno barvo.

Shoko

ozadje kopalniške veje akvarel bež siva model šoko moker sistem

Oblikovanje akvarela je mogoče najti tudi v tej tapeti za kopalnico. Vendar je predstavljen bolj subtilno in v obliki vej in listov ter predstavlja naglas na bež ali sivih ozadjih.

Bencin

ozadje kopalnica bencin modra turkizna akvarel videz marmor

Spet imate izbiro med modro in turkizno. Tako imenovane bencinske tapete za kopalnico posnemajo zamegljene in tekoče akvarele na papirju. Tako nastane videz, ki spominja na marmor. Z njimi ustvarite posebno pritegnitev oči v kopalnici.

Tehnične cevi

ozadje kopalnica modre bež cevi tehnične cevi industrijskega sloga

Ta tapeta za kopalnico je odlična ideja za vse ljubitelje industrijskega sloga. Zdaj lahko vidite tudi kovinske cevi na steni, v obliki skice. Ne glede na to, ali je v bež ali modri barvi, je ozadje izjemno izvirno.

Plesne zavese

kopalniške tapete plesne zavese oblikovanje sivih zaves imitacija

Ali pogrešate okno v kopalnici? To ni pomembno, saj lahko v kopalnico še vedno vnesete prijetno vzdušje, za zavese. Ta kopalniška ozadja posnemajo ravno to dodatno opremo za dom.

Nouveau tapete za kopalnico

ozadje kopalnica steklo imitacija mat kovinski naglas zlato srebro nouveau

S temi originalnimi tapetami za kopalnico boste uspešno posnemali matirano steklo. Zasnova izgleda neverjetno resnično in je čudovito primerna za okrasitev sten kopalnice. Poudarki, ki posnemajo kovino, so na voljo v zlati in srebrni barvi.

Kristalna voda

kopalniška ozadja sivi pohabljeni kristali oblikovanje kristalna voda elegantna

S tem ozadjem za kopalnico lahko ustvarite zaspani slog. Prikazuje lepe kristale, ki nastanejo, ko se voda spremeni v led. Tudi ti so rahlo obrabljeni, kar ustvarja prej omenjeni raztrgan videz. Izberite ozadje v svetlem ali temnejšem odtenku sive.

Arktični veter

ozadje kopalnica modra bež stenska zasnova arktična vetrna kad

Spet imate izbiro med modro in bež. Ozadje za kopalnico je popolno, če se ukvarjate z izvirnim dizajnom. Z njim ustvarite kopalnico katerega koli sloga.

Fregio

kopalniška ozadja črno -bela fregio elegantna vintage ideja

Ne glede na to, ali je v črni ali beli barvi, ta kopalniška ozadja izgledajo tako ali tako elegantno. V moderno notranjost dajte vintage naglas in dajte prostoru določeno zgodovinsko vzdušje.

Plastenje

ozadje kopalnica geometrijski vintage okraski belo zeleno modro plastenje

Geometrijski motivi so združeni z romantičnimi, kar ustvarja ta učinkovit dizajn za kopalniške tapete. Model je na voljo v treh različicah. Po eni strani enostavnejša različica v beli barvi. Poleg tega lahko okrašene motive izberete v svetlo modrem tonu in tudi v zeleni.

Fagales

ozadje kopalnica drevo moderna stenska ideja gozd črno bela siva 3d fagales

Prinesite gozd v kopalnico v obliki sodobnega dizajna. Ozadje za kopalnico ima 3D -videz, na katerem so upodobljena debla dreves. Bela drevesa lahko izberete tudi v črni različici.

Ozadje za kopalnico “Kaleido”

ozadje kopalniški zvezdni motivi sivo bela subtilna kaleido umivalna konzola moderna

Zvezdano nebo sredi sobe? To je mogoče s temi tapetami za kopalnico. Naj bo v temno sivi ali subtilno beli različici, s tem modelom dobite privlačno dekoracijo sten, s katero lahko dodate malo romantike v sodobno notranjost.

Oblikoval avtor zid&Decò.