Od nekdanjih termal do sodobnega jacuzzija

Dizajn jacuzzija - grški slog

Že od antičnih časov so ljudje iskali način sprostitve, umivanja skrbi v kopalnici in mnogi so to našli v tem, kar danes imenujemo “masažna kad”. Že dolgo pred podobo sodobno oblikovanje jacuzzija Vroči izvir je skozi leta igral pomembno vlogo v življenju ljudi. Stari Egipčani in Grki so poznali prednosti njihove uporabe, prav tako Rimljani, Japonci in mnogi drugi. Za nekatere od teh kultur je bilo kopanje veliko več kot le sanitacija – edinstvena zdravstvena terapija in vir sprostitve.

 Jacuzzi z modro osvetlitvijo

sodoben jacuzzi z modro osvetlitvijo

Danes je jacuzzi popolna senzacija in bistvena značilnost naših domov. To sodoben jacuzzi  začela se je pojavljati sredi dvajsetega stoletja, ko se je italijanska družina jacuzzi preselila v ZDA in odprla svoje podjetje z jacuzzijem. Družina je imela izjemen uspeh in svoje podjetje postalo vodja sodobno oblikovanje jacuzzija Blagovna znamka. Ime “jacuzzi” je instinktivno postalo sinonim za vroče kopeli in postalo zelo priljubljeno po vsem svetu.

Osupljiv pogled

sodoben jacuzzi s čudovitim razgledom

V drugi polovici dvajsetega stoletja so mnogi začeli svoja jacuzzi podjetja po vzoru družine jacuzzi. Sčasoma je trg obogatel z novimi izdelki, katerih spreminjanje oblik, barv in materialov daje podobo popolnega in sodoben jacuzzi Oblikovanje tirov. Težko je reči, kakšen je popoln dizajn, a s tako široko paleto danes lahko vsak zadovolji svoje želje in potrebe. Gre samo za to sodobno oblikovanje jacuzzija najti tisto, ki vam najbolj ustreza, in prostor, ki je namenjen njemu. Poleg koristnih učinkov svoje funkcije lahko jacuzzi prinese posebno energijo v kraj in postane vaš najljubši prostor v hiši.

avtorja K.H. Christova

Hi-tech jacuzzi s televizijo

sodobno oblikovanje jacuzzija s televizijo

okolju prijazen jacuzzi

sodoben jacuzzi z lesenim dizajnom

minimalistično oblikovanje jacuzzija

minimalistično oblikovanje jacuzzija

Sodoben dizajn jacuzzija