S tem čudovitim ličenjem leoparda boste v kratkem postali velika mačka!

leopard make-up elegantna ženska nos brki ficken

Dolgo pričakovani karneval je tik za vogalom in nestrpno čakate, da se zdrsnete v pustni kostum? Če želite letos sebe ali svojega otroka spremeniti v veliko mačko, ste na pravem mestu. V današnjem prispevku smo za vas izbrali odlične ideje in podali navodila, kako se narediti kot leopard. Pobrskajte po naši galeriji slik in poiščite nekaj primernega za vas!

Odrasle si predstavljajte kot leoparda

gospa make-up leopard kostum karneval

Če ste za svojo preobrazbo izbrali tega živalskega lika, ne pozabite na hitrega plenilca in pri nanašanju ličil poskušati posnemati njegove barve, oblike in fascinantne podrobnosti. Še posebej, če želite svojim potomcem pričarati čudovito poslikavo obraza, je priprava leopardovega make-upa lahko vznemirljiva učna enota in seveda nepozabno doživetje. Na primer, vaš otrok se lahko na igriv način nauči razlike med leopardi in geparji, ki so pogosto zmedeni. Vaši malčki bodo zlahka razločili dve divji živali, saj vedo, da leopard nima črnih sledi.

Leopard make -up – navodila

ideje za pustno ličenje odraslih kot ličenje leoparda

Če se želite ličiti kot odličen afriški lovec za karneval, potrebujete gobo za ličenje, čopič za ličenje in vodotopen ličila v barvah bež, rjava, zlata, oranžna, bela in Črna. Sljude v zlatu dajejo obrazu živali piko na i in pustijo, da vaš obraz zasije. Za nanos ličila na snežnega leoparda potrebujete poleg bele barve obraza še sivo in po možnosti svetlo modro. Ali boste obraz napolnili z rumeno ali oranžno, je odvisno od tega, ali želite privlačen ali subtilen make-up. Najprej pobarvaj gobec velikega mačka v bež barvi in ​​pobarvaj nekaj majhnih črnih pik in brkov. Zdaj z majhno krtačo pobarvajte konico nosu, nosnice in zgornjo ustnico v črno.

karneval dostojen odrasli popoln obraz

Če želite, lahko leopardov gobec zasenčite s črnim senčilom in tako ustvarite realen vtis. Naslednja stvar, ki jo lahko naredite s črno barvo, je, da si naredite oči kot mačka. Na nosnico nanesite svetlo bež, na čelo in templje pa svetlo oranžen, rjav ali peščen ton. Seveda leopard ne more brez značilnih madežev. Za tipičen vzorec leoparda pobarvajte črne, pol zaprte kroge na čelu, med obrvmi ali na licih in jih napolnite z oranžno ali zlato barvo. Naslednje slike uporabite kot predlogo za ličenje za nanašanje leopardovega obraza in ustvarite edinstveno pustno ličenje!

Make-up Cheetah: kul ideja za ličenje za noč čarovnic in Mardi Gras

Cheetah je za šolska dekleta dala idejo o ličenju

Ni nujno, da je to tiger ali leopard. Gepard je tudi kul alternativa, ki bo zagotovo pritegnila pozornost na vas in vaše otroke. Z malo ustvarjalnosti in spretnosti lahko ličila za noč čarovnic ali Mardi Gras nanesete sami. Začetniki se lahko ličijo le na polovici obraza, profesionalci pa se lahko odločijo za ličenje celega telesa. Razlagamo vam, katere materiale potrebujete in kako si lahko ličila pričarate sami.

Razlika med leopardom in gepardom:

Ne glede na to, ali za noč čarovnic ali za Mardi Gras: Ličila velikih mačk še naprej uživajo veliko popularnost. Tigra je mogoče prepoznati po črtah, vendar večina otrok in mnogi odrasli ne morejo razlikovati leoparda od geparda. To je predvsem posledica dejstva, da sta obe živali doma iz Afrike in da sta si zelo podobni. Razlagamo vam, po čem se razlikujeta obe veliki mački.

Navodila za ličenje gepardov za šolske otroke preprosta ličila za dekleta

Živali najhitreje prepoznamo po telesu. Leopard je velika velika mačka s trdno postavo. Njegovo telo spominja na levinje. Tehta bistveno več kot gepard in ima veliko glavo. Gepard ima vitko telo, majhno glavo in dolge noge. Oba se ne razlikujeta le po postavi, ampak tudi po madežih. Gepard ima manjše, popolnoma črne lise. Njegov zaščitni znak sta dve črni črti, ki se začneta pod očmi in tečeta do ust. Pike v leopardu so od zunaj obarvane črno, od znotraj pa rjavo.

Če se vi ali vaši otroci predstavljate kot gepard, se vam seveda ni treba držati razločevalnih lastnosti in lahko namesto tega pustite svoji ustvarjalnosti prosto in eksperimentirajte z motivi.

Make-up gepard: navodila za ličenje

Gepard nanese ličila na žensko z ličilom obraza in telesa za noč čarovnic in karneval

Če se želite za noč čarovnic ličiti kot gepard, potrebujete naslednje izdelke in dodatke za ličenje: Fini čopič, ravna krtača, goba. Bronasti puder, bronasto senčilo, črno-bela gledališka ličila. Po želji se lahko ličite s svinčniki za eyeliner. Bronasti puder z gobo za ličenje najprej nanesite na suho kožo. Na lica in čelo nanesite ličila. Nato pobarvajte črne črte okoli oči in ust. Vaše vodilo nasmeha vam lahko služi kot vodilo. Zdaj pobarvajte gobec z belo barvo, ki naj bo popolnoma zaprta s trakovi. Na koncu lahko brke narišete z belo in črno barvo, konico nosu pa pobarvate tudi v črno. Zdaj morate le naslikati značilne lise. Tukaj lahko pustite domišljiji prosto pot in bodisi pobarvajte popolnoma črne ali z bronasto, belo in črno barvo.

Make-up gepard: ličila za otroke vrtčevske starosti

Make-up dekle s pisanimi idejami za ličenje obraza za mačko

Otroci obožujejo pisane barve obraza. Zato vam ponujamo pisano idejo ličenja za noč čarovnic. Potrebujete gledališko ličenje v rdeči, azurni, rumeni, vijolični, črno-beli barvi, pa tudi gobo, ravno in fino krtačo. Najprej z gobo na obraz nanesite belo barvo. Lahko uporabite tudi puder, da se gledališka barva bolje oprime in ne razmaže. Nato razdelite obraz na šest delov in na vsak del nanesite barvo. Pustite, da se barva posuši 5 minut, nato pa narišite črne črte, usta in brke. Ličila Happy Halloween so pripravljena, kot nalašč za otroke vrtčevske starosti.

ideje za ličenje geparda za ne strašljivo ličenje za noč čarovnic za otroke

Na trend ličil za noč čarovnic letos je močno vplivala pop kultura 90 -ih. Barvne kombinacije so po risbah ameriške slikarke Lise Frank. Bil je zelo priljubljen v poznih 80 -ih in zgodnjih 90 -ih. Njihove pisane risbe so krasile otroške učbenike. Danes njihov pop art doživlja pravi preporod. Predstavljamo vam nekaj neonskih barv, ki jih navdihuje njihova umetnost.

Ideje za ličenje popa za ženske za noč čarovnic in Mardi Gras

Tipičen primer ličila, ki ga navdihuje pop art, je ličenje na pol obraza. Ena polovica obraza je sestavljena kot gepard, druga polovica je seveda sestavljena. Ta ideja o ličenju izgleda odlično, vendar sta za njeno uresničitev potrebna spretnost in izkušnje. Če se torej odločite za to, vadite doma, da bo lahko 31. oktobra hitreje. Naš nasvet: Najprej ustvarite risbo, s katero se boste lahko orientirali pri ličenju.

Ne glede na to, ali gre za geparda ali leoparda: velike mačke lahko sestavite z malo veščine. Več primerov vam ponujamo v spodnji fotogaleriji. pustite se navdihniti.

Ideja za ličenje otrok za noč čarovnic: Narišite geparda

Gepard uporablja make-up ideje za ličenje Halloween za otroke Fant z našminkanim obrazom

Ideja za ličenje za noč čarovnic za otroke in ženske: ličenje geparda

Ideje za ličenje geparda za noč čarovnic za najstnike

Ličila na polovici obraza geparda: Ideja za ličenje za pust in noč čarovnic

Ideje za ličenje geparda za ličila za noč čarovnic za ženske je enostavno posnemati

Ličila, ki jih navdihuje Pop-Art: ličila z gepardom

Navodila za make-up za noč čarovnic za družine z otroki

Ličila za celo telo: gepard in zebra

Ideje za ličenje geparda Ličila za noč čarovnic za ličila za celo telo za ženske, ki jih navdihujejo prosto živeče živali v Afriki

Leopard make-up: Pobarvajte pisane leopardne lise na obrazu

Gepard je ustvaril ideje za ličenje žensk s pisanimi ličili v neonskih barvah

Ideje za ličenje za otroke: Z malo spretnosti lahko pobarvate geparde

Ideje za ličenje otrok za make up fanta za noč čarovnic Cheetah

odrasli karnevalski leopard, ki si naliči ustnice na ličnice

halloween karneval obraz rame leopard tisk

leopard vzorec make up ženska obraz vzorec za lase

leopard make up ideas ženska obraz slika oranžno zlato

enostaven leopard make-up tutorial nos čelo oči

odrasli nanesejo make-up kot risbo glave leopardovih oči

predloga za ličenje leopard obraza za odrasle

karnevalska ličila spijo čela

ženski leopardski obraz z ličenjem

poslikava obraza ženski make-up v leopard barvi

živalska maska ​​leopard obraz obraz ženska karneval

oči make up pustni lasje rišejo zlate črne pike

diskreten vzorec senčil za oči

ideje za ličenje karnevalsko senčilo za pikice

Leopardovo ličenje za otroke

predloga za ličenje otrok leopard ličila za obraz

otroci do pustnega leopardovega make-upa celoten obraz

otroški leopard karneval make up lise vzorec rumeno bel

Leopard nanese ličila na mlade oranžne pikčaste

leopard pustni make-up fant rumeno črno bel

slikanje obraza pustni leopard obraz

make up predloga leopard obraz karneval make up

Otrok, ki se liči kot snežni leopard

ličila za snežne leoparde otroški obraz bela modra

leopard make-up obraz otroški karneval