Kostum Pokemon kot preobleka za Mardi Gras in noč čarovnic – 18 idej

Pokemon kostum baby-pikachu-karneval-kostum-klobuk-kvačkanje

Priljubljene Pokemonove anime so leta 2016 oživile z razvojem igre Pokemon Go. Ta igra trenutno uživa veliko popularnost po vsem svetu in jo uživajo tako otroci kot odrasli. V tem članku vam želimo dati nekaj idej Kostum Pokemon na Mardi Gras ali noč čarovnic, kar lahko služi kot navdih za naslednjo preobleko.

Ideje za kostume Pokemona – dojenček Pikachu

Pokemon kostum karneval-baby-halloween-preobleka-pikachu-buča

Najbolj znan svetovni Pokemon je mali rumeni Pikachu, ki lahko shranjuje in oddaja električno energijo. Preobleka kot Pikachu je primerna tako za otroke kot za odrasle in je na voljo v različnih velikostih. Če pa želite samo narediti kostum Pikachu Pokemon za svojega otroka ali dojenčka, potem potrebujete rumene hlače in otroško jakno s kapuco, na katero morate prišiti tudi ušesa in rep.

Kostum brata in sestre Pokemon

Pokemon kostum bratje in sestre-pepel-ketchum-pikachu-pustni kostumi

Pokemoni so običajno manjši od trenerjev, zato je kostum Pokemona kot nalašč za dojenčke in malčke. Za brate in sestre obstajajo lepe ideje za ujemanje pustnih kostumov, na primer Pokemon Pikachu za manjšega otroka in njegov trener Ash za starejšega.

Pikachu make-up za obraz namesto kostuma Pokemon

Pokemon kostum slikanje obraza-pikachu-idea-karneval-noč čarovnic

Če nimate časa, da bi sami naredili kostum Pokemona, si lahko otroka sestavite kot Pikachua ali drugega Pokemona. Če želite to narediti, potrebujete ujemajoče se barve obraza za poslikavo obraza in predlogo z ustreznimi Pokemoni.

Squirtle Karnevalski kostum Pokemon za otroka

Pokemon kostum-šivaj-halloween-karneval-baby-schiggy-ideja

Squirtle Water Pokemon spominja na želvo s svetlo modro-turkiznim odtenkom kože. Škrlatni kostum Pokemon je kot nalašč za dojenčke, še posebej, ko plazijo. Najpomembnejše značilnosti so rjavi oklep na hrbtu, kapuca kot obraz in spiralno modri rep.

Fire Pokemon kot otroški kostum za Mardi Gras ali noč čarovnic

pokemon-costume-kids-charmander-charizard-halloween kostum-ideja

Če se vaš otrok želi obleči v ognjenega Pokemona, priporočamo Charmander ali eno od njegovih razvitih različic Glutexo ali Charizard. Ker je ta Pokemon videti nekoliko bolj grozljiv, je bolj primeren za kostum za noč čarovnic. Oranžna barva je osrednjega pomena v kostumu Charmander Pokemon, prav tako plamen na repu.

Kostum za noč čarovnic za otroke – Pokemon Gengar

pokemon-costume-gengar-kids-mask-idea-halloween-karneval

Druga primerna ideja za noč čarovnic je Gengar Pokemon. To je duh s srhljivim obrazom in rdečimi očmi, ki širi strah in grozo. Na primer, kostum Gengar lahko naredite sami iz temno vijolične tkanine, kot je žamet.

Ideje za kostume Pokemon za dojenčke

pokemon-costume-ash-karneval-costume-baby-pikachu-toy

Obstaja široka paleta možnih kostumov Pokemonov in dojenčki so z njimi vedno videti čudovito. Poleg kostumov dejanskih Pokemonov se lahko otrok obleče tudi kot trener Pokemonov. Glavni lik animeja je desetletni Ash Ketchum, ki je lastnik Pikachua in je dobra ideja za pustni kostum.

Pikachu Pokemon kostum za ženske

pokemon-kostum-pikachu-majica-rep-ušesa-rumeno-rjava-karneval

Ne samo otroci, tudi odrasli se radi oblečejo v Pokemone. Tu smo prikazali vzorno žensko obleko Pikachu. Potrebujete rumeno majico, ki jo pobarvate z dvema rjavima črtama na hrbtu. Rep in ušesa lahko naredite iz kartona ali rumene pene in jih na ustreznih mestih pobarvate z rjavo barvo. Z rdečo barvo za obraz lahko naredite rdeča lica, ki so simbol Pikachua.

Za kostum Pokemona naredite ustrezno obliko nohtov

pokemon-kostum-nohti-oblikovanje nohtov-ideje-pikachu-pokeball-nailart

Dober kostum Pokemon za ženske popolnoma dopolnjuje ujemajoča se oblika nohtov. Rumeni nohti z obrazom Pikachua izgledajo smešno in se lepo kombinirajo s Pikachujevim kostumom. Druge možnosti so, da nohte pobarvate v belo in rdeče kot pokeball ali jih pobarvate z obrazi priljubljenih pokemonov.

Kostum Ash Ketchum za Mardi Gras ali noč čarovnic – najpomembnejše lastnosti

Pokemon-costume-ash-ketchum-blue-telovnik-klobuk-rokavice-pikachu

Za popoln kostum trenerja Pokemona bodite pozorni na najpomembnejše lastnosti lika. Ash Ketchum kot vrh nosi modri telovnik z rumenimi črtami na beli majici. Rdeča kapa z belim obrazom in črnim elementom je prav tako nujna za njegovo obleko. Zadnja stvar, ki jo potrebujete, so zelene rokavice brez prstov, nahrbtnik in Pikachu Pokemon za dokončanje videza.

Kostum Ash Ketchum – ideja za ženske in moške

pokemon-kostum-ženske-moški-pepel-ketchum-značilnosti-kapa-telovnik

Kostum Ash Pokemon Trainer ni primeren samo za moške, ampak tudi za ženske. Možen dodatek k temu je nekaj pokeballs, ki jih lahko preprosto naredite sami. Potrebuje le nekaj belih ali prozornih kroglic, belo in rdečo barvo, električni trak in bel papir.

Pokeball naredite sami

pokemon-costume-ash-pokeball-samo-naredi-sam-ideja-noč čarovnic

Najprej pobarvamo kroglice, od katerih mora biti ena polovica rdeča, druga pa bela. Na sredino med obema barvama je prilepljen črni izolacijski trak ali gaffov trak, majhen krog pa je narejen iz belega papirja. Ustvarite več pokeballs, da boste lahko ujeli vse pokemone.

Ideja za ženski kostum v pokeballu

pokemon-kostum-dame-pokeball-obleka-lok-belo-rdeče-karneval

Namesto kostuma Pokemon se lahko oblečete tudi v Pokeball. To preobleko za ženske je relativno enostavno narediti sami, saj zahteva preprosta oblačila, kot sta belo krilo in rdeč top.

Kostum trenerja Pokemonov – Misty

pokemon-costume-cosplay-misty-carnival-costume-pokeball-togepi

Še en kostum Pokemon za trenerje je anime lik Misty – Ashin prijatelj. Ta pustni kostum je kot nalašč za dekleta in ženske, ki imajo radi preobleko žensko postavo. Misty ima rdeče lase, ki jih nosi v čop na eni strani.

Za Mardi Gras si naredite meglen kostum

Pokemon-costume-misty-yellow-top-red-converse-chucks-naramnice-pokeball-togepi

Če se želite obleči v Misty za Mardi Gras ali noč čarovnic, potem lahko kostum enostavno naredite sami. Misty nosi rumen top, hlače iz jeansa, rdeče naramnice in vpenjalne glave. Za popoln videz potrebujete še nekaj Pokeballs in Togepi Pokemon pliš.

Kostum Pokemon za Mardi Gras ali noč čarovnic za pare

Pokemon-costume-cosplay-trainer-ash-misty-pustni-kostum-pari

Za pust in noč čarovnic so kostumi parov priljubljeni povsod in izgledajo res odlično. Od teme Pokemon obstajajo različne variante kostumov za pare. Ali Ash in Misty, Ash in Pikachu ali dva Pokemona – ujemajoča se preobleka bo zagotovo pritegnila veliko pozornosti.

Oblikovanje idej za vso družino

pokemon-kostum-noč čarovnic-karneval-preobleka-družina-starši-otroci

Ustrezni kostumi so kot nalašč tudi za vso družino. Starši se lahko na primer oblečejo v trenerje Pokemonov, otroci pa v priljubljene Pokemone. Kar zadeva temo Pokemonov, ustvarjalnost nima omejitev in obstaja veliko možnosti za kostume za noč čarovnic in Mardi Gras.

Pokemonski pustni kostumi za skupine

pokemon-kostum-trener za odrasle-cosplay-kostumi-ideje-preobleka

Ali iščete odlične skupinske kostume za Mardi Gras, potem imate prav s temo Pokemon. Ne glede na to, ali gre za Pokemone ali Pokemonove trenerje, je priporočljivo, da vloge med seboj razdelite vnaprej, da ne pride do podvajanja.

DIY kostum Pokemon iz preprostih materialov

pokemon-costume-diy-pikachu-costume-pižamas-box

Nekateri kostumi Pokemonov so lahko izdelani iz poceni materialov in z malo truda. Za otroški kostum Pikachu lahko na primer uporabite preprosto rumeno pižamo ali trenirko, nekaj kartona, vato, klobučevino in trak za glavo..

Naredite svoj otroški kostum Pikachu

pokemon-kostum-otrok-pikachu-samo-naredi-sam

Iz kartona morate izrezati strelo in jo prekriti z vato in filcem, da naredite rep v obliki strele. Ušesa so lahko izdelana iz istih materialov in nato z vročim lepilom pritrjena na trak za glavo. Par rumenih gumijastih škornjev in nekaj rdečih za lica in kostum Pikachu DIY je pripravljen.