Odlepite jesenske okvirje za slike in sami naredite čudovite jesenske okraske

Okviri za slike Tinker jesensko-jesenski venec-jesensko listje-pisano-okras

Dnevi postajajo vse krajši, večeri hladnejši in listi postajajo svetle barve. Jesen počasi prihaja in zahteva ustrezno spremembo notranjosti. Če niste razmišljali o jesenskih dekoracijah, potem v tem članku najdete nekaj navdiha. V nadaljevanju predstavljamo različne ideje, kot ste vi Okvirji za slike Tinker in jih okrasite z jesenskimi barvami, da svoj dom pripravite na barvito sezono.

Naredite čudovite okvirje za slike z jesenskimi listi

Okviri za slike Tinker jesen-preprosta-jesen-dekoracija-povodci-ščipalke

Jeseni listi dreves spremenijo barvo in začnejo sijati v čudovitih rumenih, oranžnih in rdečih tonih. Zato so kot nalašč za pisano jesensko dekoracijo, ki v stanovanju ustvari jesensko razpoloženje. Jesenske liste lahko uporabite za okrasitev okvirjev za fotografije ali ustvarjanje celotnih slik, ki ustvarjajo atmosferske stenske dekoracije. In kar je najboljše, saj povsod najdete pisane jesenske liste, sploh ne bi smeli porabiti veliko denarja za materiale.

Okviri za slike Tinker z otroki

Okvirji za slike Tinker jesen-pisano-jesen-listje-kositer-buče-fotografija

Projekti DIY za okvirje slik za jesen so kot nalašč za ročna dela z otroki in predstavljajo dobro prosti čas za vikend. Jesenske liste lahko na primer skupaj z družino naberete na izletu v gozdu in jih nato uporabite za ročna dela.

Popestrite jesenske okvirje za slike

Okvirji za slike Tinker jesensko okrasje-naredi sam-les-pisano-jesensko listje

Če želite narediti preprost okvir za slike, potrebujete le pisane jesenske liste, prazen okvir slike želene velikosti in lepilo za serviete (možno je tudi večnamensko lepilo). Pri okrasitvi jesenskega okvirja za slike seveda ni omejitev in za okrasitev lahko uporabite tudi svoje zamisli.

Lepite jesenske liste

Tinker okvirji za slike jesen-ideja-otroci-navodila-lepilo-jesenski listi

Preden začnete okrasiti, odstranite steklo iz okvirja za slike. Nato s čopičem nanesite lepilo in liste pritrdite na okvir. Pustite, da se dobro posuši in nanesite drugo plast lepila za prtičke. Po sušenju mora postati prozoren. Nazadnje vstavite najljubšo fotografijo in vaš jesenski okvir za slike je pripravljen.

Okvire za slike naredite iz naravnih materialov

okvir za slike-tinker-jesen-vezane-vejice-suha-trava-padajoče listje

Ustvarjalne jesenske dekoracije izgledajo še lepše, če so narejene iz naravnih materialov. Poleg jesenskih listov se pogosto uporabljajo suho cvetje, cvetlični aranžmaji in celo sadje. Popolnoma naraven okvir za slike je mogoče narediti na primer iz tankih vejic in nekaj niti.

Zberite in uredite podružnice

okvir za slike-petljanje-jesen-naravni-materiali-vejice-dve velikosti

Če želite narediti rustikalni jesenski okvir za slike, morate najprej zbrati nekaj tankih vejic, od katerih mora biti polovica nekoliko daljša od druge polovice. Uporabite daljše veje za levo in desno ter krajše veje za zgornji in spodnji del okvirja.

Vezi vejice za okvir slike

okvir za slike-tinker-jesen-vejice-kravata-vozel-vrvica-vrvica

Ko je vaš okvir za slike dovolj debel, morate robove tesno povezati z vrvico. Dobro ga zavijte in zavežite vozel na zadnji strani okvirja za sliko. Ko je okvir pripravljen, lahko vstavite fotografijo ali sliko in z njo okrasite želeno mesto v stanovanju.

Naredite preprost jesenski okvir za slike

okvir za slike-tinkering-jesen-juta trak-lepilo-ricrix-sončnica

S to preprosto metodo lahko popestrite kateri koli okvir za slike in ga naredite kot del jesenskega dekorja. Jutov trak je kot nalašč za ročna dela v jeseni in se lepo kombinira z jesenskimi listi ali s posušenimi ali umetnimi sončnicami.

Jesenske liste pobarvajte z zlato barvo in naredite čudovite okvirje za slike

okvir za slike-tinker-jesen-jesen-listi-zlato-barve-barve-sivo-trak

Ne skrbite, če ne najdete dovolj svetlo obarvanih listov, ki jih lahko dodate v svoj dekor. Preproste suhe liste lahko pobarvate in okrasite po želji. Če želite z otroki narediti čudovit jesenski okvir za slike, lahko listje na primer pobarvate v zlato in ga uporabite kot okras za okvir.

Ideje za jesensko dekoracijo z zlatimi listi

okvir za slike-tinker-jesen-zlato-listi-sivi-trak-dekoracija-ideje

Če jesenski listi ne zadostujejo za celoten okvir, lahko pustite ustvarjalnosti prosto pot in preostali okvir slike okrasite drugače. V okvir za slike lahko vstavite tudi samo zlati list in z njim sami naredite preprosto jesensko dekoracijo.

Jesenske okvirje za slike naredite sami

okvir za slike-tinker-jesen-zlato-listi-trak-buče

Jeseni ni treba nujno uporabljati pravih listov za ročna dela. V večini obrtnih trgovin najdete lepe okrasne predmete, s katerimi lahko jeseni izdelate ustvarjalne okvirje za slike. Stari okvir lahko začinimo z nekaj zlatimi listi in ga spremenimo v atmosfersko jesensko dekoracijo.

Odlepite in popestrite okvirje za slike

okvirji za slike-tinker-jesen-želod-lepilo-okvirji za fotografije-popestrijo

Lepa, a nekoliko bolj zamudna ideja bi bila, da bi stari okvir slike popestrili z želodi. Najprej smo pokazali varianto samo z zgornjimi deli plodov – klobuki. Dekoracija traja več časa, ker je treba želode enega za drugim pritrditi na okvir za slike.

Celi želod kot jesenska dekoracija

okvirji za slike-tinker-jesen-otroci-celi-želod-okvirji za fotografije

Celoten želod pa je nekoliko težje pritrditi na okvir za sliko, vendar ustvari lep jesenski učinek. V okvir za fotografije lahko vstavite fotografijo s potovanja ali nekaj suhih jesenskih listov.

Jeseni primerno okrasite svoje stanovanje

Okvir za sliko-tinker-jesen-padajoče listje-steklo-jesen-dekoracija-ideja

Z lepimi jesenskimi listi ne morete samo popravljati okvirjev za slike, ampak tudi sami ustvarjati ustvarjalne jesenske okraske. Na primer, če liste položite med dva steklena lista, nastane čudovit učinek. Takšne ustvarjalne freske je mogoče dobro kombinirati z drugimi jesenskimi motivi, kot so buče, suho cvetje in okrasne vrane.

Okvir za slike s stisnjenimi jesenskimi listi

okvir za slike-tinker-jesen-stisnjen-jesen-listi-ideja-jesen-dekoracija

Skupaj z otroki lahko naredite čudovit jesenski okras s stisnjenimi listi. Liste papirja za nekaj dni položite med strani težkih knjig, nato jih vzemite ven in jih postavite v okvir za slike. S takšno sliko lahko lepo okrasite katero koli steno ali polico za jesen.

Ideje za dekoracijo sten jeseni

okvir za slike-tinker-jesen-jesen-listi-steklo-stena-dekoracija-stanovanje

Pisani jesenski listi so prav tako lepi med steklenimi ploščami in jih lahko uporabite za izdelavo privlačnih okvirjev za slike. V okvir lahko vstavite posamezne liste ali ustvarite kombinacijo listov v različnih oblikah in barvah.

Tinker jesenske slike z otroki

okvir za slike-tinker-jesen-otroci-črkovanje-buča-tinker-ideja

Če jeseni iščete DIY ideje za ročno delo z otroki, potem vam priporočamo, da začinite preprost okvir za jesen. Z oranžnim vzorčnim papirjem lahko naredite različne buče ali liste, ki v okvirju izgledajo zelo lepo.

Naredite preproste okvirje za slike – okras z metulji

okvirji za slike-tinker-jesen-otroci-oranžno-pisani-metulji

Če bi radi jesenski okvir za slike naredili hitro in enostavno, lahko stari okvir pobarvate v jesensko barvo in ga ustrezno okrasite. Metulji so na primer še vedno priljubljen jesenski motiv in so še posebej priljubljeni pri majhnih otrocih.