Kan du få to tatoveringer på en dag?

Så, bestemte du deg for å tatovere deg? Du fikk en avtale, kom dit i tide, klar, og du tenkte på deg selv; hvorfor ikke ta en ny tatovering mens jeg holder på?

Mange har tenkt på dette, men få våget nok til å gjøre det. For ikke å snakke om at de fleste synes det er ganske umulig. Tatoveringsentusiaster er kjent for å få noen tatoveringer på en dag eller en økt, så dette er ikke utenfor det mulige. Men, det er ikke mulig for alle!

Derfor vil vi i de følgende avsnittene se på om du kan få to tatoveringer på en dag, om du skal gjøre det og hvor lenge du skal vente mellom tatoveringer. Så, uten videre, la oss komme i gang!

Tatoveringsprosessen: Forklaret

Tatoveringsprosessen forklartLagret tatovering

Få en tatovering

Først og fremst er det viktig å ta en titt på hvordan en tatoveringsprosess ser ut og hvordan det påvirker kroppen din ved å gjøre bare en tatovering.

På en tatoveringsbutikk kommer du til avtalen/økten klar og forberedt. Når du sitter, vil tatovøren forberede det utpekte tatoveringsområdet så vel som designstencilen. Avhengig av størrelsen, plasseringen og kompleksiteten til designet, kan du sitte i tatoveringsbutikken mellom en og flere timer eller flere økter.

I løpet av den tiden, du vil oppleve smerter eller ubehag i det beste tilfellet. Du vil også oppleve ubehag fra hele sittende eller liggende, men totalt sett, hvis tatovøren din gjør en god jobb, bør opplevelsen være hyggelig, men også smertefull.

Nå som du blir tatoveret, trenger tatoveringsnålen gjennom huden din gjentatte ganger overfør blekket til hudens dermis. Nålen kan gjøre tusenvis av penetrasjoner i ett område til området er fylt med blekk på ønsket måte.

Som et resultat blir huden din alvorlig skadet og irritert. Nålen kan være så intens på huden, at en ny tatovering anses å være et friskt, åpent sår de første 24 timene.

Selvfølgelig, når kroppen gjenkjente skader, skyter adrenalinet i været, og hele kroppen prøver å håndtere og minimere skaden eller smerten. Dette kan være ekstremt belastende for kroppen. Det er derfor du må spise sunt og drikke rikelig med vann før tatoveringen, slik at kroppen din orker å håndtere “skaden”.

Få to tatoveringer

Så, som du kan se, kan sitte i en tatoveringsøkt være ganske slitsomt for deg, kroppen din og tatovøren din også. Du må alltid være fokusert på å håndtere smerten, noe som kan tømme deg helt ut.

Tenk deg nå å få to tatoveringer på en økt. Det ville være ganske vanskelig å fokusere på begge kildene til smerte samtidig. Smertestyringen kommer i alvorlig avhør, spesielt hvis tatoveringene plasseres et sensitivt sted.

For ikke å snakke om at nå må du sitte eller ligge stabilt i flere timer uten å bevege kroppen din i det hele tatt. Dette kan være vanskelig, spesielt hvis tatoveringer er plassert et sted som for eksempel låret eller beinet.

Et annet problem kan være det faktum Det vil være to tatovører som jobber på deg. Dette kan være ganske vanskelig fordi tatoveringene da må forholde seg til hverandre. Først av alt må de være langt nok fra hverandre til å ha nok plass til å bevege seg fritt, noe som kan være vanskelig. Kroppen din er like stor som den er, og plassen i tatoveringsbutikker er ikke alltid tilgjengelig.

Videre, når den ene tatovøren trekker huden for å jobbe med tatoveringen, vil den andre artisten gjøre det samme. På grunn av hudtrekk, Det kan være et problem med hvordan huden oppfører seg og om den forstyrrer den andre kunstnerens tatoveringsarbeid og plassering.

Så å få to tatoveringer på en økt kan være utrolig smertefullt og ganske vanskelig for deg og tatoveringskunstnerne.

Få to tatoveringer på en dag: Hva du bør vurdere?

Få to tatoveringer på en dagLagret tatovering

Smertebehandling og smerteterskel

Som vi nevnte, kan det være ganske smertefullt og ubehagelig for de fleste å få to tatoveringer på en økt eller en dag. Så, det første du bør vurdere, logisk, når du får to tatoveringer, er smerteterskelen og håndteringen.

Hvis du har en lavere smerteterskel eller du generelt har mer smertefølsom hud, er det kanskje ikke den beste ideen å få to tatoveringer om dagen. Hvis det er første gang du får en tatovering, bør du også holde deg til en tatovering per økt/dag.

Du vil rett og slett ikke snurre rundt stolen under tatoveringen, og du vil bli det. Dette vil gjøre det vanskelig for tatovøren (e) å jobbe, noe som til og med kan forlenge økten og smerten.

Vi tror at det er mye bedre å vente mellom de to tatoveringene lenge nok til at den første tatoveringen i det minste kan begynne å gro. Hvis det ikke er mulig, og du bare trenger å få to tatoveringer om dagen av en eller annen grunn, så gjør deg klar til å tåle mye smerte.

Plassering av tatoveringen (e)

Så å få to tatoveringer er ikke bare et problem for deg, det er også et problem for tatoveringene dine. Dette er spesielt et problem i tilfelle de to tatoveringene plasseres nær hverandre.

Som vi nevnte, må de to artistene jobbe side om side for å få gjort sine to tatoveringer på en økt. De har kanskje ikke nok plass til å bevege seg rundt hvis tatoveringer er plassert i det samme kroppsområdet.

Pluss, hvis plasseringen er så nær, kan du oppleve ekstreme smertenivåer, siden et større hudområde i en kroppsregion blir skadet og irritert samtidig.

Problemet er det samme, selv om du får to tatoveringer på en dag. Smerten forsvinner ikke i løpet av noen timer, og huden kan til og med bli mer øm og sensitiv fra den første tatoveringen. Så du kan oppleve enda mer smerte under den andre tatoveringen enn den første. På dette tidspunktet er kroppen din allerede utslitt, noe som også reduserer smerteterskelen.

Kostnaden for tatoveringen (e)

Å få en tatovering kan være ganske dyrt. Noen mennesker sparer penger i flere måneder for å få tatoveringen av drømmene sine. Som du kanskje vet, kan tatoveringer koste alt mellom $ 100 og flere tusen dollar.

Når det gjelder kostnad for to tatoveringer, hvis du gjør det i en økt, må du Vurder følgende faktorer;

  • Du må betale og tipse med tanke på de to artistenes kombinerte timepris eller faste pris per økt
  • Du må betale for begge tatoveringer (prisen vil omfatte tatoveringsstørrelse, detaljer, design og om det opprinnelig ble utført av kunstnerne, fargelegging, etc.)
  • Du må sannsynligvis tipse artistene individuelt (tipset er vanligvis alt mellom 15% og 25% av den totale tatoveringskostnaden)

Så som du kan se, kan det være ekstremt dyrt å få to tatoveringer, spesielt hvis tallet passerer $ 1000 -merket. Så, før du bestemmer deg for å få to tatoveringer med en gang, må du vurdere budsjettet og rimelige priser på tatoveringene du vil gjøre.

Tid og tatovering (er) Tilgjengelighet

Når du arrangerer en tatoveringsavtale, vil tatovøren din justere timeplanen på riktig måte. Tidsplanen gjelder ofte bare for en tatovering, og avhengig av tatoveringens utforming og kompleksitet, vil økten vare mellom en og noen få timer.

Når det gjelder å få to tatoveringer på en dag eller en økt, du må bestille to forskjellige tatovører. Dessverre må du være forberedt på at en tatovør kanskje ikke er tilgjengelig eller kan ha en stram tidsplan.

På den annen side må du også ta hensyn til din egen tilgjengelighet og tidsplan. Å få to tatoveringer på en dag/økt kan ta det meste av dagen. Så unngå slike eksperimenter i løpet av arbeidsdager, eller når du har en stram tidsplan.

Tatoveringen (e) Ettervern og infeksjonsrisiko

Hvis du noen gang har tatt en tatovering, vet du hvor vanskelig og merkelig tatovering ettervern kan være. De første 24 til 48 timene er avgjørende, men også de mest smertefulle etter at du har fått tatoveringen.

Tatoveringen din er sår, rød, irritert, smertefull og oser (tatoveringen frigjør overflødig blod, plasma og blekk). Du må være ekstra forsiktig med hvordan du sover, dusjer og hva du har på deg. En tatovering helbreder vanligvis om en måned eller to, avhengig av størrelse, plassering og hvor godt du tar vare på den.

Tenk deg nå at du må gå gjennom en slik prosess med to tatoveringer samtidig. Sjansene for å få en tatoveringsinfeksjon dobles i et slikt tilfelle, og det kan være ganske vanskelig å følge riktig ettervernrutine med to forskjellige tatoveringer samtidig.

Når du får en tatovering, kjemper kroppen din for å helbrede den sårede huden så raskt som mulig. Med to tatoveringer kan kroppen bli overveldet, noe som kan resultere i et lavere immunsystem og en høyere risiko for å få influensa eller annen sykdom også.

Så, bør du vente mellom tatoveringer?

Med tanke på fordeler og ulemper med å få to tatoveringer på en dag, vil vi si at det er bedre å ta en pause mellom de to tatoveringene og ha en hyggelig opplevelse. Vi vet at tatoveringer er vanedannende; når du begynner, kan du ikke stoppe. Men å få to tatoveringer på samme dag kan påvirke helsen din, og ingen vil ha det.

Imidlertid, hvis du;

  • Ha høy smertetoleranse
  • Ha nok penger til å betale for to eller flere tatoveringer
  • Ha et godt immunsystem og generell helse
  • Ha nok ledig tid på en dag 
  • Har tilgjengelige tatovører
  • Har ikke blitt utsatt for bakterier og virus
  • Er klar over konsekvensene, høyere infeksjonsrisiko og etterbehandling

Da er det ingen grunn til at du ikke skal få to tatoveringer på en dag.

Imidlertid er vår anbefaling å vente mellom to tatoveringer. Du kan vente hvor som helst mellom en uke (når den første tatoveringen begynner å gro ordentlig), eller noen måneder (når den første tatoveringen er helt helbredet).

Grunnen til at du bør vente mellom tatoveringene er ganske enkel; du vil gi kroppen din tid til å gro og gjøre deg klar for en ny tatovering. Tatoveringsprosessen er ganske belastende for kroppen, så hvorfor gå gjennom alt stresset og smerten når du bare kan vente en liten stund og få en ny tatovering uten å risikere helsen din.