Odstranjevanje in čiščenje vašega stanovanja: tako v svoj dom vnesete svež zrak!

Na neki točki ne vidite več starega nereda. Pohištvo, ki postaja vse bolj v letih, pokvari užitek v vaših štirih stenah. Obrabljeni in zbledeli ne naredijo lepe slike. Poleg tega na trg vedno prihajajo nove stvari, ki po kakovosti in videzu očitno prekašajo stare. Zanimivosti je toliko, da stara nered zavzame prostor. In ni boljšega časa kot zdaj za čiščenje stanovanja.

Čiščenje stanovanja in pakiranje neuporabnega v kartonske škatle

Res je, da zavreči predmete, ki niso več potrebni, traja veliko truda. Vendar je razvrščanje vredno na več načinov. Po eni strani je prostor za nove in lepe stvari, po drugi strani se ločite od stvari, ki vas obremenjujejo. Poleg tega je eno ali drugo mogoče donosno tržiti, kajti tisto, kar mu ni všeč, pogosto hitro najde novega ljubimca.

Odstranite stanovanje in naredite prostor za nov začetek

Po selitvi počistite stare predmete

Najlažji način, da pospravite in naredite prostor za kaj novega, je hiter in poceni Čiščenje, likvidacija gospodinjstev in likvidacija podjetij s strani specializiranega podjetja. To delo opravi hitro in zanesljivo. Lastnik hiše ali stanovanja se lahko osredotoči na novo pohištvo in prejme svojo posest čisto.

Odstranite stanovanje in naredite prostor za nekaj novega

Prazne sobe ponujajo navdih za prenovo. Pomembno je imeti skladen celosten koncept, saj se morata barva sten in stropov ter tal in pohištva med seboj dobro uskladiti. Zato je smiselno imeti natančen načrt z natančnimi dimenzijami. Sodoben ambient živi od jasnih linij in se dobro ujema brez nepotrebnih viškov. Tudi iz praktičnih razlogov je minimalizem vse bolj priljubljen. S tem pohištvo zmanjšate na bistveno, se osvobodite nepotrebnega balasta in tako ustvarite več prostega prostora. Okolje se zdi bolj urejeno in na koncu minimalistična oprema doma prihrani tudi čas, saj je čiščenje manj napora. Kar je pomembno, je hitro pri roki. Nepomembnih stvari niti ni.

Od starega do novega

Ideje za recikliranje domače mize za kabelske bobne

Da bi sploh lahko ustvarili prostor za nekaj novega, je treba najprej opredeliti pojem novega. To ni tako enostavno. Za nekatere je novo le tisto, kar so pred kratkim ustvarili iz novih materialov in ki jih še nikoli niso uporabljali; za druge je vse novo, česar prej niso imeli. In potem je novo, ki izhaja iz starega. Ta proces pretvorbe se imenuje “upcycling”.

Naredite novo iz stare mize za pesek in barvanje

To Upcycling je trenutno v modi. Z malo izdelave lahko uporabljene predmete spremenite v največje stvari. Na primer, stare omare in komode je mogoče pobrusiti in prebarvati. Pretvarjanje starih skrinj in omar v mačje hiše in druge stvari je običajno mogoče z malo domišljije. Pohištvo iz evro palet je trenutno v modi. Če želite uživati ​​v recikliranju, je potrebno veliko ustvarjalnosti, ekstravagance ali nagnjenosti k letniku. Ker je dovolj ljudi, ki so navdušeni nad takšnimi stvarmi, se iskanje primernih kupcev pogosto splača. Drugi se nato zabavajo s starimi stvarmi in sami se lahko popolnoma preoblikujete.

Zaključek

Odstranite likvidacijo gospodinjstva, preden se preselite

Odstranjevanje stanovanja je zelo osvobajajoče. Obstaja več načinov, kako se znebiti nepotrebnega balasta. Najlažji in najhitrejši način je, da nered odpravite s strani specializiranega podjetja. Razvrščanje, preoblikovanje in ponovna uporaba so v nekaterih primerih tudi vredni.