Dyson V11 v primerjavi s prejšnjim modelom V10 – ali je vreden cene?

Danes na trgu obstajajo proizvajalci sesalnikov, ki veljajo za najboljše, Dyson V11 pa je nov primer tega. Po mnenju razvijalcev je najnovejši brezžični model kot naslednik Dyson V10 najboljši doslej. Odlikuje ga več moči, čas čiščenja in eleganten nov digitalni zaslon. Odkrijte torej, kaj je tu novega in presojajte o čistilcu z novimi dodatnimi funkcijami.

Brezžični Dyson V11 na prvi pogled

inovativna tehnologija v novem modelu sesalnika dyson v11

Dyson V11 Absolute je najdražji sesalnik znamke do sedaj. Ta ima jazzy nov digitalni zaslon, ki vam natančno pokaže, koliko časa za čiščenje je še ostalo. Samodejni način prilagaja tudi sesalno moč, da doseže optimalno življenjsko dobo baterije in enostavno čiščenje. Za konec naj bi bil nov izdelek močnejši in imel daljšo življenjsko dobo baterije kot model V10. Dyson trdi, da njegov novi akumulatorski sesalnik V11 ni le pametnejši, temveč ima tudi 20% večjo sesalno moč kot njegov predhodnik Cyclone V10. Novi model je podoben V10, vendar ima nekaj precej mamljivih posodobitev, ki ga ločujejo od konkurentov. Najbolj opazen je inteligentni digitalni zaslon, ki ne prikazuje le življenjske dobe baterije, ampak tudi sčasoma izpopolnjuje ocene.

talna glava z vrtljivim čopičem, akumulatorski sesalnik za čiščenje preprog

Model Absolute ima tudi samodejni način čiščenja, ki sesalno moč prilagodi vrsti tal. Tako prihranite pri menjavi, hkrati pa optimizirate življenjsko dobo baterije. Toda ali se novi sesalnik res ujema z razmerjem med ceno in zmogljivostjo? Ugotovite, kako se Dyson V11 primerja s prejšnjimi modeli. Preglejte, kaj je novega za primerjavo celotne ponudbe in poiščite najboljšo možnost za vas. Preberite, če želite izvedeti več o primerjavi v smislu funkcij in specifikacij.

Akumulatorski sesalniki v primerjavi

Dyson V11 ohranja oblikovne spremembe, ki so bile potrošnikom všeč pri Dyson V10. To so na primer večja zmogljivost in daljša življenjska doba baterije ter še nekaj drugih uporabnih dodatkov. Torej so najpomembnejši dodatki naslednji:

Digitalni prikaz in nadzor časa – Oba nova modela imata dinamičen digitalni zaslon. To vam bo povedalo, v katerem načinu čiščenja ste, in od sekunde do sekunde bo odšteval življenjsko dobo baterije, zaradi česar je polnjenje po hiši preteklost. Po besedah ​​Dysona V11 nenehno spremlja zmogljivost in sčasoma prilagaja ocene baterije, pri tem pa upošteva način čiščenja, uporabljena orodja in vrsto tal. Zaslon vas tudi opozori, kdaj je treba filtre očistiti. Pokaže tudi, ali obstajajo blokade.

Več zmogljivosti in daljši čas čiščenja – Po podatkih proizvajalca ima Dyson V11 20% večjo sesalno moč kot V10. V načinu čiščenja tal (v ekološki nastavitvi) lahko to traja še 60 minut. To je izboljšanje v primerjavi z V10, ki traja le približno 45 minut. Zaradi tega je možnost popolne čistosti prava možnost za večja gospodinjstva. Dodatni čas delovanja pa pomeni tudi, da polnjenje traja eno uro dlje kot pri serijah V10, V7 in V6, ki so približno štiri ure in pol. Novi izdelek ima digitalni motor in najmočnejšo baterijo doslej.

Druge prednosti

nove dodatke, kot je digitalni motor v ročaju dyson v11

V središču sesalnika je torej nadgrajen digitalni motor, ki ima zdaj trojni difuzor za izboljšanje zmogljivosti. Po besedah ​​Dysona prva dva difuzorja poravnata pretok zraka in zmanjšata turbulenco. To poveča sesalno moč, tretji difuzor pa naj bi zmanjšal raven hrupa. Motor uporablja tudi senzorje tlaka za pošiljanje informacij nazaj v mikroprocesor – možgane vakuuma – do 8000 -krat na sekundo. Na digitalni zaslon vas bodo nato opozorili na težave. Motor uporablja tudi senzorje tlaka za pošiljanje informacij nazaj v mikroprocesor do 8000 -krat na sekundo. Na digitalni zaslon vas bodo nato opozorili na težave.

integriran zaslon prikazuje samodejni način na digitalnem zaslonu nov model dyson v11

Dražji model Dyson V11 Absolute ima v rokavu dodaten trik: samodejni način. Vendar to deluje le, če ste pritrdili močno talno glavo in se samodejno prilagodili različnim vrstam tal, da dosežete najboljše rezultate čiščenja in optimizirate življenjsko dobo baterije. Talna glava ima dodaten digitalni motor in meri upor, da ugotovi, koliko energije je potrebno. Kot preprost, a uporaben dodatek je nov pripomoček potisnjen na čistilno cev, tako da lahko nosite dve mini orodji, na primer cepilno orodje ali oblazinjeno krtačo. To morda ni revolucionarno, vendar vam bo prihranilo težave pri vzpenjanju po stopnicah in hoji naprej in nazaj iz avtomobila, ko boste morali očistiti v težkem kotu.

Praktično shranjevanje

Skladiščenje sodobnega sesalnika s stensko montažo praktično doma

V10 je tehtal neverjetnih 2,6 kg, V11 pa je zaradi večjega akumulatorja tehtal nekaj več kot 3 kg. To je za akumulatorski sesalnik še vedno precej povprečno, zato ni tako velika pomanjkljivost. Vendar pa je vredno poskrbeti, da vam tovor ustreza, še posebej, če lahko dlje čistite. Niti V11 niti V10 ne moreta ostati sama. Torej, če vam ni všeč vrtati priklopne postaje v steno, da bi jo napolnili, ali pustiti sesalnik v kosih v omari, je Dyson predstavil novo stojalo, imenovano Dyson Dok. Sesalnik in dodatno opremo lahko lepo shranite v priklopno postajo. Vključenih je tudi pet dodatnih orodij, vključno z orodjem za čiščenje žimnic in majhno mehko krtačo za prah za pohištvo in žaluzije.

novi modeli brezžičnih sesalnikov v japonski trgovini

Kmalu bo v prodaji tudi Dyson V12. Za zdaj lahko ljudje le ugibajo o tem, kaj bo naslednik ponudil in kakšne nove funkcije bodo potrošniki videli. Proizvajalec je pokazal veliko zanimanje za uporabo močnih senzorjev za podporo procesa sesanja, zato bodo funkcije V11 verjetno vključene v V12. Vendar pa imate daljšo življenjsko dobo baterije in lahko uporabite močnejše sesanje. To močno sesanje vam daje več svobode pri čiščenju vseh vrst različnih površin. Na koncu bo Dyson zagotovo poskušal še izboljšati posebne zmogljivosti sedanjega modela, hkrati pa ohraniti odlične lastnosti Dyson V11.