Ce se întâmplă dacă un tatuator s-a încurcat?

Dacă lucrați cu un tatuator experimentat, cu recomandări bune, un studio de tatuaje curat și etică dedicată muncii, nu trebuie să vă faceți griji, atâta timp cât tatuajul pe care l-ați detaliat vă satisface așteptările. Cu toate acestea, dintr-un motiv sau altul, se poate întâmpla ca artistul tău de tatuaje să se fi încurcat și tatuajul pe care le-ai arătat să nu iasă bine.

Preventivul este cea mai bună măsură, deci este important să discutați în profunzime cu tatuatorul cu privire la designul pe care îl doriți și să observați posibilele greșeli înainte ca acestea să fie prea greu de remediat. A face greșeli atunci când tatuează poate fi neplăcut atât pentru tatuator, cât și pentru client.

De aceea, am scris un articol despre ce se întâmplă dacă un tatuator a dat peste cap și despre cum să-ți comunici nemulțumirea fără a ieși nepoliticos.

Comunicarea cu tatuatorul dvs. este cheia, iar acest articol ar trebui să vă ajute să vă remediați tatuajul fără prea multe sughițuri și ce acțiuni ar trebui să întreprindeți în cazul în care tatuatorul dvs. refuză să fie comunicativ..

Ce să faci dacă un artist de tatuaje s-a încurcat?

Cel mai bun lucru despre a face față greșelilor de tatuaj este să observi greșeala cât mai curând posibil. De obicei, atunci când tatuajul este încurcat, un tatuator sensibil va oferi un fel de compensare, acoperire, remediere sau, în cel mai rău caz, o îndepărtare.

Ce se întâmplă dacă un tatuator a încurcat, tatuajul salvat, îndepărtareaTatuaj salvat

Cu toate acestea, nu totul depinde de tatuatorul însuși. Este extrem de important să vă comunicați dorințele și ideea de design cu tatuatorul înainte de a programa întâlnirea pentru prima sesiune de tatuaje. Uneori, greșelile de tatuaj apar și din cauza unei greșeli a clientului.

Să luăm, de exemplu, câteva tatuaje. Mulți clienți au ajuns nemulțumiți după ce au scris un citat important sau un nume, dar nu l-au scris în primul rând. De asemenea, multe greșeli de tatuaj provin din faptul că clienții au înțeles greșit o anumită literă sau un cuvânt.

Internetul este plin de caractere japoneze Kanji sau Hanzi chineze scrise greșit, pur și simplu pentru că clienții nu au fost suficient investiți în cercetarea semnificațiilor unui anumit simbol, ajungând să tatueze ceva plictisitor și lipsit de sens, în loc de profund și semnificativ..

Acestea fiind spuse, dacă tatuezi un vers, un citat sau un simbol, asigură-te că îl cercetezi temeinic, mai ales dacă termenul este într-o limbă pe care nu o înțelegi destul de bine și ai nevoie de asistență pentru a o traduce. Dacă totul este bine făcut, este important să comunicați dorințele dvs. cu tatuatorul, așa cum am menționat mai devreme.

Dacă trebuie să puneți o mulțime de întrebări, puneți-le și dacă tatuatorul dvs. se simte inconfortabil cu ele, găsiți una nouă. Pielea vă este înțepată cu un ac de cerneală, astfel încât trebuie să vă asigurați că sunteți pe o notă sigură atunci când vă faceți un tatuaj. Nu uitați să vă cercetați și studioul de tatuaje.

Acum, să ajungem la greșelile în sine și la ce să facem.

Greșeli timpurii în timpul sesiunii de tatuaj

Este important să aveți răbdare în timp ce tatuatorul dvs. lucrează la tatuaj. Procesul de tatuare include umbrire, periere, cernelire și multe altele, astfel încât tatuajul dvs. poate să nu se uite la ceea ce doriți să priviți mai întâi.

Ce se întâmplă dacă un artist de tatuaje a încurcat, tatuaj salvat, hennaTatuaj salvat

Cu toate acestea, dacă există ceva care nu pare potrivit pentru dvs., cum ar fi un contur, o anumită culoare sau un pigment, este important să-l exprimați tatuatorului de îndată ce îl observați.

Nu uitați să nu fiți timizi, pentru că plătiți pentru acel tatuaj până la urmă. Dacă observați că acul formează o formă pe piele care nu seamănă cu ceea ce ați dat artistului dvs. de tatuaje, este important să-l exprimați.

Notă: Cea mai bună soluție este să îi spui artistului tău de tatuaje imediat ce vezi că ceva nu merge bine.

Acest lucru se datorează faptului că, dacă greșeala este observată mai devreme, va fi mai ușor de remediat și nu va fi prea dureroasă și nu va provoca prea mult disconfort pentru dvs. și pentru tatuatorul dvs..

Greșeli observate în timpul procesului de vindecare

Majoritatea greșelilor sunt observate în timpul procesului de vindecare a tatuajului.

Acest lucru se datorează faptului că o mare parte a culorii se epuizează și, atunci când pielea care a fost deteriorată începe să se usuce și să crească, nu va arăta nimic ca tatuajul pe care ți l-ai imaginat, mai ales dacă tatuajul începe să-și piardă nuanța și culoarea..

Notă: În acest caz, este mai bine să aveți răbdare și să așteptați vindecarea tatuajului.

Acest lucru se datorează faptului că pielea ta va fi umflată și o mare parte a pielii moarte se desprinde. De obicei, după ce tatuajul se vindecă, puteți să-l vizitați pe artistul dvs. de tatuaje pentru mici lucrări de cerneală care s-au scurs sau s-au desprins.

De asemenea, rețineți că uneori pot apărea probleme de vindecare dacă nu ați avut grijă suplimentară de rană.

Observarea greșelilor după ce tatuajul s-a vindecat

De obicei, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să-i spuneți artistului că ceva nu este în regulă cu un tatuaj imediat ce sesiunea este completă.

Remediile timpurii sunt mult mai ușor de realizat și, după ce tatuajul s-a vindecat, devine mult mai greu. Multe studiouri de tatuaje nu oferă garanție după ce tatuajul s-a vindecat.

Cu toate acestea, dacă există unele mici greșeli, tatuatorul va oferi prelucrarea sau unele mici patch-uri și umbrire pentru a se asigura că tatuajul arată bine și clientul este mulțumit.

Notă: Dacă ai observat doar că tatuajul nu este așa cum ai vrut să fie după ce s-a vindecat.

Discutați cu tatuatorul și asigurați-vă că veniți cu o soluție comună, cum ar fi refacerea tatuajului sau acoperirea elementului defect cu un alt simbol.

Cum să remediați un tatuaj încurcat?

După ce observați că există o greșeală cu tatuajul dvs., există mai multe moduri de a vorbi despre acest lucru cu artistul dvs. și de a vedea cea mai bună modalitate de a vă remedia tatuajul.

Ce se întâmplă dacă un tatuator a încurcat, tatuaj salvat, rapaTatuaj salvat

De obicei, dacă tatuajul este mic, artistul tău de tatuaje va oferi o soluție rapidă și o reluare care va repara rapid greșeala, ca și cum nu ar fi fost niciodată acolo. Celelalte metode necesită mai mult angajament și pot include acoperirea tatuajului cu un alt tatuaj și, în cel mai rău caz, eliminarea laserului.

Reelaborări rapide

Re-lucrări rapide se vor face în studio și sunt cele mai bune soluții atunci când s-a observat greșeala de tatuaj în timpul procesului de cernelire.

Poate că artistul tău de tatuaje a uitat să adauge ceva tatuajului tău, așa că ai observat asta și ai exprimat greșeala cu ei.

În unele situații, relucrările pot fi realizate după ce tatuajul s-a vindecat, pentru a acoperi cerneala care s-a despărțit cu mai mult periaj și umbrire.

Notă: Dacă este nevoie de o reluare rapidă, spuneți-i întotdeauna artistului dvs. la sfârșitul sesiunii.

Nu le spuneți că sunteți mulțumit de rezultat și lăsați-l să meargă pentru a regreta mai târziu. Asigurați-vă că vorbiți cu ei despre asta înainte de a plăti.

Acoperirea cu un alt tatuaj

Aceasta nu este cea mai fericită soluție și se întâmplă de obicei atunci când sunteți complet nemulțumiți de tatuaj și nu doriți să păstrați mizeria pe care a făcut-o tatuatorul..

Aceasta este opțiunea de compromis, dar este important să o exprimați înainte de a plăti și de a spune că sunteți mulțumit.

Tatuajele acoperite de obicei nu sunt prea mari. Acestea sunt făcute pentru scrisori greșite sau greșite, date care au fost scrise greșit și alte lucruri.

Notă: Rezultatul tatuajului tău de acoperire s-ar putea să nu fie pe măsura așteptărilor tale.

Tatuajele ascunse sunt mai mari și uneori chiar mai dezordonate decât originalul, dar depinde de artist ce metodă vor folosi pentru a acoperi greșeala.

Citește și: 14 Cei mai buni artiști de tatuaje acoperiți. Găsiți cei mai buni tatuatori din SUA

Îndepărtarea

Dacă nu doriți să acoperiți tatuajul cu care nu ați fost mulțumit, cea mai bună și ultima opțiune pe care o aveți este să îl eliminați în întregime.

Cea mai obișnuită abordare cu îndepărtarea unui tatuaj este eliminarea acestuia cu un laser. Procesul va face pielea să arate aproape ca și când nu ar fi existat niciodată un tatuaj la un anumit loc.

Acestea fiind spuse, dacă nu doriți să vă amintiți greșeala pe care a făcut-o artistul dvs. de tatuaje, cel mai bun lucru este să alegeți această abordare.

Notă: Procesul de tatuare este dureros, procesul de îndepărtare a laserului poate fi la fel de dureros și uneori chiar mai mult.

De asemenea, sunt destul de scumpe, așa că gândiți-vă dacă plata unei îndepărtări cu laser depășește tatuajul oribil care a fost făcut.

Citiți mai multe: Îndepărtarea tatuajelor: tot ce ar trebui să știți (înainte de a obține un Tatt!)

Ce altceva să știi

Desigur, nu toate sesiunile de tatuaje se termină fericit. Unii artiști tatuatori sunt greu de discutat și nu vor să accepte vinovăția asupra lor.

De aceea, este important să îl comunicați corect și politicos. Aici răspundem la întrebările obișnuite despre greșelile de tatuaj.

Ce să fac dacă artistul meu de tatuaje refuză să își asume responsabilitatea pentru greșelile pe care le-au făcut?

Uneori artiștii tatuatori nu vor să își asume responsabilitatea pentru greșelile pe care le-au făcut. De aceea, trebuie să le vorbești politicos.

Este extrem de important să păstrați un ton politicos și să ajungeți la o soluție comună care vă va aduce beneficii amândurora. Rețineți că artistul dvs. de tatuaje investește, de asemenea, timp și îndemânare pentru a vă face tatuajul o realitate.

Dacă greșeala a fost provocată din cauza erorii dvs., discutați-o în profunzime.

Ar trebui să-i dau în judecată artistului tatuaj pentru un tatuaj rău făcut?

Ridicarea unui proces sună radical, dar realist dacă tatuatorul acționează necorespunzător și greșeala este a lor.

Studiourile profesionale de tatuaje oferă o derogare care trebuie semnată, astfel încât artiștii de tatuaje să se asigure că vor fi curați în cazul unei greșeli nebunești.

Cu toate acestea, dacă poți dovedi că artistul tatuator a fost neglijent și iresponsabil față de pielea ta și a ajuns prost pentru tine, un proces ar putea merita.