40 kändisar med navel piercingar

Trender gör alltid en comeback oavsett vad. Det som händer runt kommer runt, eller hur? Ibland är det fantastiskt att ha dem och vi välkomnar dem med alla våra armar öppna, men ibland är det inte riktigt på moderadaren. Under det här decenniet är 90 -talets modetrender här för att stanna som spagettitopparna till färgade solglasögon som alla var ilska på grund av Mary Kate och Ashley. Minns du att du hade rutiga kjolar och sött bubblegumrosa hår? Hur som helst är det kändisarna som har en viktig roll att spela för att få tillbaka dem eftersom alla superfans måste följa vad de har på sig.

En sådan trend är navelpiercing eller navelpiercing som har kommit tillbaka i trend. Alla hyllar våra supertjejer som Britney, Janet Jackson och Alicia Silverstone som navelpiercingen fick tillbaka i trenden med tidigt 90- och 2000 -tal. Alla MTV -tittande barn har blivit förälskade nog av den genomträngande trenden nog för att göra sina föräldrar förbannade genom att vara en total elak. Att rocka smycken med skivstång var allt under dessa tider. Förutom detta sågs andra modetrender som färgglada pannband, scrunchies och vackra fjärilsklämmor på gatorna. Allt handlar om 90 -talets specifika trend som kom tillbaka 2010. Du kan se att några av de kändisar som Jessica Alba, Priyanka Chopra och Beyonce Knowles fortfarande skryter med magen med den dyrbara naveln piercing. De visar upp dem på röda mattor, eller VMA: erna, listan är oändlig! De skakar fortfarande på ett ben eller sin mage på 2000 -talets sätt.

I den här artikeln har vi begränsat en lista över de mest fantastiska navelknapparna som har blivit beskyddade av dessa kändisar. Från Britney och Aguilera till sociala mediestjärnor, Kardashians och Jenners, alla rockar det ena eller det andra från 90 -talets mode. Så om du funderar på att bli inspirerad till att vara en idiot, oavsett om det är med en cool tatuering eller med piercingar, har du kommit till rätt ställe. Kolla in listan över dessa 40 kändismodetrender nedan och låt oss veta vilken du tycker bäst om!

 • Britney Spears

Britney Spears öppnade om hennes navel piercing med sitt tillkännagivande för modevärlden genom en annonskampanj genom att vara modeambassadör för Kenzo, ett franskt märke för kläder. I intervjun med Kenzos kreativa chef skrev New Yorker, “Hon kunde ha varit knuten till så många märken.” Hon är definitivt i rampljuset väldigt länge med sin chans med modemagasinet. Kenzo tog till Instagram för att visa sin kärlek till Britney och skrev i sin bio, “KENZO LOVES BRITNEY SPEARS”. Det berömda klädmärket fokuserade också på hennes piercing i magen och tog bilder där hon synts flaunta sin piercing. Är det inte ett säkert skott för 90 -talets modeupplivning?

 • Paris Hilton

paris hilton

Vad mer kan man säga om Paris Hilton själv? Hon är modegalen eftersom vi alla vet vem som hade underkläder ute, hon klädde sig i monotona färger och det galnaste var balklänningens utseende som hon bar under den röda mattan. Hon är definitivt en 90 -talsbebis. Förutom detta var hon i nyheterna för sin glänsande sten som passade hennes förlovningsring som hennes långvariga pojkvän, Chris Zylka gav henne. Men hon var branschens tal med sin nya navelpiercing i början av 2018. Trots att hon bara tänker på bling, höll hon det överraskande lågt med bara en liten stud. Hon handlar definitivt om enkelhet med en klass. Det är den enda piercing hon har och det fick oss definitivt att säga “Det är varmt!”

 • Lindsay Lohan

navel piercing

navel piercing

Lindsay Lohan har haft en bild sedan Mean Girls kom på skärmen. Det var kanske ett stort skott för henne i filmindustrin och ett bra drag för hennes karriär. Hon var på nyheter om olika saker som att ringa Kim och förolämpa hennes frisyr som Kim svarade med att säga att hon har en “förvirrande accent”. Visst har hon varit en av de största tjejerna bredvid för Hollywood och många tonårstjejer har följt i hennes fotspår. När hon visade upp sin galna bild fick hon genomborrade hennes navel strax efter och det gav den kanten till hennes utseende! Utan sin midriff i många outfits kan man tydligt se den långa juvel som hon har skrytt sedan dess.

 • Vanessa Hudgens

navel piercing

Vanessa Hudgens var ganska hit sedan hennes High School Musical -dagar och det var alla nyheter när hon fick sin navel genomborrad direkt efter att det var slut. Det verkade som en förvandling från den söta flickans nästa bild till att vara en het badass.

 • Miley Cyrus

navel piercing navel piercing

Alla galna tonåriga Montana -fans vet att hon först fick sin navel piercad när hon fortfarande levde Mileys och Hannah Montanas dubbelliv. Det var i mitten av 2000-talet när hon fick det gjort. Men intressant nog fick hon genomborrade hennes navel (vilket hon förresten gjorde själv!) 2015. Hon pryder den nu med en ogräsformad naveljuvel.

 • Priyanka Chopra

navel piercing

Desi Girl, Quantico -berömmelsen, Priyanka Chopra avslöjade historien bakom hennes navelpiercing för The Times of India 2013. Hon sa att hon gick igenom sin upproriska och elaka fas. ”Och i ett ögonblick av galenskap gick jag fram och fick min navel genomborrad. Jag skakade senare, säger hon. ”Jag fick tag på en vän och gick fram och berättade för min mamma om det. Jag visste att hon skulle bli galen. Men när saker och ting svalnade fick min far till och med mig diamanten jag bär. Och jag är glad att visa upp det. ”

 • Jessica alba

navel piercing

Jessica Alba har varit en modesensation sedan evigt. Även om hon inte har visat sin vilda sida sedan hon började som ägare till ett ekologiskt företag. Hon har dock gjort en navelpiercing medan hon var i sin bästa tid och har gett många tonårsfans inspiration för hur det skulle kännas att ha ett smycke som hängde ner i naveln.

 • Kourtney Kardashian

navel piercing

Kendall Jenner, Kourtneys halvsyster var över hela staden för sin bröstvårtpiercing 2018, men Kourtneys navelpiercing 2008 var början på systrarnas äventyr i piercingfronten.

 • Kim Kardashian

navel piercing

Även om Kim inte har magen piercing längre, såg det hett ut när hon gjorde det. Alltid känd för sitt djärva utseende, hon har genombrutit magen mycket tidigt i sin karriär.

 • Beyonce

navel piercing

Beyonce blottar knappt hennes midriff och så kan man inte riktigt veta vad som händer med henne. Det är dock mycket sant att Beyonce har tagit sig till listan över kroppspiercing. Hon har en het liten tapp på naveln vilket ger henne djärva blickar en extra kant. Den här bilden är från 2014 och så vi vet hur länge allt detta har pågått.

 • Hailey Bieber

navel piercing

Även om Hailey inte riktigt har talat om sin nya piercing förrän nu, ses hon ofta flaunta sin juvel på scenen och utanför scenen. Hon sågs bära pjäsen i augusti förra året. Detta var också tiden då Justin fick sitt ögonbryn genomborrat. Förmodligen var det ett genomborrande datum för dem båda. Hashtag par mål!

 • Normani

navel piercing

Normanis musikvideo “Motivation” talade om staden tills hon visade sin navel genomträngande för alla. Det blev säkert ett attraktionscentrum! Sångerskan förbluffade i sin musikvideo och jag tror att dubbarna var ganska lämpliga för videon eftersom det var en hyllning till 90- och början av 2000 -talet som inkluderade Queen Bee ‘Crazy in Love’ och Ciara’s song ‘1,2 Step’.

 • Billie Eilish

navel piercing

Billie Eilish tog nyligen till sociala medier där hon avslöjade hennes navel piercing. Tja, om Billie Elish bär den, så finns det ingen andra tanke på att naveln ska stickas, eller hur?

 • Danielle Bregoli

navel piercing navel piercing

Danielle Bregoli har fördubblat det roliga genom att ha två piercingar på naveln. Är det inte superkul? Kolla in de hjärtformade smyckena på den första bilden.

 • Tasia Alexis

navel piercing

Tasia Alexis ser cool ut med naveln!

 • Chloe Ferry

navel piercing

Chloe Ferry har en dubbel piercing look och är säker på att hon gungar det väldigt bra!

 • Katya Elise Henry

navel piercing

Katya Elise Henry har en skivsticks piercing på naveln.

 • Wolftyla

navel piercing

Wolftyla har flera piercingar inklusive hennes näsa och navel. Denna navel piercing ser bra ut med de dubbar på!

 • Maddi Bragg

navel piercing

Maddi Bragg följde trenden genom att få sin navel piercad och pryda den med skivstångsmycken.

 • Shannon Harris

navel piercing

Shannon Harris har en unik stil. Hon lade till andra element som skiljer sig mycket från vad andra gjorde. Hon har en dubbel piercing. I ett hål har hon satt en dubbar medan hon i det andra har en skivstensjuvel med tillbehör som hänger ur den. Jag tycker det ser supersnyggt ut!

 • Ariane Andrew

navel piercing

Ariane Andrew fick sin navel piercad och visade upp den vid “Rainbow Six Siege” Launch Party på Exchange LA i Los Angeles, Kalifornien av Ubisoft. Denna händelse ägde rum någonstans runt november 2015.

 • Allison Green

navel piercing

Allison Green gillar att blanda ihop saker. I den första bilden har hon burit ett kedjesmycke som hänger av naveln. Men på den andra bilden bestämde hon sig för att mildra den lite och gå med en enkel dubb.

 • Blac Chyna

navel piercing

Jag tycker att Blac Chynas enkla piercing ser bra ut.

 • Keke Palmer

navel piercing

Keke Palmer har fått näsan genomborrad förutom hennes navelpiercing. Jag gillar hur hon har hållit det till minimalism.

 • Cassie Ventura

navel piercing

Cassie Ventura har sin navel genomborrade och prydda den med en liten stud. Jag tycker att en liten stud ser ganska minimalistisk, enkel och ändå fantastisk ut.

 • Jasmine Villegas

navel piercing

Jasmine Villegas var superpopulär bland tonåringarna runt 2010. Hon var den peppande tjejen bredvid men hennes genomborrade navel tog henne ett snäpp.

 • Dawn Richard

navel piercing

Dawn Richards har en söt navelpiercing!

 • Chantel Jeffries

navel piercing

Chantel Jeffries försökte hålla sakerna lite låga och fick sig en skivstångsjuvel i sin genomborrade navel.

 • Adriana Lima

navel piercing

Victoria Secret’s Angel, Adriana Lima toppade redan topplistorna med sin feminina charm. Naveln piercing fick henne också en dålig attityd.

 • Alessandra Ambrosio

navel piercing

Alessandra Ambrosio ser fantastisk ut med sin navel genomborrad.

 • Laura Vandervoort

laura vandervoort

Laura Vandervoort gick med andra som fick en dubbel piercing på naveln. Även om hon inte har varit särskilt offentlig om det.

 • Gemma Atkinson

navel piercing

Gemma Atkinson gungar helt igenom hennes navel.

 • Keira Knightley

navel piercing

Alltid förknippad med fogliga men kraftfulla karaktärer på skärmen har hon lyckats rocka en navelpiercing.

 • Hayden Panettiere

navel piercing

Hayden Panettiere höll det enkelt med denna skivstångsjuvel över hennes navel. Jag gillar hur hon valde att ha lite färg än att gå helt neutral med sin smyckedesign.

 • Leighton Meester

navel piercing

Leighton Meesters har bara en piercing i hela kroppen och det är på hennes navel.

 • Audrina Patridge

navel piercing

Audrina Patridge kan enkelt rocka den baddräkten med midriff naken och hennes navel piercing kikar ut.

 • Shannon Elizabeth

navel piercing

Shannon Elizabeths piercing på naveln är ett tillägg till hennes platta abs!

 • Joss Stone

navel piercing

Joss Stone har en vacker stud som täcker hennes navel. Det ser helt attraktivt ut!

 • Kelly Clarkson

navel piercing

Vi har alla känt Kelly Clarkson och hennes uppbrottssånger. Hon har inte bara genomborrade näsan utan också hennes navel! … Och pojke ser det helt galet ut!

 • Fergie

navel piercing

Fergie är både charmig med en total kickass -attityd och allt reflekteras i hennes navelpiercing som ger henne en viss fördel framför andra!

 • Janet Jackson

navel piercing

Janet Jackson kan inte se mer sensuell ut på den här bilden som fladdrar hennes navelpiercing extremt bra. Det är ett tillägg till hennes rippade abs!

 • Victoria Beckham

navel piercing

Victoria Beckham anses vara den ultimata modeikonen, men även hon har gått den vägen för att få hennes kropp genomborrad! Jag tycker att det helt ger henne en dålig inställning och hon klarar det extremt bra också.