Nastavitev računalnika v kuhinji – praktična oblikovalska ideja

Vgradite v računalniško kuhinjo

To je razburljivo opravilo, saj morate na eni strani zaščititi računalnik pred vodo, na drugi strani pa potrebujete prijeten prostor za sedenje, kjer lahko preverite e-pošto, medtem ko kuhate. Zaokrožili smo nekaj idej, ki so praktične in še vedno dobro izgledajo.

Opremite kuhinjo – računalnik in mizo

Računalniška miza kuhinja

Seveda bi bilo najlažje, če bi dobili samo novega Postavite kuhinjo, in zagotoviti pravi prostor za računalnik in mizo. Trik je v tem, da tudi če imate prenosni računalnik, ki ga ne morete kar položiti na jedilno mizo – ga lahko tam zelo enostavno poškodujete. Obstaja več različic, s katerimi lahko zaščitite svojo tehnologijo – pri načrtovanju kuhinje lahko zagotovite prostor za računalnik in mizo, organizirate klop z majhno mizo, kjer lahko delate v miru, ali pa izkoristite prednosti kuhinjske omare.

Opremite kuhinjo in jo združite s omarico

sodoben kuhinjski delovni prostor

V primeru, da niste novi pri svojem Postavite kuhinje kuhinjske omare lahko po želji uporabite kot prostor za shranjevanje. Če odstranite vrata iz kuhinjske omare, lahko računalniku zagotovite dodaten prostor. Vse kar potrebujete je stol ali barski stol. Druga praktična možnost je namestitev računalnika z zaslonom na dotik na steno. Ta varianta prihrani prostor in vedno izgleda elegantno. Zaslona vam ni treba namestiti preblizu štedilnika ali hladilnika.

Postavite kuhinjo in načrtujte prostor za shranjevanje

elegantno-bela-klasična-kuhinja-delovni prostor

Tako kot tvoja Postavite kuhinjo zelo je odvisno od tega, kako lahko z zaslonom oblikujete območje. Zagotoviti morate dovolj prostora za knjižne police za urejanje map, pisem, revij in vsega drugega, kar boste morda potrebovali.

Police v kuhinji

Računalniška pisarniška oprema za kuhinjo

Računalnik na kuhinjskem pultu

prijetna-kuhinja-namizni računalnik

Računalnik namestite na steno

elegantna-kuhinja-namestitev računalnika

Majhna kuhinja z računalnikom

Nasveti za oblikovanje delovnega prostora-kuhinje

Elegantna zelena miza v kuhinji

zelena namizna računalniška ideja za nadzor kuhinje

 Računalnik v sodobni kotni kuhinji

Računalniške kuhinjske variante