Majico sami pobarvajte z barvo za tekstil – 22 ustvarjalnih idej

Od slik, smešnih izrekov, trendovskih vzorcev do najljubših likov iz risank. Kar je prikazano na naših majicah, je način prikaza našega sloga in želja. Zato je barvanje lastne majice tako zabavno. Enobarvna majica ne stane veliko denarja, a z malo ustvarjalnosti lahko postane prava paša za oči. Če iščete ideje, kako jih dobiti Majico pobarvajte sami potem ste tukaj dosegli zlato. Pokazali vam bomo nekaj odličnih primerov, ki bi bili všeč otrokom in odraslim.

Majico pobarvajte sami – odlična ideja z nalepkami

Majico sami pobarvajte s tekstilno barvo-otroci-deklica-trak-pike

Pri izbiri motivov za samoslikano majico ni omejitev za vašo domišljijo. Vendar pa je mogoče zelo enostavno in hitro ustvariti abstraktne vzorce in geometrijske oblike, kot so trikotniki in krogi. Poskusite z različnimi tehnikami. Z nalepkami lahko na primer dosežete zanimive učinke, kot je prikazano na zgornji sliki. Tudi s slikarskim trakom. Z uporabo grobe, suhe gobice in barve za tkanine ustvarite hladen, teksturiran nepopravljen videz. S svinčnikovo gumo majhne pike nastanejo zelo hitro. Spodaj si oglejte druge zabavne načine barvanja majic. Pri delu s barvili za tekstil dobro spoznajte tudi navodila in pustite domišljiji prosto pot.

Majico pobarvajte sami – z gobo in barvo za tekstil

Majico pobarvajte sami tekstilna barva-chevron-vzorec-goba-rumeno-siva

Majico lahko sami pobarvate z gobo in barvo za tkanine ter jo oblikujete s prav posebnim dizajnom. Tukaj je enostaven DIY projekt za belo majico z vzorcem chevron. Če želite to narediti, morate najprej iz čiste gobe izrezati ozko in veliko obliko švrona. Nato z ravnilom in peresom s skrivnim črnilom narišite ravne črte tam, kjer želite, da je zasnova. Tako se lahko prepričate, da je tlak točno na sredini.

Zdaj izberite dve tekstilni barvi, ki se dobro ujemata ali ustvarjata lep kontrast. Pred barvanjem v majico položite debel karton, da barva ne krvavi in ​​naključno obarva hrbet. Nato z gobo odtisnite vzorec tako, da začnete z eno od barv, pustite, da se posuši in šele nato nanesete drugo barvo. Pustite, da se majica popolnoma posuši, odstranite karton in končali ste.

Oblikujte lastne majice – 11 kul oblikovalskih idej

Ustvarjalno oblikovanje majic za posnemanje – 33 navdihov

Oblikujte majico – tako popestrite dolgočasne modele

Ustvarite odlične vzorce z barvo za tkanine in svinčnikovo gumo

t-shirt-paint-yourself-fabric-paint-dots-pencil-heart-template

Še eno odlično tehniko slikanja lastne majice najdete v zgornjih navodilih. V ta namen se s svinčnikovo radirko ustvari lep vzorec z majhnimi pikami. S predlogo v poljubni obliki lahko to tehniko uporabite za prenos lepih motivov na enobarvne majice. Za barvanje je mogoče uporabiti katero koli barvo tekstila ali pa oblikovati celo mešanico barv.

Slikanje majice s šablono

Majico sami pobarvajte s tekstilnimi barvami-trikotniki-neonskimi barvami

Slikanje majic je ustvarjalna dejavnost za otroške rojstnodnevne zabave

Majica z motivom samoroga za otroški rojstni dan

Ponovno ustvarite Anino obleko na majici

Majico pobarvajte sami-tekstilna barva-otroški rojstni dan-anna-eiskoenigin-film

Če ne želite porabiti veliko denarja za drage kostume za Mardi Gras ali noč čarovnic, potem lahko poskusite kostume narediti sami iz poceni materialov. Z barvo za tekstil in malo slikarskega znanja lahko na primer preprosto pobarvate enobarvno majico in jo spremenite v kostum priljubljenega lika.

Če se vaši otroci letos želijo obleči v svoje najljubše zamrznjene like, so tukaj navodila za kostume Ane, Else in Olafa. Najlažji način za ustvarjanje popolnega kostuma je uporaba predloge z ustreznim vzorcem. Predlogo postavite v majico in z barvo za tkanino in čopičem ponovite motive in vzorce na tkanini.

Obleka Else – ledene kraljice

majica-barva-sam-tekstil-barva-otroški-rojstni dan-elsa-eiskoenigi-kostum

Obleko kraljice Else je lažje ponoviti kot obleko princese Ane, ker ima malo elementov. Belo majico lahko preprosto pobarvate v modro in jo začinite s bleščečim pudrom. Samo prišijete še nekaj cekinov in končali ste. Zamrznjeno majico lahko kombinirate z modrim krilom za lepši učinek.

Olaf – snežak

Majico sami pobarvajte s tekstilno barvo-otroški rojstni dan-olaf-snežak

Za majhne dečke pa je kostum, kot je snežak Olaf, popoln. Belo majico lahko pobarvate sami in jo oblikujete kot telo snežaka. V tem primeru sploh ne potrebujete predloge, ker morate preprosto narisati nekaj krogov različnih velikosti. Poleg tega lahko roke in nekaj gumbov pobarvate v črno in Olafov kostum je pripravljen.

Majica postane elegantna otroška majica

majice-barve-sami-tekstil-barve-otroci-svinčnik-gumijaste pike

Z barvo za tkanino in primerno šablono lahko preprosto majico pobarvate sami in jo spremenite v prikupno otroško srajco. Če želite to narediti, potrebujete predlogo za ovratnik in eno za gumb. Nato jih lahko s črtalom za svinčnik in katero koli barvo tekstila označimo s pikami. Ko odstranite predlogo, lahko majhne pike vtisnete kot gumbe na plošči z gumbi. Tako enostavno je belo bluzo spremeniti v elegantno srajco za posebno priložnost.

Mavrična barva majice

trak za majice-barve-sami-tekstil-barve-otroci-mavrico-slikarji

Drugo orodje, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje ustvarjalnih vzorcev na majici, je lepilni trak. Z njim lahko sami slikate geometrijske motive na majici in pričarate ustvarjalne modele. En primer je ta pisana mavrična majica. Za to je na sprednjo stran zlepljenih več trakov slikarskega traku, nato pa pokriti z mavričnimi barvami. Ko se barva posuši, lahko trakove odlepite, da razkrijete čudovit dizajn. Več odličnih idej najdete v galeriji slik.

Pike ali črte?

Majico pobarvajte sami tekstilne barve-ideje-pike-proge-neonske barve

Trikotniki v pastelnih tonih v vrsti navpično

majica-barva-sam-tekstil-barva-moderni-trikotniki-pastelne barve

Na svoji majici naredite azteški vzorec

majica-barva-sam-tekstil-barva-aztec-vzorec-pisani-trikotniki

kaotično razporejeni trikotniki na majici

Majico pobarvajte sami - barva tekstila - abstraktno - pravokotniki - zelena meta

Bleščeča barva tkanine v srebrni in zlati barvi na črni majici

majica-barva-sam-tekstil-barva-navodila-proge-slikarski trak

Pobarvajte fleur-de-lis vzorec na majici s šablono

T-shirt-paint-yourself-textile-paint-template-fleur-de-lys-lily-flower-pattern

samo tri ali štiri črte kot naglas

majica-barva-sam-tekstil-barva-zelene-proge-diagonala

Ustvarite Batmanov simbol s predlogo in barvo za tkanine

Majica-barve-sam-tekstil-barve-batman-simbol

trendovsko majico Celiné naredite sami

t-shirt-paint-yourself-textile-paint-celine-paris-font

Navodila za majico označite sami

t-shirt-paint-yourself-textile-paint-navodila-font-celine-paris-črna

predlogo

t-shirt-self-paint-celine-paris-template