Ideje in dodatki za Filofaxing, s katerimi lahko oblikujete svoj koledar sestankov

filofaxing dodatki nasveti-ideje-začetniki-ring-book-design-rokovnik-dnevnik-načrtovalec

Kdor rad pogosto brska po internetu in išče ideje, kako bi to naredil sam, je zagotovo naletel na tako imenovano filofaksiranje. Kaj pa je filofaks ali filofaks? Beseda je pravzaprav ime proizvajalca organizatorja. Vmes pa se nanaša tudi na neodvisno zasnovo načrtovalcev sestankov. Ni pomembno, katero znamko organizatorja uporabljate za to. Velikost za beleženje dnevnika izberete tudi sami.In čeprav bi moralo biti oblikovanje v celoti glede na vaše občutke in okus, je filofaksiranje za začetnike povezano z velikim vprašajem. Zaradi tega bi vam radi dali nekaj idej Filofaxa in nasvete, kaj storiti Filofaxing dodatki Lahko uporabite za okvirjanje.

Kupujte in izdelujte dodatke za filofaksiranje

knjižica dodatkov za filofaksiranje koledar-oblikovanje-individualno-pisano-obroček

Obstajajo različne možnosti za oblikovanje načrtovalca sestankov. Cilj je ustvariti individualno zasnovo, ki govori o našem okusu in se nekoliko odraža v naši osebnosti. Poleg tega, da lahko kupite dodatke za filofaksiranje, obstajajo tudi odlične ideje, ki jih lahko naredite sami z uporabo preprostih materialov. Praktični so tudi organizatorji z vgrajenimi žepi, v katere lahko shranite različne pripomočke na poti. Tu je nekaj idej za dodatke, ki jih lahko uporabite.

Vložki kot dodatki za filofaksiranje – vse za filofaksiranje

dodatki za filofaksiranje razdelilnik-vložek-tinker-naredi sam-papir

Pomemben pripomoček za fiksiranje so vložki ali razdelilniki. Njihov namen je razdeliti organizatorja na različne kategorije ali teme. Kje v reviji se delilniki uporabljajo za Filofax, je odvisno od celotne zasnove. Oblikujte načrtovalec sestankov, na primer, odvisno od sezone, ga lahko z vložkom ločite od prejšnje ali naslednje sezone in se pripravite na naslednjo. Filofaxove vložke lahko izdelate sami ali pa za tiskanje uporabite že pripravljene. V celoti je odvisno od vas.

Filofaxing za začetnike

filofaxing dodatki delilec-ideja-kategorije-tema-tinkering-ideja

Ker se za načrtovanje običajno uporabljajo načrtovalci sestankov z določeno velikostjo, so takšni dodatki za tiskanje filofaksa običajno prilagojeni tem velikosti. Lahko pa se igrate tudi z velikostjo vložkov, da okrasite koledar filofaksa. Tako je lahko razdelilnik za Filofax tudi manjši od strani organizatorja. Pripravljeni okraski za Filofax so dobra izbira, zlasti za začetnike.

Ideje za filofaksiranje – več vrst depozitov

dodatki za filofaksiranje sprednja stran-tema-vesele-barve-fotografije-slike

Organizatorja lahko zaženete tudi z naslovno stranjo. Ta tako imenovana nadzorna plošča je tako rekoč uvod v vaš koledar. Tam se uporabljajo slike ali fotografije, ki na splošno predstavljajo temo dnevnika. Izberete lahko tudi nevtralni dizajn. Glavna stvar je, da vas sprednja stran kot pripomoček za fiksiranje pošilja v dobro voljo.

Zaznamek kot razdelilnik

dodatki za filofaksiranje zaznamek-diy-ideje-oblikovanje obročka

Zaznamki so še en element organiziranja organizatorja. Namenjeni so predvsem označevanju trenutnega dneva ali trenutnega tedna v načrtovalniku, tako da jih najdete le z enim gibom. Oblikovanje zaznamkov je mogoče narediti na neskončno različne načine. Ta pripomoček za fiksiranje je spet individualni element, ki mu je treba dati dovolj časa. Navsezadnje si to ogledate najpogosteje!

Naredite Filofax sami – pobrskajte s sponkami

filofaxing dodatki dekoracija-ideje-filc-živali-sponke-zaznamki-sova-lisica-jež

Teh tako imenovanih današnjih razdelilnikov ne morete oblikovati samo iz papirja. V ta namen so primerne tudi sponke za papir. Na sponke za papir na primer lepite loke ali druge figure in jih uporabite za označevanje določenih strani. Prav tako je zelo enostavno delati s klobučevino. Z njim lahko izdelate take živali za pribor za filofaksiranje.

Koledar Filofaxing lepo okrašen

dodatki za filofaksiranje okrasne figure-zaznamki-sponke za papir-diy

Odlična stvar pri takšnih zaznamkih je, da jih je še vedno mogoče videti, ko je organizator zaklenjen. Ker motivi gledajo od zgoraj in naredijo koledar tudi zelo privlačen od zunaj. Ta pripomoček za fiksiranje faksa lahko pritrdite na vrh strani, pa tudi na stran. Z njimi označite različne kategorije in jih hitreje poiščite. Vsak motiv nato pomeni določeno stran.

Sponke oblikujte sami

filofaxing-dodatki-sponke za papir-upogibanje-dekoracija-v obliki srca-rumena

Spončk pa ni nujno, da se uporabljajo v prvotni obliki. Tanko žico je mogoče čudovito upogniti v katero koli drugo obliko, na primer to simpatično srce. Lepo je tudi, da so sponke za papir na voljo v različnih barvah in celo z vzorci, tako da dodatki za filofaksiranje dodajo veliko svetlih barv.

Okrasite s trakom washi

filofaxing-accessories-washi-tape-pattern-motivi-simple-technology-calendar-decoration

Washi trak je v bistvu lepilni trak, ki je zelo priljubljen pri ročnih delih. Od običajnega lepilnega traku se razlikuje po tem, da ga je mogoče enostavno znova odstraniti in je opremljen s čudovitimi vzorci in motivi. Ta pripomoček za fiksiranje faksov omogoča hitro in enostavno oblikovanje dnevnikov.

DIY filofaxing – ročna dela z lepilnimi trakovi

filofaxing-accessories-obrt-idea-srca-washi-tape-dekoracija

S trakom washi kot pripomočkom za filofaksiranje lahko robove strani polepšate in nastavite obrobe. Prav tako je kot nalašč za lepljenje fotografij ali slik na koledar na zanimiv način. Trak nato služi kot lep okvir. Trakove lepite vzporedno ali nepravilno v knjigo, ustvarite diagonalne vzorce ali pa izmislite nekaj zelo individualnega.

Verižica zastavic kot dekoracija

filofaxing-accessories-pennant-chain-do-it-yourself-preja-washi-tape-easy-tinkering-navodila

Ta verižica zastavic je tudi zelo izvirna in jo lahko preprosto naredite iz vrvice in washi traku. Nekaj ​​kosov traku preprosto zavijemo, vrvico zavijemo in zlepimo. Po tem jih s škarjami zarežemo, da dobijo konice. Izrežete lahko tudi trikotno obliko. Iz dodatkov za filofaksiranje ste že ustvarili lepo dekoracijo.

Samolepilne nalepke

filofaxing-accessories-sticky-notes-self-adhesive-sticky-sticky-notes-colourful

Nalepke niso več tako dolgočasne kot nekoč. Na voljo so v najrazličnejših barvah, oblikah in velikostih. To jih spremeni v samega sebe, ki pritegnejo oko. Zelo hitro lahko delate tudi z nalepkami kot dodatki za fiksiranje faksov. Ker je lepilo že na svojem mestu, jih preprosto zlepimo na želeno mesto. Ko list papirja ni več potreben, ga lahko preprosto odstranite, ne da bi uničili papir na strani.

Hiter pomočnik za filofaksiranje

filofaxing-accessories-notepads-praktično-papir-tinkering-rokovniki

Priročni so tudi, če niste zadovoljni z določenim dizajnom in ga želite skriti. S temi dodatki za filofaksiranje lahko preprosto prikrijete napake in jih na ta način preoblikujete. Če želite opozoriti na posebno pomemben sestanek, lahko to naredite še posebej dobro z lepljivimi opombami, saj takoj pritegnejo pozornost.

Filofaksiranje z nalepko

filofaxing-dodatki-ideje-sponke za papir-nalepke-dekoracija-filofax-scrapbooking

Tudi nalepk ne gre podcenjevati. Ob vsej veliki izbiri boste hitro našli prave motive za svojega načrtovalca. Sem in tja dajte tematske poudarke in naredite posamezne strani na ta način še bolj prijetne in vesele. Morda imate takšne pripomočke za filofaksiranje nekje iz otroštva. Nato izkoristite tiste, ki jih povežete z lepimi spomini.

Žig za filofaksiranje

filofaxing-accessories-stamp-tinker-make-pluta-krompir-les-kaktus

Naj bodo veliki ali mini žigi, so kot nalašč za okrasitev Filofaxa in so enostavni za uporabo. Znamke lahko kupite kot pripomočke za filofaksiranje ali jih celo izdelate sami in jih uporabite za oblikovanje poljubnih strani. Vložke lahko na ta način tudi okrasimo in naredimo bolj zanimive. Podobno je s šablonami. Čipkaste prtičke so čudovite šablone, ki jih lahko uporabite za izdelavo zanimivih vzorcev.

Kako deluje filofaksiranje – majhne ovojnice

filofaxing-accessories-bag-praktična-tinkering-Scheduler-design

Če je filofaksiranje namenjeno za darilo, ga lahko opremite z majhnimi ovojnicami, v katerih so skrita vsa sporočila, majhne črke ali fotografije. Ovojnico lahko prilepite na katero koli stran ali uporabite kot predel. Namesto ovojnic so kot dodatki za fiksiranje faksa primerne tudi majhne vrečke.

Ovojnice z papirjem za beležke

filofaxing-accessories-kuverta-sporočilo-ideje-darila-naredi sam-tinker-papir-srčki

Zgoraj lahko vidite idejo, kako lahko zložite pisemsko glavo ovojnice v zanimivo obliko srca. To daje vašim sporočilom ali zapiskom še posebej zanimiv čar. Za oblikovanje papirja ali ovojnic lahko uporabite kateri koli pripomoček za fiksiranje faksa. Barvna pisala, ki so na voljo v različnih barvah, so zelo uporabna.

Oblikujte ovojnico načrtovalca

filofaxing-accessories-template-design-heart-heart-gold-pits-šablona

Zunanjost koledarja sestankov je lahko čudovito oblikovana tudi z Eddingom. Pomembno je, da res uporabljate peresnik, odporen proti madežem. Druga možnost je, da koledar prekrijete s papirjem ali tkanino, nato pa ga označite, pobarvate in nalepite. Za zgornje srce potrebujete le šablono in zlati marker, s katerim lahko ustvarite pike. Skoraj vse, kar si lahko zamislite, je primerno kot pripomoček za fiksiranje faksov.