Ideja za ročno delo- znak DIY iz lesa z zlatim napisom

Ženin-ženin-žerjavica z lesenim napisom

Če je vaša poroka na splošno prijazna naravi, lahko upoštevate tudi te izvirne znake, ki jih lahko preprosto naredite sami. Sicer pa so tudi super Obrtna ideja. V tem članku ugotovite, kaj je potrebno in kako lahko v nekaj preprostih korakih znova ustvarite dekoracijo iz lesenega znaka DIY.

Ideja za izdelavo – za leseni znak DIY potrebujete veliko

Ideja za obrt iz lesa s čopičem

Če želite ustvarjalno oblikovati leseni znak DIY, uporabite Obrtna ideja kot vodilo in upoštevajte nasvete. Najprej boste potrebovali naslednje stvari: nalepke po vaši izbiri v obliki črk; zlata barva; majhna krtača; rezina, izrezana iz hloda; nekaj strani časopisa kot osnovo

Ideja o rokodelstvu deluje Nadalje

DIY-leseni-znak-gospod in gospa

In tako preprosto je, da svojo obrtno idejo spremenite v leseno tablo DIY z napisom: Najprej izberite potrebne črke. Kot lahko vidite, so bile v navodilih uporabljene črke M, R, M, R, S. Če ste izbrali drug napis, izberite ustrezne črke, vendar jih še ne odstranite s folije. Razpršite časopisni papir. Zdaj vzemite črke in jih postavite na časopis. Pobarvajte jih z zlato barvo. Po tem jih odstavimo, da se posušijo. Ko so vse črke pobarvane in posušene, jih lahko poljubno razporedite na kos lesa in poiščete popoln položaj. Ko ste zadovoljni z razporeditvijo, lahko nalepke odstranite s folije in jih prilepite na les. Dobro pritisnite, da se nalepke trdno namestijo na leseni napis DIY. In s tem ste že končali z dekoracijo iz lesenega znaka DIY z zlatim napisom. Poglejte, kako enostavno ga je ponoviti?

Odličen znak DIY iz lesa

Lesena tabla s priimkom gospod in gospa

Lepa dekoracija za poroko

Sign-with-Mr-and-Mrs.-Bow-Wedding

Poroka v šotoru s pogledom na gore

Kovinski stoli-leseni-znak-poroka-z-gospo-gospo

individualno oblikovanje

Leseni napis gospod in gospa kuhar

Leseni znaki za vaš dom

Dekoracija-za-svoj-dom-gospod-in-gospa-prav