Stojalo za nakit z lastnimi rokami-ustvarite prostor za svoje uhane

Pripravljeno stojalo za nakit v obliki drevesa

Oglejte si to čudovito Stojalo za nakit naredi sam v obliki drevesa. Včasih se je vsaka ženska soočila s problemom, da je v škatli za nakit zelo težko najti svoje številne uhane. Zato vam ponujamo preprosto in praktično rešitev. Naredite si lastno stojalo za nakit za uhane v obliki drevesa in hitro in preprosto poiščite pravi nakit za svojo obleko.

Materiale za stojalo za nakit naredite sami

Stojalo za nakit v obliki drevesa, luknje po izbiri

Za izdelavo Stojalo za nakit naredi sam: Kartonski papir, ki ga lahko režete s škarjami (na primer iz škatle za čevlje); Škarje; Barva po vaši izbiri; Pištola za lepilo; Perforator.

Stojalo za nakit “naredi sam”-prvi korak

Stojalo za nakit DIY v predlogi drevesne oblike

Začni s tem Stojalo za nakit naredi sam, s tem početjem predlogo natisnite in narišite na karton. Če želite, lahko seveda postavite luknje na škatlo. Za to lahko na primer uporabite luknjač.

Drugi korak

Stojalo za nakit DIY v obliki drevesa, reža

Naslednji korak za Stojalo za nakit naredi sam je izrezati obliko in narediti luknje. Reža mora biti prav tako široka, da se prilega drugemu delu.

Tretji korak

Stojalo za nakit DIY iz kartona v obliki drevesa

Ko izrežete dele v obliki drevesa, jih povlecite skupaj. Če ste uporabili podano predlogo in natančno upoštevali navodila, bi morala biti oba dela zelo dobra skupaj.

Četrti korak

Sestavite stojalo za nakit, da boste v obliki drevesa

Če se želite prepričati o svojem Stojalo za nakit naredi sam je trdno sestavljen, lepila presečišča obeh delov skupaj s pištolo za lepilo. Zdaj imate kreativno izbiro, da okrasite stojalo za nakit po svojem okusu. Izberite barve in vzorce ter ustvarite čudovito stojalo za nakit v obliki drevesa. Nato vstavite uhane v luknje in vaše domače stojalo za nakit iz kartona je pripravljeno.

Stojalo za nakit za uhane je pripravljeno

Stojalo za nakit DIY v obliki uhanov v obliki drevesa

 Podrobnosti o stojalu za nakit iz kartona

    Stojalo za nakit DIY v obliki okrasja drevesa