Topp 30 fantastiske hestetatoveringsdesignideer (2021 oppdatert)

Hestetatoveringer er definitivt for dyreelskere! Er du en dyreelsker selv? Hvis du er noen som liker å se søt ut med ditt valgte design, og hvis du naturlig henvender deg til kunstneriske ideer, vil du også glede deg over denne artikkelen. Her kan du finne og se på de 30 beste lekne og unike hestedesignene, ideelle for alle som ønsker å få et vakkert og motiverende design over kroppen.

Hva symboliserer en hestetatovering?

Visste du at hester er edle dyr og de står for frihet, indre evne til å nyte livet & endring?! De representerer også tillit, triumf, heltemodighet og mot. Denne tatoveringen kan ha en annen betydning for hver person, og den kan variere avhengig av fargen du ender med å velge å koble sammen & match sammen med det.

10 fargerike hestetatoveringsideer

1. Black Horse Tattoo

Black Horse TattooBildekilde: @marnictattoo

Denne hestetatoveringen vil ta ganske mye tid og tålmodighet, i tillegg til en mester -tatovør som vet hvordan han skal gi ut detaljerte ideer. Bestill noen dyktige og presise mens du ikke er for dyr.

Denne lyse hesten representerer din lyse fremtid og veien foran deg. Du vil også se ut som en guddommelig og ambisiøs fyr eller jente med dette trykket.

2. Realistiske hestetatoveringsideer

Realistiske hestetatoveringsideerBildekilde: @tattoo.artist.page

Elsker du portretttatoveringer og presise realistiske hester? Hvis du er noen som har mange detaljer og du trenger å se fantastisk ut med ditt valgte design, vil du elske dette konseptet.

Vis at du er villig til å nyte friheten din og at du er en åndelig person. La verden se deg som en oppdagelsesreisende, ville du ikke like det?

3. Iron Horse Tattoo

Iron Horse TattooBildekilde: @pietro.stigmata

Rødheststatoveringer er ganske populære og vanlige blant gutter som elsker en farge. Rødt er en lidenskapelig farge og et nydelig design for ekte dyreelskere.

Vis at du er i en virkelig forbindelse med deg selv og dine omgivelser, så vel som dine nærmeste. Denne hesten vil passe hardt og maskulin gutta litt bedre enn jenter.

Morsomt faktum: hester har de største øynene sammenlignet med alle landpattedyrene.

4. Horse Tattoo Drawing Watercolor Idea

Horse Tattoo Drawing Watercolor IdeaBildekilde: @luca_braidotti_tattoo

Ryggtatoveringer er for alle som liker større utskrifter. Hvis du liker å se voldsom ut og liker dominante ideer, vil dette hestekonseptet passe deg.

Disse fargene får deg til å se ut som noen utadvendte. Hvis du har mange lag i personligheten din og er kompleks, vil du like denne hesten.

5. Giant Horse Shoulder Tattoo

Giant Horse Shoulder TattooBildekilde: @laguadalupetattoospain

Denne hesten med en pop av oransje/gul ser magisk og annerledes ut. Hvis du er noen som vet hvordan du liker et godt kunstnerisk stykke, kommer du til å elske dette søte konseptet.

Gul er en farge på rikdom og suksess. Hvis du er på riktig vei og prøver å gjøre en forskjell i livet, representerer du din positive endring med denne hestideen.

6. Morsomme hestetatoveringsideer

Morsomme hestetatoveringsideerBildekilde: @iporkedittattoo

Gutter eller jenter som har en morsom side ved seg og som liker å tulle rundt vil elske dette hestekonseptet. Det er en morsom tatovering for alle som har en dum side til seg.

Plasser ordet arbeidshest under tatoveringen din og vis at du er din egen arbeidsstyrke. Du er godt klar over hva du tar med deg på bordet, er det ikke sant?

Les også: Morsomme tatoveringer: 80+ beste designideer (2021 oppdatert)

Visste du at hester kan løpe i løpet av timer etter fødselen?!

7. To hester som løper tatovering

To hester som løper tatoveringBildekilde: @katkatattoo

Kvinnelige hester er noe, vil du ikke være enig? Hestetatoveringer kan ofte se ut som et kunstverk og et unikt design. Denne fargekombinasjonen av blått og brunt er for alle som vet hvordan de skal nyte et rent design.

Disse fargene representerer en sjel som har hatt en åndelig og lang reise. Hvis du er noen som aldri har vært i tvil om noen veier i livet ditt, og du står fast med dine avgjørelser, vil disse hestene representere deg som en persona.

8. Colorful Horse Tattoo Arm Print

Fargerik hestetatoveringsarmutskriftBildekilde: @akanapalm

Hold deg til svart, rødt & gult blekk og vis at hestens design kan se både lykkelig og kunstnerisk ut. Denne duoen er for menn og kvinner som vet hvordan de skal rocke en subtil fargeklatt med sine tatoveringer.

Rødt og gult representerer deg som en mektig kraft. Er du noen som jobber og vet at du alltid er hovedattraksjonen? Vis din rene kraft og la verden se deg som en naturlig leder.

9. Blå & White Horse Head Tattoo

Blå & amp; White Horse Head TattooBildekilde: @dziara_tattoo

Blått og hvitt er ganske populære og maskuline farger. Hvis du er noen som ønsker et hestedesign som ikke er overveldende eller for dramatisk, vil du glede deg over dette dyreblekket. Hodet opp siden det vil ta deg 5-6 timer å oppnå det.

Denne fantastiske fargekombinasjonen vil vise at du er en opportunist og noen som vet hvordan du alltid skal være i fred. Du vil også fremstå som en ekte person som gir.

Morsomt faktum: slanger kan se farger, og de er langt bedre til å se gul, grønn, lilla & fiolette fargetoner.

10. Kvinne & Horse Tattoo Combo

Kvinne & amp; Horse Tattoo ComboBildekilde: @valebubu_libh

En kvinne med hest er et vanlig valg for de fleste som er dypt knyttet til sin feminine side. Har rundt fire timer til overs før du forplikter deg til denne hesten.

Kvinne og hest symboliserer deres dype forbindelse og tilknytning til naturen. De er også et symbol på kjærlighet og ren lykke, i tillegg til omsorg og dype personlige forbindelser.

10 Svart & White Horse Tattoo Ideas

1. Nydelig lårhestetatovering

Nydelig lårhestetatoveringBildekilde: @pabloash

Har du lyst på en nydelig lårtatovering? Kvinner som er stolte av sine kurver og de som er på en tykkere side, vil glede seg over dette konseptet.

Denne sort -hvite ideen med blomster er for kvinner som er sensuelle og søte. Hvis du har den sexy siden til deg; du vil glede deg over dette trykket og dette søte konseptet.

2. Watercolor Splash Woman & En ide for hestetatovering

Watercolor Splash Woman & amp; En ide for hestetatoveringBildekilde: @clodin_93

Få et hestetrykk og et kvinnedesign hvis du er noen som liker søte og søte kunsttrykk. Denne ideen er for de kreative sjelene som liker å skille seg ut.

Vis at du alltid har det gøy og en utfordring. Vis din sanne skjønnhet og din kreative side med dette konseptet, og la verden se deg for en jente som fortsatt er i deg.

Les også: 50+ fremragende akvarell -tatoveringer: Sjekk disse fantastiske designene (2021 oppdatert)

3. Giant Shoulder War Horse Tattoo

Giant Shoulder War Horse TattooBildekilde: @readytattooink

Større skulder -tatoveringer og svart -hvitt blekk er for de som ikke vil betale for mye penger for konseptet sitt. Denne hestideen er for alle som prøver å holde seg til noe halvstort og søtt.

Sluttresultatet vil vise deg som en hard fyr og noen som er overrasket over naturens skjønnhet. Er du en frisinnet person? Vis det med dette konseptet.

Visste du at hestens tenner tar større plass i hodet enn hjernen?

4. Hestetatovering over ryggen

Hestetatovering over ryggenBildekilde: @staytruetattoopa

Du kan også dedikere hestens tatovering til noen viktige i livet ditt. Vis hvor mye du setter pris på og verdsetter den viktigste personen i livet ditt med denne hestedesignen.

Legg til uttrykket “love you dad” og vis din ekte side og rene følelser. Hvis du er i nærheten av dine foreldre eller foreldre, kan du gå for denne tatoveringen med hesten tilbake.

5. Kvinne & En hest tatoveringside

Kvinne & amp; En hest tatoveringsideBildekilde: @dominiqueotto

Få denne svarte tatoveringen og vis den sanne skjønnheten i enklere blekk. Hvis du er en fan av funky tatoveringer og du er noen som vet hvordan du kan glede deg over skrekkliknende ideer, er dette hestetrykket for deg!

Få et trykk eller en kvinne som har det skremmende utseendet for å fullføre stemningen. Vis at du er mystisk og har det gøy med de nærmeste i livet ditt og din egen måte.

6. Realistisk hestetatovering over armen

Realistisk hestetatovering over armenBildekilde: @theravenandthewolves

Noen design kan se ganske realistiske ut, bare hvis du finner en pålitelig og fantastisk tatovør. Stoler du på din?

Denne hesten svarte ideen er for alle som er en perfeksjonist og som tror på tiltrekningskraften. Du kan få verden til å se deg for den du er og for en modig fyr som er en stand-up person. Høres det ut som deg?

Morsomt faktum: hanner har 40 mens kvinner har 36 tenner.

7. Skulderryg hestetatovering med blomster

Skulderryg hestetatovering med blomsterBildekilde: @tattooist_mate

Du kan velge en tatovering på ryggen eller skulderen hvis du ikke vil at hele verden skal se utskriften din. Vis at du er lavmælt og at du vet hvordan du kan glede deg over et godt design uten å kringkaste det til hele verden.

Denne hesten med blomster vil symbolisere deg som en søker etter sannferdige og rettmessige hendelser. Vis at du alltid er utadvendt og at du er tro mot sinnet.

8. Hester som løper tatovering

Hester som løper tatoveringBildekilde: @kctattoo13

Denne store skulder -tatoveringen er for de som ikke vil se overveldende ut med tatoveringen sin. Svart og hvitt passer så godt sammen, og dette unike konseptet vil ta deg 5 timer å oppnå.

Denne funky hesten vil vise at du fremdeles er et barn og noen som liker å utforske dine daglige hendelser med et ærlig hjerte.

9. Morsom hestetatovering liten idé

Morsom hestetatovering liten idéBildekilde: @btn_tattoos

Du vil også glede deg over denne morsomme ideen hvis du selv er en tegneserie. Gutter som kan sette pris på en god spøk vil falle for denne tatoveringen.

Din lille og morsomme hest kan stå for din sære personlighet. Vis at du er morsom å være sammen med og at du vet hva som er gøy og popping!

Visste du at hester kan sove både liggende og stående?

10. Black Horse Outline Tattoo

Black Horse Outline TattooBildekilde: @chinatomik

Enkle svarte konturer er for de som er lavmælte og minimalistiske gutter eller jenter. Dette er enkelt, men likevel et ydmykt konsept som du naturligvis vil tiltrekke deg.

Blomster viser at du er sensuell og smart mens du er naturlig drevet. Omfavn denne jentetatoveringen for hesten og vis verden at du er rolig, kul og samlet.

10 ideer for design av små tatoveringer

1. Side mage hest tatovering tegning

Side mage hest tatovering tegningBildekilde: @renoirsurblanc

Tatoveringer på siden av magen er ganske søte og kunstneriske. Hvis du er en som liker en uvanlig tilnærming, og du ikke har noe imot smertenivået (siden disse er ganske smertefulle), prøv denne hestens sorte kontur!

Dette magekunsttrykket viser at du er en giver og noen som ikke har noe imot å bidra på en hvilken som helst måte det kan være i livet. Vis din styrke og din gi side.

Les også: 65 fantastiske ideer for tatoveringsdesign for kvinner (ribbe) (2021 oppdatert)

2. Small Horse Tattoo Over Leg

Liten hestetatovering over benetBildekilde: @enz.svart

Denne fottatoveringen er ikke et tidkrevende stykke. Hvis du liker svarte farger og svart blekk, prøv det med denne enkle designen. Det vil ta deg mindre enn tre timer å forplikte deg til det.

Denne falmede hesten kan vise din rene flaks og retningen dit du er på vei. Vis at du er sterk og mektig med denne mystiske hesten.

3. Enkelt & Detaljert Black Horse Tattoo

Enkel & amp; Detaljert Black Horse TattooBildekilde: @pimientanegra_tattoo

Hvis du er en fan av geometri og svarte skarpe linjer, gi denne tatoveringen en sjanse. Denne hesten er tegneserielignende og inspirert med forskjellige dypere betydninger.

Det endelige resultatet av dette hestebildet vil se ut som et delikat mesterverk. Vis at du prøver å erobre verden og at du er en lys optimist som forstår fremtiden din.

Morsomt faktum: hestens øyne er på siden av hodet, noe som gjør dem i stand til å se nesten 360 grader om gangen.

4. Hesteløp & Mynttrykk tatovering

Hesteløp & amp; MynttrykkstatoveringBildekilde: @leehumphs_tattooer

Folk som liker små design og realistiske hester, vil også like denne fargen. Legg til denne gylne mynten og vis at du er en opportunist.

Den siste tatoveringen og dette designet viser din vilje og makt til å jage dine drømmer og mål samtidig som du drar fordel av fremtiden din. Vis at du er en pengemaskin og rock din nye tatovering.

5. Leg Horse Tattoo Calf Print

Leg Horse Tattoo Calf PrintBildekilde: @_dudink_

Ikke la tatoveringen styre deg siden du kan rocke tatoveringen din og fullstendig styre den! Denne er søt og helt positiv, mens den er lett å oppnå for de fleste tatovører.

Definerte linjer viser din definerte personlighet og din evne til å styre den slik du vil. Vis at du er din egen mester og skaper.

6. Realistisk Black Design Horse Idea

Realistisk svart design hest ideBildekilde: @tattoosbyrhianne

Denne hesten med svarte og røde linjer er et hardt trykk for voldsomme personas. Vis at du er iskald og at du er en bestemt person som det.

Dette hestetrykket viser energien din og forsøk på å jage livet, samtidig som du unngår komplikasjoner eller dårlig energi i ditt eget tempo.

Visste du at hester bruker ører, øyne og nesebor for å uttrykke humøret?

7. Liten & Enkel strektegning av en hest

Liten & amp; Enkel strektegning av en hestBildekilde: @0one_tattoo

Underarmsplassering og en hestidee kan se så bra ut som et konsept. Hvis du liker mindre design og hestetatoveringer, vil dette bildet passe deg.

Konturer og silhuetter av en hest vil også symbolisere at du naturlig er drevet av evig skjønnhet og strålende bevegelser.

8. Geometrisk design av hestens underarm

Geometrisk hest underarm designBildekilde: @timeahirsch

Denne svarte blekk og geometriske trykk av en hest er for alle som er interessert i detaljerte design og geometri utskrifter. Du kan vise at du er en perfeksjonist og en visjon-er med denne geometriske ideen.

Det endelige resultatet viser en hest og tankegangen din. Du kommer til å se ut som noen som har ville tanker og hvis hjerne kan jobbe døgnet rundt bare for å oppfylle drømmene dine.

9. Jente & Horse Tattoo Black Ink

Jente & amp; Horse Tattoo Black InkBildekilde: @elena_arvat

En kvinne som klemmer en hest er et vanlig tatoveringskonsept. Ekte elskere av dyreverdenen vil glede seg over denne tatoveringen. Hvis du er en jente som leter etter en hestetatovering som er søt, hold deg til den!

Denne romantiske duoen kan passe til alles lidenskap og gir side. Hvis du liker å gi mer enn du liker å motta, vil du like denne tatoveringen.

Morsomt faktum: hester kan ikke kaste opp.

10. Underarm svart hest tatovering

Underarm svart hest tatoveringBildekilde: @chilenovenegas

Til slutt, hvorfor ikke gå for dette svarte underarmen? Dette designet er en praktisk løsning når det gjelder plassering + det gjør ikke så vondt, ideelt for begge kjønn.

Du kan vise at du elsker å leve et fartsfylt liv og at du søker perfeksjon i deg. Hvis du er på en åndelig eller mental reise, vil du like denne hestetatoveringen.

Horse Tattoo: Flere vanlige spørsmål

1. Hva er den beste plasseringen for din hestetatovering?

Gutter i alle aldre og kvinner i alle aldre vil glede seg over denne artikkelen, så vel som denne tatoveringsinspirasjonen. Ideelt sett vil du plassere hestens tatovering over brystet, ryggen eller beinet. Vanligvis fungerer disse stedene best med lignende ideer og med edle dyr som hester.

2. Hvem kan få en hestetatovering?

Alle som går gjennom noen form for endring vil like en hestetatovering. Hvis du utvikler eller endrer tankene, troene eller til og med bostedet, vil du nyte dette som din neste tatovering..

3. Gjør tatoveringsprosessen vondt?

Hester kan være litt vanskelig å gjøre & de er komplekse dyr, men en mindre eller mellomstor tatovering vil være utholdelig og ikke for smertefull for begge kjønn.

4. Hvilken farge på en hest du skal gå for?

Alt kommer ned til dine preferanser & hva du liker når det gjelder dyretatoveringer. Her er de vanligste alternativene & ideer:

  • Svart hest tatovering vil vise riktig type styrke og modenhet, så vel som din mystiske side.
  • Brune hester blir sett på som emosjonelle & sterke vesener som vet hvordan de skal håndtere utfordringer.
  • En tatovering av en hvit hest viser din visdom, balanse, frihet og renhet.
  • Fargerik hest (rosa, rød, blå, grønn osv.) Vil fortelle at du er en seiersorientert person som vet hvordan du skal nyte livet & få ting på din egen måte.

5. Hva er noen kjendiser som har en hestetatovering??

Noen av dine favoritt -kjendiser liker godt hestetatoveringer og ideer. Hvis du vil, kan du kopiere stilen til Iggy Azalea, India Westbrook, Noah Cyrus, Halsey og noen andre. Finn inspirasjonen din i et funky design for å skille deg ut.

Vil ha en ny tatovering?

Til slutt, sørg for å gi oss beskjed om hvilket design som er din favoritt når det gjelder disse 30 beste hestideene?! Gutter som er dyreelskere og kvinner som vet å sette pris på nådige dyr, vil glede seg over denne artikkelen. Gi oss beskjed hvis du har et bestemt design i tankene før du bestiller din neste tatoveringsøkt.