Hvite blekk -tatoveringer på mørk hud: 20+ beste designideer

I løpet av de siste årene har tatoveringer med hvitt blekk fått et helt nytt nivå av popularitet. Noen mennesker blir bleket som et minne, mens noen får dem til å vise frem sin personlighet og få det elegante og stilige utseendet.

Hvite tatoveringer er forskjellige fra mørke tatoveringer på nesten alle mulige måter. I dag er tatoveringer ikke bare for mote eller stil. De er en livsstil og en ypperlig måte å tilpasse kroppen din slik du vil.

Det er hundrevis av forskjellige typer tatoveringer som trender hver måned, og hvite blekk -tatoveringer er blant listen over de mest populære. Selv om det er mye mer du trenger å vite om tatoveringer med hvitt blekk på mørk hud.

I denne artikkelen har våre tatoveringseksperter forklart alt du trenger å vite om hvite blekk -tatoveringer på mørk hud, så la oss dykke ned i det.

Hva er tatoveringer med hvitt blekk?

Først og fremst, hva er egentlig tatoveringer med hvitt blekk? Selv om de aller fleste tatoveringer hovedsakelig består av mørkt blekk og fargenyanser, inneholder hvitt blekk bare en hvit blekkfarge.

Denne typen tatoveringer blir langt bedre sett på som vesentlig mer subtil og elegant sammenlignet med de andre tatoveringstypene som svarte.

White Ink Tattoos On Dark Skin, lagret tatovering, meningLagret tatovering

Ser hvite blekk -tatoveringer bedre ut på mørk hud?

På de fleste hudtyper og toner vil hvitt blekk begynne å forsvinne med årene som går. Imidlertid, når tatoveringer med hvitt blekk er blekket på mørk hud, vil de generelt sett fortsatt bli sett på grunn av kontrasten. Unødvendig å si, dette er grunnen til at mange mennesker med mørk hud velger å velge tatoveringer i hvitt blekk i stedet for tradisjonelle.

Ser tatoveringer med hvitt blekk bedre ut på mørk hud? Ikke nødvendigvis, siden de ser nydelige og unike ut på alle skinn, selv om de har mer kontrast på mørk hud og derfor er mer behagelige å se.

På grunn av pigmentendringen i hvitt blekk, kan det være vanskelig å komme på noe som vil skille seg ut fra mengden, og det er grunnen til at vi anbefaler å kjøpe en hvis du har mørk hud.

Vis hvite tatoveringer på svart hud?

Uansett hva, hvis hudtonen din er lys, vil hvite blekk -tatoveringer sannsynligvis ikke være så merkbar for mange. De er et greit valg for alle som leter etter en subtil og mer elegant tatovering.

Jo mørkere hudtonen er, jo lettere vil tatoveringen av hvitt blekk bli merkbar på huden. På den annen side vil det ikke være den beste ideen å få en tatovering med hvitt blekk på blek hud og vil til slutt forsvinne helt.

Er tatovering av svart hud annerledes?

Det du må vurdere om tatoveringer med hvitt blekk er at de er mye vanskeligere å blekke. Av denne grunn vil du ha en erfaren tatovør som har erfaring med hvitt blekk.

Selvfølgelig er tatovering av alle hudtyper annerledes, og det er en annen grunn til å velge en erfaren tatovør.

Hvis du er villig til å få en hvit tatovering, bør du ta deg tid til å tenke deg om før du hopper. Hvite blekkede tatoveringer krever mye innsats, omsorg og konsentrasjon for at hele prosessen skal gå så enkelt som rimelig kunne forventes, og du bør også vite at hudfargen din kan påvirke hvordan tatoveringen vil se ut. Noen hvite blekk -tatoveringer kan til og med se ut som om de ikke inneholder blekk i det hele tatt hvis de ikke gjøres nøyaktig.

Les også: 5 beste hvite tatoveringsblekk – omfattende guide + beste merker

Hvordan vedlikeholde og ta vare på dine hvite blekk -tatoveringer?

Å ta vare på tatoveringen din vil hjelpe deg med å beskytte designen. Hvit blekk tatoveringer bør tas vare på akkurat som alle andre skyggelagte eller mørke blekk tatoveringer. Faktisk er det ikke bare viktig å beskytte tatoveringen, men det er også viktig ettersom en infisert tatovering kan føre til alvorlige kompliserte forhold.

Hvit blekk tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, beholdningLagret tatovering

Sørg for at tatovøren din påfører litt vaselin så vel som en bandasje helt fra starten for å holde den godt dekket. Deretter fjerner du bandasjen dagen etter og vasker den forsiktig med antimikrobiell såpe og rent vann.

Fra den andre dagen, og i de påfølgende 2 til 4 ukene, vask tatoveringen med såpe og rent vann. Etter at du har rengjort det, påfør en antibakteriell krem ​​eller vaselin på tatoveringen to ganger om dagen uten å legge til et annet bandasje.

På denne måten kan du beholde fuktigheten på tatoveringen din og derfor holde den frisk og stilig. Hvor lang tid tar en tatovering å helbrede? Vanligvis tar det rundt 2 til 3 uker for en tatovering å gro. I tillegg til det, er det også noen andre tips som vil øke holdbarheten til tatoveringen din.

Hold huden din fuktig

Du bør holde den nye tatoveringen din så hydrert som mulig ved å bruke en etterkrem for tatoveringer som f.eks Green Goo Tattoo Care.

Det er flere kremer tilgjengelig på markedet. Sørg imidlertid for at den du bruker er tatoveringsvennlig og ikke inneholder kunstige ingredienser, da de kan få tatoveringen til å falme bort raskere.

Å fukte tatoveringen din to ganger om dagen etter at du har blitt blekket, lar deg holde den hydrert og alltid se den vakre hvite blekkdesignen din.

Unngå eksponering for sollys

Enten du har en hvit tatovering eller en svart tatovering, er sollys en fiende for designet ditt. Mens tatoveringen helbreder, vil huden bli mer sensitiv, og de ultrafiolette strålene fra solen vil skade huden din i tilfelle du ikke dekker den ordentlig til.

UV -stråler vil visne tatoveringen din hvis den overeksponeres for sollys. Så hvis du planlegger en ferie til stranden, må du investere i en tatoveringsvennlig solkrem som lar deg beskytte både huden og blekket ditt.

Merk: Vi anbefaler å skaffe 30+ solkrem fra Tattoo Care som forhindrer tatoveringen din i å falme og samtidig fukte den.

Unngå lange bad

Lange bad hjemme eller ved svømmebassenget de første 2 til 3 ukene etter at du blekket ble ikke anbefalt. Faktisk vil et bad få tatoveringen din i bløt, og derfor vil den falme.

Under helingsprosessen danner blekket et beskyttende lag, og for mye vann kan potensielt gjøre bildet uskarpt. Unødvendig å si, det er det siste du vil ha når du blir blekket.

Selv om du burde ha det bra med å bade etter et par dager, anbefaler vi at du venter en hel uke for å sikre at designet forblir akkurat som da du forlot tatoveringsstudioet.

For å oppsummere, uansett hva, hvis du når som helst i løpet av helingssyklusen merker rødhet, vokser eller utslipp, besøk en spesialist umiddelbart.

Les også:

Kan du svømme etter å ha tatt en tatovering? Er det trygt?

8 beste tatovering etterbehandling produkter basert på erfaring (2021)

Beste tatoveringsideer for hvit blekk for mørk hud

Selv om mange tatoveringsdesigner kan lages med hvitt blekk, er det viktig å vite de beste og mest populære. Faktisk er det ikke alltid lett å finne de beste designene og ideene. Sørg for å lese nedenfor for å gå gjennom de mest unike og kreative tatoveringene for hvitt blekk for mørk hud som du bør vite om.

Hvite ryggtatoveringer

Hvite blekk -tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, 1Bildekilde: Styleoholic Hvite blekk -tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, 2Bildekilde: Pinterest Hvite blekk -tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, 3Bildekilde: Pinterest

Hvite ryggtatoveringer er uovertrufne i sitt delikate stilige utseende. De forsterker stilen til ethvert antrekk og får deg til å se elegant ut ved enhver anledning.

Geometrisk design

Hvit blekk tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, geometrisk 1Bildekilde: Pinterest Hvite blekk -tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, geometrisk 2Bildekilde: Pinterest Hvite blekk -tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, geometrisk 3Bildekilde: Pinterest

Er du en stor fan av estetiske former og stiler? Geometriske tatoveringsdesign gir kroppen et elegant preg og forbedrer stilen din. Med hvitt blekk er de også enkle, men naturlige og stilige.

Elephant White Tattoo

Hvit blekk tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, elefant 1Bildekilde: Pinterest White Ink Tattoos On Dark Skin, lagret tatovering, Elephant 2Bildekilde: Pinterest White Ink Tattoos On Dark Skin, lagret tatovering, Elephant 3Bildekilde: Pinterest

Elefanter er et glimt av naturens skjønnhet og et symbol på fred, beskyttelse, visdom og lykke til. Hvite elefanttatoveringer ser sofistikerte ut, samtidig som de beholder sin opprinnelige betydning. Det er også enkelt og mye annerledes enn overdrevne tatoveringer.

White Birds Tattoo

Hvit blekk tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, fugler 1Bildekilde: Pinterest Hvit blekk tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, fugler 2Bildekilde: Pinterest Hvite blekk -tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, fugler 3Bildekilde: Pinterest

Leter du etter et vakkert og unikt tatoveringsdesign med hvitt blekk for mørk hud? En hvit fugletatovering kan være det perfekte valget for deg.

Faktisk gjenspeiler og forbedrer den kroppen din med et unikt design. I tillegg viser den også kjærligheten til fugler og natur. Generelt ligner fugler lykke og gode tider, så denne tatoveringen vil alltid være der for å oppmuntre deg i tøffe tider som de gode dagene kommer.

White Ink Dreamcatcher

White Ink Tattoos On Dark Skin, lagret tatovering, Dreamcatcher 1Bildekilde: Pinterest White Ink Tattoos On Dark Skin, lagret tatovering, Dreamcatcher 2Bildekilde: Pinterest White Ink Tattoos On Dark Skin, lagret tatovering, Dreamcatcher 3Bildekilde: Pinterest

Å få en dreamcatcher -design med hvitt blekk er en av de beste tatoveringene for mørk hud. Drømmefangere er ment å beskytte oss mot mareritt og generelle dårlige drømmer. De kommer opprinnelig fra den innfødte amerikanske kulturen og ble brukt, i gamle dager, for å beskytte barn mot onde drømmer og onde ånder.

Bortsett fra den interessante betydningen, er drømmefangere rett og slett vakre å se og vil sikkert se fantastisk ut på armen, ryggen eller beinet ditt.

Ankel hvit tatovering

Hvit blekk tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, ankel 1Bildekilde: Pinterest Hvit blekk tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, ankel 2Bildekilde: Pinterest Hvite blekk -tatoveringer på mørk hud, lagret tatovering, ankel 3Bildekilde: Pinterest

Å bli blekket på ankelen er ikke uvanlig. Å få en hvit tatovering på mørk hud er imidlertid en fantastisk idé å bli personlig og unik.

Enten du får en geometrisk design, en drømmefanger, et portrett eller et dyr, vil du sikkert gjøre inntrykk uansett hvor du går. Det er også lett å skjule, og det er en stor fordel hvis du leter etter en jobb eller bare ikke liker å vise deg frem.

Hvit blekk tatoveringer blekner raskere på mørk hud

Hvite tatoveringer har gjort det store utseendet og positivt sett på av et betydelig antall tatoveringselskere. De fleste tatoveringer folk vanligvis får er mørke eller fargerike, og de har aldri vært opptatt av å få noen annen tone.

Å bo med mørkt blekk reduserer sannsynligheten for fremtidige endelige detaljer, og fremfor alt ser det ikke så bra ut som hvite blekk -tatoveringer på mørk hud. Selv om, som nevnt tidligere, tatoveringer med hvitt blekk kanskje ikke slutter å være helt hvite og vil sikkert falme raskere på mørk hud.

Dessverre blekner tatoveringer av hvitt blekk på alle og raskere enn de med svart blekk, spesielt når de utføres på mørkere hudtoner.

For å oppsummere vil tatoveringer av hvitt blekk generelt forsvinne kort tid etter helbredelsesprosessen, noe som er grunnen til at mange tatoveringsartister motvillige til å blekke hvite blekk -tatoveringer på mørk hud.

Er hvite blekk -tatoveringer mer smertefulle enn svarte?

Hvite blekk -tatoveringer kan være mer smertefulle enn svarte eller fargerike, avhengig av hvor du får blekk og smerteterskelen. Selv om svart blekk er veldig merkbart og har en sterk farge, kan det hende at hvite ikke er like synlige. Av denne grunn må tatoveringsartisten få blekket dypere inn i huden og til slutt gjenta nåleprosessen for å få designet til å skille seg ut.

Annet enn det, bør du vite at noen kroppsdeler er mer utsatt for smerte enn andre. De mest smertefulle delene er:

 • Anker
 • Bryster
 • Albuer
 • Ansikt
 • Hofter
 • Nakke
 • Knær
 • Lepper
 • Ansikt

På den annen side er de minst smertefulle delene av kroppen vår for å bli tatoverte de med færre nerver som:

 • Våpen
 • Kalver
 • Ørebrusk
 • Korsrygg
 • Ytre skulder
 • Lår
 • Indre håndledd

Alt i alt er den minst smertefulle delen av kroppen vår for å bli blekket det indre håndleddet siden noen få bein er plassert der og huden er tynn.

Hvit henna som et alternativ for hvit tatovering

Til tross for flere ulemper med tatoveringer med hvitt blekk, ser de fortsatt fantastiske og unike ut, og det er det de fleste vil ha. Selv om du er redd for at det forsvinner og ikke ser så bra ut som før helbredelsesprosessen, er hvit henna et fantastisk alternativ.

Hvit henna er midlertidig og ikke permanent, sammenlignet med tradisjonelle tatoveringer. Selv om tradisjonelle hvite blekk -tatoveringer kan forårsake sykdom og infeksjoner, er hvite henna -tatoveringer helt trygge. Henna sitter bare på huden din og blir ikke injisert, noe som er en spesielt god fordel i forhold til både hvitt blekk og svart tatovering.

Hvit henna er hovedsakelig laget av medisinsk lim og kroppsmaling. Hennaartisten vil påføre den på huden din med en kjegle og forbli i tre til ti dager. Videre er det viktig å merke seg at White Henna faktisk ikke inneholder henna -ingredienser, selv om det fortsatt er helt trygt å bruke.

For å oppsummere er White henna et flott alternativ til tatoveringer med hvitt blekk, og du kan få endeløse tatoveringer som til slutt vil forsvinne helt i motsetning til tradisjonelle.

Konklusjon

Dette var de beste hvite blekk -tatoveringene på mørk hud som du bør vurdere. Fra geometriske design til elefantdesigner og drømmefangere, det er mange valgmuligheter. Selvfølgelig er det fullt mulig å tenke på en personlig tatoveringstegning og få den bleket i hvitt.

Vanligvis blekner tatoveringer med hvitt blekk raskere enn de med svart blekk, men de er generelt mer elegante, subtile og enkle å skjule, noe som er flott for alle fagfolk.

For å avslutte, sørg alltid for å besøke en profesjonell tatoveringskunstner som sørger for å farge et vakkert design på riktig måte, forlenge levetiden og holde den risikofri.