40+ bästa Stenbockens tatueringsdesigner och deras betydelse

Det är inte konstigt varför tatueringar har ökat så mycket i popularitet. Dessa originalritningar på huden är bland de mest fashionabla uttalandena som människor kan bära hela livet.

Ibland kan det vara lättare att få bläck och hålla smärtan än att hitta en tatuering som representerar dig. Oavsett om vi pratar om en djup mening eller bara på modeteckningar, kommer varje tatuering att tala olika för varje person.

Nu, för inte så många decennier sedan, gjordes tatueringar bara av fångar, sjömän, pirater eller dömda, liksom motorcykelgäng. Men nuförtiden är tatueringar på nästan alla. De är fräscha, trendiga och förbättrar hur vår hud ser ut.

Ett av de bästa valen när det gäller design är att få ditt stjärntecken tatuerat. Så om du är född mellan den 22 december och den 19 januari, varför inte visa upp din Stenbockstatuering?

Dagens artikel kommer att vara din främsta inspiration, liksom en utmärkt källa för att förstå de olika Stenbockens tatueringsidéer och deras betydelser.

Stenbockens tatueringssymboler – en djupare förståelse

Stenbockens tatueringssymbolerKreditera: Instagram

Det brukar sägas att Stenbockar är ansvarsfulla, flitiga, pålitliga och mycket ambitiösa. Stenbockens infödingar kommer att ta sig tid att hitta tatueringssymbolen Stenbocken som bäst representerar deras personlighet och stil när det gäller färgning..

Som du kanske redan vet har varje stjärntecken en djup innebörd bakom sina ritningar. För Stenbocken är symbolen det hovbundna djuret, men också sjöjungfrun eller en fisk.

Get -symbolen

Get -symbolenSparad tatuering

När det gäller kreativitet inom tatueringsområdet finns det inga gränser, och getstenbocken är ett bevis på detta uttalande.

Du kan välja att ha en fullfärgad tatuering, som är trendigare, eller en helt svart teckning. Bocken Stenbockens design kan ha en fisk eller en orms form.

Vanligtvis gillar getter att klättra mycket, och de är fantastiska att se efter sin kraft och uthållighet. Som sådan kan denna tatuering symbolisera din styrka och att ingenting är för stort för att komma över det.

Andra idéer omfamnar idén om Stenbockstatueringar som är mer medeltida och som visar solbockens framsida. Detta är ett jordtecken, eftersom Stenbockarna är kända för att fokusera på de saker de har på sin lista.

Liksom getter, även om likheten kan verka besvärlig för dig, är Stenbockar hårt arbetande människor som kommer att göra allt de kan för att deras drömmar ska gå i uppfyllelse. De har också en tydlig väg att kliva på. [1]

Om din personlighet är mer av en kyckling typ, kan du välja miniatyr get Stenbocken tatuering och mer för sjöjungfru design.

Stenbocken tecken eller stjärnbilden

En av de mest populära tatueringarna bland zodiakentusiaster är Stenbockens stjärnteckenstatuering. Även om denna typ av designidé är utbredd, särskilt bland kvinnor eller män som vill ha en liten Stenbockstatuering kan välja den också.

Om du vill anpassa denna tatuering ännu mer kan du lägga till ett namn eller ett datum ovanpå en bild eller precis under den.

På andra sidan är tatueringen Stenbocken förmodligen den mest känsliga och icke-prickiga modellen man kan gå med. Det kan vara helt svart, färgglatt eller kombinerat med andra mönster som stjärnor.

Om denna tatuering är utformad för att gå på en kvinnas handled kan det vara ett tecken på lekfull flirt. Att ha en sådan tatuering kommer att lyfta fram dina feminina drag och låta folk veta att du inte är rädd för att visa världen du verkligen är.

Konstellationstatueringar är ett tecken på mystik och en direkt koppling till universum. Universum representerar källan till alla saker. Så man tror att en tatuering med Stenbockens konstellation är ett sätt att uttrycka ditt livs mening.

Du låter världen veta att din kompass fungerar, och du vet exakt vad du måste göra och vart du måste gå.

Tribal eller geometriska modeller

Först och främst fungerar en tribal Stenbockstatuering bäst antingen som en fristående armdesign eller som en del av en helarmsmodell.

En svart Stenbocksmodell kan beteckna förfädernas förbindelse med din själ. Som ett stjärntecken är Stenbocken ett jordtecken. Så kommer stamdesignen att identifiera sin ägare med en person som gillar att komma tillbaka till rötterna och återupptäcka sig själva.

Tekniskt sett är alla tatueringar mer eller mindre gjorda av geometriska former. Men om du gör formerna visuella kan de representera en väg till att förstå meningen med livet och visa ett matematiskt sätt att tänka. [2]

Kvinnliga eller flickaktiga modeller

Om du letar efter en Stenbockstatueringsdesign för kvinnor och vill att din tatuering ska vara i kontakt med din feminina sida, kommer den blommiga Stenbockstatueringen att vara lycka. De blommiga elementen som omfattar stjärntecknet kommer att se väldigt känsliga ut och ge bäraren ett fantastiskt utseende.

Dessutom har en tecknad-liknande stenbockstatuering kommer att lyfta fram din lekfulla personlighet. Det är inget fel med att tatuera en barnslig bild även om du har passerat den perioden.

Du kan använda vilken som helst del av din kropp som duk för denna tatuering. Slutligen kan du göra den liten och placera den på fotleden, eller så kan du förstora bilden och tatuera den på vaden eller underarmen.

Blanda två stjärntecken

Att blanda två stjärntecken i en tatuering representerar en mycket djup koppling mellan två människor. Att lägga till ett annat tecken på din Stenbockstatuering innebär att du respekterar och vårdar förhållandet du har med en annan person.

Var försiktig med vem du erbjuder denna förmån. Du vill inte ångra det senare.

Stenbock-sjöjungfrun tatuering

Först och främst är Stenbock-sjöjungfrun tatueringar trendiga. De kan bäras som ett tecken på djup förbindelse med både jord och vatten. Stenbocken är jordförbindelsen, medan sjöjungfrun symboliserar havet.

Genom att slå samman dessa två tecken skapar du en kraftfull symbol för skapelse och natur. Tänk dock på att sjöjungfrur också kan representera fara och förförelse. Men i slutändan är det inget fel med vissa sexuella vibbar.

Stenbocken-sjöjungfrun tatueringar kan vara färgglada eller gjorda med enkelt svart bläck. Båda tillvägagångssätten är lika vackra.

Om du vill gå den mystiska vägen, kan sjöjungfrun eller fiskstjärtliknande designen på Stenbocken vara fantasifull och visa din kreativa sida.

Om du inte vill ha en tatuering som visar exakt detta stjärnteckenets mönster, fokusera sedan på sjöjungfrun och bär symbolen för prestation och arbete.

Med en Deadly Note -modeller

Även om skelett är symbolerna för döden, betyder det inte att att ha en skelett Stenbockstatuering representerar sorg. Det kan representera att lämna efter sig gamla beklagelser och börja om från början.

Kroppsområden för att ha din Stenbockstatuering

Vi kan alla vara överens om att det är överväldigande att välja den bästa platsen för Stenbockens tatuering. Det kan bero på din favoritkroppsdel, hur synlig du vill att bläckritningen ska vara, eller till och med den smärttolerans du har.

Om det finns något att rekommendera bör du välja platsen redan från början. Annars vill du inte hitta dig själv i tatueringsbutiken och göra ett misstag att ångra senare.

För att hjälpa dig, här är våra favoritkroppsdelar för att få en Stenbockstatueringssymbol:

På din arm

På din armKreditera: Instagram

Oavsett om du föredrar att ha Stenbockstatueringen på din arm, hand eller handled, ja, det här är en av de vanligaste platserna som människor skulle välja att få bläck.

Vissa människor föredrar också att lägga till ett unikt namn bredvid tatueringen, eller deras födelsedatum, för att anpassa sin design.

På din axel

På din axelKreditera: Instagram

Många människor skulle i stället föredra att ha sitt stjärntecken tryckt på axlarna. Denna del av kroppen är inte så utsatt, och smärtan är lättare att hantera. Du kan inte gå fel med ett stjärntecken på axeln, eftersom du bara kan täcka det med en t-shirt.

Du kan antingen välja att ha Stenbockskonstellationen eller Stenbockstjärnan på din axel. Tveka inte att få bläck med en mer komplex design om du är en mer konstnärlig person.

På din inre handled

På din inre handledKreditera: Instagram

Med tanke på att du vill bli tatuerad med ditt solskylt måste du vara stolt över att ha den här bläckritningen på en plats du alltid skulle vilja se. Den inre handleden är alltid märkbar och en perfekt plats för att ha en bild nära ditt hjärta.

På ditt lår

På ditt lårKreditera: Instagram

Låret är också en av dina tatueringsdesigns mest populära placeringar, särskilt för en mer komplex tatueringssymbol Stenbocken. Undantagsvis om du väljer en gigantisk tatuering är detta kroppsområde tillräckligt stort, så du har gott om plats att vara kreativ.

Som helärm

Som helärmKreditera: Instagram

Några av de mest vågade personligheterna skulle välja att ha en stor stammbockstatueringstatuering eller en full gettatuering som klättrade på klipporna på ärmen. Denna del av kroppen ser ut som ett naturligt mittpunkt och kommer att komplettera alla tatueringsdesigner du väljer.

Läs också:

Halvärmstatueringar för män: 30+ bästa designrekommendationer

40+ bästa vikingtatueringsärmar & Symbolik (2021 uppdaterad)

På baksidan av nacken

På baksidan av nackenKreditera: Instagram

Många tycker att halsen är en sexig, slags dold plats att ha sina tatueringar. Kallas även “nacken”, det här är ett av favoritområdena att bära ditt stjärntecken.

Dessutom är det exemplariskt för en Stenbock att hålla sin intimitet borta från den andras ögon. Vi skulle dock rekommendera att välja de mindre symbolerna eller en minimalistisk Stenbockstatuering, eftersom det blir mer tilltalande när du får det här.

På din rygg

På din ryggKreditera: Instagram

Om du är en mer extravagant person och gillar att ha en gigantisk tatuering, varför inte välja din rygg som en utmärkt plats att få bläck?

En full av detaljerad get, perfekt ritad på ryggen, kommer att se fantastisk ut på grund av det stora utrymmet du kan fylla. Så varför missa chansen att visa upp din kreativitet?

På din underarm

På din underarmKreditera: Instagram

Vilket bättre ställe att visa upp din favorit tatuering än underarmen? Oavsett om du är en kvinna eller en man som vill visa sin starka personlighet, skulle den här delen av din kropp se fantastiskt trendig ut med ett detaljerat stjärntecken.

Nu hoppas jag att jag just avslöjade din motivation för att ha en Stenbockstatuering när och var du vill, så låt oss gå vidare till den mest spännande delen: Stenbockens tatueringsdesigner och betydelser.

Stenbocken tatuering idéer och betydelser

Det vore orättvist att säga att alla Stenbockens tatueringsdesigner har en heltäckande definition som gäller för alla tatueringsidéer. Dessa tatueringar har sina egna betydelser, som kan skilja sig från person till person.

Även om Stenbockstatueringar är ganska vanliga, kommer varje design för detta stjärntecken att ha sina särdrag. Om du är entusiastisk över att få bläck med ditt stjärntecken, så är detta ditt samtal.

Det finns tusentals mönster att välja mellan, oavsett om det är enkelt eller komplext, meningsfullt eller bara trendigt. Men alla är vackra, mystiska och skulle se bra ut på din kropp.

Du kanske är orolig för att tatuera dig, men vi lovar dig att följande är smakfulla, klassiska, moderna och tankeväckande. Redo?

Låt oss upptäcka tillsammans med våra huvudval för dig.

1. Stenbocken Flower Tattoo

Stenbocken Flower Tattoo 1Kreditera: Instagram Stenbocken Flower Tattoo 2Kreditera: Instagram

Personlig åsikt: Ett blommigt element passar alla kvinnliga Stenbockar mycket bra oavsett hennes ålder.

2. Stenbocken Stjärntecken Tatuering

Stenbocken Star Sign Tattoo 1Kreditera: Instagram Stenbocken Star Sign Tattoo 2Kreditera: Instagram

Personlig åsikt: Detta är förmodligen den mest populära tatueringsmodellen. Därför tror jag verkligen att de passar alla som önskar en sådan design.

3. Get Stenbock Tatuering

Get Capricorn Tattoo 1Kreditera: Instagram Get Capricorn Tattoo 2Kreditera: Instagram

Personlig åsikt: Jag tror att vilken person som helst kan gå på en tatuering med stenbocken, men ärligt talat älskar jag dem på en mans arm.

4. Tribal Stenbockstatuering

Tribal Stenbockstatuering 1Kreditera: Instagram Tribal Stenbockstatuering 2Kreditera: Instagram

Personlig åsikt: Att få en tribal tatuering är ett beräknat beslut att fatta. De är ett bra sätt för människor med andlig övertygelse att öppna sina själar.

5. Stenbocken och en annan tatuering för stjärntecknet

Stenbocken och en annan stjärntatueringstatuering 1Kreditera: Instagram Stenbocken och en annan tatuering för stjärntecknet 2Kreditera: Instagram Stenbocken och en annan stjärntatueringstatuering 3Kreditera: Instagram

Personlig åsikt: En hit för föräldrar som vill göra en evig gräns med sina barn.

6. Tecknad-liknande stenbockstatuering

Tecknad-liknande stenbockstatuering 1Kreditera: Instagram Tecknad-liknande stenbockstatuering 2Kreditera: Instagram Tecknad-liknande stenbockstatuering 3Kreditera: Instagram

Personlig åsikt: Jag tycker att unga kvinnor eller kvinnor som fortfarande är barnsliga borde gå med den här typen av tatueringar. Den goda delen är att de alltid kan förvandlas till något annat om du plötsligt börjar känna sig mogen.

7. Stenbocken sjöjungfrun tatuering

Stenbockens sjöjungfrun tatuering 1Kreditera: Instagram Stenbockens sjöjungfrun tatuering 2Kreditera: Instagram Stenbockens sjöjungfrun tatuering 3Kreditera: Instagram

Personlig åsikt: Även om sjöjungfrun är en väldigt feminin figur, tror jag att den här typen av tatueringar passar både män och kvinnor

8. Stenbocken tecken på handleden tatuering

Stenbockens tecken på handledstatueringen 1Kreditera: Instagram Stenbockens tecken på handledstatueringen 2Kreditera: Instagram Stenbockens tecken på handledstatueringen 3Kreditera: Instagram

Personlig åsikt: Jag tror verkligen att den här typen av tatueringar kommer att hjälpa varje kvinna som vill se feminin och flirtig ut samtidigt.

9. Stenbocken Constellation Tattoo

Stenbocken Constellation Tattoo 1Kreditera: Instagram Stenbocken Constellation Tattoo 2Kreditera: Instagram Stenbocken Constellation Tattoo 3Kreditera: Instagram

Personlig åsikt: Det fina med konstellationsmodellen är att den bokstavligen passar alla män eller kvinnor där ute. Du kan välja vilken del av din kropp som duk och du kan göra den så stor eller liten som du vill..

10. Skelett Stenbockstatuering

Skelett Stenbockstatuering 1Kreditera: Instagram Skelett Stenbockstatuering 2Kreditera: Instagram Skelett Stenbockstatuering 3Kreditera: Instagram

Personlig åsikt: Den här typen av tatueringar är perfekta för människor som vill ha en nystart och vill ta ett steg i den riktningen.

11.  Mystisk Stenbockstatuering

Mystisk StenbockstatueringKreditera: Instagram Mystisk Stenbockstatuering 2Kreditera: Instagram Mystisk Stenbockstatuering 3Kreditera: Instagram

Personlig åsikt: Denna tatueringsmodell är perfekt för en person som är mer benägen för den mystiska delen av livet.

12. Geometrisk Stenbockstatuering

Geometrisk Stenbockstatuering 1Kreditera: Instagram Geometrisk Stenbockstatuering 2Kreditera: Instagram

Personlig åsikt: En person som har ett sätt med vetenskap, ska inte vara rädd för att uppleva med geometriska former när han väljer sin tatuering.

Stenbockstatuering: Mer vanliga frågor

Låt oss ta en titt på de vanligaste frågorna om tatueringar från Stenbocken. Kanske svaret du behöver ligger precis inom dessa rader.

F: Finns det en specifik lyckomodell för när du väljer en Stenbockstatuering?

A: Det beror på. Några av oss är födda som Stenbockar, medan andra har vår uppstigande i detta tecken. Lika bra har vissa människor ingenting gemensamt med skylten.

Att ha en riktig koppling till en Stenbockstatuering kräver att du har en verklig koppling till stjärntecknet. Det betyder att antingen du eller en speciell person på något sätt ska vara släkt med Stenbocken. I så fall kan vilken modell som helst anses vara lycklig.

F: Kan jag få en Stenbockstatuering på någon del av min kropp?

A: Självklart. Tänk bara på den storlek du vill att din tatuering ska vara och välj en del av din kropp som passar den.

F: Finns det bästa tiden att tatuera sig?

A: Du kan få en tatuering när som helst. Tekniskt sett hindrar ingenting dig från att få bläck på kroppen oavsett väder. Sommaren är dock lite hårdare för din hud. Därför skulle det vara bäst om du kunde få en tatuering på kalla årstider.

F: Behöver jag mer än en tatueringssession för min Stenbockstatuering?

A: Tja, det beror på storleken och hur komplicerad din design är. Om du går med en liten modell är den klar om ett par timmar. Men om du bestämmer dig för en hel ärm, bör du förbereda dig för mer än ett möte med tatueraren.

Slutsats

Naturligtvis kan alla få en Stenbockstatuering, men det är ett utmärkt val, särskilt för människor som har fötts under detta tecken. Nu när du vet vad denna tatueringsdesign betyder, kan du välja en modell som passar dig bäst och schemalägga ett möte med din tatuerare.