30+ svartvita populära tatueringsdesigner (hitta din inspiration)

Färgglada tatueringar får mycket beröm för sitt underbara utseende och den dimensionella visuella känslan. Inte konstigt att vissa människor blir kär i sin blandning, skuggning och unika illusioner som bara de färgglada tatueringarna kan ge till huden.

Men sanningen har sagts, svartvita tatueringar kan göra allt detta och många fler.

För det första är det inget nytt att svartvita tatueringar är snygga och passar alla perioder av ditt liv, alla kläder eller delar av din kropp. Dessa duo-kromatiska bläckritningar är klassiska men ändå distinkta och moderna.

Tja, istället för att välja den mest enkla svarta tatueringen för att förbättra ditt kroppsutseende, lägg till lite vitt.

Skillnaden kommer att märkas, eftersom artisterna kommer att utnyttja alla dessa negativa mellanslag för att lägga till lite vitt bläck. Dessa små detaljer kommer att få tatueringen att se mer tilltalande ut och bläddra igenom andra konstverk.

Det finns många olika mönster för svartvita tatueringar, var och en med sin egen betydelse. Om du vill gå för en original svartvit stil, kolla in följande rekommendationer för att hitta den mest inspirerande stilen för dig.

Svartvita tatueringsdesigner

Oftare än någonsin tidigare är tatueringar nu förknippade med olika stora bilder, liksom komplexa mönster för att förbättra din kropp.

Människor väljer ofta att ha drakar på armarna, mytiska karaktärer eller små, detaljerade tatueringar, allt i svartvitt.

Eftersom inte alla har samma preferenser när det gäller dimensioner, kommer vissa tatueringsentusiaster bara att leta efter små söta mönster. Därför är det inte konstigt varför små tatueringsdesigner är så populära nu. Oavsett vilka tatueringar du gillar mest, låt mig berätta att det finns hundratals modeller att välja mellan.

Man kan välja en liten tatuering med vita element, eller kanske ditt namn eller de nära och kära initialer, medan andra föredrar att gå med några stora tatueringsdesigner.

Den här samlingen du ska läsa om är ett bevis på tatueringskonstnärernas färdigheter, liksom en vacker samling svartvita tatueringar. Du hittar fåglar, djur, fjärilsdesigner, till och med geometriska mönster för att inspirera dig och imponera på andra.

Blommiga svartvita tatueringar

Blommiga svartvita tatueringar 1Kreditera: Instagram Blommiga svartvita tatueringar 2Kreditera: Instagram

Blommor är symbolen för delikatess och föredras mestadels av kvinnor. En begåvad tatuerare kommer att välja att göra skuggorna av dina favoritblommor i svart och vitt. Även om det slutliga utseendet blir färglöst, kommer de vita nyanserna att lägga till den extra skönheten du letar efter.

Personlig åsikt: Överväg att ha blommatatueringen på din axel, rygg, höft eller innerarm.

Mandala magi i svartvitt

Mandala magi i svartvitt 1Kreditera: Instagram Mandala magi i svartvitt 2Kreditera: Instagram

Mandala betyder “cirkel” på sanskrit, och denna speciella bläckritning består av olika element som strålar ut från mitten och utåt i cirkulära mönster.

Detta underbara mönster ser fantastiskt ut i svartvitt, med centrala delar färgade i vitt.

Personlig åsikt: Visa upp denna balans symbol på synliga delar av kroppen.

Små svartvita tatueringar

Små svartvita tatueringar 1Kreditera: Instagram Små svartvita tatueringar 2Kreditera: Instagram Små svartvita tatueringar 3Kreditera: Instagram

Små tatueringar kommer alltid att se söta och diskret ut var du än väljer att ha dem på din kropp. Dessa små mönster är idealiska för människor som älskar tatueringar men inte vill att de ska vara synliga. När du inte har en specifik idé men älskar konceptet att få bläck, är en liten modell den bästa utgångspunkten.

Det finns många fördelar när det gäller små svartvita tatueringar:

  • De är billiga, jämfört med de mer komplexa;
  • Det kommer att bli mindre ansträngning att göra, liksom mindre smärta;
  • Att välja en liten tatuering är lättare;
  • Du kan konvertera den till en helt ny design om du blir uttråkad.

Några av de vanligaste små tatueringsdesignerna i svart och vitt inkluderar blommor, stjärnor, fjärilar, olika namn, initialer, regnbågar eller religiösa symboler.

Kors svartvita tatueringar

Cross Black and White Tattoos 1Kreditera: Instagram Cross Black and White Tattoos 2Kreditera: Instagram

De flesta religiösa människor föredrar att deras tatueringar symboliserar sin tro; därför är korset i svartvitt ett populärt val bland dessa personer. Denna symbol kan ge en utmärkt känsla av skydd, liksom bevis på människors hängivenhet till gudomlighet.

Vissa skulle få ett litet kors i svart och vitt för ett mycket elegant utseende, medan andras teorier är mer korrelerade till tro. Oavsett orsaken skulle ett svartvitt kors se majestätiskt ut på din hud.

Personlig åsikt: En korstatuering passar både män och kvinnor med ett religiöst tänkande.

Musiktatuering i svartvitt

Musiktatuering i svartvitt 1Kreditera: Instagram Musiktatuering i svartvitt 2Kreditera: Instagram Musiktatuering i svartvitt 3Kreditera: Instagram

Musik kommer alltid att vara en stor inspiration för att få en ny tatuering. Inte konstigt att musikälskarna tycker om att välja dessa mönster som skulle vara fantastiska i svartvita nyanser.

Musiktecken kan dyka upp oftare på rockstjärnornas hud, men dessa stora konstverk är också bra att ha för personer som är känsliga för musik.

Vill du visa din musikhängivenhet utan att visa för mycket? Då kan du ha en liten Treble Clef -tatuering i svart och vitt på handleden. Men om du inte har något emot att ha en storskalig bläckritning kan du välja ett realistiskt porträtt i svartvitt av din favoritstjärna.

Personlig åsikt: Musiktatueringar är alltid bra idéer för människor som är fan av musik.

Svartvita stjärntatueringar

Svartvita stjärntatueringar 1Kreditera: Instagram Svartvita stjärntatueringar 2Kreditera: Instagram Svartvita stjärntatueringar 3Kreditera: Instagram

Om du är på väg att få en svartvit tatuering och inte har för många idéer om designen kan du välja att ha en stjärna eller en konstellation. Denna idé är oändligt trendig men ändå en av de vanligaste metoderna någonsin.

Stjärntatueringar kommer alltid att ha denna unika charm, oavsett om de bärs av en tjej eller en pojke. Vissa människor skulle gå för fler stjärnor, som i Orions bälte, medan andra kommer att välja att ha en enkel, finkant design.

Personlig åsikt: Den bästa delen av svartvita stjärntatueringar är att de skulle se fantastiska ut var som helst på kroppen, från ryggen till handleden, höften eller axeln.

Date Tattoos i svartvitt

Date Tattoos i svartvitt 1Kreditera: Instagram Date Tattoos i svartvitt 2Kreditera: Instagram Date Tattoos i svartvitt 3Kreditera: Instagram

Vissa människor vill alltid komma ihåg ett specifikt datum i sina liv. Sättet de vackert kan vårda dessa minnen är genom att få dem bläckta i huden.

De flesta människor skulle välja att ha dessa datum på fingrarna för att bevittna dessa tatueringar dagligen.

Vissa människor kommer att få de första datumen de delade med sina nära och kära, medan andra kommer att tatuera sina födelsedagar eller födelsedatum för sina föräldrar, barn och så vidare. Och tro mig när jag säger att dessa typer av tatueringar kommer att se fantastiska ut i dina dagliga aktiviteter.

Personlig åsikt: När du väl väljer att tatuera dessa datum i svart och vitt blir det sista utseendet fascinerande.

Svartvitt hjärtatatuering

Svartvitt hjärtatatuering 1Kreditera: Instagram Svartvitt hjärtatatuering 2Kreditera: Instagram

Hjärtatatueringar är några av de vanligaste bläckdesignerna bland tatueringsälskare. Dessa enkla element har en unik charm, och de kommer aldrig att gå ur modet.

Mer än ofta skulle du förmodligen se fler kvinnor som bär denna typ av design. Men om du vill ha ett detaljerat, mer anatomiskt utseende av ett hjärta, passar det också män.

Jag skulle rekommendera den svartvita hjärtatatueringen för dem som vill bli bläckfärgade men inte letar efter något som är alltför viktigt. De känsliga hjärtan kommer att se fantastiska ut som en handledstatuering, mycket mjuka och söta, men skulle också passa halsområdet, axeln eller revbensytan.

Personlig åsikt: Hjärtat kan helt enkelt ritas i svart och lägg sedan till några små vita fläckar om du vill att din tatuering ska vara annorlunda och söt. När allt kommer omkring är denna idé om en tatuering en symbol för kärlek, lämplig för alla hudtoner.

Citat tatueringar i svartvitt

Citera tatueringar i svartvitt 1Kreditera: Instagram Citat tatueringar i svartvitt 2Kreditera: Instagram

Citat är några av de mest meningsfulla typerna av tatueringsdesign. Dessa ser inte bara konstnärliga och helt enkelt fina ut, de representerar också starka känslor som vissa kanske inte kan uttrycka annars.

Om de görs med kursiv stil och med vackra nyanser av svart och vitt ser de ännu mer attraktiva ut.

Som sådan kan du ha den här ritningen i kursiv, eller så kan du lägga till några andra designelement för att få den sista tatueringen att se roligare eller mer konstnärlig ut.

Personlig åsikt: För kvinnor som älskar att ha ett citat på huden, skulle denna tatueringstyp se fantastisk ut på ryggen, precis på ryggraden, men också på armen eller revbenen. Män kan också välja dessa kroppsområden eller en som representerar dem bäst.

Svartvitt riktningstatuering

Svartvitt riktningstatuering 1Kreditera: Instagram Svartvitt riktningstatuering 2Kreditera: Instagram

Om du vill ha en ganska unik tatueringsdesign, kommer den här alltid att vägleda dig till bra vägar. Få alla fyra riktningar vackert definierade av de fina linjerna bläck, direkt på din hand, armbåge, axel eller ben.

Riktningstatueringar kan symbolisera en kompass eller en vittrad design. Denna typ av tatuering gör dig unik från de andra. Om du vill hålla den liten, leta efter några tatueringar i två riktningar som skulle se fantastiska ut med alla kläder eller livsstilar. Denna design är perfekt för att ha den färgad i svart och vitt.

Du kan få din tatuering i svartvitt var som helst på kroppen där du kommer att känna dig trygg.

Personlig åsikt: Jag skulle rekommendera händerna, eftersom den här designen skulle se mer framträdande ut, och alla kommer att se din kroppskonst.

XO -symbol i svartvitt

XO -symbol i svartvitt 1Kreditera: Instagram XO -symbol i svartvitt 2Kreditera: Instagram

Om du önskar en liten tatuering, mycket diskret, kan du göra en matchande teckning med dina vänner eller familj. Denna smala design skulle se bra ut på handleden, på fingrarna eller fotleden.

Denna typ av tatuering är söt och det perfekta verktyget för att uttrycka din kärlek. Dessutom skulle XO-tatueringen passa alla delar av kroppen, livsstil eller klädkod.

Personlig åsikt: Jag tycker att den här designtypen passar bäst för tjejer. Dessutom skulle det se snyggt ut i svartvitt eller färgglada accenter.

Fågeltatueringar i svartvitt

Fågeltatueringar i svartvitt 1Kreditera: Instagram Fågeltatueringar i svartvitt 2Kreditera: Instagram

Oavsett om det är en komplett svartvit eller färgglad teckning, är en av de vackraste tatueringsdesignerna fågeltatueringarna. Fåglar kommer alltid att se elegant ut och symbolisera frihet, mod, väckelse, styrka och hängivenhet. [1]

Du kan till och med tatuera dig själv med en fågel som flyger för att skapa lite rörelse. Var du än väljer att få din hud bläckfärgade kommer fågeltatueringarna att vara helt enkelt underbara.

Personlig åsikt: De svartvita fågelsilhuetterna visar naturhängivenhet och passar alla hudtoner.

Geometriska svartvita tatueringar

Geometriska svartvita tatueringar 1Kreditera: Instagram Geometriska svartvita tatueringar 2Kreditera: Instagram

När de är integrerade i svartvita tatueringar kommer de geometriska elementen att få det att se coolt och modernt ut.

Även de som inte brukade älska matematik i skolan skulle uppskatta de fina, raka linjerna på kroppen. Du kan antingen ha dessa element på egen hand eller tillsammans med andra mönster. Det är bara upp till dig. [2]

De geometriska svartvita tatueringarna är mer dominerande bland män. Men kvinnor kan också integrera dem i naturliga element.

Personlig åsikt: Geometriska mönster ser bara rena ut i svartvitt och passar alla kroppsområden.

Hakuna Matata tatueringar

Hakuna Matata Tatueringar 1Kreditera: Instagram Hakuna Matata tatueringar 2Kreditera: Instagram Hakuna Matata Tatueringar 3Kreditera: Instagram

Hakuna Matata betyder “Inga bekymmer”, så när du vill hålla problemen borta och skicka denna tanke till universum, överväg att ha den här typen av tatueringsdesign.

Denna typ av tatuering är för dem som vill visa upp detta budskap för världen.

Denna symbol passar både män och kvinnor och symboliserar din styrka och mod att inte oroa dig för någonting och slå tillbaka någon udda situation.

Personlig åsikt: Du bör överväga Hakuna Matata -tatueringen när du vill skryta med din personlighet för andra.

Piltatuering i svartvitt

XO -symbol i svartvitt 1Kreditera: Instagram XO -symbol i svartvitt 2Kreditera: Instagram

Denna design av en piltatuering kommer helt enkelt att rocka på vilken del av din kropp som helst. Piltatueringar är lika populära som stjärndesigner; till exempel, om du vill ha en tatuering men helt enkelt inte har en exakt uppfattning om designen, välj den här typen av vy.

Du kan lägga till en båge i slutet av pilen för att göra hela uppsättningen av denna tatueringsidé.

Dessutom kommer det sista utseendet att vara mer föråldrat och lägga till lite snidning.

Personlig åsikt: Denna typ av design ser fantastisk ut på nacken, men du kan ha den på handleden också eller någon annan kroppsfläck du tycker mest om.

Ankertatueringar i svartvitt

Ankertatueringar i svartvitt 1Kreditera: Instagram Ankertatueringar i svartvitt 2Kreditera: Instagram

Är du en mer äventyrlig person? Leta sedan efter kroppskonst som kan representera dig och din ande. Oavsett om de är små eller större design, passar ankarna inte bara en sjömanstyp.

Ändå kommer de helt enkelt att visa många andra egenskaper, såsom stabilitet, uthållighet och kärlek till resor.

Ankare kommer alltid att stå för starka rötter och kan göras av män och kvinnor och alla kroppsdelar.

Personlig åsikt: Ankare skulle se perfekt ut i svartvitt, men du kan ångra det och lägga till lite färg för att det ska se roligt ut.

Elefant tatueringar

Elefanttatueringar 1Kreditera: Instagram Elefanttatueringar 2Kreditera: Instagram

Elefanter är helt enkelt underbara djur, och de förtjänar särskild uppmärksamhet. De är inte bara söta, de är också symbolen för visdom, lojalitet, självständighet, styrka, känslor, vänlighet och kraft.

När du berättar för din skickliga artist om att ha en svartvit elefanttatuering, lovar vi dig att resultatet blir ett totalt mästerverk, särskilt om du går till en begåvad tatuerare.

Personlig åsikt: Du kan ha en liten elefant precis bakom ditt år eller gå för en större design och täcka hela ärmen.

Fördelar med svartvita tatueringar

Om du fortfarande tänker efter denna idé, ja, det är viktigt att känna till de främsta fördelarna med att ha enkla svartvita tatueringar.

1. No More Fading

Jämfört med färgglada tatueringar kommer de svartvita mönstren inte bara att ha en djupare innebörd bakom sig och se skarpare ut, men de kommer också att motstå mycket mer med tiden.

Anledning? De färgade tatueringarna börjar helt enkelt blekna snabbare, och istället för att njuta av din meningsfulla tatuering kan du sluta göra det regelbundet.

2. Bra för din plånbok

Vanligtvis kommer de färgade tatueringsfärgerna att kosta mycket mer än de enkla svartvita ritningarna. Så om du inte har en enorm budget är det här ett bra sätt att spara lite pengar.

3. Dessa tatueringar är mindre smärtsamma

Om det är första gången du blir bläckfärdig och livrädd för framtida smärta blir de svartvita mönstren lättare att hantera.

Eftersom artisten bara kommer att arbeta i svart och vitt blir det slutliga resultatet klart tidigare än väntat. Som sådan behöver du inte tolerera nålarnas smärta för mycket.

4. Lägg till detaljer eller gå tillbaka och ändra den

Även om det här kan låta lite konstigt för dig, eftersom en permanent tatuering låter som för evigt, ja, det är sant, såvida du inte väljer borttagning eller för att förbättra den ursprungliga designen.

Kanske förändras ditt liv och du vill lägga till andra detaljer. Be bara din tatuerare att förbättra den första tatueringsidén och slutligen ändra dess utseende.

Svartvita tatueringar: Mer vanliga frågor

F: Vad händer om du använder vitt bläck över mörkare hud när du gör en tatuering?

A: När du skapar en tatuering går bläcket under överhuden. Detta gör att cellskiktet kan fungera som ett bläckfilter. Det betyder att ju mörkare huden desto mörkare kommer det vita bläcket att visas.

F: Kommer min vita tatuering att lysa i mörkret?

A: Nej, vitt bläck lyser inte i svart ljus. Du måste skaffa en tatuering som använder UV -bläck för detta ändamål.

F: Varför ser gamla svarta tatueringar gröna ut?

A: Med tiden absorberas det svarta bläcket av din kropp. När bläckbeläggningen börjar bli lägre i storlek ändras pigmentet, och därför blir det svarta till blått eller grönt. Under de senaste åren har pigmenten dock förbättrats och missfärgas inte så lätt som förr.

Mer att veta:

White Ink Tattoos: 6 fördelar och 4 nackdelar

White Ink Tattoos On Dark Skin: 20+ bästa designidéer

5 bästa vita tatueringsbläck – omfattande guide + bästa märken

Slutliga reflektioner

För att få de allra första färgade idéerna är de svartvita mönstren ett trendigt val. Det är dock klokare att göra din forskning först. Jag hoppas att ovanstående tatueringsdesigner kommer att inspirera er alla, och att ni är redo att göra ert första möte i tatueringsstudion.