30+ mest populära papperskorgsmodeller för papperskorgen 2021

Letar du efter en dos inspiration? Är det första gången du får en ny och unik tatuering? Trash polka tattoo design är ett unikt tillvägagångssätt och sätt att tatuera samt placera olika typer av utskrifter över din kropp samtidigt som du håller dig till samma färgmönster & färgvåg. Intresserad av att ta reda på lite mer? Denna stil är för båda männen & kvinnor, så hitta din perfekta tatuering nedan!

Trash Polka Tattoo: Vad du behöver veta

Trash Polka Tattoos Vad du behöver vetaSparad tatuering

Vad är en skräp Polka Tattoo Design?

Trash polka är en unik tatueringsstil och ett underbart tillvägagångssätt skapat av två tatuerare i Tyskland. Denna stil skapades av Simone Pfaff och Volker Merschky. Dess unika tillvägagångssätt och stil kategoriseras med orealistiska och fotorealistiska utskrifter placerade på ett rörigt sätt. Tatueringen kan vara vad du vill, inklusive symboler, siffror och porträtt. Färgkombinationen förblir dock alltid densamma: svart & röd.

Vad är den bästa placeringen när det gäller papperskorgen Polka tatueringar?

Du kan välja vilken placering som passar dig & din kropp, liksom din tro! Men eftersom dessa färger är så höga & levande kanske du vill visa upp det för världen, varför du kanske vill hålla dig till en synlig tatuering & kroppsplacering.

Vad symboliserar en papperskorgen tatuering för män?

Trash polka tatueringsdesigner för killar brukar symbolisera deras ilska & rädsla. Dessa två känslor representeras ofta med denna färgvåg & mönster. Du kan visa upp ditt problem, förtroende, ilska och alla högljudda & synliga känslor med denna tatueringsidé.

Vad symboliserar en papperskorgen tatuering för kvinnor?

Kvinnor uppskattar vanligtvis denna tatuering & dess färgkombination eftersom den skriker ärlighet, romantik samt passion. Om du kämpar med att formulera dina tankar kan du visa allt för världen med rätt tatuering.

6 Ben Trash Polka Tattoo Designs

1. Unika Trash Polka Tattoo Designs Over Leg

Unika skräp polka tatueringsdesigner över benetBildkälla: @ewersumati

Vad sägs om en tatuering som var inspirerad av själva körsbärsblomningen? Den här är en vacker svart och röd tatuering som du kommer att njuta av om du är någon som älskar såväl natur som andliga och unika bitar.

Denna tatuering kan representera och stå för dina olika lager, liksom din personliga tillväxt. Hur långt har du kommit, och vad vill du uppnå på lång sikt med din personliga och andliga tillväxt? Visa upp det med en tatuering som den här!

2. Raven Trash Polka Tattoo

Raven Trash Polka TattooBildkälla: @almog.m.tatueringar

Är du en fågelälskare? Kanske är du någon som uppskattar det vackra djurlivet? Du kan få den här svarta och röda tatueringen och placera den direkt över din kalv, det är en bra tatueringsinspiration.

Det kommer att symbolisera din väg och dina positiva vibbar. Det kan också visa hur intresserad du är av att utforska världen och sprida dina vingar medan du försöker fly iväg och resa!

3. Anime Trash Polka Tattoo Ideas

Anime Trash Polka Tattoo IdeasBildkälla: @_koushiro_

Är du ett fan av tecknade serier och Naruto själv? Älskar du den gamla anime-stilen med tatueringar? Det här stycket är för killar som älskar blodiga och skrämmande bitar. Det kommer att ta dig upp till tre timmar att uppnå denna tatuering. I slutändan kommer den här bilden att representera din kreativa sida.

Du kan dekorera din kropp med vilken karaktär du än älskar och som är din favorit från sagan. Låt din tatuering visa din kärlek till anime, liksom hur du fortfarande känner dig ung i sinnet.

4. Samurai Trash Polka Tattoo Style

Samurai Trash Polka Tattoo StyleBildkälla: @mikhaeltattoo06

Är du sugen på en vadtatuering? Föredrar du något stort och märkbart? Många killar som tränar älskar att sticka ut och visa upp sina maskulina drag med rätt tatuering. Den här är för sanna krigare, liksom för dem som älskar Samurais och deras kultur.

En samuraj är en symbol för uthållighet och makt. Det är ett begrepp om uthållighet och är ett fantastiskt val för dem som har tålamod, såväl som de som vill bygga sin karaktär i lugn och ro.

Läs också: Topp 30 Samurai Tattoo Design Ideas (2021 uppdaterad)

5. Artsy Trash Polka Tattoo Designs

Artsy Trash Polka Tattoo DesignsBildkälla: @vishnyov_tattooart

Älskar du att rocka modiga och djärva tatueringar? Är du någon som gillar den här färgkombinationen och du försöker vara trogen din väg? Detta sätt att tatuera är för män som har maskulina ben och som inte är rädda för större tatueringar. Framåt eftersom det kan ta dig 4-5 timmar att placera denna design.

Denna stridskaraktär är för dem som älskar anime och PSP- eller Xbox -spel. Visa din lekfulla karaktär och din kärlek till spel & ditt barns sida med denna gigantiska tatuering.

6. Kalv & Compass Trash Polka Tattoo Style

Kalv & amp; Compass Trash Polka Tattoo StyleBildkälla: @lukirk.tattoo

Älskar du att resa runt i världen, och du är också ett fan av större tatueringar? Kanske känner du dig fast i ditt liv just nu? Om så är fallet kan du gå med en fantastisk kompasstatuering.

Det kommer att representera dina kamper, liksom hur du ser andra omkring dig. Om du är någon som har haft problem med att begå eller vara trogen mot dig själv, vet att det aldrig är för sent att hitta dig själv och börja utforska igen! Denna kompass är en symbol för ständiga upp- och nedgångar, liksom prövningar och misstag.

6 Arm Trash Polka Tattoos

1. Mystiskt & Ancient Trash Polka Tattoo

Mystisk & amp; Ancient Trash Polka TattooBildkälla: @denis_yh

Killar som har maskulina armar och en större ram kommer att uppskatta axeltatueringar. De är lätta att upptäcka och de är synliga i varje m kortärmad T. Du kan betona din fysik och visa din maskulina sida med denna unika konstnärliga tatuering.

Detta bläck visar din kärlek till gamla tider, såväl som mytologi. Det kommer också att låta andra veta att du vet hur du kan övervinna de flesta situationer som är i ditt sätt, filosofiskt hantera dem.

2. Små papperskorgen tatuering mekaniker inspirerad

Small Trash Polka Tattoo Mechanic InspiredBildkälla: @reasilviatattoo

Är du en hantlangare? Eller kanske bara någon som älskar att göra sysslor runt huset eftersom du tycker att de är spännande, liksom avkopplande att göra? Detta kan vara en ovanlig design, men för vissa människor är det en full strejk!

Visa upp din riktiga arbetsnarkoman och låt andra veta att du älskar att fixa saker. Denna tatuering kommer också att visa din oberoende och kraftfulla skickliga sida.

3. Shoulder Trash Polka Tattoo Raven Ink

Shoulder Trash Polka Tattoo Raven InkBildkälla: @melany__art

Är du någon som älskar att jaga? Tycker du att det är givande eller uppfyllande på något sätt? Denna tatuering för fågelmål är för killar som vet vad de ska få och i rätt ögonblick. Axelplacering kan vara det bästa valet i ditt fall!

Denna tatuering låter annars veta att du vet när du ska söka och när du ska sluta leta efter svar. Denna tatuering är också bra för alla som har tydliga mål och inte är rädda för att visa dem för världen.

4. Dramatisk & Artsy Trash Polka Tattoo

Dramatisk & amp; Artsy Trash Polka TattooBildkälla: @cherisart

Denna tatuering med svart och rött bläck är för troende i olika berättelser! Ibland kan vi inte visa våra tankar eller övertygelser på ett enkelt sätt, varför många människor föredrar större tatueringar. Den här är en tidskrävande typ, men den är idealisk för alla som vill se unika ut.

Detta armstycke säger ride or die, vilket kan vara en stor metafor för ditt liv. Det berättar att du alltid försöker överträffa problemet och klara det på egen hand, annars dör du försöker.

5. Medusa & Ancient Inspired Trash Polka Tattoo

Medusa & amp; Ancient Inspired Trash Polka TattooBildkälla: @blankatattoo

Är du någon som älskar konst och vet hur man dekorerar och placerar det ordentligt över huden? Är du också ett fan av grekisk mytologi? Denna tatuering kan se bra ut över din underarm, speciellt om du är någon som försöker sticka ut hela tiden!

Denna tatuering kommer att representera din kärlek till grekiska statyer och din konstnärliga själ. Om du är någon som läser eller ritar ganska ofta kan du visa din inspiration med denna tatuering.

6. Trash Polka Tattoo Ideas Motor Style

Trash Polka Tattoo Ideas Motor StyleBildkälla: @naprasnaya_molodos.t

Älskar du otydliga tryck och funky tatueringar? Kanske är du en racer eller någon som älskar att ha kul när du gillar extrema sporter? Denna tatuering är för riktiga adrenalinknarkare, bra för de flesta åldersgrupper också!

Denna tatuering visar din precision och passion. Det berättar också för världen att du är någon som vet när det räcker, liksom när du ska slå en paus! Perfekt för modiga och beslutsamma själar som har en resa framför sig.

Polka tatuering med 6 ärmar

1. Trash Polka Tattoo Sleeve Rose Ink

Trash Polka Tattoo Sleeve Rose InkBildkälla: @serio.serio

Är du ett fan av rosetatueringsdesigner? Gillar du blommor i allmänhet? Du kan visa din passionerade och feminina atmosfär med denna gigantiska axeltatuering. Det är färgglatt och perfekt för fans av unika kombinationer.

Denna tatuering indikerar att du har en mjuk sida och att du är någon som älskar att hjälpa och ta hand om andra. Det är feminint och andligt om du vet hur du bär det och vem du ska ägna det.

2. Läskigt & Skräckinspirerad papperskorgen tatuering

Läskigt & amp; Skräckinspirerad papperskorgen tatueringBildkälla: @mani.nikmanesh

Tycker du om att titta på skräckfilmer? Var Chucky också en av dina favoritkaraktärer? Om du är någon som vet hur man njuter av en bra skrämmande film och ingenting kan få dig lika enkelt kan du visa den med denna tatuering.

Den här symboliserar din mystiska och mörka sida. Det står också för ditt hänsynslösa beteende och säger till andra att ingenting kan skrämma dig.

3. Skull Trash Polka Tattoo Design

Skull Trash Polka Tattoo DesignBildkälla: @felisboatattoo

Älskar du drama och djärva bitar? Är du någon som hittar skönhet och inspiration i ovanliga bitar? Denna underarmstatuering är för alla som känner sig oförstörbara och ovanliga.

Skallar kan symbolisera förlusten och processen att sörja någon viktig. Dekorera denna tatuering hur du än vill och ägna den åt någon som är viktig i ditt liv.

4. Warrior Trash Polka Tattoo Half Sleeve

Warrior Trash Polka Tattoo Half SleeveBildkälla: @kene.tattoostudio

Är du någon som älskar större tatueringar och axeldesigner? Detta är en vacker och färgstark design som kan visa upp olika känslor och lager av dig som person. Det är en härlig och vital tatuering för killar eller tjejer som föredrar något lätt att upptäcka.

En samuraj över din axel kommer att symbolisera din tro och din väg, liksom din hårda resa. Om du kan komma ut från någon resa som en starkare person och du försöker visa din väg och upp och ner med en tatuering i synnerhet, är detta ett bra val.

5. Flower Inspired Trash Polka Tattoo For Women

Flower Inspired Trash Polka Tattoo For WomenBildkälla: Instagram

Föredrar du tatueringar på underarm och arm? På jakt efter något mer feminint och lekfullt? Om du är en känslig själ och du är ett fan av färg, blommor och högljudda bitar – gå med den här typen. Kvinnor som är snygga och feminina kan visa sin sanna sida med denna tatuering.

Detta bläck symboliserar din glada och flickaktiga sida som vi alla har. Du kan visa upp din tro och din kvinnlighet med denna romantiska tatuering. Perfekt för yngre kvinnor som lever för söta och mystiska tatueringar.

6. Kinesisk konsttrash Polka Tattoo

Kinesisk konstskräp Polka tatueringBildkälla: Instagram

Rätt svart & röda tatueringar som den här kan se skrämmande och mystiska ut, liksom intensiva. Är du någon som älskar att sticka ut när det gäller ditt tatueringsval? Gillar du hårda papperskorgen tatueringar? Den här kommer att se bra ut om du är någon som inte är rädd för tidskrävande tatueringar och stora bitar.

En ledsen kinesisk kvinna kan stå för dina inre känslor och din förlorade själ. Känner du att du inte är alltför säker på hur du ska hantera negativitet i ditt liv? Många människor älskar att uttrycka sitt förlorade humör och sin sorg med sådana tatueringar.

6 Small Trash Polka Tattoo

1. Liten & Röd schackbit Trash Polka Tattoo

Liten & amp; Röd schackbit Trash Polka TattooBildkälla: @costas.tattoo

Är du ett schackfan? Älskar du att uttrycka din utvecklade och smarta sida med en tatuering? Det här är en underbar svart & röd tatuering som du kommer att njuta av oavsett kön. Perfekt för fans av mindre och små mönster.

Du kommer att uttrycka din passion och din beslutsamhet med denna tatuering. Det kommer att visa hur du ser världen, dina motståndare, samt hur du planerar att närma dig en fråga på ett strategiskt sätt.

2. Scary Skull Trash Polka Tattoo

Scary Skull Trash Polka TattooBildkälla: Instagram

En skalle svart & röd tatuering kan se bra ut över killar som tränar. Skallar som denna är perfekta för dem som gillar skickliga konstverk och charmiga maskulina tatueringar. Se till att du har 2 timmar över när du tatuerar dig.

Det symboliserar elden som finns inom dig, liksom varje förlust eller sorgprocess som du kan uppleva. Denna tatuering kommer att visa dina tidigare erfarenheter och kommer att låta andra veta hur du ser förändringar runt dig, perfekt för andliga killar också.

3. Mage Piece Raven Trash Polka Tattoo

Mage Piece Raven Trash Polka TattooBildkälla: Instagram

Detta är en underbar tatuering i magen som inte alla kan rocka och dra av lika lätt. Det görs mest och rockas av killar, liksom de som föredrar skrämmande bitar som är inspirerade av djurlivet. Om du är en fågelälskare kommer du också att njuta av denna tatuering.

Det symboliserar din vilja och din kraft att komma ur en rörig situation. Du är förmodligen också någon som vet när det är rätt tid att breda ut vingarna och flyga iväg!

4. Anime & Cartoon Inspired Trash Polka Tattoo Ideas

Anime & amp; Cartoon Inspired Trash Polka Tattoo IdeasBildkälla: @andrej.eternal_art

Är du ett fan av anime och popkonst? Den här svarta & rött färgbläck är ovanligt och ganska ovanligt. Det kommer att se bra ut på män och kvinnor som föredrar konstnärliga och enstaka tatueringar. Se till att du är okej med placeringen av underarmen också eftersom det kan bli lite smärtsamt.

Denna tatuering symboliserar din lekfulla & barnslig sida än idag. Perfekt för människor som älskar virtuella spel, serier och abstrakt konst.

5. Lion Inspired Trash Polka Tattoos

Lion Inspired Trash Polka TattoosBildkälla: Instagram

Är du en djurälskare? Kanske är du någon som älskar djurlivet, särskilt lejon? Denna tatuering är också perfekt för älskare av zodiaken! Om du är en leo kan du visa upp det med denna gigantiska tatuering.

Lejon står för vilja, makt, styrka och dominans. Låter detta som din personlighet? Visa upp det med din papperskorgen -tatuering och låt världen se dig för vad du verkligen är – ett odjur!

6. Scary Woman Trash Polka Tattoo

Scary Woman Trash Polka TattooBildkälla: @hardcolortatuaggi

Älskar du ben- och vadtatueringar? Vill du alltid sticka ut när du rockar dina nya tatueringar? Den här tar dig 3-4 timmar att placera på din hud. Perfekt för killar som har någon speciell i åtanke att ägna detta tryck till.

Denna design kommer att visa dina vägar och din bestämda vild. Du kommer också att visa din kärlek till den andra personen som ibland kan känna sig som en fånge i dina ögon eller i ditt hjärta.

6 Unik Trash Polka Tattoo

1. Chest Piece Skull Design Trash Polka Tattoo

Chest Piece Skull Design Trash Polka TattooBildkälla: Instagram

Gillar du bröstet och större bitar? Är du ett fan av något ljust och märkbart? Många killar som går till gymmet älskar liknande tatueringar. Den här är manlig och skrämmande, perfekt för dem som vill komma ut som tuffa individer.

Denna skalle symboliserar din inre tro, liksom din eldiga personlighet. Om du ofta sörjer och fortfarande är lika grov och gjord av stål, kan du visa det med den här papperskorgen -tatueringen. Perfekt för män i alla åldrar!

2. Dramatisk tatuering med rött bläck

Dramatisk tatuering med rött bläckBildkälla: Instagram

Älskar du dramatiska tatueringar? Är du ett fan av underarmsbläck? Vad sägs om några halvärmade idéer? Detta är en konstnärlig och cool lösning för killar som vill sticka ut och se dramatiska ut hela tiden.

Denna sjungande tatuering kommer att visa upp din passion och din starka vilja. Perfekt för yngre män som bara går igenom något eller försöker hitta sig andligt.

3. Konstnärlig & Feminin papperskorgen Polka tatuering

Artsy & amp; Feminin papperskorgen Polka tatueringBildkälla: Instagram

Detta gamla sätt att tatuera är väldigt konstnärligt & bra gjort. Du kan njuta av denna tatuering så länge du kan hitta en fantastisk tatuerare. Inte alla är kända för att göra denna stil, men det är en full-strike när det en gång gjorts över ditt ben eller din arm.

Denna tatuering står för din grova väg och det sätt som du ser livet nu. Du kan påminna dig själv om att du alltid kan ” flyta som en fjäril ” och omfamna din positiva förändring, precis som en fjäril!

4. Giant Back Trash Polka Tattoo Idé

Giant Back Trash Polka Tattoo IdéBildkälla: @ewersumati

Ryggtatueringar för män är ofta ganska smärtsamma, men de är en populär go-to. Om du är ett fan av konstnärliga, unika såväl som exakta tatueringar kan den här intressera dig. Se till att du är någon som föredrar stora tatueringar innan du håller dig till något sådant här.

Det kommer att visa din kärlek till olika kulturer, liksom din kärlek till gamla anläggningar. Detta stycke är perfekt för dem som älskar sitt ursprung och som försöker sticka ut med sitt unika val.

5. History Inspired Trash Polka Tattoo

History Inspired Trash Polka TattooBildkälla: @maeltattoostudio

Har du älskat det gamla och gamla Egypten? Var du en historieälskare & nörd tillbaka på dagen? Alla kan inte rocka något liknande så framgångsrikt. Om du älskar djurinspirerade tatueringar och bröstbitar kommer detta att intressera dig.

Perfekt för att visa upp din kärlek till det gamla & historiskt inslag. Skaffa det här bröstet bara om du är någon som vet hur man lever för konst och berättar en bra historielektion samtidigt!

6. Schackbitar Trash Polka Tattoo

Schackbitar Trash Polka TattooBildkälla: Instagram

Sist men inte minst är denna gigantiska kortinspirerade ryggtatuering för män som har mer än 6 timmar kvar. Denna svart och röda papperskorgen tatuering kommer att betona dina avsikter och din feisty sida.

Kortinspirerade element visar ofta hur lycklig och skicklig du är. Om du behöver lite hjälp i ditt liv och du känner att du missar några viktiga delar av tur eller lycka kan du återställa dem med den här bilden.