30+ beste kompass -tatoveringsideer (2021 oppdatert!)

Kompass -tatoveringer er så unike og lekne mens de er annerledes enn noe annet. Dette er fordi de kan symbolisere mange forskjellige stier og perioder i løpet av livet ditt. De kan også hjelpe deg og veilede deg på riktig måte hvis du føler deg fast eller tapt i øyeblikket.

Hvis du er interessert i å utforske og se på 30 forskjellige kompass -tatoveringer, vil du glede deg over denne artikkelen og vårt utvalg, samt unike alternativer. Finn din kompass -tatoveringside nedenfor som passer for menn og kvinner.

15 store kompass -tatoveringsdesignideer

1. Kompass Tattoo Design Svart & Hvitt trykk

Kompass Tattoo Design Svart & amp; Hvitt trykkBildekilde: @maurococatattoo

Store tatoveringer som denne er for de som vil ha noe nydelig og dramatisk. Det er en tidkrevende design, så vær klar.

Denne tatoveringen representerer monokrome og stabile intensjoner. Hvis du ikke er så sikker på hvordan du kan overvinne nye hindringer, og du leter etter noe stort og fantastisk, er dette det.

2. Kompass -tatoveringsideer over armen

Kompass -tatoveringsideer over armenBildekilde: @coultstudio

Denne tatoveringen på armen eller underarmen med subtil farge er for de som elsker å fange og fange oppmerksomhet. Vis frem din kjærlighet til gamle og unike konsepter med dette kompasset.

Det vil symbolisere din vilje til å endre og din nye vei. Hvis du er klar for en ny utfordring og tiden er avgjørende, hold deg til denne tatoveringen.

3. Kompass -tatovering på hånden & Skulder

Compass Tattoo On Hand & amp; SkulderBildekilde: @veno.ttt

Denne tatoveringen på underarmen og skulderen er et nydelig design som du vil like hvis du prøver å se kraftig og storslått ut.

Denne Viking -kompass -tatoveringen er for alle som finner seg som en viking eller en kriger, men vet hvordan de skal håndtere og trekke seg ut av enhver situasjon til enhver tid..

Morsomt faktum: kompass ble oppfunnet i det gamle Kina.

4. Kompass akvarell tatovering

Kompass akvarell tatoveringBildekilde: @killerbeesn

Hvis du er en fan av farger og du liker akvarellsprut eller kraftige bilder, er dette noe for deg.

Akvarellen viser din sære personlighet og din kraft til raskt å tilpasse seg og tilpasse seg din gitte situasjon. Et kompass vil symbolisere din evig skiftende personlighet.

5. Kompass Tattoo Forearm Fargerik idé

Kompass tatovering underarm fargerik idéBildekilde: @soldier_tattoo

Dette er nok en skvett akvarell som symboliserer din utholdenhet og din lekne karakter. Det vil ta deg 5-8 timer å oppnå denne tatoveringen.

Denne enestående fargekombinasjonen vil representere humørsvingningen din og hvordan den kan tilpasse seg og endre seg i hvert øyeblikk og når du vokser.

6. Kompass Akvarell tatovering Fargerik

Kompass Akvarell Tatovering FargerikBildekilde: @bo_mademoiselle

Hvis du lever for stammetatoveringer og prøver å omfavne din fargerike reise – er dette bildet for deg. Sørg for at tatovøren din er flink til å gjøre presise og stammetatoveringer før du fullt ut forplikter deg til dette designet.

Fargekombinasjonen representerer din optimisme og din sjanse til å overvinne eventuelle negative følelser. Hvis du føler at du blir guidet på riktig måte, vil denne tatoveringen passe deg.

Visste du at et magnetisk kompass ikke kan peke på en geografisk pol?

7. Nordic Compass Tattoo Arm Idé

Nordic Compass Tattoo Arm IdéBildekilde: @gage_wells._2k

Hold deg til svarte og røde tatoveringer hvis du er en som ikke liker å se overveldende ut med din valgte tatovering. Dette kompasset vil ta deg mindre enn tre timer å plassere på toppen av kroppen din.

Det står for kreativ persona og muligens mistet nærvær. Hvis du sitter fast i tid eller liv, vil du like denne tatoveringen siden den er en nøyaktig fremstilling.

8. Viking Compass Tattoo Leg Design

Viking Compass Tattoo Leg DesignBildekilde: @oakbigtimeink

Tatoveringer på lår eller ben er ganske vanlige blant menn som liker å se kraftig og maskulin ut. Du kan også gå for denne lårtatoveringen hvis du er en sexy kvinne som alltid liker å skille seg ut.

Du vil representere din personlighet og din evige tapte sjel som prøver å finne mening.

9. Nautisk kompass -tatovering med svarte detaljer

Nautisk kompass -tatovering med svarte detaljerBildekilde: @audrastrimaitiene

Dette kompasset med et fjærbilde er for åndelige og kreative mennesker. Det hjelper deg med å uttrykke ditt fulle potensial og din reise med andre.

Hvis du prøver å overvinne noen vanskelige tider og trenger litt veiledning, vil du sette pris på skjønnheten i denne tatoveringen. Det vil vise andre at du alltid er i stand til å lene deg på den sanne deg.

Morsomt faktum: et flytende kompass bruker lampeolje og mineralolje.

10. Tatovering av sidemagen pil

Side mage pil kompass tatoveringBildekilde: @tiffany.fox.tattoo

Denne tatoveringen på siden av magen vil gjøre vondt, så ta turen før du får den. Det er et nydelig stykke, men du kan føle litt ubehag når du får det.

Det vil symbolisere din makt og din evne til å tilpasse seg noe. Du vil komme ut som en ren sjel som vet hvordan å bekjempe alt det onde.

11. Realistisk kompass geometrisk tatovering

Realistisk kompass geometrisk tatoveringBildekilde: @sarahantoniatattoo

Hvis du er noen som ikke liker mange farger, er denne tatoveringen noe for deg. Det er for de som har et budsjett og som vil ha noe raskt og enkelt.

Svart er en farge på utholdenhet og mystiske intensjoner. Det får deg også til å se ut som en skjønnhet ut og inn.

12. Giant Shoulder Compass Tattoo Design

Giant Shoulder Compass Tattoo DesignBildekilde: @gragregartattoo

Vil du ha en nydelig skuldertatovering og noe med en blått? Dette skulderstykket er for alle som liker å skille seg ut. Det vil ta deg rundt fem timer å tatovere dette symbolet.

Blått er en farge av eleganse og royalty. Er du noen som vet hvordan man tilpasser seg og vokser? La kompasset lede deg.

Visste du at fleur-de-lis er et symbol som brukes til å markere nord på et kompass?

13. Nautisk kompass -tatovering på benet

Nautisk kompass -tatovering på benetBildekilde: @tattooist.toy

Hvis du er fan av mindre eller mellomstore tatoveringer, er dette kompasset noe for deg. Det er for alle som prøver å rocke og representere den sanne skjønnheten i et kompass.

Denne tatoveringsideen står for sanne intensjoner og rettmessige trekk. Hvis du trenger detaljerte tatoveringer og du prøver å uttrykke din kreative side, kan du gjøre det med dette kompasset.

14. Kompass & Anker tatovering over brystet

Kompass & amp; Anker tatovering over brystetBildekilde: @peakink.blinders

Brysttatoveringer er for folk som vet hvordan de skal glede seg over dramatisk blekk. Hvis du trener og du alltid utforsker nye alternativer i livet, vil dette ta deg 4-6 timer å plassere.

Brysttatoveringer og kompass -tatoveringer står for makt og mennesker som alltid søker rettmessige og strålende øyeblikk. Hvis du er en showman, er denne ideen ideell.

15. Underarmsblått kompasspil -tatovering

Underarm blå kompass pil tatoveringBildekilde: @gbond_art

Er blå din favorittfarge? Hvis dette virker som et kunstverk for deg; skjønner. Det er en rask og enkel, men likevel enestående idé.

Hvis du ofte føler deg fast i tid og rom, vil du nyte skjønnheten i denne tatoveringen. Det vil representere din karakter som alltid søker rettmessig og rettferdighet beveger seg for andre som er rundt ham eller henne.

Morsomt faktum: et magnetisk kompass bruker jordens magnetfelt.

15 ideer for design av små kompass -tatoveringer

1. Lite kompass & The Sea Tattoo

Lite kompass & amp; The Sea TattooBildekilde: @thedayafter_tat2

Hvis du er redd for tatoveringsprosessen og du trenger noe som er raskt og enkelt, er dette ideelt. Det vil ikke skade heller på grunn av den praktiske plasseringen.

Bølgesymbolet i kompasset vil representere motet ditt til å kjempe og erobre til storm. Hvis du alltid søker frelse, kan du få denne tatoveringen.

2. Svart blekk kompass tatovering realistisk idé

Svart blekk kompass tatovering realistisk idéBildekilde: @patka_tattoos

Dette er den ultimate og originale kompassideen. Hvis du foretrekker realistiske ideer og prøver å rocke på noe som er vanlig og ikke er så vanskelig å oppnå, er dette noe for deg.

Det symboliserer alle som alltid er i bevegelse og leter etter rettferdighet. Det symboliserer også virkelig din vilje til å finne en måte.

3. Kompass Naturinspirert tatovering

Kompass Nature Inspired TattooBildekilde: @zealandtattoo

Er du en naturelsker? Hva med noen som setter pris på livets skjønnhet? Hvis du tror på naturen og prøver å bevare den – er denne kompassinspirasjonen noe for deg.

Grønt er en rikdomens farge. Det vil la verden se deg for den du er-en nærende og realistisk person.

Visste du at begge kjønn beveger seg annerledes? Kvinner navigerer etter landemerker og visuelle minner mens gutta beveger seg rundt etter retning.

4. Blå underarmskompass tatovering åndelig utskrift

Blå underarmskompass tatovering åndelig utskriftBildekilde: @jochastney.tattoo

En tatovering på underarmen er for de som foretrekker mellomstore ideer. Denne er ikke så vanskelig å oppnå, og den er heller ikke dyr.

Det vil vise at du alltid prøver å komme hjem, uansett hvor du er i verden. Den lyse siden? Det er alltid en mulighet for deg å nyte skjønnheten i Moder Jord og din neste tur. Prøv å gjøre hjemmet ditt til din neste tur.

5. Tilbake Enkel kompass -tatovering på baksiden

Tilbake Enkel kompass -tatovering på baksidenBildekilde: @_dudink_

Tatoveringer på rygg eller nakke er ikke for alle. Imidlertid kan de være for deg! Hvis du prøver å uttrykke din minimalistiske side og er redd for nålen, vil du sette pris på denne tatoveringen.

Det står for din rene feminine side så vel som viljen til å finne deg selv. Hvis du er tapt og du trenger litt oppmuntring, vil du elske dette kompasset som en rettesnor i livet ditt.

6. Underarm Kompass Tattoo Black Ideas

Underarm kompass tatovering svarte ideerBildekilde: @vijeesh_ar

Dette er et minimalistisk stykke og en søt tatovering som du vil like hvis du er noen som vet å sette pris på skjønnheten i enkle tatoveringer. Plasseringen av underarmen er det beste alternativet i dette tilfellet.

Hvor står du med resten av verden, bokstavelig talt? Dette kompasset lar alle se dine sanne farger og din evne til å tilpasse seg nye situasjoner.

Morsomt faktum: folk brukte kompass for mange år siden for å fortune.

7. Kompasspil -tatovering

Kompass pil tatoveringBildekilde: @jjikki_doodletattooart

Du trenger ikke å holde deg til svart blekk hele tiden. Du kan gå for en pop med rødt for å gjøre det annerledes og interessant. Dette designet er for alle som elsker feminine og vakre tatoveringer på underarmen.

Det representerer din overbevisende personlighet og din vilje til å nyte kreativitet og nye veier som omgir deg. Det er for menn og kvinner.

8. World Of Map Compass Tattoo

World Of Map Compass TattooBildekilde: @zealandtattoo

Hvor dårlig vil du reise? Prøver du å erobre verden? Hvis du er ute etter noe nydelig og geometrisk som vil representere din nye reise, er dette det.

Dette bildet viser din vilje og makt til å erobre verden og nyte endring. Hvis du enkelt kan tilpasse deg nye situasjoner og du alltid søker ditt nye eventyr, kan du vise det med dette kartet over verdens kompass -tatovering.

9. Benkompass Unik tatovering

Benkompass Unik tatoveringBildekilde: @zealandtattoo

Beintatoveringer kan også se fantastiske ut når du viser frem kompasset. Dette søte stykket er flott for menn som elsker koifisk sammen med kompassutskrifter.

Denne duoen vil representere din vilje til å tilpasse seg og endre seg under hver reise. Du vil også se ut som noen som kan omfavne nye eventyr i livet ditt.

Visste du at sjømenn pleide å magnetisere nålen på nytt?

10. Liten & Delikat tatovering av kompassryggen

Liten & amp; Delikat tatovering av kompassryggenBildekilde: @septattoo

Liker du design på rygg eller nakke? Hvis du er en subtil dronning og noen som liker søte detaljerte kunstneriske utskrifter, passer denne deg.

Dette kompasset representerer din perfeksjonistiske side. Det viser også at du alltid prøver å tilfredsstille og tilfredsstille andre rundt deg mens du holder deg nær og kjerne.

11. Blue Compass Tattoo Over Underarm Design

Blue Compass Tattoo Over Underarm DesignBildekilde: @art.frm.bali

Blå er en farge av eleganse og rikdom, så vel som kongelige. Denne tatoveringen på sidearmen vil ta deg 3-4 timer å oppnå, og det kan være relativt dyrt.

Minn deg selv på at du aldri vil gå alene og at resten av verden alltid er med deg. Prøv å glede deg over store og små trinn, så vel som veien din sammen med den.

12. Nakkekompass -tatovering for gutter

Hals kompass tatovering for gutterBildekilde: @corludovmeatolyesi

Nakketatoveringer ser så sexy ut når de er gjort på riktig måte. Hvis du er noen som kan ha noe lignende siden jobben din tillater det, vil du elske dette trykket.

Dette kompasset på et så synlig og lett oppdaget sted vil representere din indre vilje og makt til å erobre det og ha alt. Du vil også overvinne alle harde eller enkle hindringer som er i veien når du har riktig veiledning.

Morsomt faktum: det første kompasset noensinne ble laget under Qin-dynastiet (221 f.Kr.).

13. Idé for tatovering av håndleddet

Idé for tatovering av håndleddetBildekilde: @ihatematthewstella

Håndleddetatoveringer er for alle som ønsker mindre og leken blekk. Hvis du liker nydelig og presist blekk, vil du ha denne hellige ideen som er en rask & enkel to timers tatovering.

Dette er det typiske & vanlig kompass -tatovering som vil representere din personlighet og din agenda i livet. Hvis du liker søte og strålende ideer som kan hjelpe deg i livet og med din veiledning, kan du prøve dette!

14. Bryst maskulin kompass tatovering

Bryst maskulin kompass tatoveringBildekilde: @horea.catalin

Hvis du trener eller er på utkikk etter brystdesigner, er dette flott og akkurat det rette for deg. Gutter som elsker å se maskuline ut og som liker ekte tatoveringer, vil beundre denne.

Kompass over hjertet ditt kan symbolisere dine vanskeligheter og ditt grove eller tøffe kjærlighetsliv. Vi står alle ofte overfor vanskelige kjærlighetssituasjoner, men å vite hvordan vi skal håndtere dem eller overvinne er det som bør stå på agendaen din.

15. Unik tatovering av håndleddet

Unik tatovering av håndleddet på kompassetBildekilde: @bryan.deniro

Til slutt kan du beundre eller drepe arm- eller palmetatoveringer. Hvis du er en som vil se rar ut og liker merkbare ideer; prøv denne svarte & hvit kompass tatovering.

Legg til et begrep og en setning ” aldri ” og gjør dette designet følelsesmessig påvirkende. Du vil minne deg selv på at det aldri er for sent for en endring, og det er aldri for sent å starte din nye reise.

Visste du at honningbier navigerer ved å bruke solen som kompass?

Compass Tattoo: Flere vanlige spørsmål

Hva symboliserer en kompass -tatovering?

Hvis du ønsker å få en kompass -tatovering; vær vår gjest! Denne designen er nydelig, sentimental, så vel som unik + den kan ha mange forskjellige betydninger. Vanligvis brukes det som et symbol på veiledning for alle som er tapt i tid, fast i prosessen, eller som trenger litt veiledning gjennom livet.

Hvem kan få en kompass -tatovering?

Hvis du føler deg fast eller hvis du prøver å finne mening med livet (for eksempel åndelig), vil du nyte en kompass -tatovering. Gutter og jenter vil glede seg over forskjellige typer kompassalternativer.

Hvor du skal plassere en kompass -tatovering?

Den beste plasseringen for denne tatoveringen er vanligvis et sted synlig & praktisk, bare slik at du blir minnet om hverdagen & veien som ligger foran. Vanligvis er underarm eller håndledd det beste alternativet.

Gjør tatoveringsprosessen vondt?

Vanligvis vil kompass -tatoveringer ikke skade, med mindre du får en gigantisk og stor skrift som kan ta timer å lage.

Er kompass -tatoveringer kostbare?

Ikke egentlig & heldigvis! De fleste tatovører vil belaste rundt $ 200 for en enkel mellomstor sort & hvit kompass tatovering.

Hvilken størrelse og farge du skal velge når det gjelder kompass -tatoveringen?

Er du noen som foretrekker minimalisme, eller vil du skille deg helt ut når det gjelder tatoveringer? Vanligvis er det beste alternativet svart & hvitt kompass siden det er så slank & rett til poenget. Du kan også velge brune eller røde farger siden de vil utfylle designet.

Les også:

  • 70+ små tatoveringer med store betydninger du vil bli forelsket i
  • Beste realistiske tatoveringsartister på Instagram
  • 33 beste ideer for design av flytatoveringer (underarm, kraveben og finger)
  • 95 flotte tatoveringsideer for menn: Ultimate Guide (2021 oppdatert)

På tide å tatovere seg

Sørg for at du gir oss beskjed om hvilken tatovering som var din favoritt. Alle kan bære en kompass -tatovering, uansett alder eller kjønn. Så hvilken tatovering du ikke kan vente med å rocke blant disse 30 alternativene?!