30+ bästa kompass -tatueringsdesignidéer (2021 uppdaterad!)

Kompasstatueringar är så unika och lekfulla samtidigt som de är annorlunda än någonting annat. Detta beror på att de kan symbolisera massor av olika vägar och perioder under ditt liv. De kan också hjälpa dig och vägleda dig på rätt sätt om du känner dig fast eller förlorad i ögonblicket.

Om du är intresserad av att utforska och titta på 30 olika kompasstatueringar kommer du att njuta av den här artikeln och vår variation, liksom unika alternativ. Hitta din kompass tatuering idé nedan som är lämplig för män och kvinnor.

15 idéer för stora tatueringsdesigner

1. Kompass Tattoo Design Svart & Vitt tryck

Kompass Tattoo Design Svart & amp; Vitt tryckBildkälla: @maurococatattoo

Stora tatueringar som den här är för dem som vill ha något underbart och dramatiskt. Det är en tidskrävande design så var redo.

Denna tatuering representerar monokroma och stabila avsikter. Om du inte är säker på hur du ska övervinna nya hinder och du letar efter något stort och hisnande är det här.

2. Kompass -tatueringsidéer över armen

Kompass tatueringsidéer över armenBildkälla: @coultstudio

Denna arm- eller underarmstatuering med subtil färg är för dem som älskar att fånga och fånga uppmärksamhet. Visa upp din kärlek till gamla och unika koncept med denna kompass.

Det kommer att symbolisera din vilja att förändras och din nya väg. Om du är redo för en ny utmaning och tiden är avgörande, håll dig till denna tatuering.

3. Kompass -tatuering till hands & Axel

Compass Tattoo On Hand & amp; AxelBildkälla: @veno.ttt

Denna tatuering på underarm och axel är en underbar design som du kommer att njuta av om du försöker se kraftfull och storslagen ut.

Denna vikingekompassstatuering är för alla som befinner sig som en viking eller en krigare men vet hur man hanterar och tar sig ur alla situationer vid varje givet ögonblick.

Roligt faktum: kompassen uppfanns i det antika Kina.

4. Kompass akvarell tatuering

Kompass akvarell tatueringBildkälla: @killerbeesn

Om du är ett fan av färg och du älskar vattenfärgstänk eller kraftfulla bilder är den här för dig.

Akvarell visar din udda personlighet och din kraft att snabbt anpassa och anpassa sig till din givna situation. En kompass kommer att symbolisera din evigt föränderliga personlighet.

5. Kompass Tattoo Underarm Färgrik Idé

Kompass tatuering underarm färgstark idéBildkälla: @soldier_tattoo

Detta är ännu en skvätt akvarell som symboliserar din uthållighet och din lekfulla karaktär. Det kommer att ta dig 5-8 timmar att uppnå denna tatuering.

Denna enastående färgkombination kommer att representera din humörskiftning och hur den kan anpassa sig och förändras under varje ögonblick och när du växer.

6. Kompass Akvarell tatuering Färgrik

Kompass Akvarell Tatuering FärggladaBildkälla: @bo_mademoiselle

Om du lever för stamtatueringar och du försöker omfamna din färgglada resa – den här bilden är för dig. Se till att din tatuerare är bra på att göra exakta och tribala tatueringar innan du fullt ut förbinder dig till denna design.

Färgkombinationen representerar din optimism och din chans att övervinna eventuella negativa känslor. Om du känner att du blir vägledd på rätt sätt kommer denna tatuering att passa dig.

Visste du att en magnetisk kompass inte kan peka på en geografisk pol?

7. Nordic Compass Tattoo Arm Idé

Nordic Compass Tattoo Arm IdéBildkälla: @gage_wells._2k

Håll dig till svarta och röda tatueringar om du är någon som inte älskar att se överväldigande ut med din valda tatuering. Denna kompass tar dig mindre än tre timmar att placera ovanpå kroppen.

Det står för kreativ persona och möjligen förlorad närvaro. Om du har fastnat i tid eller liv kommer du att njuta av denna tatuering eftersom det är en korrekt representation.

8. Viking Compass Tattoo Leg Design

Viking Compass Tattoo Leg DesignBildkälla: @oakbigtimeink

Lår- eller bentatueringar är ganska vanliga bland män som älskar att se kraftfulla och maskulina ut. Du kan också gå på denna lårtatuering om du är en sexig kvinna som älskar att sticka ut hela tiden.

Du kommer att representera din personlighet och din evigt förlorade själ som försöker hitta mening.

9. Nautisk kompass -tatuering med svarta detaljer

Nautisk kompass -tatuering med svarta detaljerBildkälla: @audrastrimaitiene

Denna kompass med en fjäderbild är för andliga och kreativa människor. Det hjälper dig att uttrycka din fulla potential och din resa med andra.

Om du försöker övervinna några hårda tider och behöver lite vägledning kommer du att uppskatta skönheten i denna tatuering. Det kommer att visa andra att du alltid kan lita på sann dig.

Roligt faktum: en flytande kompass använder lampolja och mineralolja.

10. Tatuering för sidomage -kompass

Sidomage -pilkompass -tatueringBildkälla: @tiffany.fox.tattoo

Denna tatuering på sidan av magen kommer att göra ont, så ta tag i det innan du får det. Det är en underbar bit men du kan känna lite obehag när du får den.

Det kommer att symbolisera din kraft och din förmåga att anpassa dig till vad som helst. Du kommer att komma ut som en ren själ som vet hur man bekämpar allt ont.

11. Realistisk kompass geometrisk tatuering

Realistisk kompass geometrisk tatueringBildkälla: @sarahantoniatattoo

Om du är någon som inte gillar många färger är denna tatuering något för dig. Det är för dem som har en budget och som vill ha något snabbt och enkelt.

Svart är en färg av uthållighet och mystiska avsikter. Det får dig också att se ut som en skönhet inifrån och ut.

12. Giant Shoulder Compass Tattoo Design

Giant Shoulder Compass Tattoo DesignBildkälla: @gragregartattoo

Vill du ha en underbar axeltatuering och något med ett blått? Denna axelbit är för alla som älskar att sticka ut. Det kommer att ta dig cirka fem timmar att tatuera denna symbol.

Blått är en färg av elegans och kunglighet. Är du någon som vet hur man anpassar sig och växer? Låt kompassen guida dig.

Visste du att fleur-de-lis är en symbol som används för att markera norr på en kompass?

13. Nautisk kompass -tatuering på benet

Nautisk kompass -tatuering på benetBildkälla: @tatuerare.toy

Om du är fan av mindre eller medelstora tatueringar är denna kompass för dig. Det är för alla som försöker rocka och representera den riktiga skönheten i en kompass.

Denna tatueringsidé står för sanna avsikter och rättmätiga drag. Om du behöver detaljerade tatueringar och du försöker uttrycka din kreativa sida kan du göra det med denna kompass.

14. Kompass & Ankertatuering över bröstet

Kompass & amp; Ankertatuering över bröstetBildkälla: @peakink.blinders

Brösttatueringar är för människor som vet hur man njuter av dramatiskt bläck. Om du tränar och du alltid utforskar nya alternativ i livet tar det dig 4-6 timmar att placera det.

Brösttatueringar och kompasstatueringar står för makt och människor som alltid söker rättmätiga och härliga stunder. Om du är en showman är denna idé idealisk.

15. Underarmsblå kompasspiltatuering

Underarm blå kompass pil tatueringBildkälla: @gbond_art

Är blå din favoritfärg? Om detta verkar vara ett konstverk för dig; förstår. Det är en snabb och enkel men ändå enastående idé.

Om du ofta känner dig fast i tid och rum kommer du att njuta av skönheten i denna tatuering. Det kommer att representera din karaktär som alltid söker rättmätiga och rättvisa rör sig för andra som är runt honom eller henne.

Roligt faktum: en magnetkompass använder jordens magnetfält.

15 Idéer för design av små kompasser för tatueringar

1. Liten kompass & Havstatueringen

Liten kompass & amp; HavstatueringenBildkälla: @thedayafter_tat2

Om du är rädd för tatueringsprocessen och du behöver något som är snabbt och enkelt är detta idealiskt. Det skadar inte heller på grund av dess praktiska placering.

Vågsymbolen i din kompass kommer att representera ditt mod att slåss och erövra till storm. Om du alltid söker räddning kan du få denna tatuering.

2. Svart bläck kompass tatuering realistisk idé

Svart bläck kompass tatuering realistisk idéBildkälla: @patka_tattoos

Detta är den ultimata och originella kompassidén. Om du föredrar realistiska idéer och du försöker rocka något som är vanligt och inte för svårt att uppnå är detta för dig.

Det symboliserar alla som alltid är i rörelse och letar efter rättvisa. Det symboliserar också din vilja att hitta ett sätt.

3. Kompass Naturinspirerad tatuering

Kompass Naturinspirerad tatueringBildkälla: @zealandtattoo

Är du en naturälskare? Vad sägs om någon som uppskattar livets skönhet? Om du tror på naturen och försöker bevara den – är den här kompassinspektionen något för dig.

Grönt är en rikedomens färg. Det låter världen se dig för den du är-en vårdande och realistisk person.

Visste du att båda könen rör sig olika? Kvinnor navigerar efter landmärken och visuella minnen medan killar rör sig i riktning.

4. Blå underarmskompass tatuering andligt tryck

Blå underarmskompass tatuering andligt tryckBildkälla: @jochastney.tattoo

En underarmstatuering är för dem som föredrar medelstora idéer. Den här är inte för svår att uppnå och den är inte heller dyr.

Det kommer att visa att du alltid försöker komma hem, oavsett var du befinner dig i världen. Den ljusa sidan? Det finns alltid en möjlighet för dig att njuta av skönheten i Moder Jord och din nästa resa. Försök att göra ditt hem till din nästa resa.

5. Rygg Enkel kompass -tatuering på baksidan

Tillbaka Enkel kompass -tatuering på baksidanBildkälla: @_dudink_

Rygg- eller nacktatueringar är inte för alla. Men de kan vara för dig! Om du försöker uttrycka din minimalistiska sida och är rädd för nålen kommer du att uppskatta denna tatuering.

Det står för din rena feminina sida liksom viljan att hitta dig själv. Om du är vilse och behöver lite uppmuntran kommer du att älska denna kompass som en riktlinje i ditt liv.

6. Underarmskompass tatuering svarta idéer

Underarm kompass tatuering svarta idéerBildkälla: @vijeesh_ar

Detta är en minimalistisk pjäs och en söt tatuering som du kommer att njuta av om du är någon som vet hur man uppskattar skönheten i enkla tatueringar. Underarmsplaceringen är det bästa alternativet i detta fall.

Var står du med resten av världen, bokstavligen? Denna kompass låter alla se dina sanna färger och din förmåga att anpassa sig till nya situationer.

Roligt faktum: människor använde kompasser för många år sedan för spådom.

7. Compass Arrow Tattoo

Kompass pil tatueringBildkälla: @jjikki_doodletattooart

Du behöver inte hålla dig till svart bläck hela tiden. Du kan gå till en röd pop för att göra det annorlunda och intressant. Denna design är för alla som älskar feminina och vackra underarmstatueringar.

Det representerar din övertalande personlighet och din vilja att njuta av kreativitet och nya vägar som omger dig. Det är för män och kvinnor.

8. World Of Map Compass Tattoo

World Of Map Compass TattooBildkälla: @zealandtattoo

Hur illa vill du resa? Försöker du erövra världen? Om du är sugen på något underbart och geometriskt som kommer att representera din nya resa, är det här.

Denna bild visar din vilja och kraft att erövra världen och njuta av förändring. Om du enkelt kan anpassa dig till nya situationer och du alltid letar efter ditt nya äventyr, visa det med denna karta över världskompasstatuering.

9. Benkompass Unik tatuering

Benkompass Unik tatueringBildkälla: @zealandtattoo

Bentatueringar kan också se fantastiska ut när du visar upp din kompass. Denna söta bit är perfekt för män som älskar koifisk tillsammans med sina kompassavtryck.

Denna duo kommer att representera din vilja att anpassa sig och förändras under varje resa. Du kommer också att se ut som någon som kan omfamna nya äventyr i ditt liv.

Visste du att sjömän brukade återmagnetisera nålen?

10. Liten & Delikat kompassbaksida tatuering

Liten & amp; Delikat kompassbaksida tatueringBildkälla: @septattoo

Gillar du rygg- eller nackdesign? Om du är en subtil drottning och någon som gillar söta detaljerade konstnärliga tryck passar den här dig.

Denna kompass representerar din perfektionistiska sida. Det visar också att du alltid försöker att tillfredsställa och tillfredsställa andra i din omgivning samtidigt som du håller dig nära din kärna.

11. Blue Compass Tattoo Over Underarm Design

Blå kompass tatuering över underarmsdesignBildkälla: @art.frm.bali

Blått är en färg av elegans och rikedom, liksom royalty. Denna tatuering på sidoarmen tar dig 3-4 timmar att uppnå, och det kan vara relativt dyrt.

Påminn dig själv om att du aldrig kommer att gå ensam och att resten av världen alltid är med dig. Försök att njuta av stora och små steg, liksom din väg tillsammans med den.

12. Hals kompass tatuering för killar

Hals kompass tatuering för killarBildkälla: @corludovmeatolyesi

Halstatueringar ser så sexiga ut när de väl gjorts på rätt sätt. Om du är någon som kan bära något liknande eftersom ditt jobb tillåter det kommer du att älska det här trycket.

Denna kompass på en så synlig och lätt upptäckt plats kommer att representera din inre vilja och kraft att erövra den och få allt. Du kommer också att övervinna alla hårda eller enkla hinder som är i vägen när du har rätt vägledning.

Roligt faktum: den första kompassen någonsin gjordes under Qin-dynastin (221 f.Kr.).

13. Tatuering Idé för handleden

Idé för tatuering till handledenBildkälla: @ihatematthewstella

Handleds tatueringar är för alla som vill ha mindre och lekfullt bläck. Om du är för vacker och exakt bläck kommer du att vilja ha denna heliga idé som är en snabb & enkel två timmars tatuering.

Detta är det typiska & vanlig kompass -tatuering som kommer att representera din personlighet och din agenda i livet. Om du älskar söta och härliga idéer som kan hjälpa dig i livet och med din vägledning, prova detta!

14. Bröst maskulin kompass tatuering

Bröst maskulin kompass tatueringBildkälla: @horea.catalin

Om du tränar eller är ute efter bröstdesigner är det här bra och precis rätt för dig. Killar som älskar att se manliga ut och som gillar äkta tatueringar kommer att beundra den här.

Kompass över ditt hjärta kan symbolisera dina svårigheter och ditt hårda eller hårda kärleksliv. Vi möter alla ofta knepiga kärlekssituationer, men att veta hur man ska hantera dem eller övervinna är vad som borde stå på din agenda.

15. Unik Palm Wrist Compass Tattoo

Unik palm handleds kompass tatueringBildkälla: @bryan.deniro

Slutligen kan du beundra eller döda arm- eller palmtatueringar. Om du är någon som vill se konstig ut och du gillar märkbara idéer; prova det här svarta & vit kompass tatuering.

Lägg till en term och en mening ” aldrig ” och gör denna design känslomässigt imponerande. Du kommer att påminna dig själv om att det aldrig är för sent för en förändring, och det är aldrig för sent att börja din nya resa.

Visste du att honungsbin navigerar med solen som kompass?

Compass Tattoo: Fler vanliga frågor

Vad symboliserar en kompass -tatuering?

Om du vill skaffa en kompass -tatuering; var vår gäst! Denna design är vacker, sentimental, liksom unik + den kan ha massor av olika betydelser. Vanligtvis används den som en symbol för vägledning för alla som går vilse i tiden, fastnar i processen eller som behöver lite vägledning genom livet.

Vem kan få en kompass -tatuering?

Om du känner dig fast eller om du försöker hitta mening med livet (till exempel andligt) kommer du att njuta av en kompass -tatuering. Killar och tjejer kommer att njuta av olika slags kompassalternativ.

Var man ska placera en kompass -tatuering?

Den bästa placeringen för denna tatuering är vanligtvis någonstans synlig & praktiskt, bara så att du påminns om din dagliga resa & väg som ligger framför. Vanligtvis är underarm eller handled det bästa alternativet.

Gör tatueringsprocessen ont?

Vanligtvis kommer kompasstatueringar inte att skada, om du inte får ett jätte och stort tryck som kan ta timmar att skapa.

Är kompasstatueringar dyra?

Inte riktigt & Lyckligtvis! De flesta tatuerare kommer att ta ut cirka 200 dollar för en enkel medelstor svart & vit kompass tatuering.

Vilken storlek och färg du ska välja när det gäller din kompass -tatuering?

Är du någon som föredrar minimalism, eller vill du sticka ut helt när det gäller dina tatueringar? Vanligtvis är det bästa alternativet svart & vit kompass eftersom den är så snygg & rakt på sak. Du kan också välja bruna eller röda färger eftersom de kommer att komplettera designen.

Läs också:

  • 70+ små tatueringar med stora betydelser du kommer att bli kär i
  • Bästa realistiska tatueringskonstnärer på Instagram
  • 33 bästa idéer för flygplanstatueringar (underarm, krageben och finger)
  • 95 fantastiska tatueringsidéer för män: Ultimate Guide (2021 uppdaterad)

Dags att tatuera sig

Se till att du meddelar oss vilken tatuering som var din favorit. Alla kan bära en kompasstatuering, oavsett din ålder eller ditt kön. Så vilken tatuering kan du inte vänta med att rocka bland dessa 30 alternativ?!