30+ barnnamn tatueringsidéer: söt och söt

Tatueringar för barn är några av de mest populära valen när det gäller att bestämma en design. Ett barns namn kan framkalla barndomsminnen, det kan hjälpa till att komma ihåg dina barn hela tiden och i slutändan respektera dem och visa kärlek.

För dem som har ett kreativt sinne kan en tatuering för ett barn göras speciell med svart, vitt, färgstarkt bläck och ytterligare detaljer. Dessa tatueringar är mycket hållbara och om de vårdas väl kan de förbli intakta i flera år. Naturligtvis kan barnens namn tatueringar få bläck av både män och kvinnor.

Om du letar efter det perfekta sättet att göra ett uttalande kan en namntatuering vara det du behöver göra. Av denna anledning hittar du i den här artikeln de bästa tatueringsidéerna för barnnamn samt allt du behöver veta om dem, så se till att läsa till slutet.

Är det otur att tatuera ditt barns namn?

Medan många människor planerar att få sitt barns namn tryckta på huden, kan vissa andra undra vad konsekvenserna av att tatuera ditt barns namn kan vara. Är det otur att få en tatuering av ditt barns namn? Kommer det att ge dig lite smärta och sorg i framtiden?

Barn Namn Tatueringsidéer, sparad tatuering, turSparad tatuering

Tja, medan vissa tatueringar är kända för att ge otur, till exempel hemska eller din partners namn, ger det inte otur att få ditt barns namn bläck.

Även om det finns fall där människor tidigare har haft att göra med otur på grund av sina tatueringsdesigner, kommer du säkert inte att ha detta problem. Kort sagt, tatueringar är bara vacker konst som vissa människor får i skönhetens namn och de är verkligen inte en förbannelse.

Bästa placeringen för namntatueringar

Om du letar efter den perfekta placeringen för namntatueringar, så finns det säkert många olika platser på kroppen. Vissa människor skulle överväga att ha dessa tatueringar på sina armar och ben medan andra föredrar en mer framträdande plats att sätta på den. Vanligtvis, och annat än på armarna, gillar folk att få sitt barns namn på armen, handleden eller till och med bröstet.

Logiskt sett är det bästa stället för en namntatuering på bröstet, eftersom det då skulle visas nära ditt hjärta och du skulle sedan visa hur nära dig den personen är. Detta är dock de bästa platserna på våra kroppar för att få en namntatuering.

Barn namn tatueringar på bröstet

Barn Namn Tatueringsidéer, sparad tatuering, namn 1Bildkälla: Pinterest Barn Namn Tatueringsidéer, sparad tatuering, namn 2Bildkälla: Pinterest

Att få en namntatuering på bröstet är ett bra beslut om du vill att ett jämnt område ska få en större design. Faktum är att du kan dölja det på jobbet men visa det under din fritid på gymmet eller på semester till stranden. Naturligtvis kommer du alltid att ha din lilla i åtanke.

Det är viktigt att få bläck på bröstet i allmänhet är en ganska smärtsam del av vår kropp på grund av närheten till ben och revben.

Barnets tatueringar på benet

Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, ben 1Bildkälla: Pinterest Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, ben 2Bildkälla: Pinterest

En strategisk placering för en tatuering ligger på benet, och det är också ett allt mer populärt val för tatueringsälskare. Tatueringar på benet är vackra, de ser vanligtvis snyggare ut och det är tillräckligt stort för att du ska kunna släppa loss din kreativitet.

Men tatueringar på benet kan antingen vara mycket smärtsamma eller inte alls smärtsamma beroende på den exakta positionen. Faktum är att det blir smärtsamt att få en tatuering på dina vader, men du kommer att känna väldigt lite smärta när du blir bläckad på ditt yttre överben.

Barn namn tatueringar på baksidan

Barnenamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, baksida 1Bildkälla: Pinterest Barnenamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, baksida 2Bildkälla: Instagram

Vår rygg är en bred, jämn yta som kan rymma alla tatueringar för barn, stora och märkbara eller små och subtila. Av denna anledning är det en bra idé att få bläck på ryggen och du visar upp ditt barns namn vart du än går.

Att tatueras på ryggen är inte riktigt smärtsamt och kommer att orsaka låg måttlig smärta i allmänhet.

Hur kommer jag på en bra tatueringsidé?

Det kan vara ganska enkelt att hitta bra tatueringsidéer, oavsett om det är online eller att få en personlig design av din tatuerare. Men hur kan du komma på en bra tatueringsidé som återspeglar din personlighet? Om du vill ha något som är mer unikt och som har en konstnärlig touch, eller om du vill ha en design som ligger närmare din personlighet, finns det några saker du kan tänka på.

Först och främst vill du förstå vad det är du vill ha från din tatuering. Vill du ha en unik och vacker tatuering för barnnamn eller en med många detaljer eller deras babyansikte? Eller helt enkelt en representation av ditt nya liv som förälder.

Dessutom kommer du att vänta med att inkludera detaljer som matchar din personlighet såväl som att tänka på platsen där du kommer att få bläck. Om du till exempel planerar att tatuera dig på ryggen kanske du vill skaffa en som passar bra med en plan yta. Å andra sidan, om du planerar att få bläck på en ojämn yta som din arm, kommer olika detaljer att vara mer lämpliga.

Var inte heller rädd för att be om tatueringsidéer till din salong. Faktum är att de kommer att ha en portfölj som du kan kolla in för inspiration och det kommer säkert att ge dig några idéer, oavsett om du vill få ett barns namn tatuering eller inte.

Det finns inget bättre än att se själva tatueringen på någons kropp för att veta vad du ger dig in i.

Bästa barn namn tatuering idéer

Att få rätt tatueringsidé för barnens namn är inte den enklaste uppgiften, och som nämnts tidigare finns det några saker att tänka på. Men du kan hitta inspiration genom att kolla mönstren nedan.

Namnet tatueringar som är baserade på ditt barns namn kommer definitivt att ha en unik betydelse för dig. När du får rätt tatueringsdesign kommer du att kunna visa den för andra och representationen av ditt barns namn som definitivt kommer att imponera på resten av din familj.

1. Svarta bokstäver tatueringar med födelsedatum

Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, datum 1Bildkälla: Instagram Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, datum 2Bildkälla: Pinterest

Detta första barns namn tatuering design är den enklaste men ändå den mest unika och eleganta. Det består helt enkelt i att få ditt barns namn tatuerat med ett vackert teckensnitt som avslutar det med hans eller hennes födelsedatum.

Även om detta kan låta vanligt finns det faktiskt oändliga anpassade möjligheter beroende på teckensnitt, tatueringsfärg och tilläggsdetaljer.

2. Baby fotavtryckstatuering med namn

Barnenamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, fot i 1Bildkälla: Instagram Barnenamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, fot s 2Bildkälla: Pinterest

En baby footprint tatuering är en mer märkbar och personlig tatuering som du kan få. Med den kommer du att komma ihåg de första stegen din baby gjorde liksom formen på sina vackra fötter. Även om det inte är lika subtilt och elegant som andra på den här listan, är det definitivt personligt.

3. Babyhandavtryck

Barn Namn Tatueringsidéer, sparad tatuering, hand 1iBildkälla: Instagram Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, hand 2pBildkälla: Pinterest Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, hand 3pBildkälla: Pinterest

En annan viktig symbol för ditt barns minnen är hans handavtryck. Det är därför du bör överväga detta element för att gå med ditt barns namn tatuering.

Observera att, precis som barnets fotavtryck, en handavtrycksdesign säkert ser mindre subtil och mindre elegant ut vilket är en nackdel vid vissa tillfällen.

4. Livets träd

Barn Namn Tatueringsidéer, sparad tatuering, träd 1iBildkälla: Instagram Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, träd 2pBildkälla: Pinterest Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, träd 3pBildkälla: Pinterest

Livets träd har en vacker och mycket intressant mening. Faktum är att de representerar vår utveckling och unikhet. När grenarna blir starkare och växer blir du faktiskt mer erfaren och kunnig.

Att lägga till ditt barns namn kommer att förknippa honom med den utvecklingen och styrkan och det är verkligen en fantastisk idé. Slutligen är det en subtil tatuering som passar alla kläder och situationer.

Läs mer: 30+ bästa Tree of Life Tattoo Design Ideas (och vad de betyder)

5. Söta elefanter

Barn Namn Tatueringsidéer, sparad tatuering, Elephants 1iBildkälla: Instagram Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, elefanter 2pBildkälla: Pinterest

Precis som ett livets träd har elefanttatueringar en djup mening och representerar styrka, lojalitet och lycka till. Det är därför att få en elefantdesign för att lägga till ditt barns namn tatuering är en fantastisk idé.

6. En blomstertatuering

Barn Namn Tatueringsidéer, sparad tatuering, blomma 1iBildkälla: Instagram Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, blomma 2pBildkälla: Pinterest Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, blomma 3pBildkälla: Pinterest

Blomstertatueringar är några av de mest populära som man kan få. Förutom en vacker blomma kommer ditt barns namn definitivt att se fantastiskt ut på den. Oavsett om det är en svart tatuering, ett vitt eller en färgstark, kommer den att sticka ut och kommer säkert att göra dina barn stolta.

Läs mer:

40+ bästa solros tatuering design idéer (innebörd och inspirationer)

20+ Lotus Flower Tattoo Design Idéer (innebörd och inspirationer)

7. Tatuera med ditt barns namn

Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, stjärna 1iBildkälla: Instagram Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, stjärna 2pBildkälla: Pinterest

Stjärntatueringar har några av de mest imponerande och vackra betydelserna. Faktum är att de representerar ambition, framgång och hopp. Man tror att om du har det svårt kommer din stjärntatuering att hjälpa dig att hitta rätt väg.

Onödigt att säga, ditt barns namn kommer att vara ett bra komplement till det, till dess betydelse, och kommer att ge lycka till både ditt och ditt barns framtid.

Läs mer: Våra favoritstjärntatueringsdesignidéer (och vad de betyder)

8. En ros som tillför ett värde till namnet

Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, ros 1pBildkälla: Pinterest Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, ros 2pBildkälla: Pinterest

Barnens tatueringar måste vara original men måste också se snygga och intressanta ut att se, och det är därför en ros med ditt barns namn verkligen är en bra idé. Tatuera namnet på stammen, ovanpå kronbladet eller precis bredvid det, och gör dig redo att bli förvånad över den otroliga designen.

9. Kombinera element

Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, kam 1pBildkälla: Pinterest Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, kam 2pBildkälla: Pinterest Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, kam 3pBildkälla: Pinterest

Om du inte är säker på teckningen du kommer att få eller inte kan välja mellan en elefant, en ros eller en stjärna, är att kombinera element ett utmärkt sätt att göra din tatuering unik. Be din tatuerare lägga till en röd ros på ditt barns namn tatuering, en drömfångare eller helt enkelt en geometrisk design och se hur imponerande det kommer att vara.

10. Heartbeat Tattoo

Barn Namn Tatueringsidéer, sparad tatuering, hjärtslag 1iBildkälla: Instagram Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, hjärtslag 2pBildkälla: Pinterest

Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, hjärtslag 3pBildkälla: Pinterest

En av de första sakerna du tänker när du nämner din baby för första gången är hjärtslaget. Av denna anledning, och för att du vill komma ihåg det för alltid, kommer en hjärtslagstatuering med hans namn att få det att vara för evigt.

Det är viktigt att notera att en tatuering med hjärtslag representerar styrka, kärlek, passion och förmåga att gå vidare oavsett vad.

Läs mer: 16 bästa idéer för Infinity Heart Tattoo Design (2021 uppdaterad)

Tatueringsdesigner med barns namn gömda i dem

Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, dold 1pBildkälla: Pinterest Barnnamn Tatueringsidéer, sparad tatuering, dold 2pBildkälla: Pinterest

En annan original och vacker tatueringsidé för barn är en design med namnet dolt i den. Om du inte helt vill visa upp en hel tatuering som bara består av ett namn eller symboliska element som ett hjärtslag, fotavtryck eller handavtryck, är detta det bästa alternativet för dig.

Den största fördelen med en av dessa är att du kan välja vilken design som helst. Naturligtvis, oavsett om du vill ha en mer subtil och elegant design eller en mer märkbar, finns det alternativ tillgängliga för dig.

Dessutom, om du vill visa upp ditt barns namn för alla och vara stolt över det, är de tidigare designerna som nämns ovan förmodligen bättre för dig.

För att sammanfatta och traditionella barns namn tatueringar isär, tatueringar med ditt barns namn dolda är de mest mångsidiga mönster och du kommer att kunna anpassa dem till alla situationer.

Kan du skaffa en tatuering för barn när du är gravid?

Även om det är fullt möjligt att tatuera sig när man är gravid, rekommenderar experter att vänta tills barnet föds. Först och främst är de första tre månaderna av graviditeten extremt viktiga och du ska inte tatuera dig eftersom barnets organ fortfarande utvecklas.

Efter dessa tre första månader, och även om organen slutat utvecklas, kan det fortfarande vara skadligt att få en tatuering före födseln. Under graviditeten kommer din hud att töjas och tatueringen kan bli deformerad efter födseln, och det är säkert något du inte vill ha.

Om du fortfarande vill fortsätta och teckna ditt vackra barns namn tatuering, är det mycket lämpligt att informera din tatuerare i förväg så att han kan vägleda dig genom processen bättre.

Läs mer: Kan du få en tatuering medan du är gravid?

Slutsats

Det här var de bästa tatueringsidéerna för barn som du bör överväga, liksom allt du behöver veta om tatueringar i allmänhet. En av anledningarna till att tatuera ditt barns namn är att du inte kommer ångra det en sekund, och det är verkligen något att tänka på.

När ditt barn kommer att växa och se hans namn tatueras på din hud kommer han att vara stolt och du kommer att visa upp det för alla dina släktingar.

Avslutningsvis, om du gör dig redo för att ha dina första barns namn tatuering, kan du definitivt inte gå fel med dessa idéer!