Vis frem stjernetegnet ditt med Zodiac Tattoo Betydning

Zodiac tatoveringer er noe ingen kan gå glipp av, spesielt hvis du er en ekte dyrekrets troende og tror på mange egenskaper og betydninger når du leser de månedlige stjerneavlesningene dine. Betydningen bak dyrekretsen tatoveringer er vakker, og det er mange betydninger som du finner ut nedenfor. Du vil også komme over forskjellige dyrekretsen tatoveringsdesign som er ekstremt unike. Det at du har så mange alternativer gjør tatoveringsprosessen enda morsommere, spesielt når det gjelder valg.

Selv om det kan bli litt forvirrende, men med riktig veiledning og informasjon kan du velge den beste stjernetatoveringen. Hvis du er interessert i å få en dyrekretsetatovering, så vet du ikke hva stjernetegnet ditt er. Du må lese denne artikkelen lenger ned og gjøre deg klar til å oppnå de største tatoveringene noensinne.

Betydningen bak Zodiac Tattoos

Som du nå er det 12 stjernetegn, der hver har sine egne egenskaper og alle 3 er delt inn i fire kategorier; jord, vann, luft og ild. Ved å få en dyrekretsetatovering beviser du først at du er en sann astrologisk troende, og det viser også din kjærlighet og tilbedelse for astrologi. Du vil ikke finne mange astrologiske elskere, men hvis en kommer over tatoveringen din, er dette en god måte å starte samtalen mellom to mennesker som kan tenke lignende.

Stjernetegnene Vannmannen, Vekten og Tvillingen er en del av lufttegnene. Folk med denne stjernetegnet tatoveringen er kjent for å være veldig omsorgsfulle og kjærlige individer. Skiltene er mer forankret i naturen fordi de liker å være realistiske. Noen ganger kan jordskiltene også være veldig emosjonelle, og disse stjernetegnene inkluderer Tyren, Steinbukken og Jomfruen.

Astrologisk tatovering på skulderen for menn

Brannskiltet inkluderer Leo, Væren og Skytten. Disse tre stjernetegnstatoveringene er kjent for å være mer av de lidenskapelige og dynamiske, og det beste er at det er så mange måter du kan uttrykke disse stjernetegnene gjennom brann -tatoveringer som setter brannskiltet på en tatoveringsfordel.

Til slutt har vi vannskiltet som består av kreftformer, stykker og skorpionen som er kjent som de ultimate følelsesmessige menneskene, og også følsomme. Tatoveringer er en av de beste måtene å uttrykke følelser på, og å uttrykke det gjennom din dyrekretsen vann tatovering er en av de beste måtene. Alle disse dyrekretsen tatoveringer hjelper deg med å oppnå individualitet, og bidrar også til å opprettholde en slags identitet. Mange mennesker kan forstå deg bedre gjennom stjernetegnets tatovering, spesielt hvis de vet mye om astrologiske tegn.

Mange mennesker har sin egen tolkning av et stjernetegn, og det er greit, spesielt når det gjelder tatoveringer, ettersom kroppskunst gir deg friheten til å uttrykke din mening og følelser på dine egne premisser og måter. Stjernetegnstatoveringer kommer ofte med symboler som representerer hvert tegn, noe som gjør det lettere å gjenkjenne. Disse symbolene inkluderer krabbe, okse, løve og mange flere som vil bidra til å gjøre dyrekretsen din tatovering mer interessant.

Typer Zodiac Tattoos

1. Væren Floral Zodiac Tattoo

Hvis du er en Ares, så er denne Været blomster -dyrekretsen tatovering det beste valget for deg. Denne tatoveringen inneholder symbolet på Væren, som er ansiktsstrukturen til en vær. For en ekstra touch er det noen fargede blekkblomster rundt som gir det et veldig feminint utseende.

Væren tatovering for kvinner bak

2. The Gemini Twins Zodiac Tattoo

Vis frem en Gemini -intelligens og attraktivitet i denne tvillingtatoveringen Gemini. Denne tatoveringen inkluderer et portrett av to jenter som er svartfarget og vendt i motsatt retning, og Gemini -skiltet tattet i midten.

Gemini Zodiac Line Tattoo

3. Taurus Bull Zodiac Tattoo

Hold din dyrekretsetatovering enkel ved å prøve denne Taurus Bull zodiac -tatoveringen. Denne tatoveringen inneholder en enkel oversikt over en okse som representerer Taurus -tegnet. Alt denne tatoveringen har er en oversikt, som ikke direkte forteller at du har en dyrekretsetatovering som holder ting interessant og alle nysgjerrige.

Taurus Bull Tattoo for menn

4. Abstrakt kreftsymboltatovering

Symbolet for kreft er en krabbe, og du kan uttrykke det på en unik måte ved å bruke denne abstrakte kreftsymbolet dyrekretsen tatovering. Denne tatoveringen inkluderer kreftkrabben med en subtil byfunksjon mot krabben og noen abstrakte linjer. Betydningen bak denne tatoveringen er ganske dyp og gir deg en fantastisk kroppskunst.

Svart blekk Cancer tattoo på skulderen for kvinner

5. Libra Scales Zodiac Tattoo

Hvis du er en Vekt, er denne skala tatoveringen ideell for deg ettersom du på denne måten kan representere dine forhold og din omgjengelige natur.

Svart og hvit tatovering

6. Jomfruens stjernetegn

Vis frem jomfruens ro og stillhet med denne Virgo stjernetegnet -tatoveringen. Denne tatoveringen består av et enkelt stjernetegn Jomfruen tattet med svart blekk. Du kan legge til et par stjerner rundt skiltet for en liten feminin touch.

Liten jomfru tatovering på bein for menn

7. Leo Lion Zodiac Tattoo

Løven er det som representerer Leo -tegnet, så hvorfor ikke gjøre det mer dramatisk og interessant ved å inkludere to løver i Leo -dyrekretsen din? Denne tatoveringen har to løver som vender mot hverandre. Den ene løven er gulfarget, mens den andre er svart. Det endelige resultatet ville sett ganske kult ut.

Leo Lion tatovering på hånden

8. Skytten Zodiac Tattoo

Hvis du er en Skytt kan du prøve denne Skytten dyrekretsen tatovering. Denne tatoveringen viser en mannhest som skyter ild med en pil rundt en veldig stjerneklar bakgrunn som er blekket i blått.

Skytten tatovering for kvinner på underarmen

9. Aquarius Zodiac Tattoo

Aquarius zodiac -tatoveringen inkluderer en realistisk blåfarget bølge med dyrekretssymbolet blått. Denne tatoveringen er veldig direkte og enkel, noe som sikkert gjør den uimotståelig å få.

Fet vannmannstatovering på baksiden for kvinner

10. Fisken Zodiac Tattoo

Denne tatoveringen av Stjernetegn i Fiskene inneholder to gule blekkfisker som representerer Fisketegnet. Denne tatoveringen har et veldig morsomt animert preg.

Kul Fisketatovering

11. Scorpio symbol Zodiac Tattoo

Gå enkelt med denne prikkete Skorpionen -tatoveringen. Denne tatoveringen viser en prikket Skorpion med svart blekk, som er en god måte å representere tegnet ditt på.

Skorpionen tatovering for kvinner på hånden

12. Steinbukken Zodiac Tattoo

Hvis du er en Steinbukken, må du gå for denne tatoveringen. Designet har Steinbukken -symbolet, som er en hornbukk, og rundt det er et fint blomsterdesign blekket i svart og grått.

Steinbukken tatovering for menn

Konklusjon

Nå som du har alle stjernetegnets tatoveringsideer og betydninger foran deg, er det på tide at du booker time og får en ASAP !. Sørg for å velge et design som komplimenterer plasseringen du velger, og noe du kan stemme med.