V For Vendetta Mask Tattoo: Et av de mest kraftfulle revolusjonære symbolene

Med alt som skjer med politikken i verden i dag velger folk ofte å legge til en tatovering som har revolusjonerende betydning. Fredstegnet, anarkitegnet, maktmotstands neven og mange flere. Det er en bestemt tatovering som kanskje setter sammen alle disse tegnene. Det ble et symbol på protest over hele verden og er kjent som Vendetta -masken (også kjent som anonym maske).

Historien bak Vendetta -masken

Det hele begynte i London 1605 da den revolusjonære Guy Fawkes hadde et forsøk på å sprenge House of Lords. Forsøket skjedde 5. november, og Fawkes mål var å gjenopprette et katolsk statsoverhode. Han ble arrestert og henrettet, men folket husket ham ikke som en skurk. I dag er 5. november kalt som en del av den britiske Thanksgiving. Folk synger sanger om denne hendelsen som er kjent som Guy Fawkes Night eller Bonfire Night.

Forfatteren Alan Moore var overveldende inspirert av denne historien og skrev en bok kalt V for Vendetta som snudde verden på hodet. Moore presenterte Fawkes som den største grove helten som fremfor alt brydde seg om menneskerettigheter. Masken som karakteren V bærer i boken ble designet av den britiske illustratøren David Lloyd.

I 1988 ble det laget DC -tegneserier om V -krigeren som ble så populær blant unge mennesker. De ble alvorlig inspirert av masken og begynte å lage Vendetta -masken igjen og bruke dem når de lager noe revolusjonerende. Den ble hovedsakelig brukt av datamaskinhackere hvis identitet ikke kan bli kjent fordi de med all cybersikkerhet ikke ble funnet.

Popularitetseksplosjonen ble så stor i 2005 da regissøren James McTeigue laget filmen V for Vendetta. I dag kan masken sees overalt, på vegger, i butikker og som en tatovering med kraftig mening.

Betydningen av Vendetta Mask Tattoo

Før du bestemmer deg for å trykke Vendetta -masken på kroppen din, bør du seriøst lese om Guy Fawkes og forstå historien hans. Den bleke masken som den er er en veldig god design og ser fantastisk ut som en tatovering. Det er flere betydninger knyttet til det som er sterke og et perfekt tatoveringsvalg for opprørsåndene.

Rogue

For de av dere som spiller videospill, kan den useriøse betydningen være mer tydelig, men la oss forklare det litt. En useriøs karakter er kalt som en tyv, en skurk eller en spion som er skjult, noe som betyr at du ikke kan se den komme. Hvis du vil forske mer på denne betydningen, kan du se Rogue -karakterene i World of Warcraft eller Final Fantasy. Denne betydningen er en av de mest populære om Vendetta-masken fordi det i dag er et veldig spennende fenomen å lage ikke-synlige gode gjerninger.

Mot

Det krever mye mot å stå for det du tror og ikke la noen ødelegge drømmene dine. Så mot er den andre betydningen knyttet til masken som inspirerer folk til å trykke den som et tegn på protest mot et ødelagt samfunn.

Utfordrende normen

I dag blir Vendetta-masken hovedsakelig adoptert av dagens anarkister og som nevnt tidligere av ‘Anonym’ hackergruppe. Disse gruppene tror at V -helten lever i oss alle som strever etter en bedre fremtid og ser på ham som Freedom Warrior. Vi ønsker alle å forandre denne verden til det bedre og sikre en trygg verden for de neste generasjonene. Når de blir spurt, sier de fleste som har en Vendetta Mask -tatovering at det er hovedgrunnen til at de valgte det fordi de alltid vil tro at samfunnet ikke er tapt og det kan løses.

Vendetta Mask Tattoo Designs og kroppsplasseringer

Det er tonnevis med fantastiske design du kan velge maske fra. Svært ofte blekker folk ekstra elementer med masken for å definere en enda dypere mening. Den mest populære designen er masken kombinert med anarkistegnet. Det er hele ermer med masken i midten med V -skiltet over og brann rundt den. Denne tatoveringen er også populær blant kvinner, og den er vanligvis blekket med roser rundt den. Rosen har en betydelig betydning i denne historien fordi når V dreper en person som ødelegger regjeringen, lever han en fiolett rose bak. Selv menn blekker tatoveringer på brystet med masken i midten og roser på høyre og venstre side.

Ifølge noen tatoveringsartister er armen den mest valgte kroppsdelen for denne tatoveringen. Mer presist baksiden av underarmen, så når du legger armen opp i en knyttneve kan du se Vendetta. Det kan også være en liten tatovering på en finger eller ankelen, men betydningen endres ikke. Vendetta -masken, uansett hvor du skriver den, representerer revolusjonen og er ikke bare valgt for mote.

Tatoveringer er noe vi tar på kroppen vår for å bli der permanent. Masken er et symbol på håp for denne verden som sakte faller, så hvis du støtter denne ideologien er Vendetta -masken det mest modige valget. La oss se på noen av de vakreste Vendetta Mask -tatoveringsdesignene.

V for Vendetta Mask Tattoo On Hand Anonym tatovering på benet V for Vendetta Mask Tattoo V for Vendetta Mask Tattoo Sleeve V for Vendetta Mask Tattoo WIth Flower V for Vendetta Mask Tattoo With Red Rose And Quote Ideas Are Bullet Proof V for Vendetta Mask Tattoo With Candle V for Vendetta Mask With Hat Tattoo V for Vendetta Mask with Sword Tattoo V for Vendetta Mask Tattoo With Quote V for vendetta maske med bart og blomstertatovering Vi tilgir ikke Vendetta Mask Tattoo Anonym maske tatovering V for Vendetta Mask Tattoo And Girl

  • Tattoo Arm Rest – Hva du skal se etter når du kjøper en
  • Smertefrie tatoveringer med tatoveringskrem
  • Engangs tatoveringsrør – alt du trenger å vite
  • Tattoo strømforsyning: 6 tips om hvordan du velger den beste
  • Rotary Tattoo Kit: Fordeler & Ulemper