The Book Tattoo: En av de mest kreative tatoveringsdesignene av dem alle

En av de mest mystiske og magiske tatoveringene som er både interessante og alvorlige er boken. Det er tusenvis av flotte boktatoveringsdesigner som vi kan se på mange bokelskere rundt om i verden. Litteratur er en av de viktigste inspirasjonene for kunst fordi det er så mange magiske verdener, favorittkarakterer, meningsfulle rekvisitter. Tenk hva slags kunst du kan se når det gjelder tatoveringer. Disse designene er noen ganger enkle, men de fleste ganger er det de vakreste kunstverkene med en dyp personlig forbindelse. Boken har mange betydninger knyttet til den, så la oss utforske den mest interessante av dem:

Betydningen av boktatoveringen

Kunnskapens konge

Den første og viktigste betydningen er kunnskap. Det er mange bokelskere, men det er også de som har lest bare en bok og har vært koblet til den i livet. Det alene forteller oss at bøker er kunnskap og ofte befinner folk seg i historiene de leser. Mange av disse menneskene kobler seg til den grad de tatoverer favorittbøkene eller karakterene sine ved å velge eller designe de vakreste tatoveringene.

Vekker det indre barnet

Når det gjelder det indre barnet, er boken et av de mest verdsatte minnene som gjør oss litt nostalgiske. Vi husker historiene som våre foreldre og besteforeldre leste før sengetid, og historiene forble alltid i minnet vårt som en viktig del av vår psykologiske utvikling. Så noen ganger blekk tatoveringer inspirert av barnebøkene som en påminnelse om den gode tiden.

 En perfekt utflukt

I denne overfylte verden med så mange ting som skjer er boken den perfekte ferien. Folk dykker ned i de magiske verdenene og glemmer sitt konstante ansvar et øyeblikk. Det er den perfekte avslapningen for alle, og det samme kan kobles til din bokinspirerte tatovering. Når du ser på det, blir verden stille et sekund.

Det er tusenvis av design for en boktatovering, så la oss se på noen av de vanligste konseptene:

Bestill tatoveringsdesign

Før vi går inn i verden inne i boken, la oss forklare boken som en tatovering. Gjennom århundrene har boken tatt mange former. Fra leire- og vokstabletter til ruller, fra kodeks til boken vi kjenner i dag. Hvis du vurderer å tatovere en bok, er det mange design du kan undersøke for å inspirere deg til å velge den rette for deg.

Wooden Cover Medieval Book Design

Den mest populære er treomslaget middelaldersk bokdesign og er den mest tatoverte. DET ser bare nydelig ut, og det kan ikke ignoreres når du går gjennom tatoveringskatalogen i et tatoveringsstudio. Det gir en mystisk følelse av at noe hellig er skrevet inni og det er en del av brukerens liv. Noen ganger er denne tatoveringen designet med en lås i midten og nøkkelen er lagt til på en annen kroppsdel, eller det er ingen nøkkel i det hele tatt som betyr “denne boken er lukket”.

Det middelalderske bokomslaget er en del av tatoveringene i vintage -stil, og det kan utformes i kombinasjon med andre elementer for å gjøre det mer interessant. En av de mest populære er den gamle middelalderske boken med en ugle, halvmåne og stjerner som er ganske mystisk.

 Uglen er et symbol på visdom, og i kombinasjon med boken, månen og stjernene kan det bety at personen som har denne tatoveringen elsker sannheten. Uglen er også forbundet med døden, og derfor er den mesteparten av tiden representert med en måne og stjerner for å symbolisere mørket. Men dette er ikke en negativ representasjon fordi det betyr at opplysning kommer fra sannheten (eller lidelsen).

Apropos vintage stil, de andre mer populære boktatoveringene er de som er designet med blomster og blader. Det er så mange kombinasjoner av dette designet for å få tatoveringen din til å se fantastisk ut. Du kan gjøre tatoveringen din perfekt ved å legge til favorittblomstene dine rundt den.

Denne tatoveringen er stort sett populær blant kvinner, og det er noen seriøst gode design du kan velge din favoritt fra. Betydningen bak denne tatoveringen er forbundet med den feminine siden. En av de vanligste av dette er boken med roser. Rosene er et symbol for forsvar på grunn av tornene, og den vanligste betydningen er at rosene vokter boken som kan forstås som karakteren til hunnen som bærer den.

En haug med bøker

En annen vanlig tatovering er en haug med bøker. Mesteparten av tiden er det blekket på den øvre delen av armen, og det er veldig søte design med fantastiske farger. Denne tatoveringen er ofte forbundet med bokelskere og uttrykker sin evige lojalitet til bøker.

Den åpne boken

For det meste tatovert på baksiden, er den åpne boken et symbol på visdom. Det kan være et godt valg for mennesker som er åpne for å hjelpe andre, snakke med dem for å få dem gjennom stormer i livet. En annen interessant tatovering av denne typen er den flygende boken. Det er en åpen bok som symboliserer en fugl. Det er et vanlig valg for kvinner som legger til andre detaljer for å gjøre den flygende boktatoveringen fantastisk. Noen ganger er boken tatoveret liggende på bakken og sidene flyr vekk som fugler.

Noen mennesker tror at de har personlighet som åpen bok. Ingenting skjult eller ingenting inni. Alt er synlig. Disse menneskene velger også åpen bok som en tatovering eller som en del av deres større tatovering.

Et favoritt sitat

Blekking av favorittsitatet ditt fra en bok har blitt en mote i dag. Det er mye å legge til rundt det for å definere sitatet bedre. Dette er de mest interessante tatoveringsdesignene fordi de er meningsfulle og er dekorert med noen av de beste kunstdetaljene.

Favorittkarakteren eller scenen

Det er på tide å åpne bøkene nå og kikke inn for å finne ut hva som er de mest fantastiske karakterinspirerte tatoveringene. Det er veldig populære bokkarakterer som blir symboler for generasjoner. En av de mest tatoverte er den lille prinsen. Denne tatoveringen er alltid forbundet med det indre barnet, så menn og kvinner skriver ut Saint-Exupérys prins fra det originale omslaget, og hvis noen vil forstå hva som ligger bak dem, må de lese boken. Dette gjelder for alle boktegn inspirerte tatoveringer.

Andre populære karakterer og rekvisitter som vi kan se blant disse fantastiske tatoveringene er Edgar Allan Poes ravn, Tolkiens Ring of Power, kaninen eller katten fra Alice in Wonderland, Lovecrafts Chatulu og mange flere.

Folk blekker hele scener på kroppen som er veldig gjenkjennelige i begynnelsen, ser ut som The Shire, den hemmelige skapdøren til Narnia, The Hogwarts skole fra Harry Potter og mer. Det er også ermer som forteller hele historien, du kan gå deg vill i de fantastiske designene. Noen forteller historien om en Stephen King -bok eller en realistisk favorittroman, noen er inspirert av barnebok, men totalt sett er det et kunstverk av høy kvalitet og det krever mye talent for å skape en slik fantastiskhet.

Det er selvfølgelig ditt valg hvor du skal legge til boktatoveringen din. Det kan være lite eller stort avhengig av din personlige forbindelse med det. Boken vil alltid ha en spesiell plass blant tatoveringer fordi den er den mest meningsfulle tatoveringen av dem alle.

Her er noen vakre boktatoveringsdesigner:

Stack av bøker tatovering Stack av bøker tatovering Bestill Tattoo on Underarm Woman Bok med halvmåne, blomster og blader tatovering på underarmen eller en kvinne Bestill tatovering på baksiden av kvinnen Åpen bok med blomster som kommer ut av tatoveringen Bok med rosetatovering Åpen bok med tatovering Boksider og fugletatovering Stack av bøker tatovering Åpen bok med påfuglfjær og blader tatovering på baksiden av en kvinne Stack av bøker tatovering Book Sitat Tattoo Åpen bok med nøkkelhullstatovering på siden av en kvinne Åpen bok med halvmåne, stjerner, trær og fjelltatoveringer. Haug med bok med blomster, blader og en jente som sitter på den Tatovering på låret. Haug med bøker som har en kopp på den og Micky Mouse Smoke Tattoo. Stack of Books With 'I have lived a thousand lives' Quote Tattoo. Haug med bøker med sider brettet i hjerteformet tatovering. Stack av bøker tatovering. Åpen bok med stjerner, planet og syklonetatovering. Stabel med bøker med blomst og blader tatovering. Bunke med bok og en kopp på toppen av det tatovering. Book Flying As A Kite og 'It's Not The Destination Its The Journey' Sitat Tattoo. Åpen bok med halvmåne, stjerner, blomster og blader tatovering. Bøker med halvmåne, stjerner, blader og blomstertatoveringer. Tatovering bøker. En jente som leser bok med bunker med bøker på hodet og et eple på toppen av tatoveringen. Åpen bok med halvmåne, stjerner, blomster og blader tatovering. 'Selvfølgelig skjer det inne i hodet ditt, men hvorfor i all verden skal det bety at det er sant' Sitat med tre åpne bøker -tatovering. Haug med bøker med fugletatovering.

  • Tattoo Arm Rest: Hva du skal se etter når du kjøper en
  • Rotary Tattoo Kits – Fordeler & Ulemper
  • Engangs tatoveringsrør: Alt du trenger å vite
  • Tatoveringsmaskinrammer: Alt du trenger å vite
  • Tattoo Practice Skin – Tips & fordeler