Unika varianter av fotavtryckstatueringen

svart-och-grå-anpassat-manus-och-fotavtryck-tatuering-av-salvador-diaz-på-certifierade-tull

En av de mest älskade och populära tatueringsdesignerna idag är fotavtrycket, det kan föreviga ditt husdjur, hjälpa till att komma ihåg en älskad person som har passerat eller visa var du har satt foten i denna värld. Förutom dessa betydelser, designmöjligheterna för fotavtryckstatueringar är gränslösa.

Dessa fotspår kan anpassas helt genom att lägga till unik text eller fraser, från födelsedatum, passeringsdatum eller religiösa citat som har en personlig koppling till bäraren. Dessa tatueringsdesigner kan vara den verkliga storleken på ett fotavtryck eller skapas så små eller så stora som du vill att de ska bli färgade.

Innan du bestämmer dig för att få fotavtryckstatueringar, överväg en del av följande detaljerad information om de olika variationerna och betydelserna bakom dessa kreativa tatueringsdesigner.

Fotavtryck Tatuering Betydelse

Tilltalet med fotavtryckstatueringar är att det tillåter många olika betydelser och tolkningar, beroende på att personen får kroppen bläck. En tatuering av ett litet barns fot kan fira barnets födelse eller minnas barnets bortgång.

En fot symboliserar både syfte och styrka och flera fot som rör sig över kroppen är representativa för att gå på en oändlig resa. För dem som har kämpat mot ett missbruk eller kommit ut ur ett kränkande förhållande symboliserar de vandrande fotspåren att gå framåt eller gå vidare.

En sak är säker, om du funderar på att få en fotavtryckstatuering ritad från formen av en riktig fot, behöver du inte vara orolig för att någon ska ha just den tatueringen.

Varianter av fotavtryckstatueringar

När vi pratar om ett fotavtryck betyder det inte alltid ett barns eller vuxnas fotavtryck, dessa mönster täcker såväl andlighet som djur. Här är bara några kreativa sätt att fotavtryckstatueringarna används i olika kroppskonst idag:

Baby fotavtryck tatueringar

Baby eller barns fotavtryck är ett unikt sätt att markera ett barns födelse eller att komma ihåg ett barn som plötsligt har gått bort. Föräldrar tycker att barn växer upp snabbt, så fotavtryckstatueringar skapar permanenta minnen från när dessa barn föddes eller placerades i dina armar den första gången.

De flesta sjukhus gör avtryck av barnets fot när de föds, använd detta tryck som mall för din tatuering. Många sätter barnets namn och födelsedatum med tatueringen. Lägg båda barnens tryck nära varandra för att skapa fjärilsvingar. Om du förlorade ett barn, använd samma idé för att skapa änglavingar.

Fotspår som går i sanden

En av fotavtryckstatueringarna som är lätta att anpassa är fotspår som går i sanden. Fotspår har också kristna konnotationer, som påminner anhängare om hur deras Gud går bredvid dem. Fotspår som går i sanden representerar en persons livsresa eller visar framåt efter att ha hanterat ett missbruk eller gått vidare efter ett kränkande förhållande.

Fotspåren kan för vissa symbolisera att de vill ha en påminnelse om var de har varit och hur de kan nå de mål de har i livet om de bara fortsätter att gå. Ett steg i taget, som sköldpaddan, långsam och stadig, och allt är verkligen möjligt.

Buddhas fotavtrycksdesign

Oavsett om du utövar buddhism eller om du bara älskar dessa läror, har ett Buddha fotavtryck med sig mycket djupa religiösa symboliska betydelser. Dessa fotavtryckstatueringar symboliserar Buddhas närvaro i alla hans läror, en påminnelse om att han också vandrade på jorden.

Detta är ett unikt sätt att hålla Buddha i åtanke och hela tiden påminna dig själv om att du måste följa hans fotspår. Anpassa denna design genom att införliva hans läror i tatueringen, som att placera ett dharmahjul i fotavtrycket för att hålla dig fokuserad på att öva buddhistiska principer varje dag.

Pet Paw Print Tattoo

Tekniskt sett inte ett fotavtryck, berätta det för människor som älskar sina husdjur och vill skapa en permanent påminnelse på sina kroppar om sina furiga familjemedlemmar. Att få fotavtryckstatueringar av hundar eller katter är en roligt sätt att föreviga dem.

Ett populärt sätt att skapa en tatuering med tassar är att sätta husdjurets namn runt fotavtrycket, följt av ett särskilt meddelande. Anpassa husdjurets tryck genom att själv ta en kopia av deras tass med lite färg och papper, och det kan vara grunden för designen.

För flera husdjur, ta alla avtryck och skapa små fotavtryck över hela kroppen, oavsett om fotleden, handleden, midjan eller i ett kreativt mönster nära örat.

Dessa roliga och kreativa fotavtryckstatueringar är idealiska för kvinnor eller män och har en mycket speciell betydelse för föräldrar som har överlevt en svår resa.

Dessa fotavtryckstatueringar har möjlighet att anpassas på många sätt, perfekta för att återspegla individens andlighet, tidigare erfarenheter eller de kontakter de har gjort under hela sitt liv. Håll fotavtryckstatueringarna utom synhåll för att vara en personlig påminnelse eller visa dem för världen på din handled, öron eller armar.

fotavtryck-tatueringar-christopher-aliana fotavtryck-tatueringar-hayden lily-mens-inner-arm-bicep-footprint-tattoos populära-william-namn-handavtryck-och-fotavtryck-tatuering citat-fotavtryck-tatuering-på-gentleman robzink sam_1434 savann-sophia-svart-bläck-fotavtryck-tatuering-på-vänster-bak-axel 1-fjäril-baby-fot-utskrifter-på-ryggen 100_2310 14688_476064419102615_534463928_n_large baby-tattoo-4 svart-och-grå-anpassat-skript-och-fotavtryck-tatuering-av-salvador-diaz-på-certifierade-tull söt-baby-och-fotavtryck f785cf2e6e7b6fe3ddf9adfee98a61b2 fotspår-och-stjärnor-tatueringar-på-bröstet fotavtryck-tatuering-jz

Andra populära tatueringsidéer och designer

Handledstatueringar – Trampstämpelstatueringar – Brösttatueringar – 3D -tatueringar