Peste 40 de vedete cu furniruri

Este adevărat că nu toată lumea are acele albe sidefate la care visăm cu toții, dar cumva vedetele tind să aibă un zâmbet perfect, de fiecare dată când se confruntă cu venitul. Cum este posibil chiar? Ei bine, adevărul este că majoritatea celebrităților au trecut prin una sau alta intervenții chirurgicale dentare pentru a-și instala protezele dentare. Nimeni nu se naște cu adevărat cu setul perfect de albi sidefați și acest lucru este stabilit ca un fapt. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că persoanele care nu sunt celebrități, oamenii de rând, ca tine și cu mine, putem avea, de asemenea, zâmbete perfecte, pentru că ne raportăm la celebrități la un anumit nivel, cel puțin. Procedurile dentare efectuate de experți sunt acum accesibile pentru aproape toată lumea, la fel și zâmbetul perfect.

Din cauza unui astfel de salt în stomatologia cosmetică, este posibil să se corecteze toate acele aliniații greșite, iar cele colorate au zâmbit într-o imagine perfectă. Cu siguranță nu este necesar să fii o celebritate pentru a efectua aceste operații și dacă ai nevoie de acel salt de încredere care a fost mult timp pierdut, știința a făcut-o posibilă! Această industrie este produsul a zeci de ani de cercetare și îmbunătățirea tehnologiei. Este destul de inovatoare și considerată „artă” printre clienții care sunt interesați să se fixeze cosmetic. Rezultatul este că clienții pot savura cu adevărat acel zâmbet perfect. Îngrijorarea cu privire la deformările cu care te naști este acum un lucru din trecut. Tot ce trebuie este o formă pentru a vă recâștiga toată încrederea.

Ce sunt furnirurile?

Ei bine, doctorul Sam Saleh vorbește despre furniruri ca pe o carcasă de porțelan care este folosită pentru a spori dinții prin atașarea lor. Furnirurile pot ajuta la reducerea golurilor dinților. dă o lungime dinților altfel mai scurți și disimulează-ți zâmbetul strâmb. Procedura este destul de simplă. Dintele este forat, iar porțelanul este atașat de dinte pentru a spori aspectul. Aparatele dentare sunt acum un lucru din trecut, deoarece acest proces durează doar două săptămâni. Prin urmare, fațetele s-au dovedit a fi un substitut excelent pentru bretele. Mai mult pentru laudă este faptul că este foarte personalizabil și oferă dinților tăi o soluție permanentă. Probabil de aceea este un astfel de succes printre celebrități.

Pentru vedete, este important să arate minunat în orice moment, deoarece asta este ceea ce solicită îngrijitorul lor. Nu este căutarea de vârf strategia lor de branding? Aceștia ar trebui să arate într-un anumit fel pentru a da un exemplu celorlalți și pentru a vinde ceea ce trebuie să vândă pentru a-și câștiga pâinea și untul. Prin urmare, am creat o listă de vedete care au trecut sub foarfecă pentru a obține un zâmbet grozav. Dacă sunteți curioși să aflați despre transformarea vedetelor voastre preferate și despre secretul din spatele zâmbetului lor de milioane de dolari, citiți-le, deoarece lista este destul de imensă!

 • Tom Cruise

Furnir faimos

Îți vine să crezi că poza din stânga este poza „înainte” a inimii noastre preferate, Tom Cruise? Este adevărat că chiar și o celebritate ca el trebuie să obțină ajutorul furnirurilor pentru a realiza cum arată astăzi. Ca un proaspăt, el nu avea cu adevărat un set de dinți grozavi. Au fost pătate și aliniate greșit. Actorul principal trebuie să aibă un zâmbet grozav și asta l-a determinat să facă și el munca. A trecut prin proceduri precum albirea și alinierea dinților pentru a-și rezolva nevoile dentare. Avea și fațete, deoarece nu părea suficient. Cred că, dacă există cerințe, nu este nevoie să te feri să le rezolvi, luând ajutorul tehnologiei în plină expansiune.

 • Zac Efron

Furnir faimos

Probabil că fiecare fată s-a îndrăgostit de Zac Efron de la adolescență chiar din zilele sale muzicale de liceu. El este una dintre cele mai populare vedete din generația sa și nu putem da vina pe altceva decât pe zâmbetul său care a capturat multe inimi. Se știe că le face pe doamne să se lase. Cu toate acestea, realitatea este că acest inimă Disney a suferit operații dentare pentru a avea acel zâmbet de milioane de dolari. În zilele sale Disney, el nu era cu adevărat un fan al zâmbetului său strâmb și avea dinții inegali, cu un mic spațiu în față. A decis să răspundă că va avea fațete pentru a-și rezolva problema. Nu numai că și-a reparat spațiul dentar, dar procedura i-a făcut și dinții să pară mai strălucitori și, prin urmare, un zâmbet perfect pentru imagine.

 • Nicolas Cage

Furnir faimos

Nicolas Cage și-a făcut numele în lista celebrităților care au avut proceduri dentare pentru a obține zâmbetul. Totul a început cu rolul din filmul intitulat „Birdy”, când în 1984 și-a scos dinții. Cu toate acestea, era sigur că nu putea să-l mărească cu aceiași dinți deranjați și că trebuia să facă ceva imediat. A decis să facă fațetele de porțelan despre care s-a vorbit atât de mult la Hollywood. Nu știa puțin, fațetele făceau minuni și probabil acesta este motivul pentru roluri atât de reușite la Hollywood de atunci.

 • George Clooney

Furnir faimos

Te-ai gândit vreodată că George Clooney va face vreodată această listă? Și eu am fost destul de șocat! Cu toate acestea, adevărul nu poate fi transformat și ar fi corect să acceptăm faptul că George a luat și ajutorul furnirurilor pentru a ajuta cu minunatul său zâmbet. El este considerat a fi unul dintre cei mai frumoși bărbați din industrie, dar nu totul era o imagine perfectă când a aterizat în industrie. Dacă te uiți la fotografiile vechi ale lui, vei descoperi că avea dinți destul de neuniformi. Pentru referință, puteți reveni la seria sa, „Fapte de viață”. Imediat după încheierea seriei a primit un set de fațete și alte intervenții chirurgicale dentare pentru a-și îndrepta zâmbetul. Un fapt interesant este că el nu s-a născut cu adevărat cu astfel de dinți. Este cunoscut că își șterge foarte mult dinții sub stres, ceea ce ar fi putut duce la deteriorarea dinților. Dentistul său a fost cel care i-a sugerat că trebuie să obțină fațete pentru a-și recupera forma originală a dinților.

 • Ben Affleck

Furnir faimos

Ben Affleck, încă din tinerețe, este acreditat cu aspectul cel mai bun pe care orice om îl poate avea în industrie. Avea un zâmbet de murit și a exploatat orice ocazie care i-ar fi lovit ușa. Înainte de a se transforma în hottie la Hollywood ca bărbat adult, avea dinții destul de tăiați. A decis să treacă prin multe operații estetice pentru a-și repara dinți. În cele din urmă, și-a luat fațetele și acum se bucură de albii săi perle. Îl poți vedea cu zâmbetul său perfect în filme de succes precum „Daredevils” și „Batman vs Superman”.

 • Jim Carrey

Furnir faimos

Jim Carrey este adesea asociat cu roluri comice în industria cinematografică. Dar nu este chiar o ironie faptul că o persoană care urmărește comedie nu este mulțumită de propriul său rânjet? S-ar putea să-l fi văzut în diferite filme precum „Masca” sau „Detectivul de animale de companie” și a fost minunat la asta. Cu toate acestea, a suferit mult cu probleme dentare și, pentru a-l corecta, a luat ajutorul fațetelor.

 • Morgan Freeman

Furnir faimos

Nu putem spune cu adevărat că toată lumea este atât de mulțumită de dinți, cât și de abilitățile lor de actorie, deoarece Morgan Freeman este un actor grozav, dar a existat un moment în care dinții lui nu erau. Când a început în filme, avea dinții patați și niște goluri dinți în dinții din față. Cu siguranță din cauza vârstei sale, Morgan Freeman a decis să le rezolve prin furnir. El crede că l-a făcut mai încrezător și, prin urmare, i-a adus mai multe roluri la Hollywood. Deși problema dinților i-a apărut din cauza vârstei, a început să pară mult mai tânăr decât înainte, după o intervenție chirurgicală estetică.

 • Mike Tyson

Furnir faimos

Dacă este altceva, Mike Tyson nu este cunoscut pentru setul său de albi sidefii. El a avut întotdeauna un spațiu în partea din față a dinților și a fost o vreme, dar un boxer ca el a trebuit să obțină un capac de aur pe acea parte pentru a spori aspectul. Cu toate acestea, nu a ajutat cu adevărat. Într-o perioadă de timp, Mike Tyson a decis să-și înlocuiască dinții aurii cu o opțiune mai bună, adică furnir. În calitate de boxer, astfel de deformări sunt destul de frecvente, dar totuși nu a avut niciodată un zâmbet frumos. După ce a făcut acele furniruri, a reușit să reducă puțin acest decalaj, dacă nu chiar în totalitate. Dinții lui arată acum perfect aliniați și de culoare mai strălucitoare. Acum putem spune că zâmbetul său valorează acum un milion de dolari.

 • Demi Moore

Furnir faimos

Așadar, avem oameni care arată maturi chiar și când sunt tineri și apoi există oameni care par să arate grozav pe măsură ce îmbătrânesc … la fel ca vinul! Demi Moore, fără îndoială, arată mai bine decât jumătate din actorii de vârsta ei și trebuie să spunem că este nevoie de mult efort pentru a arăta atât de uimitor. O parte din aceste eforturi este și menținerea acelor albi sidefii. Dar te-ai gândit vreodată că nu mai era deloc așa înainte? A intrat în această listă pentru că a primit și fațete pentru a-și fixa zâmbetul. Odată cu vârsta ei, a avut decolorarea dinților și, pentru a preveni acest lucru, a optat pentru multe intervenții chirurgicale înainte de a se stabili pentru furnir. Acum zâmbetul ei arată mai frumos decât înainte, dinții ei sunt albi strălucitori și mai aliniați decât au fost vreodată. Cu toții avem știința să mulțumim pentru asta!

 • Catherine Zeta-Jones

Furnir faimos

Catherine Zeta-Jones are o frumusețe impecabilă și este considerată una dintre cele mai fermecătoare femei de la Hollywood. Cu toate acestea, în spatele acestui zâmbet fermecător se află operațiile estetice. Când era tânără, Catherine avea dinții zdrobiți și strâmbați. Dacă ai săpat adânc, o vei găsi și pe ea mai tânără în bretele. În timpul carierei sale, a decis să-și repare acel zâmbet și a trecut prin proceduri precum albirea dinților și obținerea furnirurilor. Dacă nu ar fi fost progresul în astfel de tehnici, nu am fi văzut niciodată zâmbetul impecabil pe care Catherine Zeta-Jones îl poate oferi acum.

 • Celine Dion

Furnir faimos

Toată lumea o cunoaște pe Celine Dion din cantecul ei imens de succes Titanic, „My Heart Will Go On” și trebuie să spunem că această cântăreață canadiană are una dintre cele mai bune voci de la Hollywood. Totuși, ceea ce ea nu a perfecționat a fost dinții ei. Înainte de a fi faimoasă, avea niște dinți cu adevărat dezaliniți și patați pe care voia cu disperare să-i repare. Pe măsură ce cariera a luat ritmul, a decis să se supună unor proceduri cosmetice pentru a arăta cum arată. Și-a făcut fațetele și acum dinții par cât mai uniformi. Sunt mult mai albi decât înainte.

 • Hilary Duff

Furnir faimos

Știm cu toții pe Hilary Duff așa cum îl cunoaștem pe Zac Efron, adică din rolurile lor Disney. Hilary a fost odată un nume cunoscut, jucând în spectacol, „Lizzie McGuire”, ca actriță principală. A ajuns și pe această listă! În vremurile mai tinere, nici ea nu avea un zâmbet perfect, așa că, în timp ce a făcut un salt de la cariera de actorie la cea de cântat, a decis să ia ajutorul chirurgiei estetice. Odată ajunsă în spectacol în 2009, ea și-a cioplit din greșeală dinții din față pe un microfon. Aceasta a fost motivația de care avea nevoie pentru a-și repara întreaga proteză în loc de un singur dinte tăiat. Acum are zâmbetul restaurat, mai drăguț decât înainte și cu toții putem mulțumi furnirului pentru asta.

 • Niall Horan

Furnir faimos

Îți amintești de vremea când adolescențele au luat-o razna peste One Direction? Pun pariu că și Niall Horan a fost la fel de impresionat. Totuși, ceea ce nu l-a impresionat a fost setul de dinți strâmb și nealiniat. Ca parte a uneia dintre cele mai populare băieți, a trebuit să le repare. Putem vedea și imaginile sale anterioare în spectacolul X-Factor unde a fost prezentat când era doar un adolescent. A încercat chiar să poarte bretele și de ceva timp. Dar, datorită carierei sale de succes, el se poate bucura acum de un zâmbet reușit după ce a terminat aceste furniruri. Și acesta este probabil motivul pentru care și doamnele s-au leșinat.

 • Emma Roberts

Furnir faimos

Puteți vedea clar diferența dintre imaginile Emma și înainte și după fotografii. În copilărie, dinții nu erau aliniați și cam strâmbați. Ea a decis să le rezolve ca și cum ar face-o majoritatea vedetelor, adică obținând niște furniruri. Și acesta este motivul pentru care ea este un nume atât de popular în industria cinematografică. Aș da vina pe zâmbetul ei frumos!

 • Miley Cyrus

Furnir faimos

Miley Cyrus a fost iubita tuturor când a venit pe canalul Disney sub numele de dulce și fermecătoare Hannah Montana. Cu toate acestea, avea un zâmbet obraznic și strâmb. Avea dinții nealiniați în toți anii adolescenței, dar părea drăguță. Cu toate acestea, când a părăsit Hannah Montanna și a decis să sară într-o carieră de cântăreț, a decis să-și fixeze dinții și cu fațete. Există o mulțime de diferențe în aspectul ei, deoarece este destul de evident de la ea înainte și după poze aici. Zâmbetul ei arată superb.

 • Jordyn Woods

Furnir faimos

Jordyn are un decalaj iconic pentru care era cunoscută, dar probabil că nu-i plăcea atât de mult și „dorea o schimbare”? Ea a continuat și a primit o intervenție chirurgicală estetică pentru a umple aceste lacune. Ea a primit fațetele și chiar a remediat nealinierea. Este atât de pregătită pentru un zâmbet perfect.

 • Emma Watson

Furnir faimos

Emma … sau mai mult ca Hermione de la Harry Potter? O cunoaștem cu toții de când era un copil drăguț în acea serie Harry Potter și toată lumea i-a iubit chipul ei nevinovat. Am fost alături de ea la fiecare pas al carierei sale și se poate observa cu ușurință că nu avea zâmbetul perfect pentru imagine pe care îl are acum când era mai tânără. Avea dinții strâmbi care păreau drăguți când era mică. Cu toate acestea, a decis să-și schimbe zâmbetul strâmb în ceva perfect, obținând aceste furniruri … Și acum, cu siguranță își bate toate momentele de covor roșu..

 • Cardi B

Furnir faimos

Așadar, Cardi B și-a luat numele pe listă și probabil că ați ghicit asta și din propria cântec, unde a spus „a luat o pungă și i-am fixat dinții”. Aceasta este o replică din piesa ei, „Bodak Yellow”. În copilărie, avea dinții strâmbați, dar a obținut furniruri de 40.000 de dolari pentru a obține acel zâmbet și putem vedea cum a crescut valoarea sa netă de atunci.

 • Snooki

Furnir faimos

Snooki este fashionista noastră MTV. Nicole Snooki Polizzi a fost pe MTV cu multe tendințe de modă care au prins furia precum coafura ei de stup! Cu toate acestea, dinții ei erau ceva de care era mereu preocupată. Nu a avut un zâmbet perfect, dar a decis să le corecteze și să fie un pic luminate de procedurile cosmetice. Se poate constata cu ușurință că vedeta din Jersey Shore este mult mai fericită cu noile ei fațete!

 • Meghan Markle

Furnir faimos

Deci cine a crezut cu adevărat că ar putea exista furniruri în spatele acelui zâmbet regal de milioane de dolari? În copilărie, Meghan a avut aparate dentare, dar se zvonește că a primit fațete pentru a le repara.

 • Cheryl Cole

Furnir faimos

Am cunoscut-o pe Cheryl Cole din versiunea britanică a The X Factor, unde a primit multă dragoste și admirație din partea publicului. Era plină de viață și avea un zâmbet drăguț, cu gropile ei frumoase strălucind. Cu toate acestea, nu era foarte fericită cu dinții. De îndată ce a câștigat un pic de popularitate în carieră, a decis să-și aranjeze dinții, pentru că, pentru ea, a venit timpul pentru unele spectacole. Și nimeni nu se poate certa, dar de atunci este pe foc.

 • Victoria Beckham

Furnir faimos

Acest fost membru al Spice Girls este cunoscut pentru stilul și moda ei de înaltă modă. Este una dintre cele mai faimoase Spice Girls pe care generația noastră le-a cunoscut vreodată. Cu toate acestea, în copilărie, nu avea nimic plin de farmec cu dinții. Bineînțeles, ea a trebuit să se alăture listei vedetelor cu dinți perfecti și a fost în anii 90 când a optat pentru a face fațetele pentru ea însăși. Uită-te la ea acum!

 • 50 centi

Furnir faimos

Așadar, 50 Cent a trebuit să plătească un pic mai mult pentru a-și repara dinții … și merită cu totul. Există o poveste în spatele motivului pentru care rapperul și-a aranjat dinții, deoarece el părea destul de deranjat de ei înainte. Motivul a fost că un alt rapper l-a chemat să-și facă dinții. El și-a reparat decalajul, dar și-a lăsat dinții să rămână în forma naturală așa cum erau înainte.

 • Louis Walsh

Furnir faimos

Cheryl Cole nu a fost singura din emisiunea X-Factor care și-a făcut dinții. Louis Walsh este chiar în spatele ei pentru a-și repara dinții. Walsh este un renumit manager de muzică irlandez care a fost unul dintre judecătorii celebrului reality show britanic. Dar acesta nu este singurul lucru pentru care este cunoscut. Înainte de a veni la televizor, și-a reparat protezele prin alinierea dinților strâmbați și albirea acelor perle. Se pare că a meritat în totalitate.

 • Grey Busey

Furnir faimos

Știm că Gary Busey are o personalitate atât de diferită. Pentru unul, el este destul de simplu și deschis și probabil că se potrivește și cu fațetele sale uriașe de porțelan. Motivul unei modificări estetice a fost că acest actor de la Hollywood a intrat într-un accident de motocicletă la sfârșitul anilor ’80 și și-a deteriorat grav fața. În timp ce își corecta restul feței, a optat pentru un set de dinți supradimensionați pe care numai el îi poate scoate.

 • Keith Urban

Furnir faimos

Keith Urban arată frumos la fel de uniform, dar înainte de a arăta așa, avea un gol în dinți, ceea ce este destul de evident în primele sale fotografii. Pe măsură ce a progresat în carieră, și-a reparat protezele dentare înainte de a se căsători cu Nicole Kidman în 2006. Dinții lui arată acum aliniați, mai albi și în formă. El nu a făcut niciun comentariu cu privire la operația sa estetică și nu putem spune cu adevărat care este povestea din spatele ei sau când s-a întâmplat.

 • Lloyd cher

Furnir faimos

Se pare că toată lumea de pe X-Factor a prins tendința de a-și fixa dinții unul după altul. Prin urmare, nu este de mirare că și Cher Lloyd s-a alăturat liniei. Vocea ei era perfectă, dar nu îi lipsea decât un zâmbet de milioane de dolari. Pe măsură ce a crescut în carieră, și-a aranjat albul perlat, făcându-i mai strălucitori și aliniați. Într-un interviu din primele sale zile, ea i-a spus intervievatorului că își urăște dinții, ceea ce credea că o face să arate ca un iepuraș. Cher Lloyd a cântat în cele mai mari evenimente de după aceea, cum ar fi Gala Glendale de la Bloomingdale, în beneficiul VH1 Save The Music Foundation și ea devine puternică de atunci.

 • Chris Rock

Furnir faimos

Chris Rock, la fel ca mulți actori și actrițe din vremea sa, era, de asemenea, nesigur cu privire la aspectul său. Cel mai mare dintre toate nesiguranțele sale erau dinții lui strâmbați, despre care credea că formează o formă de V cu capul în jos. Actorul, după ce a jucat în cel mai mare film al său, „Lethal Weapon”, a decis să facă o intervenție chirurgicală estetică pentru a îmbunătăți aspectul. Apoi a luat ajutorul intervenției chirurgicale dentare și și-a luat fațete.

 • Jennifer Garner

Furnir faimos

Jennifer Graner are un zâmbet destul de drăguț, cu gropițele sale. Cu toate acestea, nu a fost deloc ușor pentru ea, deoarece a ajuns pe această listă. Ea, evident, și-a reparat protezele. A primit furnir și a obținut un zâmbet mai luminos și mai aliniat decât ceea ce a avut înainte. Cred că îi face magie. Pare uimitoare.

 • NeNe Leakes

Furnir faimos

Nene Leakes a devenit celebru prin prezentarea în emisiunea Real Housewives și a devenit rapid un nume de uz casnic. De îndată ce a atins apogeul în carieră, a decis să-și facă dinții, ceea ce a spus că este dorința ei atât de mult timp. Sigur că a muncit din greu pentru a câștiga un set complet nou de furniruri. A cheltuit 50 de mii de dolari pe platou pentru a se asigura că dinții ei sclipesc la fel de strălucitori ca și cariera ei. Acest lucru i-a făcut dinții să pară și mai aliniați și își stârnește tot timpul zâmbetul perfect. Pun pariu că a meritat pentru ea.

 • Courtney Love

Furnir faimos

Courtney Love este un mare autor și o cântăreață care s-a maturizat frumos cu vârsta. Frumusețea pe care o emană a venit din operația dentară pe care nu este timid să o declare. Și-a făcut rost de un nou set de fațete ceramice pentru acel zâmbet mai luminos. Dinții ei arată strălucitori și aliniați.

 • Janice Dickinson

Furnir faimos

Janice Dickinson este o supermodelă și cineva căutată pentru inspirație sau ca un exemplu perfect de frumusețe. Înainte avea multe proteze făcute pentru a-și înlocui dinții lipsă și este mândră proprietară a doi falsi. Vestea a ieșit la iveală când unul dintre dinții ei a căzut sub o masă în timp ce lua masa într-un restaurant. Dinții erau destul de scumpi, așa că i-a căutat frenetic. Cu toate acestea, nu s-a sfiat niciodată de dinții ei falși și chiar a vorbit despre alinierea și albirea dinților cu ajutorul furnirurilor. Îmi place cum vedetele ca ea nu sunt timide cu privire la neajunsurile lor.

 • Joe Biden

Furnir faimos

Se pare că Joe Biden s-a născut cu un set de dinți atât de perfect, dar nu este cu adevărat adevărat. Vestea este că a cheltuit enorm de 20 de mii de dolari SUA pe fațetele sale ceramice înainte de a se pregăti pentru campaniile sale. Dinții lui arată acum mai bine aliniați și mai strălucitori decât erau până acum. Probabil acesta este motivul pentru care le fulgerează mai des decât le făcea înainte albii sidefati.

 • Jamie Foxx

Furnir faimos

La fel ca supermodelul, Jamie Foxx a zvonit că ar purta și dinți falși. Este un actor incredibil și, pe măsură ce se întâmplă tot timpul, accidente de actor. Nu a avut niciodată un spațiu în dinți și au părut destul de bine, dar se știe că are o proteză dentară. În plus, și-a fixat dinții prin furniruri, astfel încât dinții să arate mai natural aliniați și mai luminoși decât înainte. În loc de aparat dentar, a decis să meargă pe drumul mai scurt.

 • Cristiano Ronaldo

Așa că toată lumea este atât de închisă cât de dezirabil arată Cristiano Ronaldo și nu putem fi mai de acord. Omul respectiv a primit mușchii aceia frumoși ai picioarelor și un corp potrivit, pe care toată lumea îl dorește. El este o inspirație pentru milioane de băieți și fete. Cu toate acestea, el a atins succesul, pentru că era totul despre fotbal și nu-i păsa deloc de cum arăta deloc. Cu toate acestea, dinții lui strâmbați au fost destul de vizibili inițial. În timp ce urca scările succesului, a decis să încerce totul, de la bretele până la cabluri și extragere pentru a-și îmbunătăți zâmbetul. Cu toate acestea, s-a instalat puțin mai târziu cu un set de furniruri noi care l-au ajutat să-și reducă dinții și să aibă un aliniere mai strălucitor și albi strălucitori..

 • LeAnn Rimes

Furnir faimos

Nu a fost ușor pentru LeAnn Rimes să-și corecteze zâmbetul. În știri, ea a trecut prin multe operații estetice pentru a obține un zâmbet perfect. În anii 90, Rimes a trecut prin operații estetice pentru a-și obține furnirurile. Cu toate acestea, peste tot, ea și-a dat în judecată medicul dentist, deoarece fațetele i-au provocat mai multă durere în loc să-i facă viața mai bună. Durerile ei au dus la o problemă mai dentară care a devenit și o piedică în munca ei. Acest lucru a dus la o serie de și mai multe intervenții chirurgicale și nu vă va veni să credeți, dar este în total 29. Ea a avut nouă canale radiculare din ele. Totuși, se pare că totul a meritat necazul, pentru că acum își dă tot timpul un zâmbet frumos și nedureros.

 • Michael Douglas

Furnir faimos

Michael Douglas a avut întotdeauna un set de dinți grozav, dar decolorarea care vine odată cu vârsta a fost o problemă. A decis să-și smulgă mugurul și și-a luat dinți de porțelan, ceea ce i-a dat cu adevărat un zâmbet frumos. Se pare că nu ar putea fi mai fericit pentru că este adesea văzut fulgerându-și albul perlat.

 • Kate Beckinsale

Furnir faimos

Kate Beckinsale și-a transformat întreaga personalitate atunci când și-a obținut aceste furniruri de porțelan pentru a-și repara zâmbetul. Avea dinți mai mari, iar smalțul ei era puțin decolorat. Acum, dinții ei arată mai sănătoși ca niciodată, în timp ce trecea sub ace. Ea a explicat întreaga procedură în interviu și a spus că fațetele ei s-au amestecat foarte bine cu alte trăsături ale feței ei transformându-i în totalitate aspectul. Cu puțină grijă și efort, fațetele de porțelan sunt bune pentru a merge timp de aproximativ 15-20 de ani pe bandă.

 • Nicole Kidman

Furnir faimos

Nicole Kidman nu avea într-adevăr un set de dinți grav perturbați, dar erau destul de mici. A intrat sub ace pentru a-și scoate țesutul aparent gingival, astfel încât dinții să arate mai mari decât înainte. Următorul pas pentru ea a fost de a obține niște furniruri de porțelan pentru a spori aspectul.

Trebuie să spun că atunci când ne dăm seama că chiar și vedetele au defecte, ne face să simțim un pas mai aproape de ele. Toate aceste lucruri ne fac să ne raportăm și mai mult la ele. La fel ca aceste celebrități, ne putem repara dintele sau orice altă intervenție chirurgicală estetică. Cu o creștere a tehnologiei, totul este posibil, dar depinde de tine dacă vrei să o îmbrățișezi sau să alegi opțiunea de a o modifica.

Ai avea vreodată nevoie de furnir?

Dacă sunteți nemulțumit de felul în care zâmbiți sau, probabil, credeți că dinții ar putea arăta mai bine, este posibil să luați în considerare câteva opțiuni pentru a le schimba. Odată cu creșterea tehnologiei cosmetice și conștientizarea modului de a face acest lucru, rezolvarea oricărui lucru este total posibilă acum. Furnirurile sunt o astfel de opțiune care vă va ajuta să vă atingeți aspectul. Cu toate acestea, nu înseamnă întotdeauna că este cea mai bună opțiune pentru dvs. Vedetele au nevoie de furniruri pentru că au câștigat pâinea și untul prin astfel de mijloace. Procedura este destul de costisitoare și ar putea necesita și o atenție specială. Dar, la fel ca LeAnn Rimes, poți să te confrunți și cu unele probleme … și asta ar putea chiar să coste mai mult.

Deci, întrebarea persistă dacă furnirul merită timpul și efortul dvs.? și chiar trebuie să le faceți pentru că uneori confundăm „dorințe” cu „nevoi”? Trebuie să luați în considerare mai multe opțiuni disponibile acolo, care sunt ieftine, dar ar putea dura ceva mai mult. Cel puțin sunt proceduri sigure.

Iată o listă de semne care indică faptul că trebuie să obțineți furniruri:

 • Dacă dinții tăi sunt sparte, crăpate, ciobite din cauza unui accident, ai nevoie de un furnir. Un furnir vă poate ajuta să rezolvați problema și să o rezolvați. În special, furnirul de porțelan se potrivește cel mai bine pentru așa ceva. Acesta vă va ajuta să restabiliți forma naturală a dinților pentru a vă face să vă simțiți îmbunătățiți.
 • Colorarea dinților este o problemă majoră și pur și simplu nu puteți părea să le albiți, indiferent de ceea ce proclamă industria. Cu siguranță ar trebui să obțineți un furnir pentru asta. Nu este de încredere nicio cantitate de produse de albire, cum ar fi pasta de dinți sau geluri, deoarece acestea nu funcționează mai ales. Sau altfel, ar putea avea nevoie de ani de utilizare pentru a vedea de fapt diferența. Fațetele de porțelan pot ajuta și reduce pata, astfel încât dinții să arate mai albi. Vă va ajuta să îndepărtați orice fel de sport de pe dinți.
 • Oamenii sunt în majoritate iritați de golurile dinților, deoarece nu sunt considerați „frumoși” de standardele de frumusețe. În cazul în care aveți și un spațiu dentar, puteți obține furnir pentru a vă rezolva problema. Un furnir poate remedia toate golurile mici sau mari, indiferent dacă este vorba de un singur gol sau de mai multe goluri. Este obișnuit ca unele persoane să opteze chiar pentru lipirea dinților, dar majoritatea oamenilor optează pentru furnir pentru un rezultat etern. În orice caz, medicul dumneavoastră ar ști ce este mai bine.
 • Dacă dinții tăi s-au uzat, care este numit medical ca „bruxism”, ai avea nevoie de ajutorul furnirurilor. La fel ca Tom Cruise, bruxismul sau măcinarea dinților este o problemă obișnuită și oamenii o fac în general în condiții de stres. Este denumit strângerea dinților împreună subconștient. Poate provoca multe probleme legate de sănătatea bucală dacă nu se solicită ajutorul adecvat. Aici este cazul când furnirurile vă pot ajuta să vă rezolvați problemele.
 • Nealinierea se întâmplă chiar în copilărie după ce dinții tăi temporari au căzut. Pentru a remedia această problemă, aveți nevoie de furniruri. Unii oameni folosesc, de asemenea, aparate dentare, deoarece sunt mult mai ieftine decât efectuarea operației. Cu toate acestea, aparatele dentare se dovedesc a fi un proces mai lung.

Câteva alte alternative pentru furnir:

Există întotdeauna o dezbatere despre ceea ce este mai bine, obținerea unui furnir sau a unui lumineer? Sau dacă există și alte metode de fixare a dinților? Furnirurile sunt cea mai bună alegere, chiar și pentru vedete, pentru a remedia problemele dentare pe care le-ar putea avea. Cu toate acestea, le puteți rezolva și prin alte alternative, deoarece sincer, tehnologia a ajuns atât de departe încât, oricât de complicată ar fi problema, există o soluție pentru asta.

Este necesar să alegeți un medic mai bun pentru problema dinților, care să aibă reputație și să fie extrem de versat cu munca sa. Discuția cu un dentist sau ortodont ar face minuni, deoarece acestea sunt mult mai calificate să vă sugereze despre problemele dumneavoastră. Multe celebrități au furnirurile greșite și nu doriți să fiți victima acestui lucru. Există, în mod natural, avantajele și dezavantajele obținerii oricărei intervenții chirurgicale estetice. Tot ce aveți nevoie este puțină cercetare și dacă medicul este calificat și autorizat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la un lucru.

Furnirurile pot fi costisitoare, deci există multe alte alternative la a avea una. Există proceduri mai simple care ar putea dura puțin mai mult, dar sunt foarte accesibile. Puteți vorbi cu ușurință despre asta cu medicul dumneavoastră.

Așadar, iată tot ce trebuie să știți despre furnirurile care sunt atât de populare printre vedete. Sper că acest articol a răspuns bine la toate întrebările dvs. și vă simțiți încrezători în programarea medicului.