30 de vedete cu implanturi dentare

Celebritățile sunt chipul mărcii pe care o susțin. A fi reprezentantul a ceva înseamnă că ar trebui să lovească pentru a obține un aspect perfect, pentru că nu este și puterea lor de marketing? Cu toții ne uităm la ele pentru tot, pentru că ne întunecă întotdeauna imaginația. Cu toate acestea, nu le este ușor să rămână de fiecare dată în fruntea jocului. Ei trebuie să treacă prin multe operații estetice și proceduri dentare pentru a arăta cât mai bine. Acest articol vorbește despre implanturile dentare, în special, pentru că știm cu toții că nimeni nu se naște cu un set perfect de dinți sau cu un zâmbet de milioane de dolari și există mai multe implanturi în spatele zâmbetelor pe care le prețuim cel mai mult. Chiar și cea mai mică problemă care începe în gură nu numai că îți afectează aspectul, ci devine și motivul pentru mai multe probleme orale. Acesta este motivul pentru care ar trebui să luați în considerare remedierea problemelor cât mai curând posibil.

A trăi cu un dinte lipsă poate fi foarte greu și înclinarea spre tratamentul dentar devine singura ta opțiune. Tehnologia a crescut atât de mult încât un dinte înlocuit s-ar simți și ar acționa ca dintele tău natural în comparație cu protezele sau podurile care se detașează. Anumite vedete au trecut și prin implanturi dentare, iar lista include toate cele populare, inclusiv Morgan Freeman, Chris Rock, anumiți rapperi precum 50 Cent și chiar Mike Tyson (care probabil a pierdut un dinte într-un meci de box).

Aceste celebrități elimină, de asemenea, aceste implanturi pentru a regla caracterul pe care îl joacă în film. De exemplu, Ed Helms, în timp ce lucra în filmul „Mahmureala”, a trebuit să-și piardă dinții, deoarece personajul său a făcut-o. Îți amintești cum Jim Carrey din Dumb and Dumber a trebuit să-și arate dintele tăiat sub setul său perfect de implanturi dentare? Chiar și George Clooney le-a avut pentru că suferea din cauza șlefuirii dinților în mod constant și, în consecință, și-a pierdut dinții din cauza strângerii și șlefuirii repetate.

Câți ani are Stomatologia cosmetică?

Este adevărat că odată cu venirea tehnologiei a devenit în curând posibilă modificarea modului în care arăți. Obținerea implanturilor dentare a devenit ușoară, iar oamenii au folosit metode cum ar fi furniruri amovibile și dispozitive de aliniat pentru a obține încrederea în care le lipsea. Cu toate acestea, oamenii au încercat să-și modifice aspectul chiar înainte ca tehnologia să explodeze și ar fi sigur să spunem că este o practică veche. Înainte de mașini, oamenii foloseau modalități străvechi de a-și modifica aspectul. De exemplu, vechii etrusci, care datează încă din anul 700 î.Hr., foloseau fildeșul pentru a-și crea proteze. De asemenea, nu le-a deranjat să folosească dinții din carcasă sau alte ființe umane moarte pentru astfel de nevoi.

Au existat și vechii egipteni care au efectuat intervenții chirurgicale cosmetice legate de dinți foarte devreme. Ați fi surprins să știți că au folosit aur (care s-ar putea numi vechile „grătare”) pentru a proteja dinții făcând punți și încoronând dinții. Pentru o înlocuire completă a dinților, aceștia au folosit scoici pentru a-și acoperi dinții. Pentru ei, piatra ponce și oțetul au făcut minuni pentru îndepărtarea petelor. Firește, pasta de dinți nu a fost inventată până atunci și recurg la multe metode inovatoare. Nu erau multe lucruri disponibile, așa cum le avem noi în lumea de astăzi, așa că fixarea dinților a fost mai degrabă un act greu. Metodele au fost dureroase și șansele de infecție au fost mai mari ca acum. A existat o amenințare constantă pentru sănătatea dvs. dentară cu astfel de practici nașterii.

A fost în secolul al 18-lea când condițiile s-au îmbunătățit în secția de stomatologie și s-a dezvoltat porțelanul acum utilizat pe scară largă. Cu toate acestea, nu erau mulți medici calificați care să poată folosi materialele pe deplin. Ceea ce făceau medicii stomatologi era să folosească metale în schimb pentru a umple dinții lipsă.

În secolul al 19-lea, după un secol întreg mai târziu, metalele au fost respinse și departamentul a evoluat în continuare în ceea ce privește materialele folosite și medicii calificați care ar putea folosi tencuiala pentru a stăpâni modul de lucru cu matrițele. Acest lucru a condus cu siguranță la o potrivire mai bună a dinților pacientului.

Încă o dată, în secolul următor, acesta este Secolului 20, a văzut mult mai multe schimbări și progrese, deoarece materialele care erau folosite înainte au fost complet înlocuite cu noi tipuri de materiale. Prețul porțelanului a crescut și, prin urmare, nu a mai fost folosit. În loc de aceasta, acrilul și tencuiala au intrat în uz și au câștigat o popularitate imensă. Acrilicele sunt încă folosite până în ziua respectivă.

Odată cu sfârșitul secolului al XX-lea și odată cu apariția secolul 21, stomatologia cosmetică a înflorit în continuare și a existat această tendință în creștere de a avea un set natural și frumos de alb perlat. Oamenii erau mai conștienți de modul în care arătau decât erau până acum. Dentistul s-a confruntat cu provocarea de a crea o structură de dinți asemănătoare vieții, care ar arăta complet naturală, mai degrabă decât falsă.

Tipuri de implanturi dentare

Albirea dintilor este unul dintre cele mai frecvente lucruri pentru care oamenii optează pentru aceste zile din cauza tendinței în creștere a modei cu „albii sidefii”. Inițial, materiale precum peroxidul de hidrogen și un fel de lumină în infraroșu au fost folosite pentru a albi dinții. Cu toate acestea, acest lucru nu a arătat cu adevărat niciun rezultat și a fost înlocuit cu peroxid de carbamidă la sfârșitul anilor ’80. Întrucât materialul era ușor disponibil, era posibil apoi albirea dinților și acasă. Laserul a fost inventat în anii 60 și a fost un mare succes, deoarece procedura a durat mult mai puțin timp și rezultatele au fost mai precise.

Legătură dentară este încă o etapă importantă în stomatologia cosmetică. După cum am citit mai sus, existau deja metode de lipire care datează de sute de ani, umpluturile albe pe care le folosim astăzi au fost inventate în anii ’50. Deși a fost temporar, a făcut minuni încă. Fixul permanent a fost dezvoltat în anii ’80.

S-a spus că de la inventarea sa, furniruri au fost unul dintre cele mai căutate tratamente dentare. Este o invenție recentă, dar a câștigat multă popularitate. Puteți obține chiar fațete temporare dacă problemele dvs. dentare nu sunt prea grave. Deși dezvoltat în anii 30, a fost doar temporar. În anii ’80 și începutul anilor ’90, au fost dezvoltate metode mai permanente și acum fațetele pot rămâne așezate timp de aproximativ 15 ani dacă îl îngrijești corect.

Cu toții cunoaștem pe cineva care a experimentat lipsa dinților. Datorită tehnologiei cu care acum este posibilă înlocuirea dinților implanturi dentare. Metoda a fost dezvoltată pe deplin în anii 50 și este utilizată pentru a înlocui dintele lipsă pe care s-ar putea să-l fi rupt într-un accident.

 • Ed Helms

implanturi dentare

Ed Helm este cunoscut pentru rolul său din „Mahmureala”, unde este văzut cu un dinte lipsă. Cu toate acestea, nu era magie pentru machiaj, ci de fapt el trăgea dinții din implanturile dentare. Are implanturi dentare de douăzeci de ani, ceea ce l-a determinat cu siguranță să obțină multe roluri de succes în filme.

 • Kathy Ireland

implanturi dentare

Kathy Ireland este un model de succes și o femeie de afaceri care a ajuns și ea pe această listă. A avut un accident în timp ce făcea grădinărit, unde i-a lipsit un dinte. Trebuie să o înlocuiască cu niște dinți falși pentru a-și menține zâmbetul și cariera. Ca model, a trebuit să-și păstreze aspectul intact, iar implanturile dentare au fost răspunsul la apel. A fost mai degrabă o nepotrivire care a fost rezultatul unui comportament neîndemânatic în timp ce încerca să se distreze. Era într-un vagon și i-a cerut soțului ei să dea o împingere. Un mic dezechilibru era tot ceea ce era necesar și ea a aterizat cu fața în jos pe niște cărămizi cu nasul spart și cu niște dinți deplasați. Zâmbetul ei a fost restabilit cu implanturi dentare și corectat cu niște furniruri.

 • Gary Busey

implanturi dentare

Garey Busey este cunoscut pentru dinții lui mari și acest lucru este interesant, deoarece este cunoscut și pentru natura sa deschisă. A ajuns pe această listă pentru că și el a suferit de un accident care a dus la lipsa dinților. A trebuit să fie operat pentru a le corecta. Și asta este cam povestea din spatele protezei sale supradimensionate.

 • Demi Moore

implanturi dentare

Demi Moore are un zâmbet de înger și arată uimitor cu versiunea ei actuală de zâmbet. Cu toate acestea, este și o celebritate cu implanturi dentare. Și-a aranjat dinții făcând și fațete și totul a fost pentru a-i spori zâmbetul și aspectul. Pun pariu că și implanturile dentare sunt motivul care stă la baza sporirii ei.

 • Taylor Hicks

implanturi dentare

L-am cunoscut pe Taylor Hicks ca câștigător al show-ului american de top, American Idol, în sezonul cinci. Avea o personalitate extraordinară și un zâmbet minunat, care l-au ajutat să cucerească succesul pe care îl are acum. Cu toate acestea, el nu a fost înzestrat în mod natural atunci când a venit să aibă dinții perfecti. În zilele mai tinere, dinții din față i-au fost rupți și i-a făcut înlocuiți folosind implanturile dentare și voila!

 • Miley Cyrus

implanturi dentare

Nu doar America, ci întreaga lume a urmărit-o pe Miley Cyrus de la Hannah Montanna zilele noastre și știm toate schimbările prin care a trecut și ea. În copilărie, are dinți nealiniați, care apoi păreau drăguți. Cu toate acestea, pe măsură ce a început să crească, a decis să-și schimbe stilul și modul în care arată. Ea a planificat să-și schimbe structura dinților și a mers cu multe proceduri de stomatologie cosmetică pentru a avea aspectul pe care îl are acum. Acum are dinți chiar distanți, bine aliniați și albi. Ea a înlocuit chiar și unul dintre caninii ei, care le-au oferit o aliniere uniformă în comparație cu alți dinți.

 • Tom Cruise

implanturi dentare

Îți vine să crezi că cineva la fel de frumos ca Tom Cruise a trecut și el sub ace? Ei bine, este destul de adevărat. Când se afla într-un stadiu incipient din carieră, și el a trebuit să-și fixeze dinții nealiniați pentru a surprinde oportunități mai bune pentru sine. Pe măsură ce avansa în carieră, era timpul să aibă zâmbetul de milioane de dolari pe care îl are astăzi. A cheltuit o sumă mare de bani pentru a-și repara protezele și permiteți-mi să vă spun că are nevoie de multă îngrijire ulterioară.

 • Jerry Rice

implanturi dentare

Știi că ești sportiv atunci când vizitezi regulat la dentistul tău. Practicarea unor sporturi profesionale poate duce la o mulțime de răniri și mai ales la nivelul feței. Jerry Rice a avut o poveste asemănătoare și a mers deseori și la ist din cauza dinților tăiați. Ați fi șocat să știți că albul perlat pe care îl aprinde intermitent cu mare încredere se face cu ajutorul implanturilor dentare. Niciunul dintre dinții lui nu este real și totul datorită tehnologiei.

 • Nicolas Cage

implanturi dentare

Unii actori merg la extreme pentru a avea aspectul pe care îl solicită personajul lor și, în timp ce Nicolas Cage nu a avut niciodată un dinte rău, el a făcut și el ceva extrem, după care implanturile dentare erau destul de necesare. Pentru un rol, a scos dinții. Rezultatul ulterior a fost foarte neplăcut și nu i-a rămas nicio altă opțiune decât să meargă la dentist. După film, a făcut o mulțime de lucruri cosmetice, care includ obținerea furnirurilor, implanturilor, alinierea și albirea. Acesta este motivul pentru acel zâmbet drept și strălucitor pe care îl are acum.

 • James Cosmo

implanturi dentare

S-ar putea să-l cunoașteți din marile filme precum ‘Braveheart’ sau ‘The Chronicles of Narnia’, iar în aceste zile este un hit în serialul Game of Thrones ca Jeor Mormont. Dar, lui Jeor Mormont i s-au fixat și dinții chirurgical, ceea ce a fost mai degrabă o necesitate dintr-un accident pe care l-a avut. El a avut proteze înainte, dar le-a obținut permanent când a auzit despre implanturi și beneficiile acestuia.

 • Mike Tyson

implanturi dentare

Mike Tyson este unul dintre cei mai renumiți boxeri și este deosebit de renumit pentru dragostea sa pentru tatuaje. Dar pariez că nu mulți oameni știau că și el avea multe schimbări dentare! Mai avea un dinte de aur, dar mai târziu i-a dat jos. Ulterior, a decis să-și umple golul dintre dinți pentru a-i înveseli acel zâmbet. A primit o procedură care implică niște fațete dentare pentru a reduce decalajul. Cu toate acestea, la fel ca tatuajul său semnat pe față, decalajul dinților era și el o parte din farmecul său și se confruntă cu degetele mari în jos de la fanii săi pentru a-l umple. Apoi a obținut din nou decalajul. Și, în sfârșit, de când este în boxul profesionist, a lipsit câțiva dinți pe care i-a înlocuit adăugându-i pe cei falși.

 • Christie Brinkley

implanturi dentare

Supermodele precum Christie Brinkley au o față perfectă cu acel zâmbet strălucitor. Modelul o datorează genelor ei și un mare obicei dentar. Din păcate, în urmă cu câțiva ani, Christie Brinkley a intrat într-un accident grav când elicopterul în care călătorea sa prăbușit. A suferit o leziune la încheietura mâinii și și-a rupt niște dinți. Le-a făcut imediat să fie înlocuite cu niște dinți falși prin intermediul implanturilor, că zâmbetul ei a revenit la normal.

 • Morgan Freeman

implanturi dentare

Morgan Freeman este un nume atemporal. Cu acțiunea la punct, toată lumea trebuie să știe și secretul din spatele zâmbetului său perfect. Secretul a fost dezvăluit când a spus într-un interviu că și-a albit dinții și că i s-au umplut golurile. Cred că probabil acesta este motivul pentru care arată atât de tânăr la această vârstă a sa.

 • 50 centi

implanturi dentare

Curtis James Jackson III, cunoscut în mod obișnuit sub numele său de scenă, 50 Cent, este un artist imens de hip hop. Este cunoscut pentru abilitățile sale mari de rap și are un fandom imens. Deși mulți dintre fanii săi au fost șocați când a dezvăluit că a avut o intervenție chirurgicală dentară pentru a umple niște goluri și puțini dinți lipsă. Mă întreb de ce nu se sfiește să-și lumineze albul perlat.

 • Chris Rock

implanturi dentare

Este destul de deranjant când comediantul tău preferat a uzat dinții, nu-i așa? Chris Rock a avut un destin similar înainte să opteze pentru implanturi dentare! Chris Rock este minunat cu comedia sa de stand și este, de asemenea, un activist politic. A fi mereu un centru de atracție este greu fără un set de dinți grozavi. Tocmai de aceea, Chris a ajuns și pe această listă. A fi celebritate vine cu o mulțime de responsabilități.

 • Hilary Duff

implanturi dentare

Știm cu toții pe Hilary Duff din spectacolul ei de succes Disney Lizzie McGuire și, în calitate de copil actor, și ea a avut dinți nealiniați. Pe măsură ce a crescut, și-a dat seama de importanța unui zâmbet de milioane de dolari … ei bine … să câștigi un milion de dolari! În timpul carierei sale de cântăreț, se spune că are un accident care i-a determinat dinții să fie ciupiți. Ea a optat pentru o combinație de implanturi dentare și fațete pentru a salva ziua și a obține acel zâmbet perfect.

 • Cheryl Cole

implanturi dentare

Cheryl Cole a câștigat o popularitate imensă în timpul zilelor X Factor, dar știați că și ea face parte din Girls Aloud și Popstars: The Rivals? În timpul filmării Popstars, se zvonește că se face o intervenție chirurgicală dentară, care include furniruri, albirea dinților și încoronarea. Toate acestea pentru un aspect perfect pentru imagine!

 • Tulisa Contostavlos

implanturi dentare

Tulisa este înlocuitorul lui Cheryl Cole în X-Factor și și-a urmat predecesorul foarte sârguincios. Și-a pus și ea niște furniruri. Ea a cheltuit o procedură stomatologică enormă de 20 de mii de dolari în 2012. Acum asta se numește urmând pașii cuiva. Nu arată drăguță?

 • Catherine Zeta-Jones

implanturi dentare

Catherine Zeta-Jones are totul. Este frumoasă, a câștigat un Oscar și are un zâmbet de milioane de dolari. Cu toate acestea, când era tânără, a fost adesea tachinată pentru dinții ei nealiniați. Ea a avut chiar și aparate dentare când era doar o adolescentă pentru a-și repara albul perlat. Mai târziu, a făcut o operație estetică dentară pentru a-și restabili zâmbetul.

 • Janice Dickinson

Furnir faimos

Janice Dickinson este o supermodelă grozavă și a ieșit deschisă cu povestea ei dentară. Potrivit acesteia, ea are implanturi dentare pentru a înlocui dinții lipsă. Rapoartele au fost confirmate când își căuta protezele dentare căzute sub o masă la un restaurant. Acest incident a avut loc în 2011.

 • Clark Gable

implanturi dentare

Clark Gable a avut un succes imens la începutul secolului al XX-lea. Și chirurgia estetică nu a fost cu adevărat un lucru în acest timp și, prin urmare, majoritatea oamenilor nu erau conștienți de acest lucru. Totuși, pe măsură ce urca scările succesului, a început să-și piardă dinții naturali din cauza infecției gingiei. Apoi a decis să-și înlocuiască aproape toți dinții cu o proteză pentru a-și păstra acel zâmbet frumos din spate. Bănuiesc că și el a devenit o inspirație pentru succesorii săi.

 • Victoria Beckham

implanturi dentare

Victoria Beckham a fost adesea privită ca „Posh” de colegii ei de trupă din Spice Girls. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost întotdeauna atât de elegante pentru ea. Un dinte din stânga a fost poziționat incomod și, după ce a urcat scările succesului, a fost puțin incomodă. Mai târziu, a decis să-și modeleze dinții obținând furniruri sau lipind. Următorul lucru pe care îl știm, și-a refăcut șase dinți în loc de unul singur pentru a avea acel zâmbet perfect.

 • Ben Affleck

implanturi dentare

Ben Affleck este unul dintre cei mai de succes și fermecători actori de la Hollywood chiar acum. În ciuda abilităților sale uimitoare de actorie, dinții nu erau chiar la înălțime. Este destul de evident în filmul său, „The Goodwill Hunting”, că a făcut câteva operații dentare. Dinții lui erau nealiniați, puțin mai scurți decât de obicei și aveau o oarecare distanță între ei. Totul a dispărut acum, deoarece arată mai strălucitor, perfect format și fără goluri. El a spus într-un interviu că producătorul Jerry Bruckheimer i-a cerut vedetei să obțină capace înainte de a începe „Armageddon”.

 • Celine Dion

implanturi dentare

Celine Dion este o fată canadiană care a devenit un hit instantaneu pentru „Inima mea va continua”. Cu toate acestea, nu avea un zâmbet perfect – era neuniform și avea și niște dinți cu adevărat ascuțiți. A decis să ofere dinților o formă mai bună prin chirurgia estetică dentară și toată diferența este destul de evidentă acum.

 • Zac Efron

implanturi dentare

Zac Efron a fost un inimă Disney în zilele sale în The High School Musical și a crescut până când a devenit un actor serios care joacă rolurile unor oameni precum Ted Bundy. Sigur, a suferit și o transformare serioasă. Dacă trebuie să fi observat, el a avut puțini goluri dentare în primele sale zile, dar se pare că a dispărut acum. Probabil este vorba despre furniruri. Pentru a juca rolul lui Ted Bundy, Zac Efron a trebuit să facă un set de dinți falși care să fie detașabili și nu permanenți. Au fost proiectate într-un mod care să stea perfect pe dinții săi naturali.

 • Nicole „Snooki” Polizzi

implanturi dentare

Nicole Snooki Polizzi este destul de o celebritate de la reality show-ul ei, Jersey Shore, zilele trecute. Cu toate acestea, nu avea un zâmbet perfect din cauza dinților strâmbați. Ea a decis să meargă cu Lumineers, care sunt practic furniruri foarte subțiri. Și uită-te la ea acum! Ea este toate zâmbete. Probabil că acesta este motivul pentru care nu a zâmbit niciodată cu adevărat în timpul spectacolului.

 • Jim Carrey

implanturi dentare

În timp ce majoritatea vedetelor își fixau dinții pentru a obține roluri grozave, Jim Carrey a decis să facă o vizită la dentistul său și să-i ceară să îndepărteze o parte din lucrarea de legătură pentru a arăta golul dinților din față, pe care l-a obținut ca rezultatul dinților tăiați în copilărie, pentru rolul său în Dumb and Dumber ca Llyod Christmas.

 • Keith Urban

implanturi dentare

Keith Urban este un cântăreț, compozitor, producător și producător și un mare inimă (australian din Noua Zeelandă) și, în vremurile mai tinere, a avut un zâmbet defectuos din cauza unei lacune masive a dinților, decalajul a dispărut de mult, pe măsură ce cântărețul de la țară un set minunat de furniruri. Chiar și dinții lui sunt vizibil mai albi. Pun pariu că și Nicole Kidman este foarte mândră.

Este mai confortabil pentru oamenii din secolul 21 să pună mâna pe cele mai noi tehnologii atunci când vine vorba de îmbunătățirea aspectului lor. Indiferent dacă este vorba de probleme dentare, cum ar fi dinții deplasați, dinții patați, durerile gingiilor, dinții nealiniți sau dinții mai mici, știința are răspunsurile la toți. Rezolvarea acestor probleme este la fel de ușoară pe care o poate face o ședință și puteți oricând să vă adresați medicului dentist pentru orice informații. Cu toate acestea, asigurați-vă că medicul dentist este certificat și bine calificat pentru a face treaba. Este necesară o consultare adecvată pentru ca mingea să se rostogolească. Un zâmbet frumos nu ar trebui să fie disponibil doar pentru vedete. Indiferent care este motivul, acum este posibil să obții acel aspect perfect pentru care s-ar fi putut strădui întotdeauna. Progresul în tehnologie a eliminat cu siguranță decalajul dintre vedete și oameni de rând, dar trebuie să știi, de asemenea, că pentru unii oameni, acest lucru ar putea părea o știre scumpă și există multe produse ieftine care ar putea dura ceva timp, dar funcționează cel mai bine pentru tu.

Anunțați-ne ce știri despre implanturi dentare celebre au șocat inteligența dvs. și cine credeți că este cel mai bun profil înainte și după!