19 rapitori care poartă grătare pentru dinți de aur

Grătarele sunt huse temporare care pot fi realizate din materiale precum aur, argint, diamant, bijuterii sau alte metale pe care purtătorul le pune peste dinți. A purta aur și diamante pe dinți nu este ceva nou, iar istoria se întoarce până la o mie de ani. Dar nu vă faceți griji, vă acoperim despre A-Z a grătarelor. Indiferent cât de mulți dinți albați sunt considerați, în prezent, dinții aurii sunt din nou în imagini nu din motive medicale, ci din punct de vedere estetic. Grillurile intră într-o comunitate specifică de atât de mult timp, care include toți artiștii hip hop. Tendința a început să prindă contur la începutul anilor 1980, dar a crescut până la mijlocul anilor 20.

Există multe tipuri de grătare pe care le poți purta și chiar personaliza după preferințele tale, de exemplu, obținerea unui grătar metalic și adăugarea de diamante sau pietre cubice de zirconiu pentru a-i îmbunătăți aspectul. Ele vin chiar în diferite forme și dimensiuni, deoarece nu toată lumea are o structură similară a dinților. În timp ce puteți obține grătarele pentru un singur dinte, sunt posibile și seturi complete de grătare pentru dinții superiori și inferiori. Pionierul acestei tendințe se poate spune că este Eddie Plein, care este, de asemenea, proprietarul Eddie’s Gold Teeth și a fost asociat cu mulți rapperi. El a încercat mai întâi tendința pe rapperul Flavor Flav. Kool G. Rap ​​și Big Daddy Kane sunt, de asemenea, pe lista sa. Mai târziu, în cariera sa, a proiectat grătare mai personalizate pentru rapperi precum Ludacris, Lil Jon, Outkast și Goodie Mob.

O mică istorie a grătarelor …

De la 800 î.Hr. până la 200 î.Hr.

Se pare că civilizația etruscă a fost una dintre civilizațiile antice care a încercat grătarele pentru prima dată. Această civilizație era din Italia și era super-bogată. Deși, nu există prea multe dovezi care să supraviețuiască până în prezent, mulți arheologi au scotocit morminte și morminte și au colectat informații care duc la cea mai timpurie formă de grătar. Acum știm că femeilor bogate din civilizație le plăcea să poarte dinți de aur pe care acum îi considerăm grătare. Dinții din față au fost înlocuiți cu aur, în principal în scopuri estetice. Chiar și dinții din fildeș erau, de asemenea, în tendințe.

Anii 1980

A fost cu adevărat momentul în care oamenii moderni au început să poarte această tendință, deoarece artiștii hip hop, Flavor Flav pr Public Enemy și Big Daddy Kane, care au fost printre primii care au adoptat această tendință și, de asemenea, au popularizat-o în epoca lor. A fost piesa bijuterie a comunității hip hop. Mulți au descoperit că obținerea grătarelor a fost o parte a auto-exprimării și, spre deosebire de alte forme de bijuterii, cum ar fi lanțurile mari de aur etc., această formă de bijuterii a devenit mai mult decât populară în rândul oamenilor.

Mai recent: din 2005-2012

Tendința grătarului nu a scăzut puțin din anii 80 și, de fapt, a câștigat mai multă popularitate. Multe vedete, atât rapperi, cât și non-rapperi au adunat acest interes și au atras atenția presei cu grătarele lor extinse. În 2005, Nelly a reînviat tendința cu single-ul său de hip hop, Grillz. În 2010, Kanye și-a dezvăluit grătarele scumpe cu diamante în cadrul emisiunii, Ellen DeGeneres. Cu toate acestea, el a insistat că acestea nu sunt cu adevărat grătare, ci doar i-au înlocuit dinții de jos. Fasilor le-a fost puțin greu să creadă și sa descoperit că dinții lui originali nu au fost scoși complet, ci mai degrabă tăiați, astfel încât să poată fi folosiți ca bază pentru puntea dentară. La fel ca Kanye, și Lil Wayne a ieșit în aer liber cu grătarele sale de 150.000 de dolari la talk-show-ul Tonight cu Jimmy Kimmel. Multe vedete au primit grătare special pentru unele videoclipuri, cum ar fi Rohana, care a primit grătare de aur detașabile pentru videoclipul ei, You Da One. Tendința a ajuns din urmă cu alte vedete și cea mai mare dovadă este când câștigătorul olimpicelor la înot, Ryan Lochte, și-a purtat grătarele patriotice în 2012.

Machiajul grătarelor: pot fi personalizate? Există mai multe disponibile la prețuri accesibile? Există „o mărime potrivită tuturor”?… Și multe altele.

Înainte ca tehnologia să fie atât de la înălțime, grătarele aveau o dimensiune destul de standard, iar dinții trebuiau reglați în funcție de grătar. Cu toate acestea, s-a schimbat în aceste zile și sunt disponibile grătare personalizate care pot fi modelate în funcție de structura dinților purtătorului. Grătarele sunt de obicei realizate din metale precum aurul galben, aurul alb, aurul roz sau chiar argintul. Vă puteți juca cu compoziția metalului din aliaj, care vă va oferi diferite varietăți de nuanțe și proprietăți de culoare. Pentru grătare mai scumpe, puteți alege din orice bijuterie până la diamante disponibile. Paul Wall are unul dintre cele mai scumpe grătare din Hollywood care valorează treizeci de mii de dolari. Acestea sunt incrustate cu diamante, dar sunt foarte costisitoare. Motivul pentru care și-a adus accesoriul la un nivel cu totul nou a fost rapul lui Nelly din 2005, numit „Grillz”, pentru care Nelly a vrut să colaboreze cu Paul Wall. Rapperii care intră pe lista purtării unor astfel de bijuterii includ Kanye West, Jay Z, Ludacris, Gucci Mane, Lil Jon, T-Pain, Diddy, Soulja Boy și Lil Wayne. Cu toate acestea, nu doar rapperii de sex masculin, ci și rapperele de sex feminin au prins tendința. Femeile din industrie includ Miley Cyrus, Beyonce, Rihanna, Madonna și Katy Perry.

Contrar credințelor destul de populare, a avea grătare nu este întotdeauna în scopuri estetice. Aurul este cunoscut ca un metal excelent pentru a avea o gură sănătoasă. Dintele de aur este de fapt o coroană de aur sau un capac care vine peste dinții normali. De ce avem dinți de aur, întreabă? Ei bine, dinții de aur sunt esențiali pentru a acoperi un dinte corodat sau dacă dinții sunt fracturați, decolorați sau ați avut un canal radicular. Coroana care se folosește poate fi alcătuită din aur sau porțelan. Aurul pe care îl folosesc medicii nu este de fapt 100% aur; este un amestec de aliaje precum aurul, cuprul etc.

Să verificăm câteva dintre proprietățile aurului, astfel încât să putem înțelege mai bine de ce este folosit în stomatologie:

 • Purtarea unei coroane de aur înseamnă că vechea coroană înseamnă că nu s-ar coroda cu ușurință.
 • Este un material netoxic și nu va provoca daune dinților din jur.
 • Cu aurul pe dinți, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la fracturare.

Privind astfel de atribute pe care le are aurul, este suficient să spunem că este un metal valoros pentru dinți, având în vedere tipul de lucruri prin care ne punem dinții. Aurul este maleabil, adică este foarte moale și poate fi modelat sub orice formă fără ruperea. Negrul a venit cu această idee de a pune aurul în gură. S-ar putea să fiți șocat să auziți acest lucru, deoarece negrul în vremurile anterioare, fiind sclavi, era mai susceptibil să aibă dinți răi. Trebuia să afle un leac și chiar înainte ca oricine altcineva să se gândească la asta, ei știau răspunsul la acesta, adică aurul. Este minunat cum negrii știau despre aur mult mai mult decât oricine altcineva și pentru a dovedi acest lucru, să ne întoarcem la California Gold Rush în secolul al XIX-lea, când mulți proprietari de sclavi albi din Missouri, Arkansas, Texas și Mississippi i-au luat pe sclavii negri cu ei pentru minerit.

Având în vedere popularitatea și merita sa astăzi, găsirea aurului și utilizarea acestuia în scopuri dentare a meritat. Știați puțin, dar oamenii din teritoriile asiatice aveau și dinți de aur în afară de africani. Sclavii din țările asiatice au fost, de asemenea, transportați la California Gold Rush pentru a extrage aur pentru proprietari.

În zilele noastre, obținerea de grătare cu aur sau diamante a câștigat o popularitate imensă și a fost cea mai puternică decât a fost până acum. Nu există o lipsă de o varietate de metal sau stiluri din care puteți alege. Poate fi diferitele tipuri de aur, diamant, argint sau chiar platină. Fie că doriți să aveți grătare permanente sau grătare temporare, este o chestiune la alegerea dvs. Cu toate acestea, aici este o listă a unor vedete, în esență rapperi, care au grătare ca parte a identității lor. Aruncați o privire la acești 19 Rapperi cu grătare de aur.

 • Lil Wayne

grătare de aur

Lil Wayne își iubește grătarele de aur și probabil mă întreb dacă l-am văzut vreodată fără unul? A avut ajunul grătarelor de aur de când era în industrie, dar în 2010 a spus într-un interviu că a suferit o intervenție chirurgicală dentară pentru a-și atinge aspectul încrustat cu diamante. „Imma mor cu astea. Aceștia sunt dinții mei ”, a dezvăluit el în același interviu. Le-a făcut în 2009, deoarece, potrivit lui, mânca prea multe dulciuri precum Skittles și Starburst, care i-au făcut dinții să fie într-o stare proastă..

 • Aromă Flav

grătare de aur

Flavour Flav are un stil foarte distinctiv în ceea ce privește accesoriile, deoarece reiese din ceasurile enorme pe care le poartă la gât. Deci, fără îndoială, el ar fi încercat cu siguranță și tendința grătarelor de aur. Este de fapt considerat un pionier al grătarului. Este marca sa comercială. Are grătare de aur de aproape 10 ani și, din moment ce este permanent, s-ar putea să nu fi văzut nici măcar dinții lui reali. Și-a purtat chiar și grătarul pentru prima dată în timpul proiecției „Excelsior! O sărbătoare a vieții uimitoare, fantastice, incredibile și neobișnuite a lui Stan Lee ”la Teatrul chinez TCL din Los Angeles. Împreună cu el, purta colierul său preferat de ceas, care era încorporat de bijuterii frumoase și multicolore. El a fost apăsat de papi de mai multe ori cu grătarele sale de aur.

 • T-Durere

grătare de aur

T-pain a fost apăsat de multe ori în grătarele sale cu diamante de aur și galben. Lucrurile sunt în valoare de treizeci de mii de dolari. Cu toate acestea, pe lângă faptul că este un scop cosmetic, dinții lui de aur l-au ajutat de fapt să se recupereze după un accident de căruță de aur care a avut loc în anul 2009. Grătarele de aur sunt o astfel de parte a personalității sale, încât este cunoscut pentru ei la fel de mult pentru că este cunoscut pentru rapind. Interesant este că a fost nominalizat și la Choice Grill Award la evenimentul Kids Choice Award. De fapt, a apărut la VMA (Video Music Award) MTV într-un stil total auriu. Putea fi văzut de la câțiva kilometri distanță cu dinții sclipitori de aur și pălăria roșie strălucitoare.

 • Chris Brown

grătare de aur

La fel de mult ca Chris Brown a fost cunoscut pentru dramă în relațiile sale, el a fost cunoscut și pentru grătarele de aur. A purtat-o ​​pentru prima dată în expoziția sa de artă „Dum English”; deși în acel moment îl purta la întâmplare pe dinți. În lunile următoare, a fost văzut din nou purtând un grătar de aur complet setat în timpul unei nopți la Hollywood.

 • Ludacris

grătare de aur

Deși Ludacris nu are un set complet de grătare de aur permanente, a fost văzut purtând grătarele sale în videoclipul muzical pentru piesa sa „Southern Hospitality”. Acest lucru i-ar fi putut confunda cu siguranță fanii. Cu toate acestea, a fost făcut doar pentru videoclipul său.

 • Justin Bieber

grătare de aur

Nu fi șocat! Deși Justin s-ar putea să nu fie un rapper adecvat, a fost văzut rapind foarte mult în cântecele sale. Această imagine a lui cu un set complet de grătare de aur a fost lansată pe internet, ceea ce i-a făcut pe fanii săi șocați. Cu toate acestea, după un timp a fost eliminat că a fost o cascadorie falsă. Ce ușurare!

 • Jay Z

grătare de aur

Jay-Z a avut grătare când tocmai și-a început cariera. Le-a îndepărtat după aceea, deoarece nu era cu adevărat necesar.

 • Paul Wall

grătare de aur

Se știe că Paul Wall a creat multe grătare personalizate pentru clienții săi, care includ toți rapperii de top și actorii de la Hollywood. El este însuși un rapper și un fanatic al grătarului. Deține o colecție extravagantă de accesorii dinți de diamant și aur, precum grătarele sale. El a fost prezentat de Nelly în piesa sa “Grillz”, unde Nelly a spus: “Spune-mi George Foreman pentru că vând toată lumea Grillz”, care era o referință la Paul Wall. Din acest motiv, el are acum propria sa linie de modă care vinde grătare. Are colecții rafinate de grătare în valoare de douăzeci până la treizeci de mii de dolari, cu o gamă largă de bijuterii și diamante pe care să le pun. A avut mulți clienți de la Hollywood precum Flavor Flav. Kool G. Rap ​​și Big Daddy Kane sunt, de asemenea, pe lista sa. Mai târziu, în cariera sa, a proiectat grătare mai personalizate pentru rapperi precum Ludacris, Lil Jon, Outkast și Goodie Mob.

 • J suculent

grătare de aur

Jordon Houston, care merge cu „Juicy J”, din grupul de rap Memphis Three 6 Mafia, sosește duminică, 5 martie 2006, la Los Angeles la cea de-a 78-a Academie a Premiilor Academiei. Grupul va interpreta cea mai bună piesă originală nominalizată la Oscar „It’s Hard Out Here for a Pimp” din filmul „Hustle & curgere.

Jordan Houston, cunoscut sub numele de Juicy J, avea câteva seturi de grătare frumoase care au atras chiar atenția lui Katy Perry care a colaborat cu el la o piesă. Juicy J chiar a menționat acest lucru într-una dintre melodiile sale, în care versul spunea: „I-a plăcut lanțul meu și am legat-o de bijuteria mea. A vrut să obțină niște Grillz, așa că i-am dat contactul bijuteriei mele. ”

 • Gucci Mane

grătare de aur

Gucci Mane și-a urmărit și colegii din industria hip hop și și-a luat un set de grătare de aur, cu toate acestea, a fost în 2010 când a decis să le elimine. Ghici, până la urmă nu era chiar stilul lui.

 • Minor

grătare de aur

Minorului nu îi este frică să-și arate grătarele de aur din când în când. El a fost fotografiat de multe ori cu grătarele sale de aur de către papi.

 • Birdman

grătare de aur

Chiar și Birdman s-a purtat el însuși purtând niște seturi grozave de grătare de aur când și-a început cariera. Dar, în 2017, a decis să le renunțe. Și acesta este știința și finalul.

 • Lil B

grătare de aur

În majoritatea fotografiilor sale, Lil B nu pare să-și poarte grătarele de aur. Cu toate acestea, cu siguranță le-a purtat și le-a purtat așa cum este documentat de profilul New Yorkerului. Probabil că a primit acele grătare temporare pentru el.

 • Kodak Black

grătare de aur

Kodak Black are grătare cu diamante pe dinți de mult timp. Grătarele sale sunt destul de extravagante, deoarece sunt atașate separat pe fiecare dinte și arată că sunt separate în loc de un set. A postat o mulțime de poze cu grătarele sale. Cu toate acestea, aceasta nu este prima dată când are procedura de a încorpora bijuterii sau accesorii în dinți. Anterior, avea dinți încrustați pe dinți, ceea ce era permanent. Cu toate acestea, a îndepărtat-o ​​imediat după ce a fost diagnosticat cu infecție a gingiilor. Este, în mod natural, una dintre cele mai mari celebrități de hip hop de la Hollywood, deoarece succesul său a fost destul de iminent și rapid când s-a alăturat industriei și a obținut primul său Billboard Choice Award în 2017. Să vedem cât timp va rămâne acest nou grătar cu diamante.

 • Kanye

grătare de aur

Kanye a primit inițial un set de grătare de aur, dar, din păcate, au suferit resturi deoarece a fost implicat într-un accident de mașină. Cu toate acestea, Yeezy a încercat să-l înlocuiască făcând din nou întregul loo pentru el. De data aceasta nu a primit doar grătare cu aur, ci mai degrabă a combinat atât aur, cât și diamant la setul său de grătare. Acesta este mai degrabă un upgrade scump la dinții lui anteriori. A decis să pună grătarele doar pe partea de jos a dinților și să lase aurul și diamantul să strălucească împreună. Dinții lui se fac cu implanturi dentare, la fel cum este cazul lui Lil Wayne și Kodak Black. La fel ca orice altceva, trebuia să facă și ceva mare pentru accesoriul dinților. De aceea, când le-a refăcut, a știut că trebuie să fie o excepție. Desigur, nu există accesorii mai bune decât aurul sau diamantul, dar celebrități precum Kanye nu se mulțumesc doar cu ceasuri și lanțuri. Pot fi cât se poate de extreme.

 • Nelly

grătare de aur

Nelly a fost inspirația sau scânteia din spatele întregii mișcări a grătarelor. Totul a început cu piesa sa „Grillz”, pe care îl prezentau Paul Wall, pionierul grillurilor, și Ali și Gipp. Piesa este și motivul pentru care el însuși poartă și niște grătare. El a primit grătarele în anul 2005. Cu toate acestea, a adăugat „z” la grătare pentru a face să pară și mai sasiu. Piesa a fost lovită și a ajuns chiar pe o poziție numărul unu în Billboard’s Hot 100 și a rămas așa pentru restul anului. Desigur, ceva a avut de făcut în legătură cu o realizare atât de mare. Cântecul a devenit atât de popular încât Paul Wall și-a deschis studioul cu numele „Grillz” și a devenit atât de imens în industria hip-hop, care este interpretată chiar de Destiny’s Child în zilele noastre..

 • Wiz Khalifa

grătare de aur

Wiz Khalifa este unul dintre rapperii celebri de la Hollywood și, la fel ca și ceilalți rapperi, el a avut acel swag distinctiv pentru a purta și acele grătare. Cu toate acestea, a menținut-o la minimum și nu a plecat cu adevărat pentru un set întreg de grătare. Era destul de fericit cu un singur dinte de aur.

 • Nicki Minaj

grătare de aur

Nicki Minaj este una dintre puținele rapperi feminine pe care Hollywood le are. Ea se străduiește în permanență să reducă decalajul de gen în domeniul muzicii și în general. Nicki Minjab cântă și cântă și este un chip foarte cunoscut în industrie. Fiind o rapper, ea a preluat și lucrurile fierbinți care se întâmplă în industria hip-hop, care sunt grătarele despre care toată lumea vorbește. Și ea zvâcnește acele grătaruri de aur sclipitoare într-un mod care depășește eforturile băieților. Deși nu este o atracție permanentă, ea o poate scoate foarte bine în videoclipurile melodiei sale. Cu toate acestea, când a făcut-o permanentă, ea, la fel ca Wiz Khalifa, a decis să nu meargă peste bord și a ales să fie minimalistă. Are un grătar de argint pe partea superioară a dinților. Nu este vizibil în mod distinct decât dacă aruncați o privire mai atentă asupra acelei guri frumoase.

 • A $ AP Rocky

grătare de aur

Asap Rocky este, de asemenea, cunoscut pentru a-și face grătarele și îl poartă cu mândrie. Producătorul de geniu și mintea din spatele setului său de grătare de aur sunt Jonathan Rakhsha, care deține un studio de grătar în Toronto, Canada. Jonathan este un aurar și bijutier expert. Este atât de bine talentat încât și-a deschis afacerea când era la facultate. Deși creează o mulțime de soiuri de bijuterii și grătare încrustate în bijuterii, realizate din diferite materiale, grătarele de aur sunt punctul forte și ceva în care este specializat. Destul de tânăr talent, trebuie să fim de acord.

Cât de sănătoși sunt cu adevărat grătare pentru dinți?

În timp ce grătarele au mult coeficient de popularitate, este întotdeauna mai bine să ne întrebăm dacă sunt chiar atât de sănătoși pentru dinții noștri sau nu? Președintele Societății Americane de Estetică Dentală a declarat într-un interviu dacă a fost întrebat despre consecințele obținerii grătarelor că acestea pot provoca „eroziune pe smalțul dinților”. De fapt, nu este. Ele pot provoca, de asemenea, alte boli grave, cum ar fi placa, infecția, degradarea și respirația urât mirositoare. Așezarea de metale care nu seamănă cu dinții tăi și cu margini ascuțite poate cauza o serie de pericole pentru sănătate. Unele persoane au suferit chiar dureri de dinți severe după ce au purtat grătarele pentru o perioadă mai lungă de timp; ceea ce presupun că se datorează metalului greu din care sunt alcătuite grătarele. Chiar și a dormi cu grătarele pe tine este periculos și poate duce la o durere de dinți.

Durerile de dinți se pot datora motivului pentru care dinții sunt o zonă destul de sensibilă pentru a pune metale grele și obiecte ascuțite. Mulți oameni își scrâșnesc dinții în timpul orelor de somn sau chiar când sunt treji, iar când aveți grătare, grilajul devine o activitate dureroasă și dăunează dinților. Va descompune smalțul protector care ajută dinții să rămână sănătoși și să dovedească longevitatea.

Grătarele au fost adesea comparate cu bretele, deoarece se potrivesc exact în același mod ca bretele, cu toate acestea, ele nu îndeplinesc cu adevărat aceeași funcție ca bretele. Grătarele nu sunt concepute pentru a îndeplini aceeași funcție ca aparatele dentare. Deci, nu ajută cu adevărat să vă mențineți dinții la locul lor. Pe de altă parte, de fapt, s-ar putea să nu vă aliniați greșit structura dinților dacă le purtați mult timp.

Din aceste motive, grătarele sau orice formă de accesoriu pentru dinți nu trebuie purtate pentru o perioadă lungă de timp. Obținerea de grătare temporare este mult mai bună decât cea permanentă, dacă te blochezi la obținerea acestora până la urmă. Cea mai sigură perioadă de timp sugerată de medicul dentist este de aproximativ patru până la cinci ore, ceea ce este mai mult decât suficient. Pentru vedete, acest timp este perfect pentru a susține un spectacol și pentru a participa la orice spectacole de premiere. Prin urmare, trebuie luate măsuri de precauție în astfel de cazuri în care propria sănătate se află într-o amenințare constantă. Spuneți-ne, în secțiunea de comentarii, ce părere aveți despre obținerea de grătare de aur și despre vedetele care le poartă.