Ekskluzivna počitniška hiša z bazenom in igriščem za golf

Počitniška hiša-bazen-moderna-arhitektura

Če imate golf bolj kot karkoli radi in če se radi občasno igrate, da se sprostite, ali če vedno delate na svojih sposobnostih, vam bo hiša Casa HS v Braziliji zagotovo všeč. Ta ekskluzivna Počitniška hiša z bazenom igrišče za golf pa so se uresničile sanje. Nepremičnina je praktično na igrišču in se razprostira na 3500 kvadratnih metrih bivalnega prostora. Ponuja vse, kar lahko pričakujete od takšne hiše – že samo pogled na sodobno arhitekturo zadostuje za tisto, kar si duša lahko želi, in lahko celo popolnoma navduši skeptike odprtih načrtov gradnje.

Počitniška hiša z bazenom – odprti načrt

Dnevna soba-belo-pohištvo-puristično-pohištvo

Luksuzno in inovativno Počitniška hiša z bazenom je tematsko razdeljen na dva dela – dve ločeni strukturi sta povezani z bazenom. V glavni stavbi so dnevna soba, kuhinja, glavna spalnica, v bližnji stavbi pa otroške sobe in sobe za goste. Ideja odprtega načrta je, da je čim več prostega prostora in da lahko vsak uživa v svojem zasebnem prostoru. Notranjost hiše je moderna, sijoča ​​in puristno bela.

Počitniška hiša z bazenom – inovativna arhitektura

zastekljena fasada-bazen-na prostemDobro definirane črte in odprta razporeditev prostora dajejo občutek, da so sobe brezhibno povezane med seboj. Obilno zastekljena fasada ponuja čudovit razgled na okoliško naravo. Bela barva prinaša določeno svežino, uporaba temno rjavega lesa pa notranjost vizualno poveže z zunanjostjo. Tako za fasado kot notranjost so bili raje naravni materiali – kamen, steklo, les in keramika kot dekoracija. Pohištvo je svetlo bež barve in le nekaj slik daje naglas. To Počitniška hiša z bazenom od Studio Arthur Casas  je resnično doživetje, ki obljublja odličen čas na prostem.

Zunanji bazen – sodobna arhitektura

bela-stena-puristična-arhitektura

Bela minimalistična hiša

bela minimalistična hiša

Terasa ponuja čudovit razgled

Lesena tla na terasi

Odprti dnevni prostor z zastekljenim stropom

odprto dnevno sobo

Keramične vaze na hodniku

moderna-umetniška-dekoracija-keramika

Naravna stena kot naglas

inovativno-počitniško stanovanje-moderno oblikovanje

V spalnico vgrajena knjižna omara

velika spalnica za knjige

Velika steklena vrata

Počitniška hiša zastekljena fasada

Sodoben dizajn z zanimivimi žaluzijami

Sodobna zasnova senčil

Studio Arthur Casas – Casa HS Quinta da Baroneza iz Studia Arthur Casas na Vimeu.