Zavidljiv primer sodobnega oblikovanja hiše v Španiji

Oblikoval Ramon Esteve iz Valencije

sodobno oblikovanje hiše

Super moderno in elegantno, eno sodobno oblikovanje hiše preseka dramatičen profil v okoliško pokrajino Španije. Je nizka, zato je konstrukcija ravne strehe več kot podobna tradicionalni španski arhitekturi.

Ekskluzivno oblikovanje hiše v Španiji

ekskluzivna-hiša-design-Španija

Hiša se nahaja v očarljivem stanovanjskem območju in ima tako rahlo nagnjeno pobočje kot enostaven dostop do morja. To usmeritev hiše je narekoval čudovit razgled. Nihanja v višinah različnih oddelkov hiše dodajo privlačno asimetrijo arhitekturni kompoziciji.

Zunanja cona za sprostitev z belim dvoriščnim pohištvom

zunanja-sprostitvena-cona-hiša-španija

Sestavljeno iz številnih različnih področij, to vsebuje sodobno oblikovanje hiše fascinantne sobe, ki omogočajo enostaven prehod med zunanjostjo in notranjostjo. Vabljiva serija pol zaprtih dvorišč je pomembna lastnost, ki ohranja pomembno enotnost med zunanjostjo in notranjostjo. Ti spominjajo na atrij, ki so ga prvič predstavili Rimljani v antiki. Vsako dvorišče spodbuja pogled iz drugega zornega kota.

Zunanji prostor za sprostitev z belim pohištvom

zunanje-rekreacijsko-območje-belo-pohištvo

Sestava hiše temelji na vrsti pravokotnih oblik, ki se zelo razlikujejo po velikosti, vendar imajo jasno harmonične ritmične odnose. Jasna geometrija je brezkompromisna. Postavitev notranjosti je prav tako preprosta, vendar ponuja močne učinke. Uvedba privlačnih in otipljivih površin odpravlja vsakršno tveganje za ustvarjanje kliničnega vzdušja. Močno strukturirana kmečka zidana prevladuje na nekaterih fasadah, ta vznemirljiv material pa je vključen tudi v notranjo opremo. Dobro definirane oblike okenskih okvirjev in vrat so poudarjene z uporabo bogatega temnega lesa. Tla se razlikujejo od naravnega lesa do poliranih kamnitih površin. Vsi ti čutni materiali dodajo estetske in udobne dimenzije sodobno oblikovanje hiše.

Belo zunanje pohištvo v hiši v Španiji

bela-zunanja-pohištvo-hiša-španija

Tako kot pri mnogih sodobne zasnove hiš Seveda je steklo pri oblikovanju izjemno pomemben strukturni element. V bolj javnih bivalnih prostorih steklena okna od tal do stropa omogočajo popolno uživanje v očarljivih razgledih zunaj, vključno z oceanom in oddaljenimi hribi. Za uravnavanje količine svetlobe, ki vstopa v hišo, lahko dodate velike lesene rolete, tako da lahko osvetlitev prilagodite različnim priložnostim in podnebnim razmeram.

Čarobna razsvetljava v sodobnem domu

čarobna-razsvetljava-moderna-hiša-Španija

To je en zavidljiv primer sodobno oblikovanje hiše s pridihom zgodovinskih in tradicionalnih vplivov. Popolna mešanica stilov za to čudovito špansko arhitekturo.

avtor Jaz

Bela minimalistična kuhinja – zasnova hiše v Španiji

bela-minimalistična-kuhinja-hiša-španija

bela notranjost

bela-notranjost-Španija

Sodoben dekor v kopalnici

moderno opremljeno kopalnico

Sodobno oblikovanje na dvorišču

moderno-hišno-oblikovanje-špansko-dvorišče

Bela miza v sodobni hiši

bela-jedilna-miza-moderna-hiša-španija

Zunanja razsvetljava na dvorišču

dvorišče zunanje razsvetljave

Zasnova lesenih stopnic

lesene stopnice

Na zunanji strani se kamen in les združita

kamen-les-oblikovanje-zunanjost-hiša-Španija

Ekskluzivno oblikovanje hiše v Španiji – arhitekturni načrti

načrt ekskluzivne hiše-arhitekture-arhitekture ekskluzivna-hiša-design-spain-načrt